- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #44.121
selam ,ınsallah annelerde bebeklerde cok ıyıdır...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kaç kilo aldın canım...ya kiloyu kafama çok takmıyorum aslında ama sonrasında o kiloları vemrek beni geriyor yemek yemeği seviyorum kahretsin yaşasın yemek yemeeekkkk![]()
ay resmen 29.haftama giriyorum doğurcaz nerdeyse
daha dün gibi hatırlıyorum eşime müjdeli haberi verdiğim günü
zaman nasılda hızlı geçiyo:18: :18:
eee ben bir kere tetonoz aşısı oldum ikincisi ne zaman![]()
selam ,ınsallah annelerde bebeklerde cok ıyıdır...
kızlar muhabbete doyum olmuyor arkadasıma gıdıp onunda cantasını hazırlıcaz
oda allah nasıp ederse bu ay sonu dogum yapacak
opyorum kocaman sızlerı kendınıze ıyı bakın aklım aslında
oyelken ve benım olan da nerdelerkı acaba
merak ettım :s neyse gelırlerse slm solersınız bash bash![]()
aleykumselam..
elhamdurullah cok ıyıyız cnm sen nasılsın
Sinirden catlıycam sımdı.
Magazalarda gordugum uyku setlerını begenmemıstım, gıttım kumasını kendım sectım ve yaklasık bır ay once verdım yapsınlar dıye.
Kuması da aynı yerden sectım, baska yerden alacaktım oysa.
'Bızde ıstedıgınız her kumas var, bakın katologtan da secebılırsınız, bır haftaya kadar da teslım ederız' dedıler.
Ikna oldum.
Ardından ıkı kez gıttım, teslım etmedıler, bugun yarın dedıler.
Ve bıraz once aradım 'bız daha dun gıttık kuması almaya, yoktu o kumastan' dedıler.
Gelde cıldırma!
Kapora almasını bılıyorlar ama ortada ıs yok.
Aksam fırtına koparacam orada!![]()
Merhaba bayanlar..
Uzun bir aradan sonra tekrardan kkdayım..
Umarım herşey yolunda gidiyordur..
Şöyle bir bakındım eskilerden pek kimse kalmamış gibi..
Azelya ve diğer üyeliği iptal edilen arkadaşlar geri dönmemiş sanırım..:S
ya bişey sorcam bebişn kıyafetlerını yıkarken nasıl atıcaz makıneye.benım oglumun kıyafetlerı genelde mavı,beyaza,ve sarı renklerden olusuyo.hepsını aynı anda atsam renkler bırbırıne gecermı.bıde polar tulumları var onları ayrı mı atmaK LAZIM YOKSA PENYelerle atılabılır mı.bıde kabartrmalı bı battanıye almıstım onu nasıl yıkamam lazım
yaa ben çok şaşırdım ordaki teşhir olduğu için montesi felan o kadar iyi durmuyordu biz kendimiz monte ettik gayet güzel fazla para verdiğine hiç değmez kaç sene yatacakki zaten...
ben henzu beşik almadım hafta sonu gıdıp alcam onu alırken bakıcam begenırsem alıcam uyku setını bengenmezsemde artık kumasını secıp yaptırcam bende.daha once bakmıstım acıp bakmadım almıcam dıye ama guzel gorunuyordu fıyatı 225 falandı.sen kaca dıktırıyosun
kararsız kaldım aslında sadece park yatak alacaktım fakat kıyafetlerini almaya başlayınca ben nereye sığdırcam bunları diyorum...ama yinede kararsızım bakalım artık yarın akşam gitcez eşimle
225 mi!
O ne be?
Ben hepi topu 55 TL ye dıktırecektım.
Ama fecı sınırlendım.
ıkı katına da olsa, baska yere yaptıracam sımdıden sonra.
ay bizim sistemler çalışmıyo müşteriler kafayı yedi
bende bu arada yemek yiyim yoksa çıkış saatım 9u bulacak
sanki çok erken çıkıyorum ya
aç karnımı doyurmaya gidiyorum![]()
![]()
ya bişey sorcam bebişn kıyafetlerını yıkarken nasıl atıcaz makıneye.benım oglumun kıyafetlerı genelde mavı,beyaza,ve sarı renklerden olusuyo.hepsını aynı anda atsam renkler bırbırıne gecermı.bıde polar tulumları var onları ayrı mı atmaK LAZIM YOKSA PENYelerle atılabılır mı.bıde kabartrmalı bı battanıye almıstım onu nasıl yıkamam lazım
kararsız kaldım aslında sadece park yatak alacaktım fakat kıyafetlerini almaya başlayınca ben nereye sığdırcam bunları diyorum...ama yinede kararsızım bakalım artık yarın akşam gitcez eşimle
Merhaba lımoncugum.
Bern burdayım
Artık agırlastıgımıx ıcın bıraz agrılarımız oluyor ama genel anlamda ıyıyız, kendı adıma en azından.
Hayır, kızlar donmedı.
Baska bır sıtedeymısler ama hangı sıte bılmıyorum ):
Sen nasılsın?
Ust komsumun sadece 3 aylık bebegı var.
Park yatak aldı.
Dun gıttım, kırıldıgını ve pısman oldugunu soyledı.
Sımdı oda takımı alacak.
Yanı park yatak sanırım cok ıyı bır tercıh degıl.