2012 Şubat Anneleri

225 mi!
O ne be?
Ben hepi topu 55 TL ye dıktırecektım.
Ama fecı sınırlendım.
ıkı katına da olsa, baska yere yaptıracam sımdıden sonra.

hadı ya ben bı magazada sordum park beşilkler ıcın olan uyku setlerı 140tl falndı en ucuzu.olmadı bende kumasını begenıp dıktıreyım.ama hazır yaparken kenarlarını falanda kapalı mı yapıyolar.hazır baktıklarımda besıgın ıcını tamamen kaplıyo .ıcıne de elyaf gıbı bısey koyulmustu.cok hı-os duruyordu

aldığım gardolap

<script src='http://img97.imageshack.us/shareable/?i=babyhopebebekodasigardo.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

Son düzenleme:
bende park yatak alıcam şu 1 ay içinde, bebek gardolabı aldım beyaz resmini eklerim buraya ona ne renk park yatak alsam olur, onlar çok rahat ve kullanışlı oluyor

valla bencede çok rahat kimse bana beşiği önermedi...hatta satan adam bile....ama park yataklarında kırıldığını söyledi efera kararsız kaldım sen dolabı kaça aldın?

kızlar ben istanbuldayım siz neredesiniz bilmiyorum ama burada 50-60 dan başlıyor oyun parkı uyku seti

Bende ıstanbul da oturuyorum.
Uyku setlerı markasına gore degısıyor.
Funny nın var mesela, bıraz yuksek. Ama cok degıl.
Benım bebegımın yatagına uygun olcude olmadıgı ıcın alamıyorum onlardan.

Son bir iki sayfaya baktım tanıdık nick olmayınca kimse kalmamış sandım..
Bende iyiyim çok şükür..Bel ağrılarım oluyor ama çokşükür herşey yolunda..
Dün memleketten döndüm..
Doktorum normal doğum yapabilirsin dedi..Bol bol yürümem lazım ama üşeniyorum..
Kılzarın takıldığı Siteyi bilen varsa bana özelden yazarlarsa sevinirm..Özledim kızları..

Normal dogum yapabılecek olmana senın adına cok sevındım.
ınsallah bende yapabılırım.
Doktorum daha bır ay oncesınden yapamazsın demeye basladı.
Cok kılo almıs mısım ... Pehhhh.
90 kılo ıle normal dogum yapanlar var be!
Hem manyak kadın odemım var, fark etmedı bıle onları.
Elım, yuzum heryerım sısmıs!

Ben bılıyor gıbıyım ama galıba yazılısında yanlıslık var, google da bulamadım cunku.

Ust komsumun sadece 3 aylık bebegı var.
Park yatak aldı.
Dun gıttım, kırıldıgını ve pısman oldugunu soyledı.
Sımdı oda takımı alacak.
Yanı park yatak sanırım cok ıyı bır tercıh degıl.

ya benım bı arkadsımın bebegı yasına gırdı o da park beşik kullandı gayet memnundu.kı beşik cok pahalı ve markalıda degıldı 170tlye falan almıslardı hıc bı sorun cıkmadı.bence o beşikte sorun varmıs garantısı yokmuydu gerı gondersınler

hadı ya ben bı magazada sordum park beşilkler ıcın olan uyku setlerı 140tl falndı en ucuzu.olmadı bende kumasını begenıp dıktıreyım.ama hazır yaparken kenarlarını falanda kapalı mı yapıyolar.hazır baktıklarımda besıgın ıcını tamamen kaplıyo .ıcıne de elyaf gıbı bısey koyulmustu.cok hı-os duruyordu

ben havuzlu handa sordum eğer istanbuldaysan oraya bak 60 dedi uyku setine kısmet bebe diye bi dükkan

nasıl kızrılmış yaa:44:3 aylıkken kırılırsa tırmanmaya başladığında hiç dayanmaz bide dişleri çıktığında ayağa kalkıp dişleyecek her yerini:)))kumaşı da dayanmaz o zaman:26:zaten markalılarda 350 den başlıyor ayy iice kafam karıştı:44:

valla bencede çok rahat kimse bana beşiği önermedi...hatta satan adam bile....ama park yataklarında kırıldığını söyledi efera kararsız kaldım sen dolabı kaça aldın?

benim yegenim suan 2 yasına giricek subatta park yatak kullanıldı hep cok yaramaz ustelik ne kırıldı ne dişledi nede kumaşında deforme oldu, ayrıca yatak odasında sabıt kalmadı hic tatile gittiklerinde anneme kalmaya geldiklerinde hep katlayıp yanlarında getirdiler... Benim çevremde kullanan çok oldu hiç bir şikayet duymadım şahsen ben dolabı 319tl aldım

Son düzenleme:
nasıl kızrılmış yaa:44:3 aylıkken kırılırsa tırmanmaya başladığında hiç dayanmaz bide dişleri çıktığında ayağa kalkıp dişleyecek her yerini:)))kumaşı da dayanmaz o zaman:26:zaten markalılarda 350 den başlıyor ayy iice kafam karıştı:44:

Sormadım valla nasıl kırıldı dıye.
Buda marka bır urun, kraftın.
Ama kırılmıs ıste ve de memnun degıl.
Dusun 'sana vereyım' dıyor (:

Dıktırme daha ucuz galıba.
Kenarları kapalı mı derken, yatak koruyucu mu dıyorsun?
Evet, dort bır yanına ondan olacaktı, bır yorgan ve de bır yastık.
Begenırsem, nevresım takımı dıktırecektım ama yapmayı beceremedıklerı ıcın kaldı hepsı.

ya benım bı arkadsımın bebegı yasına gırdı o da park beşik kullandı gayet memnundu.kı beşik cok pahalı ve markalıda degıldı 170tlye falan almıslardı hıc bı sorun cıkmadı.bence o beşikte sorun varmıs garantısı yokmuydu gerı gondersınler

Gorecelı bır durum.
Bır cok kısı memnun, bazıları memnun degıl.
Garantısı vardır elbet ama belkı kullanım hatasıydı.
Soylemek aklıma gelmedı zaten.

ben havuzlu handa sordum eğer istanbuldaysan oraya bak 60 dedi uyku setine kısmet bebe diye bi dükkan

civil sitesine bak istersen birde kadir hastaki bebek magazalarında güzel uyku setleri var, 140 pahalı demis normalde 50-60 arası

çok güzelmiş praktikerdeki de böyle bişeydi alsammı napsam:44:

içinin bir tarafı askılıklı diger tarafı 3 adet goz var, kulplarının renkli olması ve renginin beyaz olması nedeni ile her renge uyum saglıcagını dusundum,

benim yegenim suan 2 yasına giricek subatta park yatak kullanıldı hep cok yaramaz ustelik ne kırıldı ne dişledi nede kumaşında deforme oldu, ayrıca yatak odasında sabıt kalmadı hic tatile gittiklerinde anneme kalmaya geldiklerinde hep katlayıp yanlarında getirdiler... Benim çevremde kullanan çok oldu hiç bir şikayet duymadım şahsen ben dolabı 319tl aldım

markası neydi onun bence de kırılmaz gibime geliyor geeçen bizim orada bi bebek dükkanı kampanya yapmış 140 dedi 70/110 ölçüsü onu almayı düşünüyorum...ama yine de praktikerdekine bi bakcam çok uygun çünkü

civil sitesine bak istersen birde kadir hastaki bebek magazalarında güzel uyku setleri var, 140 pahalı demis normalde 50-60 arası

içinin bir tarafı askılıklı diger tarafı 3 adet goz var, kulplarının renkli olması ve renginin beyaz olması nedeni ile her renge uyum saglıcagını dusundum,

kadir has yakın bana bahçelievler de oturuyorum eşimi bi türlü ikna edemedim hafta sonu kandırdı beni götürmedi...orada bebekler için çok şey var diyorlar gitmek istiyorum valla...

markası neydi onun bence de kırılmaz gibime geliyor geeçen bizim orada bi bebek dükkanı kampanya yapmış 140 dedi 70/110 ölçüsü onu almayı düşünüyorum...ama yine de praktikerdekine bi bakcam çok uygun çünkü

ben uyku seti fiyatı icin o fiyat sandım yatak fiyatları 145 ile 200 arasında degisiyor ben civile baktım, dolabın markası BABYHOPE ben internetten siparis verdim, kendimiz kurduk demonte ürün

evet kadir hasda var

Son düzenleme:
Back
X