2012 Şubat Anneleri

benimde merak ettiğim konu mesela benim ultrosonda 30. hafta,sat a göre 28 hangisine göre rapor alabiliyoruz.

tatlım benim oğlumda ultrasonda 1 hafta ileride görünüyor. ama rapor sata göre alınıyor. bana sata göre tarih verdi doktorum. benim ticker da bellidir bak istersen.

yani 32+0 dan sonra alabiliyorsun

tatlım bende cuma günü gidicem rapor için. ne yapıyor doktor? muayene filan mı? yani neye göre çalışabilir diyor?

Cnm ben gittim. Asistanı kız beni tanıyor zaten rapor alacaksınız dimi dedi evet dedim daha muayene olmadan hazırlandı raporum eee dedim ya bir sorun çıkarsa muayene esnasında
dediler o zaman yeniden düzenleriz ama şükür bişey çıkmadı. Yanında vizite kağıdı götürmeyi unutma. Sigorta kurumu bilmem ne soruyorlar onu götürürsen direkt verirsin onunla işlem yaparlar yanlışlıkta olmaz.
Ben en son bir ay önce gitmiştim muayene günümde gelmişti o yüzden muayene oldum. Yani yeni muayene olduysan gerek yok muayene olmana direkt verirler raporu.

Bende kesin 15 kilo almışımdır diyordum ama almamışım kuruntu ediyoruz kendimize :))
Benimde bacaklarım çok şişiyor cnm aynı şikayetler bendede var malesef.
Sol tarafımda ve sırtımda bendede ağrı var. Doktor normal dedi.
Hep sol tarafımıza yatıyoruz ya ondan agrıyordur cnm.
İnşallah hayırlısıyla geçecek biraz sabır.

sağol tatlım, doktora 18 gün önce gitmiştim ben. hem raporu kendi doktorum değil tıp merkezinde başka bir doktor verecek. doktor da epeyce titiz bir kadın. rapor verir mi bilemiyorum. ben 2 doktora gittim hamileliğim boyunca. biri tamamen özel, diğeri tıp merkezi doktoru.

günaydın kızlarrrrrrrr
Günaydın özgem.. nerdesin sen bakalım..
Cumayı anladık şeker yüklemen vardı..
Sonrasında yok oldun ne oldu kuzum?
günaydın kızlar ..
günaydın buklemmmm
günaydın tatlım. nasılsın? bebişler nasıl?

Günaydın sinemim..

Günaydın nuruuum..
Gözün aydın canım. Almışsın raporunu çok sevindim...
Oğlunun sağlıklı olması en bomba haber bu arada..
Kocaman olmuş tosun oğlun..
Bende rüyamda aldım dün gece raporumu..
Allah hayırlara çıkarsın tabiii
32. hafta raporumu alıyordum bebeğim 1650 gr dı...
HAtta üzüldüm.. İnşallah 2650 çıkar gerçekte:))))
Senin doktorda benim gibi şakacı desene:)))
Bence kilonda harika
Ben bu ay abarrttım kilo işini:))))
32.hafta mı ne güzel.
hayırlısıyla bizde ilerleyebilsek,şu 32 yi bi geçsek artık zaman koşa koşa geçecek...

CAnım sen çalışmıyordun sanki...
Evdesin değil mi?
Nerdesin sende bir kayboldun maşallah yani:)))

Bu kilo mevzuunda yarışabiliriz tatlım.
Biliyorsun ben son aylarda abartıyorum..
HAla çizme giyiyorum ben ama:))))

BAk çok önemli bir bilgi bu.. Kızlar duyun bak..
Teşekkürler Sinemim

benimde merak ettiğim konu mesela benim ultrosonda 30. hafta,sat a göre 28 hangisine göre rapor alabiliyoruz.

sata göre bence :)

tatlım benim oğlumda ultrasonda 1 hafta ileride görünüyor. ama rapor sata göre alınıyor. bana sata göre tarih verdi doktorum. benim ticker da bellidir bak istersen.

yani 32+0 dan sonra alabiliyorsun

sağol canım...
bende öyle düşünüyorum ama benim M.E.B de çalışan bi arkadaşımda satında 32. hafta dolduğu halde,ultrasonda tutmadığı için(geri görünüyordu),rapor alamadı.
sonra bi tanıdık dr. a falan rica ettiler.
bide benim 2 hafta önde ve 3 farklı dr.a göründüm hepsi,şeker hastasımısın die soruyor.
ama ben sat tanda eminim.Bilemiyorum.Gerçekten kendimi 30. haftalık hissediyorum

çalışıyorum ben canım.
iç mimarım,tasarım ,mobilya,ev tadilat tamirat herşey yapıyoruz...
ben hep takipteyim sadece her zaman yazamıyorum..

benim gibi tombik olanlar,pek kilo almıyor herhalde.
bebek maşallah güzel besleniyor ama ben 80 ile hamile kaldım(79 da olabilir.)82 yim

Günaydın bayanlar,

kızlar benim merak ettiğim birşey var
32 hafta raporunu aldıktan sonra 5 hafta çalışmak zorunlu mu
yoksa istenildiği zaman bırakılabilinir mi iş

evet eger seni ve bebegi etkileyecek bir durum görürse dr çalışamaz raporu verebilir sende istediğin zaman bırakabilirsin zorunluluk yok

tatlım bende cuma günü gidicem rapor için. ne yapıyor doktor? muayene filan mı? yani neye göre çalışabilir diyor?

dr bebegin durumuna göre erken doğum riski varmı bebeğin gelişimi normalmi seyrediyor ona bakıyor eger bebeğin gelişiminde birşey görürse yani yavaş ilerleme gibi yada erken doğum belirtileri o zaman çalışamaz raporu veriyor sorun yoksa çalışabilir raporu veriyor.

dr herzaman sata göre baz alır doğum tarihini doğal olarakta raporu tabi,

neden 38 haftada olucak belli oldumuki sezeryan falanmı?

hııııım. bu arada doktorun ve sen biliyorsun satını. nüfusumuzda yazmıyor sonuçta, sen doktoruna 30. haftada gidip benim bebeğim madem 2 hafta ileride bana rapor verin o zaman diyip anlaşabilirsin. böylelikle 2 hafta fazla dinlenirsin. ben yapmadım NEDEN??? yarın öbürgün bişey olur hata yanlış olmasın. ama bunu kasıtlı yapanları gördüm.(aman sakın yanlış anlama tatlım, sadece açıklayıcı olsun diye yazıyorum) yani bebeği ultrasona göre 1 hafta önde ve satını değiştiriyor. böylelikte 31. haftada 32 gibi görünüp 1 hafta fazla izinli oluyor

Günaydın nuruuum..
Gözün aydın canım. Almışsın raporunu çok sevindim...
Oğlunun sağlıklı olması en bomba haber bu arada..
Kocaman olmuş tosun oğlun..
Bende rüyamda aldım dün gece raporumu..
Allah hayırlara çıkarsın tabiii
32. hafta raporumu alıyordum bebeğim 1650 gr dı...
HAtta üzüldüm.. İnşallah 2650 çıkar gerçekte:))))
Senin doktorda benim gibi şakacı desene:)))
Bence kilonda harika
Ben bu ay abarrttım kilo işini:))))

Çok teşekkür ederim olumlu düşüncelerin için.
İnşallah hayırlısıyla sende alırsın raporunu bebeğin de 2650 çıkar :))
Ama bana doktor iri bir bebek deyip pilavı, makarnayı yasakladı :)) 2650 olursa kesin sanada yasaklar.
Kilomun bende normal oldugunu düşünüyorum şuan, umarım toplam da 13 kilo alarak tamamlayabilirim hamileliğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…