- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.301
Merhaba canım, cok tesekkur ederım ılgın ıcın.
Bu kıtabı bende alayım oyleyse.
Sabıha Paktuna Keskın'ın kıtaplarını okuma sansım olmadı ama bu konuda ıyı bır uzman oldugunu bılıyorum.
Paylasacagın ıpuclarını sımdıden merakla beklıyorum.
Gunaydın tatlım, senı merak ettım, neredeydın dun?
dün manyak servis şöförü beni beklemeden gitmiş
15 dakika servis bekledim dondum soğuktan sonra aradım biz köprüdeyiz dediler
çok sinirlendim
otobüse metrobüse de binemem dedim gelmedim
istediğin zaman bırakabilirsin...
eminmisin
tatlım 170 nolu teli aradım ben. 32. haftadan sonra 5 hafta daha çalışabilir raporu aldın diyelim, ama hastalandın. rapor alabilirsin ama işe 37. haftaya kadar devam etme koşulun var. mesela 2 gün rapor, diğer hafta 3 gün gibi alabilrsin dedi bana bu 170 nolu telde konuştuğum kişi. (170 SGK)
bu arada cuma günü 32 haftam doluyor, çalışıp çalışmamak arasında gidip geliyorum. kararsızım. doğumum 38. haftada olacak. 1 hafta dinlenebilicem evde. bu arada doktordan 5 hafta değil 2 - 3 - 4 hafta daha çalışabilir de alabilirsin. 5 hafta zorunlu değil
ben 5 hafta zorunlu biliyordum
ee senne yapacaksın
benimde merak ettiğim konu mesela benim ultrosonda 30. hafta,sat a göre 28 hangisine göre rapor alabiliyoruz.
tatlım bende cuma günü gidicem rapor için. ne yapıyor doktor? muayene filan mı? yani neye göre çalışabilir diyor?
benimde merak ettiğim konu mesela benim ultrosonda 30. hafta,sat a göre 28 hangisine göre rapor alabiliyoruz.
Sabıha Paktuna Keskın'ın kıtaplarını okuma sansım olmadı ama bu konuda ıyı bır uzman oldugunu bılıyorum.
dün manyak servis şöförü beni beklemeden gitmiş
15 dakika servis bekledim dondum soğuktan sonra aradım biz köprüdeyiz dediler
çok sinirlendim
otobüse metrobüse de binemem dedim gelmedim
eminmisin
ben 5 hafta zorunlu biliyordum
ee senne yapacaksın
ben daha kararsızım. doktorum ne diyecek bakalım. (birde heyet raporum var, karnımdan iğne yapıyorum hergün biliyosun) yani 5 hafta değilde 3,4 hafta daha çalışabilir raporu almayı düşünüyorum.
ben daha kararsızım. doktorum ne diyecek bakalım. (birde heyet raporum var, karnımdan iğne yapıyorum hergün biliyosun) yani 5 hafta değilde 3,4 hafta daha çalışabilir raporu almayı düşünüyorum.
ozaman da galiba 2 kere gidip rapor alıyorsun
Gozun aydın nurum, masallah tontıs ogluna.
9 kılo aldın demek, cok ıyı!
Ben kesın 20 yı bulmusumdur.
Benım bacaklarımı gorsen, kesınlıkle cızme gıyınemıyorum.
Bot gıyındıgımde ıse bıleklerım ıncecık oluyor aksamına.
Sımdı bırde sırt agrım var.
Ve genelde sol yanım agrıyor, anlamıyorum neden hep sol yanım.
Cnm ben gittim. Asistanı kız beni tanıyor zaten rapor alacaksınız dimi dedi evet dedim daha muayene olmadan hazırlandı raporum eee dedim ya bir sorun çıkarsa muayene esnasında
dediler o zaman yeniden düzenleriz ama şükür bişey çıkmadı. Yanında vizite kağıdı götürmeyi unutma. Sigorta kurumu bilmem ne soruyorlar onu götürürsen direkt verirsin onunla işlem yaparlar yanlışlıkta olmaz.
Ben en son bir ay önce gitmiştim muayene günümde gelmişti o yüzden muayene oldum. Yani yeni muayene olduysan gerek yok muayene olmana direkt verirler raporu.
Günaydın özgem.. nerdesin sen bakalım..günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın buklemmmmgünaydın kızlar ..
günaydın tatlım. nasılsın? bebişler nasıl?
Günaydın kızlar,
Dün doktora gittik hem kontrol hemde 32. haftamdayım çalışabilir raporu almak için :)) Raporumuzu aldık şükür sorun çıkmadı. 5 hafta daha çalışabileceğim.
Oğlumda sağlıklı ve haftasıyla uyumluymuş. 2.100 gr olmuş oğlum :)) doktor pilav, hamurişi, makarna ve tatlıyı yasakladı. Bebek iri olursa doğumun çok zor olur dedi.
Birde bir ara cinsiyeti için kız demiştik dimi dedi doktor ben de yok erkek demiştiniz kızmı yoksa dedim. Oğlumda sanki bu konuşmaları duymuş gibi direkt açtı bacaklarını ben erkeğim der gibi :))
Şuana kadar 9 kilo almışım( Benim bacaklarım şişiyor sürekli onu sordum normal artık olması dedi.
32.hafta mı ne güzel.
hayırlısıyla bizde ilerleyebilsek,şu 32 yi bi geçsek artık zaman koşa koşa geçecek...
Gozun aydın nurum, masallah tontıs ogluna.
9 kılo aldın demek, cok ıyı!
Ben kesın 20 yı bulmusumdur.
Benım bacaklarımı gorsen, kesınlıkle cızme gıyınemıyorum.
Bot gıyındıgımde ıse bıleklerım ıncecık oluyor aksamına.
Sımdı bırde sırt agrım var.
Ve genelde sol yanım agrıyor, anlamıyorum neden hep sol yanım.
tatlım 170 nolu teli aradım ben. 32. haftadan sonra 5 hafta daha çalışabilir raporu aldın diyelim, ama hastalandın. rapor alabilirsin ama işe 37. haftaya kadar devam etme koşulun var. mesela 2 gün rapor, diğer hafta 3 gün gibi alabilrsin dedi bana bu 170 nolu telde konuştuğum kişi. (170 SGK)
bu arada cuma günü 32 haftam doluyor, çalışıp çalışmamak arasında gidip geliyorum. kararsızım. doğumum 38. haftada olacak. 1 hafta dinlenebilicem evde. bu arada doktordan 5 hafta değil 2 - 3 - 4 hafta daha çalışabilir de alabilirsin. 5 hafta zorunlu değil
tatlım benim oğlumda ultrasonda 1 hafta ileride görünüyor. ama rapor sata göre alınıyor. bana sata göre tarih verdi doktorum. benim ticker da bellidir bak istersen.
yani 32+0 dan sonra alabiliyorsun
Günaydın özgem.. nerdesin sen bakalım..
Cumayı anladık şeker yüklemen vardı..
Sonrasında yok oldun ne oldu kuzum?
günaydın buklemmmm
Günaydın sinemim..
Günaydın nuruuum..
Gözün aydın canım. Almışsın raporunu çok sevindim...
Oğlunun sağlıklı olması en bomba haber bu arada..
Kocaman olmuş tosun oğlun..
Bende rüyamda aldım dün gece raporumu..
Allah hayırlara çıkarsın tabiii
32. hafta raporumu alıyordum bebeğim 1650 gr dı...
HAtta üzüldüm.. İnşallah 2650 çıkar gerçekte:))))
Senin doktorda benim gibi şakacı desene:)))
Bence kilonda harika
Ben bu ay abarrttım kilo işini:))))
CAnım sen çalışmıyordun sanki...
Evdesin değil mi?
Nerdesin sende bir kayboldun maşallah yani:)))
Bu kilo mevzuunda yarışabiliriz tatlım.
Biliyorsun ben son aylarda abartıyorum..
HAla çizme giyiyorum ben ama:))))
BAk çok önemli bir bilgi bu.. Kızlar duyun bak..
Teşekkürler Sinemim
sata göre bence :)
Günaydın özgem.. nerdesin sen bakalım..
Cumayı anladık şeker yüklemen vardı..
Sonrasında yok oldun ne oldu kuzum?
canım servis beni almamış dün
bende gelmedim metrobüsler otobüsler birde sonra yürüme yolu var
sağol canım...
bende öyle düşünüyorum ama benim M.E.B de çalışan bi arkadaşımda satında 32. hafta dolduğu halde,ultrasonda tutmadığı için(geri görünüyordu),rapor alamadı.
sonra bi tanıdık dr. a falan rica ettiler.
bide benim 2 hafta önde ve 3 farklı dr.a göründüm hepsi,şeker hastasımısın die soruyor.
ama ben sat tanda eminim.Bilemiyorum.Gerçekten kendimi 30. haftalık hissediyorum
canım doktorunu arayıp sorsana
ona göre rapor almaya geleceğim de
bana söylenene göre 37. haftada gidip bu defada çalışamaz raporu alıp işi bırakıyormuşsun.
Bende kesin 15 kilo almışımdır diyordum ama almamışım kuruntu ediyoruz kendimize :))
Benimde bacaklarım çok şişiyor cnm aynı şikayetler bendede var malesef.
Sol tarafımda ve sırtımda bendede ağrı var. Doktor normal dedi.
Hep sol tarafımıza yatıyoruz ya ondan agrıyordur cnm.
İnşallah hayırlısıyla geçecek biraz sabır.
bana söylenene göre 37. haftada gidip bu defada çalışamaz raporu alıp işi bırakıyormuşsun.
evet öyle de doktoruna git imzalat kaşelet başhekime çık imzalat kaşelet
iş yerinde insan kaynaklarına ver sonra ssk ya faksla 2 kere iş yapmış olunuyor
kızlar benim merak ettiğim birşey var
32 hafta raporunu aldıktan sonra 5 hafta çalışmak zorunlu mu
yoksa istenildiği zaman bırakılabilinir mi iş
tatlım bende cuma günü gidicem rapor için. ne yapıyor doktor? muayene filan mı? yani neye göre çalışabilir diyor?
evet eger 32 haftada çalışabilir raporu almışsan ve 37 haftaya kadar sorun çıkmasa 37 haftada artık çalışamaz raporu alıyorsun ve beklemeye geçiyorsun artık
sağol canım...
bende öyle düşünüyorum ama benim M.E.B de çalışan bi arkadaşımda satında 32. hafta dolduğu halde,ultrasonda tutmadığı için(geri görünüyordu),rapor alamadı.
sonra bi tanıdık dr. a falan rica ettiler.
bide benim 2 hafta önde ve 3 farklı dr.a göründüm hepsi,şeker hastasımısın die soruyor.
ama ben sat tanda eminim.Bilemiyorum.Gerçekten kendimi 30. haftalık hissediyorum
neden 38 haftada olucak belli oldumuki sezeryan falanmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?