- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #44.621
hastanede oldugun sürece o tür şeyleri hastane temin ediyor ( özel hastane için söylüyorum devleti bilmiyorum )
özel cnm benimde
dünürüm sende aslan burcusun bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastanede oldugun sürece o tür şeyleri hastane temin ediyor ( özel hastane için söylüyorum devleti bilmiyorum )
yok kız gerek yok..pedden bahsetmiyorum hasta bezleri varya büyük hastalar için ondan bahsediyorum gerek yok yaa..olmazsa hastanenin yanında eczane var eşim gider alır ama koskoca hastanede olur sanırsam bezz...:44:..çok şey kaçırdım buklee nerdesin sen bakim..işler yoğun sanırsam...
yok kız gerek yok..pedden bahsetmiyorum hasta bezleri varya büyük hastalar için ondan bahsediyorum gerek yok yaa..olmazsa hastanenin yanında eczane var eşim gider alır ama koskoca hastanede olur sanırsam bezz...:44:..çok şey kaçırdım buklee nerdesin sen bakim..işler yoğun sanırsam...
ne nasıl ya siz bensiz nasıl konuşursunuz :44:
resmen bana hitap eden konu ayıpm size
kız yok bi yemişim bi yemişim
şubede sağa sola döneliyorum
eritiyim diye
işlerde çok yoğun![]()
özel cnm benimde
dünürüm sende aslan burcusun bende![]()
ne zaman sorsam yemek yiyosun yahu ben napıcam senle yaaa....![]()
ne zaman sorsam yemek yiyosun yahu ben napıcam senle yaaa....![]()
evet bı kotu yanı var sebelek gıbı habıre guluyoruz
yesın yesın gobısı cok tatlıama kılo bu kadar yeter tam kıvamındasın suan
demı kız dunur :))
yok kız sende daha neler
kociş gibi konuştun
yeme yeme
bebek içtiğin vitaminlerden beslenir sen aç gez diyo
ben de o öyle dedikçe yiyorum
şimdi sende gazladın beni![]()
valla yaaa.....buklee çok kilolu değilsin ama sanırım daha kilo alır çünkü haa bire yiyo
şu altta hiç bişi yazmayan kızlar size çok kızıyorum...yaa kkdan çıkın yada gelip bakacağınıza sizlerde bişiler yazın sorun sohbete katılın....bu eve gelen misafirin elini kolunu bağlayıp hiçbişeye karışmaması gibi oluyo ....:117:
Nıhlee kız sende mi face de varsın
bende enişteyi tutuyorum artık....yoksa sana dur demezsek alcan başını gitcen benim gibi...
![]()
bende enişteyi tutuyorum artık....yoksa sana dur demezsek alcan başını gitcen benim gibi...
![]()
hooop bende aslan burcuyum neyi varmış aslan burcunun bakıyım![]()
bnm kadar olamassın
yarım dunyaydım
sımdı tam dunya oldum eksıgım yok
eksık ısı sevmem zaten![]()
yoksa facede gördünde
bu acı sözler ondan mı
çok mu fenaydım kız yoksam
hooop bende aslan burcuyum neyi varmış aslan burcunun bakıyım![]()
kızlar bizim arkadaşlar diyor ki doğum yaptığında hastanede bez istiyorlarmış bebek bezi ve o verdiğin bez hiç geri gelmiyor en ucuzunu al diyor canbebe falan primaya 20 lira vercez okadar bezi bitiremez ki bebelerimizbide kızlar doğumdan sonra hastabakıcılara para vereceniz mi napcaksınız:26:
buklecim ayrıca akşam dedim burda ama düğün fotoların bi harika..özellikle merdivende geriye doğru döndüğün bi foto var ona bayıldım...fotocuda özellikle enişteye torpil geçmiş hep onu öptürmüş
..allahım bozmasın inş çokta yakışıyosunuz birbirinize..daha yeni evlisin sen....keşke biraz daha bebek için bekleseydin ama planlı değildi sanırsam..ondada vardır bi hayır....
allah bozmasın..