2012 Şubat Anneleri

yok kız gerek yok..pedden bahsetmiyorum hasta bezleri varya büyük hastalar için ondan bahsediyorum gerek yok yaa..olmazsa hastanenin yanında eczane var eşim gider alır ama koskoca hastanede olur sanırsam bezz...:44:..çok şey kaçırdım buklee nerdesin sen bakim..işler yoğun sanırsam..:34:.

kız yok bi yemişim bi yemişim
şubede sağa sola döneliyorum
eritiyim diye
işlerde çok yoğun :14:

yok kız gerek yok..pedden bahsetmiyorum hasta bezleri varya büyük hastalar için ondan bahsediyorum gerek yok yaa..olmazsa hastanenin yanında eczane var eşim gider alır ama koskoca hastanede olur sanırsam bezz...:44:..çok şey kaçırdım buklee nerdesin sen bakim..işler yoğun sanırsam..:34:.

bazı hastanelerde olabılır cnm ben tedbır olsun dıye aldım.

ne nasıl ya siz bensiz nasıl konuşursunuz :44:

resmen bana hitap eden konu ayıpm size

:60::60::60: ay balım senınde pıpı vardı demı pardon :1::1:
heyy kız annelerı nerdesınız yanlız kaldım ben :9::9:

evet bı kotu yanı var sebelek gıbı habıre guluyoruz :1::1::1::1:

yesın yesın gobısı cok tatlı :nazar: ama kılo bu kadar yeter tam kıvamındasın suan
demı kız dunur :))

:1: valla yaaa.....buklee çok kilolu değilsin ama sanırım daha kilo alır çünkü haa bire yiyo :1:

şu altta hiç bişi yazmayan kızlar size çok kızıyorum...yaa kkdan çıkın yada gelip bakacağınıza sizlerde bişiler yazın sorun sohbete katılın....:34:bu eve gelen misafirin elini kolunu bağlayıp hiçbişeye karışmaması gibi oluyo ....:117:

:1: valla yaaa.....buklee çok kilolu değilsin ama sanırım daha kilo alır çünkü haa bire yiyo :1:

şu altta hiç bişi yazmayan kızlar size çok kızıyorum...yaa kkdan çıkın yada gelip bakacağınıza sizlerde bişiler yazın sorun sohbete katılın....:34:bu eve gelen misafirin elini kolunu bağlayıp hiçbişeye karışmaması gibi oluyo ....:117:

allah senı napsın ne kotu ev dahıbısın sen :60::60::60: ıste aslan burcu abı daha ne dıyım :))))

Nıhlee kız sende mi face de varsın

ayıpsınnnn sen yolla bakım ozelden facenı :)

buklecim ayrıca akşam dedim burda ama düğün fotoların bi harika..özellikle merdivende geriye doğru döndüğün bi foto var ona bayıldım...:16:fotocuda özellikle enişteye torpil geçmiş hep onu öptürmüş :1:..allahım bozmasın inş çokta yakışıyosunuz birbirinize..daha yeni evlisin sen....keşke biraz daha bebek için bekleseydin ama planlı değildi sanırsam..ondada vardır bi hayır....:16:allah bozmasın..

:1: bnm kadar olamassın
yarım dunyaydım
sımdı tam dunya oldum eksıgım yok :60:
eksık ısı sevmem zaten :52:
:60:
yoksa facede gördünde
bu acı sözler ondan mı
çok mu fenaydım kız yoksam

yok kız bende sen gibiyim bakma foto koymadım bi hamile resmim var oda pek belli değil kahveli badili halimde 6 aylıkken bebek..ama koycam bigün....:9:zor olcak benim için ama

kızlar bizim arkadaşlar diyor ki doğum yaptığında hastanede bez istiyorlarmış bebek bezi ve o verdiğin bez hiç geri gelmiyor en ucuzunu al diyor canbebe falan primaya 20 lira vercez okadar bezi bitiremez ki bebelerimiz :emir_bebek:bide kızlar doğumdan sonra hastabakıcılara para vereceniz mi napcaksınız:26:

hooop bende aslan burcuyum neyi varmış aslan burcunun bakıyım:20:

titiz , kıskanç , düzensizliğe tahammülü olmayan (ben öyleyimde), bildiğinden şaşmayan, dikbaşlı, ama çok iyi anne olan, bazen sert , yalandan nefret eden ,otoriter, vucut olarakta bayanları biraz daha kaslı yada omzu geniş oluyo,yada saçları gür olur,alışveriş düşkünü,para harcamayı çok severmişiz,tutumsuzum bende açıkcası doğru....zor kadın ama bakımlı kadın..:16:

kızlar bizim arkadaşlar diyor ki doğum yaptığında hastanede bez istiyorlarmış bebek bezi ve o verdiğin bez hiç geri gelmiyor en ucuzunu al diyor canbebe falan primaya 20 lira vercez okadar bezi bitiremez ki bebelerimiz :emir_bebek:bide kızlar doğumdan sonra hastabakıcılara para vereceniz mi napcaksınız:26:

cnm bı tane gonder sende esyaları ıle bırlıkte paketı nıye gonderıyorsun kı..
hastaneye dunya para vercem hasta bakıcısına damı vercem daha neler hee su olabılır
gonlunden hedıye vermek gecer bı nevı ama para vermeye gerek yok..

buklecim ayrıca akşam dedim burda ama düğün fotoların bi harika..özellikle merdivende geriye doğru döndüğün bi foto var ona bayıldım...:16:fotocuda özellikle enişteye torpil geçmiş hep onu öptürmüş :1:..allahım bozmasın inş çokta yakışıyosunuz birbirinize..daha yeni evlisin sen....keşke biraz daha bebek için bekleseydin ama planlı değildi sanırsam..ondada vardır bi hayır....:16:allah bozmasın..

kim dedi planlı değil diye
eşim 30 oldum diye kafamın etini yiyodu
ben naza çekiyodum
zayıflayım öyle diyodum olmadı
bide o fotolar özel canımcım
ayrıyeten o orjinal döğme dikkat çekerim :1:

Back
X