2012 Şubat Anneleri

napıcaklarmış ki bebek bezini? satacak değiller ya bir paketi alacaklar bir de! ben forumda okudum buzdolabı poşetine hastane çıkışını bezini koyup öylece vermiş bir tane taze anne. bana mantıklı geldi

kızlar bizim arkadaşlar diyor ki doğum yaptığında hastanede bez istiyorlarmış bebek bezi ve o verdiğin bez hiç geri gelmiyor en ucuzunu al diyor canbebe falan primaya 20 lira vercez okadar bezi bitiremez ki bebelerimiz :emir_bebek:bide kızlar doğumdan sonra hastabakıcılara para vereceniz mi napcaksınız:26:

canım bezin hepsini vermicenki çantana koy 10 tane yada 15 tane bez..paket götürmene gerek yok...bitaneyi alıp bağlıcklar zaten bebeğe..geri kalanını senin yanında olcak ya sen değişirsin yada hemşire gelip değişir..öyle şeyde hiç duymadım..nerde oturuyosunki sen.....ben isterim öyle bişi olsa..ne saçma şey...niye verim oğlumun bezini ele..:57:..hasta bakıcı olayını tamamen eşlerimize kalmış biş..hemşire götürüp oğlun oldu dicek eşim 20 lira verir sanırsam yeter....yada diyoki geçen gün ,yinemi oğlan oldu bu 4 cü oğlan oldu derim diyo vermem diyo geri gönderirim diyo ..:60: manyk ya. bi arkadaş öyle yapmışta ondan örnek veriyo güya....

titiz , kıskanç , düzensizliğe tahammülü olmayan (ben öyleyimde), bildiğinden şaşmayan, dikbaşlı, ama çok iyi anne olan, bazen sert , yalandan nefret eden ,otoriter, vucut olarakta bayanları biraz daha kaslı yada omzu geniş oluyo,yada saçları gür olur,alışveriş düşkünü,para harcamayı çok severmişiz,tutumsuzum bende açıkcası doğru....zor kadın ama bakımlı kadın..:16:

aaa ewet ben omuzlar ve saça kadar aynı ama kıskanç değilim hırslıyım:78:

sabahta bahsetmiştim , bizim burda çalışan bir elemanın eşi sabah yatırdılar doğum için bu saat olmus hala beklıyolarmış sancısı varmış ama yorulduğu için ıkınmıyormuş doğal olarakta bebek gelmiyormuş ama hastane kız kaynıyor kız çok fazla dediler hepsininde gözleri açık yeni doğmalarına rağmen diyolar, Ay allah yardımcıları olsun herkesin, doğum birazda kişinin elinde sen ne kadar yardımcı olursan dr a o kadar kolay doğum olur ama korkudan yada başka bişeyden sorun çıkarırsan o kadarda ızdırap çeker zorlanırsın

Son düzenleme:
kim dedi planlı değil diye
eşim 30 oldum diye kafamın etini yiyodu
ben naza çekiyodum
zayıflayım öyle diyodum olmadı
bide o fotolar özel canımcım
ayrıyeten o orjinal döğme dikkat çekerim :1:

dövmede dikkatimi çekti çekmedi değil...iyi o zaman yaaa...bende zayıflayamadan hamile kaldım off offf:43:

allah senı napsın ne kotu ev dahıbısın sen :60::60::60: ıste aslan burcu abı daha ne dıyım :))))

ayıpsınnnn sen yolla bakım ozelden facenı :)

yollarım şimcik

buklecim ayrıca akşam dedim burda ama düğün fotoların bi harika..özellikle merdivende geriye doğru döndüğün bi foto var ona bayıldım...:16:fotocuda özellikle enişteye torpil geçmiş hep onu öptürmüş :1:..allahım bozmasın inş çokta yakışıyosunuz birbirinize..daha yeni evlisin sen....keşke biraz daha bebek için bekleseydin ama planlı değildi sanırsam..ondada vardır bi hayır....:16:allah bozmasın..

sende mi varsın kız face de

canım bezin hepsini vermicenki çantana koy 10 tane yada 15 tane bez..paket götürmene gerek yok...bitaneyi alıp bağlıcklar zaten bebeğe..geri kalanını senin yanında olcak ya sen değişirsin yada hemşire gelip değişir..öyle şeyde hiç duymadım..nerde oturuyosunki sen.....ben isterim öyle bişi olsa..ne saçma şey...niye verim oğlumun bezini ele..:57:..hasta bakıcı olayını tamamen eşlerimize kalmış biş..hemşire götürüp oğlun oldu dicek eşim 20 lira verir sanırsam yeter....yada diyoki geçen gün ,yinemi oğlan oldu bu 4 cü oğlan oldu derim diyo vermem diyo geri gönderirim diyo ..:60: manyk ya. bi arkadaş öyle yapmışta ondan örnek veriyo güya....

evet ne kadar içeri verirsen doğum anında o bez gelmiyor demiştir o doğru ama çantaya 2 tane koyman yeterli, paket verirsen gider tabi

napıcaklarmış ki bebek bezini? satacak değiller ya bir paketi alacaklar bir de! ben forumda okudum buzdolabı poşetine hastane çıkışını bezini koyup öylece vermiş bir tane taze anne. bana mantıklı geldi

Acil gelen hastalara kullanıyorlar cnm. Mesela kadın yolda vs sancılandı yanında hiçbişey yok o gibi hastalara kullanıyorlar. Bu uygulamayı genelde devlet hastaneleri yapıyor ama özelde duymadım hiç.

sabahta bahsetmiştim , bizim burda çalışan bir elemanın eşi sabah yatırdılar doğum için bu saat olmus hala beklıyolarmış sancısı varmış ama yorulduğu için ıkınmıyormuş doğal olarakta bebek gelmiyormuş ama hastane kız kaynıyor kız çok fazla dediler hepsininde gözleri açık yeni doğmalarına rağmen diyolar, Ay allah yardımcıları olsun herkesin, doğum birazda kişinin elinde sen ne kadar yardımcı olursan dr a o kadar kolay doğum olur ama korkudan yada başka bişeyden sorun çıkarırsan o kadarda ızdırap çeker zorlanırsın

onların hepsi bu seneye giriyo..2012 erkek senesi.....bizim topiktede erkek annesi daha fazla...allah yardımcısı olsun...sezeryana alsınlar ne bekliyolar ki alla alla.

Annnnnnnnnnnnnnnaaaaa
kız alıp oğlan evermişler bunlar...

Ortada kız kaldı mı onu diyin:)))

:60::60: alemsınız hee :1:

evet senın yardımın olmazsa dogum zor dıyorlar..

cnm bı tane gonder sende esyaları ıle bırlıkte paketı nıye gonderıyorsun kı..
hastaneye dunya para vercem hasta bakıcısına damı vercem daha neler hee su olabılır
gonlunden hedıye vermek gecer bı nevı ama para vermeye gerek yok..

belki vermek icap eder sizinde aklınızda bulunsun dedim

bezi de paketle istiyorlarmış sık sık değişiliyormuş öyle dediler ne bileyim bana da saçma geldi aslında...

eşin öyle diyor ama hele bi oğlanın pipisini görsün hastaneyi tatlılara boğar :1: senin de ilk çocuk değil mi?

Acil gelen hastalara kullanıyorlar cnm. Mesela kadın yolda vs sancılandı yanında hiçbişey yok o gibi hastalara kullanıyorlar. Bu uygulamayı genelde devlet hastaneleri yapıyor ama özelde duymadım hiç.

hımmm devlet hastanesi için olur tabi aslında. ama özelde gerçekten de saçma olur dünya para alıyorlar şekerim

sabahta bahsetmiştim , bizim burda çalışan bir elemanın eşi sabah yatırdılar doğum için bu saat olmus hala beklıyolarmış sancısı varmış ama yorulduğu için ıkınmıyormuş doğal olarakta bebek gelmiyormuş ama hastane kız kaynıyor kız çok fazla dediler hepsininde gözleri açık yeni doğmalarına rağmen diyolar, ay allah yardımcıları olsun herkesin, doğum birazda kişinin elinde sen ne kadar yardımcı olursan dr a o kadar kolay doğum olur ama korkudan yada başka bişeyden sorun çıkarırsan o kadarda ızdırap çeker zorlanırsın

benim teyzemin kızı da çok sancı çekti
sonra çok yorulmuş bayılacak diye sezeryana aldılar
boşuna o kadar sancı çekmiş oldu

onların hepsi bu seneye giriyo..2012 erkek senesi.....bizim topiktede erkek annesi daha fazla...allah yardımcısı olsun...sezeryana alsınlar ne bekliyolar ki alla alla.

canım herşey normal görünüyor çocuk yola girmiş bi cesaretini toplasa oda kurtulacak bebekte ama , anki psikolojiyide bilmek lazım burdan konuşmakta kolay tabi yaşamak lazım yaşayanlar bilir

ayy bahsettin sabah biz yemek yedik gezdik tozduk yine yazışıyoruz o hala o sıkıntıda Allah yardımcısı olsun gerçekten anaların hakkı ödenmez:49:

belki vermek icap eder sizinde aklınızda bulunsun dedim

bezi de paketle istiyorlarmış sık sık değişiliyormuş öyle dediler ne bileyim bana da saçma geldi aslında...

eşin öyle diyor ama hele bi oğlanın pipisini görsün hastaneyi tatlılara boğar :1: senin de ilk çocuk değil mi?

yok kızz öyle paket işi falan..iki kardeşimde biz öyle bişi görmedik..hem çok ayıp bişey verdiğin şeyin geri gelmemesi....:57:.....çok saçma....evet ilk cnm..iş arkadaşlarına tatlı aldı zaten hastanede ne yapar bilmem...:9:

Back
X