2012 Şubat Anneleri

ocak annelerinden birisi 32 haftalık yapmış doğumu ama diğerini bilmiyorum ama sağlıkları iyi sanırım okuyabildiğim kadarıyla tabi ayy bende oülum biran önce gelsin istiyorum kızlar yaa size kim bakacak doğumda gelecek kimseniz varmı? benim yok eşim bakacak 1-2 hafta o yüzden daha çok korkuyorum en azından annem olsa kendimi biraz daha güvande hissederdim

ocak annelerinden birisi 32 haftalık yapmış doğumu ama diğerini bilmiyorum ama sağlıkları iyi sanırım okuyabildiğim kadarıyla tabi ayy bende oülum biran önce gelsin istiyorum kızlar yaa size kim bakacak doğumda gelecek kimseniz varmı? benim yok eşim bakacak 1-2 hafta o yüzden daha çok korkuyorum en azından annem olsa kendimi biraz daha güvande hissederdim

bende bakmıştım dün küçük doğmuş sanırım bebekleri ama sağlıklılarmış
anneme ağladım sabah telefonda çok midem ağrıyo diye kadın üzüldü
şimdi çok pişman oldum keşke söylemeseydim :14: :14:

yeri ateş olmuştur

Kızlar bişey sorcam ben iki takım hastane çıkışı aldım ikiside 0-3 aylık. Şimdi ocak annelerinin aldıklarına bakıyordumda ordaki hastane çıkışları sanki daha büyük gibi benim aldıklarım minicik :))
Sizde öylemi yaptınız yoksa hatamı ettim 0-6 aylık mı almalıydım :((

4. aydan itibaren zaten mayısa gireceğiz, uzun kollu o takımları bebeklerimiz giyinemez ki. ben de 0-3 aylık aldım. hem 0-3, 3-6 ay olarak 3'er aylık periodlarla gidiyor bildiğim kadarıyla.

kızlar bişey sorcam ben iki takım hastane çıkışı aldım ikiside 0-3 aylık. şimdi ocak annelerinin aldıklarına bakıyordumda ordaki hastane çıkışları sanki daha büyük gibi benim aldıklarım minicik :))
sizde öylemi yaptınız yoksa hatamı ettim 0-6 aylık mı almalıydım :((

canım 0-3 aylık alınıyor zaten
hatta bende acaba çok küçük olurmu prematüre mi alsam diyordum :)

sen kızlarını dusun canım bosver sızden onemlı işler...bu arada kacıncı haftaya gırdın oyelken....???

27+2 canım

günaydın güzeller...

günaydın canım

ocak annelerinden birisi 32 haftalık yapmış doğumu ama diğerini bilmiyorum ama sağlıkları iyi sanırım okuyabildiğim kadarıyla tabi ayy bende oülum biran önce gelsin istiyorum kızlar yaa size kim bakacak doğumda gelecek kimseniz varmı? Benim yok eşim bakacak 1-2 hafta o yüzden daha çok korkuyorum en azından annem olsa kendimi biraz daha güvande hissederdim

benim annem bakacak

bende bakmıştım dün küçük doğmuş sanırım bebekleri ama sağlıklılarmış
anneme ağladım sabah telefonda çok midem ağrıyo diye kadın üzüldü
şimdi çok pişman oldum keşke söylemeseydim :14: :14:

yeri ateş olmuştur

canım yaaa reflü olabilir sade soda iç banada burda söylemişlerdi anında kesiyor vallahi... insan anne olunca annesiin kıymetini nasıl anlıyor dimi

kızlar muhasebe müdürünün odasına gittim
dedi eleman birkaç güne kadar gelir herhalde
dedim artık gelsin benim 2 haftam kaldı
diyo ki doktor belki çalışabilir raporu verir
diyecektim tamam ben çalışabilir raporu alırım
ama geldiğim gittiğim saatlere karışmayacaksınız istediğim zaman gelir istediğim zaman gelmem diyecektim
aman dedim bunlarla mı uğraşıcam

canım yaaa reflü olabilir sade soda iç banada burda söylemişlerdi anında kesiyor vallahi... insan anne olunca annesiin kıymetini nasıl anlıyor dimi

sanki dünyaları yemişim kahvaltıda yapmadım maden suyu içtim sabah sabah
bu sanki başka bişey çok hareketliydi akşam bebeğim
geceden beri hiç sesi çıkmadı
endişelendim şimdi..

ama geldiğim gittiğim saatlere karışmayacaksınız istediğim zaman gelir istediğim zaman gelmem diyecektim

sen kafana göre takıl bencede canım
ne desen boş herkes kendi çıkarını düşünüyo
sende kedini ve bebeklerini düşünmek zorundasın sonuçta..

endişelendim şimdi..

buklecim birşeyler ye istersen belki o zaman bebeğin hareketlenir. enerjisi kalmamıştır belki ufaklığın, endişelenme hemen.

endişelendim şimdi..

canım sakin ol uyuyordur belki
bana da çok oluyor bu özellikle sabah kalktığım zamanlarda
hamileymişim gibi gelmiyor hiç
uzanabileceğin bir yer var mı biraz
çikolata ye yada iç tatlı birşeyler ye biraz

buklecim birşeyler ye istersen belki o zaman bebeğin hareketlenir. enerjisi kalmamıştır belki ufaklığın, endişelenme hemen.

canım sakin ol uyuyordur belki
bana da çok oluyor bu özellikle sabah kalktığım zamanlarda
hamileymişim gibi gelmiyor hiç
uzanabileceğin bir yer var mı biraz
çikolata ye yada iç tatlı birşeyler ye biraz

bi kaç gündür ağrılarım yüzünden ağlıyorum hep
onu hissettiği için olabilir mi?

endişelendim şimdi..

korkma tatlım yaa benim sıpamda öyle çok korkutuyor bazen ama ounuyor sonra arkana yaslan karnını sev biraz benimki hemen hissediyor.

bi kaç gündür ağrılarım yüzünden ağlıyorum hep
onu hissettiği için olabilir mi?

canım bana da buradaki arkadaşlara da zaman zaman aynısı oluyor. bazen çok geç hissediyoruz hareketlerini. sen şimdi bir kaç parça bişeyler atıştır, moralini yüksek seviyede tut bebeğini de üzme...

salla gitsin tatlım terbiyesiz işte sen ne istiyosan onu yap bak ben gitmedim bugün sonuçda hiç bişey senden bebeğinden önemli değil

Back
X