- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #44.881
günaydın canım nasılsın?Günaydın güzeller...
yok canım yeni doğmuş bebeğe büyük hastane çıkışı çok saçma olmaz mı
resmen içinde kaybolur bebişlerimiz![]()
aynen suan sana göz alışık olmadığı için küçük gibi geliyor ama onlar bile büyük gelicek bak görüceksin
aman iyi olsunlarda ama cok erken ya , ben hastane çıkışı direk anneme gidicem 10 gün orda kalıcam eve sonra geçicemocak annelerinden birisi 32 haftalık yapmış doğumu ama diğerini bilmiyorum ama sağlıkları iyi sanırım okuyabildiğim kadarıyla tabi ayy bende oülum biran önce gelsin istiyorum kızlar yaa size kim bakacak doğumda gelecek kimseniz varmı? benim yok eşim bakacak 1-2 hafta o yüzden daha çok korkuyorum en azından annem olsa kendimi biraz daha güvande hissederdim
4. aydan itibaren zaten mayısa gireceğiz, uzun kollu o takımları bebeklerimiz giyinemez ki. ben de 0-3 aylık aldım. hem 0-3, 3-6 ay olarak 3'er aylık periodlarla gidiyor bildiğim kadarıyla.
evet en fazla 1-5 ay giyicek bir çok şeyi
aman canım tut kendini eğer çalışmak istemiyorsan bırak kurcalama, kimse kimseye madalya takmıyor bu devirdekızlar muhasebe müdürünün odasına gittim
dedi eleman birkaç güne kadar gelir herhalde
dedim artık gelsin benim 2 haftam kaldı
diyo ki doktor belki çalışabilir raporu verir
diyecektim tamam ben çalışabilir raporu alırım
ama geldiğim gittiğim saatlere karışmayacaksınız istediğim zaman gelir istediğim zaman gelmem diyecektim
aman dedim bunlarla mı uğraşıcam
doktor çalışabilirsin dese bile ben çalışmam diye düşünüyordum
sence ne yapmalıyım
valla dr konuşabilirsin istediğin gibi alabilirsin sana kalmış birşey eğer çalışmak istemiyor kalan kazamanı evde dinlenerek geçirmek istiyorsan dr söyle çalışamaz raporu verir ama yok ben çalışabildiğim kadar çalışıcam dersen dr sorun görmezseki hiç sanmıyorum senin ikiz olduğu için izin verir o zaman çalışır alırsın.