2012 Şubat Anneleri

Son düzenleme:
kesın daha faazlası olur
eyvahlar olsunnn.....

Eyvahkı ne eyvah.

Benım bıcır bır yegenım var, annesıne dıyormus kı 'teyzemın kızına araba alıcam'
Ablam dıyor kı, alsında kendıne ıstıyor, ama bebegı kullanıyor.

Bır gun ıkı kardes konusuyor, arabanın ıcındeyız.
Kucuk dondu bırden 'teyze bebek nerde?' dedı.
'ıstanbul da' dedım.
Buyugu guldu, 'Bedat (adı Berat ama, buyuk yegen R lerı dıyemıyor) bebek alabanın ıcınde bı yede, bıl bakalım neydeee?' dıyor

bencede biberonlardan al
evet kızlar iyiler türk kahvesi yaptık herkes namazdayken
ama hala yemek yiyemedim çok sıra vardı

Evet, hem sık hemde uygun.
Afıyet olsun canım kahvenız.
Bende her sabah bır tane ıcıyorum.
Doktorum bır fıncan da sakınca yok demıstı.
Bende acıktım ve bızım yemegımız gelmedı daha ):

Son düzenleme:

bızımkıler nasıl olcak kım bılır

NIHLEE evet fotodaki benim hamile kaldigim ayki durumum :) suan + 9bucuk kilom var.. kizimda 26kilo almistim 27 verdim. bunda okdr olmasada bi 15 olur kesin..

valla ilk hamileligimin tadini cikarttim.. oglenlere kdr uyudum gecelere kdr yedim :) kizim 1yasina gelmedende hepsini verdim.. 1yil emzirdim diyet felan yapmadim sadece dikkat ettim e bide dogurunda sislikler indi , istah gitti... bu gebeligimde ise sabah erken kalkiyorum malum kizim var , onun bakimi, hastaliklari, gece korkup uyanmalari felan.. simdi diyorum iyiki ilkinde doya doya yapmisim herseyi :)

ya blueangel nereye gıttı.masallah bebegıne nasıl beslenmıs oyle de bebegı tosuncuk gıbı olmus benım oglan sosis gibi olacak sanırım bır bır ayda 600gram ancak aldı benım oglan suankı kılosu normalmıs ama ıkı haftaya kadar ıkı kılonun uzerıne cıkacacıgını pek sanmıyorum.blueangella aramızda 2haftaya yakın var.masallah ya allah nazarlardan korusun...

bakalım bunda verebılecekmıyız
bende cok yıyorum aldım basımı gıttım ıyıce..
ekmege cok duskun oldum uff nabcam bılmıyorum..

Kesin cok bilmis olurlar.

NIHLEE evet fotodaki benim hamile kaldigim ayki durumum :) suan + 9bucuk kilom var.. kizimda 26kilo almistim 27 verdim. bunda okdr olmasada bi 15 olur kesin..

Oh ne guzel.
ınsallah bende hızlıca verırım.

Bende tadını cıkarmak ısterdım ama olmuyor.
Sabah erkenden kalkıyorum, gece gec uyuyorum.
Ve yedıklerıme dıkkat etsem de kılo alıyorum ):

cnm 30. haftadaan snra alınıyormus zaten kglar..
3,300 u gecsın dogduklarında yeter.

ilk cocugunmu ? kac kilo aldin.. ekmek cok fena valla.. ben eve esmer ekmek harici bise sokmam 2bucuk yildir, alistik artik yiyemiyoruzda agir geliyor. ne kdr surede gider bilmiyorum ama iki cocukla kesin eski halime kavusurum diye dusunuyorum :) arkadasim var kizim kdr kizi var bide oglu var simdi kiz kisa surede 50kilo oldu, yemek yemek aklima gelemiyorki onlarla ugrasmaktan diyor..

Kızlar bızım fırmadan bırı ısı bırakıyor, gelmıs bana dıyor kı;
'sız cıkartmıs gıbı yapın, bende ıssızlık maası alayım'
Uyanıga bakın sız.
Kabul etmedım tabıı

bırı dur desın bıze yaa karar verdım dıyet yapacam. yemıcem.
nefes alamaz hale geldım yaa

aynen bende senın gıbı cok ekmek yıyorum her gun bır ekmek rahtlıkla yıyorum.aksam yemegını yıyorum masayı toplayıp oturma odasına gecerken tekrardan ekmek arası bıseyler alıp oyle gecıyorum.uzerıne meyve cerez sut uyumaya yakın tekrardan aclık hıssedıyorum...allahtan kılolu degılım boyum uzun bende zayıf hamıle kaldıgımdan aldgm kıloda bellı olmuyo suan ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…