- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.201
gunaydın kızlar.bende sıteye ancak gırebıldım
Günaydınnn güsell annişlerrr
nasılsınız herkes iyilermi?ben gelmedım dun dne beri özledım valla sizlerii buugnde zor gırdım sıteye
dün de yorucu bıgundu nefes nefes kalıyorum artık sözde ben daha calsıcam 37 haftay akadar nasıl olcka bılmıyorumm bunun yuzunden de esımle tartısıyoruz o calsımamı ıstemıyor 32, hftadan sonra bend eclasıma ıstıyorumm hem ıhtıyac hemde bebgıın bana doduktan sonra dha cok ıhtıyacı var bence gercı daha patronla konusmadık özle soktor nedıcek bakalım butun haklrımı kullanabılcekmıymdun konusucaktım sözde suratsız sey konusmadım
Aksam ılk defa delıksız bı uyku uyudum mutluyum bu yuzden aylar oldu böle bı uyku uyumamısmdırbugn hava yagmurlu ben uyukulu nasıl geıcıek bılmemm
gunaydın kızlar.bende sıteye ancak gırebıldım
Günaydınnn güsell annişlerrr
nasılsınız herkes iyilermi?ben gelmedım dun dne beri özledım valla sizlerii buugnde zor gırdım sıteye
dün de yorucu bıgundu nefes nefes kalıyorum artık sözde ben daha calsıcam 37 haftay akadar nasıl olcka bılmıyorumm bunun yuzunden de esımle tartısıyoruz o calsımamı ıstemıyor 32, hftadan sonra bend eclasıma ıstıyorumm hem ıhtıyac hemde bebgıın bana doduktan sonra dha cok ıhtıyacı var bence gercı daha patronla konusmadık özle soktor nedıcek bakalım butun haklrımı kullanabılcekmıymdun konusucaktım sözde suratsız sey konusmadım
Aksam ılk defa delıksız bı uyku uyudum mutluyum bu yuzden aylar oldu böle bı uyku uyumamısmdırbugn hava yagmurlu ben uyukulu nasıl geıcıek bılmemm
günaydın kızlar bizde hararetle sohbet ederken sistemde arıza oldu
kalakaldık toparlanmaya çalışıyoruz
nasılsınız bakalım?
sagol canım ıyıyız sen ve bebegin nasıl.bu arada gecmıse bakmadım.ne kaynatıyodunuz)
günaydın kızlar bizde hararetle sohbet ederken sistemde arıza oldu
kalakaldık toparlanmaya çalışıyoruz
Nasılsınız bakalım?
gnydnnn hg..
delıksız uykuna sevındım
bende uyuyamıyorum artık..
yatakta bı oyana bı buyana donuyorum.
donerkende dengesız donuyorum ..
kasıklarıma sancı gırecek
uyku pozısyonumu bı turlu ayarlayamıyorum.
anca yorulunca uyuyorum tam uyudum derken haydaaa çişim gelıyo
gnydnnn hg..
Gunydn hg,
esın calısma dıyorsa calısma sende hee..
Merak etme ozel sektorde tum haklarını kullanamayacaksın
dogumdan snra daha fazla vakıt gecıremıceksın yanı bence
hangı ozel sektor ıscısını dusunurkı
anca gelen paraya baksınlar..
Delıksız uykuna sevındım
bende uyuyamıyorum artık..
Yatakta bı oyana bı buyana donuyorum.
Donerkende dengesız donuyorum ..
Kasıklarıma sancı gırecek
uyku pozısyonumu bı turlu ayarlayamıyorum.
Anca yorulunca uyuyorum tam uyudum derken haydaaa çişim gelıyo
ya bende senle aynı sorunları yasıyorum.gobegın altına kucuk bı yastık koyuyorum dıger turlu yanlarım agrı yapıyo.donerken sureklı yastıgı da bı saga bı sola tasımak zorunda kalıyorum.uyku falan kalmıyo.eşimde uyanıyo cogu zaman.zavallı kocam sesını cıkarmıyo ama o da uykusuz kalıyo.eşimınde uyku problemı var gece 1den once uyuyamıyo uyudugunda da benım yuzumden uyanıyo
haklsın aslında dusne ben calsıym kerız gıbı patron desınkı ben anlamam 56 gun dolar gelıcekısn dıye sonra o 5 hafatnın hesbaını kım verıcek dımı
Benım işte delıksız uykudna kastın çiş idi aksma hiç gelmedı ya bır de nedıcme kızlarrr heryed egoruyorum sol tarafına yatın dıye ben kac aksmadır hep uyandıgmda bı bakıyorum sag trafıma yatmısm acaba bısey olurmu?
bebeim ii saol cnm. süsler şekerler falan makyaj allah ne verdiyse konuşuyoduk
vallahı ıyı dusun tasın ıhtıyacın yoksa calısma hem dınlenmıs olur bedenın.
Yok kız nolcak yuz ustu yatma yeter:))
valla bazen esım tepkı gosterıyo bnm sonucta ıse gıdecek..
bnde yorgnı sıkıştırıyorum. napayım uyuyamıyom
ben biraz kızlarla takılacağım sonra yemeğe ineceğim görüşürüz
sagolsun eşim o konuda anlayıslı.hele kramp gırdıgınde uykulu uykulu bı yataktan fırlaması var...ama bulantım oldgndaa yanıma yaklasmıyo.kendımı banyoya zor atıyorum seslenıyorum gelmıyo)
günaydın canım
bu soruya bende cvp bekliyorum bende merak ediyorum çünkü
bide müdürm bana dedi ki özelden aldığın rapor geçiyo mu emin misin?
aklım karıştı :26:
sistem arıza verdiğinden ancak yazabiliyorum. özel hastanenin ssk anlaşması varsa geçerli oluyor.
zorlamıcaksa sızı cnm bosver zten sgkdan almıyormusun bı kısmını..var aslında cnaım bılıyorsun yaa
Amma esim taktı kocam uyyamıyor benden ondan mı acaba gıtme dıyorrartık
sagolsun eşim o konuda anlayıslı.hele kramp gırdıgınde uykulu uykulu bı yataktan fırlaması var...ama bulantım oldgndaa yanıma yaklasmıyo.kendımı banyoya zor atıyorum seslenıyorum gelmıyo)
cnm ayaklarını bastırıyorsa ondan olabılır. ya bak yada yogurt ye bolbolmidem ağrıyo yine
neden acaba acıktım diye olabilir mi?
yada doğurana kadar böyle ağrırı mı?
ben biraz kızlarla takılacağım sonra yemeğe ineceğim görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?