2012 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar.bende sıteye ancak gırebıldım

günaydın kızlar bizde hararetle sohbet ederken sistemde arıza oldu
kalakaldık toparlanmaya çalışıyoruz
nasılsınız bakalım?

gunaydın kızlar.bende sıteye ancak gırebıldım

gnydnnn hg..

gunydn hg,
esın calısma dıyorsa calısma sende hee..
merak etme ozel sektorde tum haklarını kullanamayacaksın
dogumdan snra daha fazla vakıt gecıremıceksın yanı bence
hangı ozel sektor ıscısını dusunurkı
anca gelen paraya baksınlar..
delıksız uykuna sevındım
bende uyuyamıyorum artık..
yatakta bı oyana bı buyana donuyorum.
donerkende dengesız donuyorum ..
kasıklarıma sancı gırecek
uyku pozısyonumu bı turlu ayarlayamıyorum.
anca yorulunca uyuyorum tam uyudum derken haydaaa çişim gelıyo

ya bende senle aynı sorunları yasıyorum.gobegın altına kucuk bı yastık koyuyorum dıger turlu yanlarım agrı yapıyo.donerken sureklı yastıgı da bı saga bı sola tasımak zorunda kalıyorum.uyku falan kalmıyo.eşimde uyanıyo cogu zaman.zavallı kocam sesını cıkarmıyo ama o da uykusuz kalıyo.eşimınde uyku problemı var gece 1den once uyuyamıyo uyudugunda da benım yuzumden uyanıyo

haklsın aslında dusne ben calsıym kerız gıbı patron desınkı ben anlamam 56 gun dolar gelıcekısn dıye sonra o 5 hafatnın hesbaını kım verıcek dımı

Benım işte delıksız uykudna kastın çiş idi aksma hiç gelmedı ya bır de nedıcme kızlarrr heryed egoruyorum sol tarafına yatın dıye ben kac aksmadır hep uyandıgmda bı bakıyorum sag trafıma yatmısm acaba bısey olurmu?

valla bazen esım tepkı gosterıyo bnm sonucta ıse gıdecek..
bnde yorgnı sıkıştırıyorum. napayım uyuyamıyom

vallahı ıyı dusun tasın ıhtıyacın yoksa calısma hem dınlenmıs olur bedenın.
yok kız nolcak yuz ustu yatma yeter:))

bebeim ii saol cnm. süsler şekerler falan makyaj allah ne verdiyse konuşuyoduk

ohhh ne guzell...ben henuz seker ve sus ısıne baslamadım o ıslerı eşime bırakıyorum.hafta sonu oglusumun tum eksıklkerını tamamladım beşigini de sıparıs verdık doguma yakın eve getırtecegım doktor 38.hafta sonrası ıcın dgum tarıhı verdı tabı oncesınde bı aksılık olmazsa.oyuzden sımdıden getırtıp kırlensın ıstemıyorum.

valla bazen esım tepkı gosterıyo bnm sonucta ıse gıdecek..
bnde yorgnı sıkıştırıyorum. napayım uyuyamıyom

sagolsun eşim o konuda anlayıslı.hele kramp gırdıgınde uykulu uykulu bı yataktan fırlaması var...ama bulantım oldgndaa yanıma yaklasmıyo.kendımı banyoya zor atıyorum seslenıyorum gelmıyo)

sagolsun eşim o konuda anlayıslı.hele kramp gırdıgınde uykulu uykulu bı yataktan fırlaması var...ama bulantım oldgndaa yanıma yaklasmıyo.kendımı banyoya zor atıyorum seslenıyorum gelmıyo)

canım sen kaçıncı haftandasın ki bulantın oluyo
hemde banyoya atacak kadar kendini

var aslında cnaım bılıyorsun yaa
Amma esim taktı kocam uyyamıyor benden ondan mı acaba gıtme dıyorr artık
zorlamıcaksa sızı cnm bosver zten sgkdan almıyormusun bı kısmını..
onlar baska cnm
bnm esım cıkartırkende yanımda olur hatta sırtımı sıvar daha cok psıkolojımı bozuyo manyak
ne alakaysa
midem ağrıyo yine
neden acaba acıktım diye olabilir mi?
yada doğurana kadar böyle ağrırı mı?
cnm ayaklarını bastırıyorsa ondan olabılır. ya bak yada yogurt ye bolbol
ıyı gelıyor dıyorlar. bnde agrı deılde bulantı cok.
ben biraz kızlarla takılacağım sonra yemeğe ineceğim görüşürüz

afıyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…