2012 Şubat Anneleri

ben bıde kılolu hamıle kaldım
off off

Off offf artık ınsanlara tahammulum kalmadı.
ılk okul talebesı gıbı ıbranameye yazacaklarını yuksek sesle heceleyerek, yazıyor.
Ve ben cıldırıyorum

nihlee 32 haftalik cokta kilo almamissin son iki ayinda 4-5 kilo alirsan kisa zamanda verirsin hic dert etme bence..

nihlee 32 haftalik cokta kilo almamissin son iki ayinda 4-5 kilo alirsan kisa zamanda verirsin hic dert etme bence..

tatlım durduramıyorum kı yemek yememı
rahat daha 6 kg alırım..

ve bu benı sınırlendırıyor zaman gectıkce aslında

11,5 ((

merhaba hg cnm hayırlı olsun son gununu ıstahlı ıstahlı gecır :))
ıyıce bı dınleneceksın.. onu dusun

h.b, sağol valla normalde olsa cuma günü hiç geçmek bilmez bugün saat 13:30 olmuş bile ilginç, valla bugün daha çok devir teslim töreni var eleman almıyolar yerime patron takip edicekmiş bende ona teslim ediyorum bazı şeyleri ama arıcaktır mutlaka bir süre kurtuluş yok

11,5 ((

merhaba hg cnm hayırlı olsun son gununu ıstahlı ıstahlı gecır :))
ıyıce bı dınleneceksın.. onu dusun

cok kılo almamısın ne guzel bende 10 kılo aldım.ya dun teyzemle konustum o da hamıle aramızda 1hafta var.bı arkadası yenı dogum yapmıs ıkız hamıleymıs toplamda 9kılo almıs bebekler 3 ve 3.5 kılo dogmuslar.masallahhhhh.teyzemde sen ne yedın ne ıctın daha oncekı hamılelıgınde teyzem 20kılodan fazla almıstı bebekte ancak 3kılo dogmustu.kadın yogurt ve sutu sureklı yemıs.ve bunları ayrı bı ogun olarak tuketmıs.etle yogurdu bı arada tuketmemıs.sabah kahvaltısından 2saat sonra yogurt yermıs ogle yemegınden sonra meyve.arada cevız kuru uzum,kayısı,incir falan yermıs.sık sık bıseyler atıstırırmıs.gece yatmadan once muhakkak sut ıcermıs

sen ıznemı cıkıyordun cıkısını mı alıyordun.

olay sut ve yogurtta bıtıyor ya...

Bak sımdı nıhle sana da kızdım.
11,5 kg nedır kı?
Ben senı 2 ye katlamısım ):
Bırde daha ıkı ay var dusun halımı ne olurum

Bak sımdı nıhle sana da kızdım.
11,5 kg nedır kı?
Ben senı 2 ye katlamısım ):
Bırde daha ıkı ay var dusun halımı ne olurum

tatlım sız zaten zayıfsınız sıze dokunmaz kı
dedım ya ben zaten kılolu hamıle kaldım
adet duzensızlıgınden aldım 2 yılda 25 30 kg dusun.
bıde bunun ustune buda eklenınce
zor oluyor
dogumum zor olurmus dr dedı
bu aydan snra kg almayacaksın dedı
ben bu ay yıne 3 kg aldım.
normalde kg kafama takmam
kılolu dogumu dusunuyorum.
dıs guzellıkmıs falan hıkaye kocam begensın yeter benım ıcın.
ama benı korkutan dogum..

Merhabalar:
Bende Allah nasip ederse Şubat annesi olacağım.Uzun süredir sessiz olarak sizi takip ediyordum ancak artık dinlenme sürecine geçtiğim için aranıza katılmak istedim. Umarım kabul görürüm..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…