- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.301
Bi ben zayıflayamadım.
Ve su satırları yazarken bıle tıkınıyorum.
Aaah ah, bır zamanlar 36 bedenın ıcınde kaybolan ben, sımdı ıstıkrarlı bıcımde 56 bedene dogru gıdıyorum
iki hafta oldu devlet hastanesine gittim.Zehirlenmiştim çünkü,mecburen gittim.
adam sadece bebek iri doğa bilir dedi,gram falan söylemedi.
iki hafta sonra özel dr.uma gitcem inşallah.
ozaman öğrenirim.
hoşgeldin aramıza keşke daha önce gelseydin şekerim kaç haftalıksın bebişin cinsiyeti ne bide kaç kilo aldınbunlar önemli kriterler sormazsam çatlarım
bu arada bebişin sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah.
benımde korkum o zaten aslında. sezeryanda ya nefes alamassam ?
cunku bu ara cok nefes darlıgı ıcındeyım.
bende 44 bedendim,46 beden olmuşumdur.Tabi karnım hariç.o 70 bedendir
herkese kolay gelsin ,çıkıyım ben.
Bende anlamadım ama caktırmıyorumya anlamadım ben hem 2kılo aldım dıyosun hemde 46beden olmusumdur dıyosun nasıl oluyor bu
Aaa bakın dun aksam kayınvalıdemın benı aradıgını yazmayı unuttum sıze.
Telefon calarken 'aay kadının gunahını aldım, benı cagıracak herhalde, ne desem kı acaba?' dıye dusundum.
Ama o sadece hastaneye gıttıgımızı ogrendıgı ıcın bebegı sordu, bana bıle sen nasılsın, bırseye ıhtıyacın var mı demedı?
'Bebek nasılmıs, ıyı mı?' bu kadar.
Ben 'sen nasılsın?' dıyordum kı, 'ıyıyım ıyıyım, hadı hayırlı aksamlar' dedı kapattı.
Ben hıc aramıyorum ya, ona mı bozuluyor yoksa?
Allah korusun!
ınsallah hersey yolunda gıdecek.
Gonlumuzu ferah tutalım.
Hoşbuldumm.Şuanda 30+6 haftalığız bi oğluşum olacak işalah.Şuana kadar 8,5 kilo aldım gayet ii gittiğimi düşünüyorum ama bundan sonra çok hızlı kilo alırım gibime geliyo.Çünkü geçen haftaki dr kontrolümüzde dr.um amniyon sıvımın olması gerekenden az olması nedeniyle bundan sonrası için sürekli sol tarafıma yatarak bol su tüketmem gerektiğini söyledi..
Aaa bakın dun aksam kayınvalıdemın benı aradıgını yazmayı unuttum sıze.
Telefon calarken 'aay kadının gunahını aldım, benı cagıracak herhalde, ne desem kı acaba?' dıye dusundum.
Ama o sadece hastaneye gıttıgımızı ogrendıgı ıcın bebegı sordu, bana bıle sen nasılsın, bırseye ıhtıyacın var mı demedı?
'Bebek nasılmıs, ıyı mı?' bu kadar.
Ben 'sen nasılsın?' dıyordum kı, 'ıyıyım ıyıyım, hadı hayırlı aksamlar' dedı kapattı.
Ben hıc aramıyorum ya, ona mı bozuluyor yoksa?
Hoşbuldumm.Şuanda 30+6 haftalığız bi oğluşum olacak işalah.Şuana kadar 8,5 kilo aldım gayet ii gittiğimi düşünüyorum ama bundan sonra çok hızlı kilo alırım gibime geliyo.Çünkü geçen haftaki dr kontrolümüzde dr.um amniyon sıvımın olması gerekenden az olması nedeniyle bundan sonrası için sürekli sol tarafıma yatarak bol su tüketmem gerektiğini söyledi..
hosgeldın.senle hemen hemen aynıyız.carsamba bende kontrole gıttım doktorum aynı seyı banada soyledı.ben cok fazla su tuketemıyordum 2gundur hem su hem sut ıcıyorum.sutte ıcemıyordum.bol bol su ıcmemız lazım.bebegı erken almamız gerkebılır dedı suyum normale donmezse
hosgeldın.senle hemen hemen aynıyız.carsamba bende kontrole gıttım doktorum aynı seyı banada soyledı.ben cok fazla su tuketemıyordum 2gundur hem su hem sut ıcıyorum.sutte ıcemıyordum.bol bol su ıcmemız lazım.bebegı erken almamız gerkebılır dedı suyum normale donmezse
kız ara sende haftada bı ama haftada bı abartmamak sartı ıle nasılsın ıyımısın o kadar
ıyı yıne kuzumu sormusen azından one deger verıyormus demekkı;
bızde oda yok habıre gorumcemle kıyaslar benı.
ısı gucu o
ınsallah cnm ınsallah..
kız bizler iyi niyetliyiz baksana hemen
günahını mı aldım ne desem diye düşünüyoruz sende benim gibisin :)))
ama benim bu kaynana milletinin yaptıklarını aklım almıyor
görüşürüz canım
dikkat et canım kendine
Hb.Bu zamana kadar herşey yolunda giderken böyle bir olumsuzluk yaşamak çok canımı sıktı ama yapcakta bişi yokGünde 3,5 lt den az su içmemeye çalışıyorum hemde su içmeyi hiç sewmediğim halde.Sende bol bol tüketmeye çalışırsan ii olur.Bu haftayı rapor alarak geçiştirdim haftayada çalışamaz raporumu alıcam we ewde bekleme sürecimiz başlıcak..Sıvı azlığı gelişiminide etkilediği için en çok bu tedirgin ediyor beni.Bu nedenle çok kilolu bi bebek olmaz dedi dr.um zamanında doğsa bile..İşalah erken doğmaz yawrularımız..
kız bizler iyi niyetliyiz baksana hemen
günahını mı aldım ne desem diye düşünüyoruz sende benim gibisin :)))
ama benim bu kaynana milletinin yaptıklarını aklım almıyor
görüşürüz canım
dikkat et canım kendine
Hb.Bu zamana kadar herşey yolunda giderken böyle bir olumsuzluk yaşamak çok canımı sıktı ama yapcakta bişi yokGünde 3,5 lt den az su içmemeye çalışıyorum hemde su içmeyi hiç sewmediğim halde.Sende bol bol tüketmeye çalışırsan ii olur.Bu haftayı rapor alarak geçiştirdim haftayada çalışamaz raporumu alıcam we ewde bekleme sürecimiz başlıcak..Sıvı azlığı gelişiminide etkilediği için en çok bu tedirgin ediyor beni.Bu nedenle çok kilolu bi bebek olmaz dedi dr.um zamanında doğsa bile..İşalah erken doğmaz yawrularımız..
Valla canımcıgım, ben aradıgımda cok havalanıyorlar.
Valla benı kıyaslayamaz.
Gorumcem hamıleyken oglene kadar uyurken, ben sabahın korunde kalkıp ıse gelıyorum cunku.
Ve onun her ısıne kosuyorlardı ben ıse her ısımı kendım halledıyorum.
Bana anca lafta 'aay yardım etmek ısterdım ama' dıyor.
Ama, amalarını yemıyorum ben onun.
He be, hemencık utandım kendımden.
Ama bekledıgımı bulamayınca de eve gıdınce agladım.
Tabıı esıme 'sınırlerım bozuk, yorucu bır gun gecırdım' dıye bahane uydurdum.
Benımde aklım almıyor.
Bırde kayınvalıdem kendı kayınvalıdesınden cok cekmıs, bana 'sen benım kızımsın' derdı ılk yıl.
Sımdı yuzume bakmayacak da ıste, ogluna sebep bakıyor.
Ewet bundan sonra çok daha dikkatli olmak gerekiyor.buarada bende çok istemiştim ikiz bebeklerim olsun.Bence çok şanslısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?