2012 Şubat Anneleri

cok gecmıs olsun canım ya.ınsallah hersey yolunda gıder canım

doğru söylüyorsun eşin hemen söyler onlar da davet ederler hemen

doğumdan sonra içiliyor diye biliyorum ben

Çok çok geçmiş olsun.Ama maşallah yawrularına ne güzel gelişmişler.:Umarım wakti gelene kadar bir daha yaşamazsın bu sıkıntıları.

eşimin arkadaşının annesi ölmüş kızlar çok moralim bozuldu
aynı apartmandayız abi yi de çok severim ya bir annesi vardı bide yeni evlendi ((
annemede misafir gelecek evine gidiyordu benim oğlumla
salak kaynanam aramış nerdesin demiş
annemde eve gidiyorum demiş
kaynanamda bende seni oyüzden aradım
şimdi apartman çok kalabalık olur sen evine git diyecektim demiş
ya ne salak insan değil mi

basınız sagolsun .. rabbım sabır verır ınsallah
kımı ınsan dusuncesız oluyo nabarsın..

yahu cvp versene sende.
ben meraklı degılım ıstersen sana vereyım gıt sen yap gerıgetır derım valla.

ne diyim canım ya yüzüme demiyo ki yetkilime demiş ayıp ya
bende yetkilime dedim
sie bile cevap vermek istemiyorum çok ayıplıyorum benim wc molalarımı kendi sigara molalarına saysın dedim

kalabalık olunca ne olacakmıs kı senın annen mı sıgmıyomus koskoca apartmana.boyle bılmıslık yapanlara cok sınır olurum herseye karısırlar kendılerınede laf soyletmezler...

kalabalık olunca ne olacakmıs kı senın annen mı sıgmıyomus koskoca apartmana.boyle bılmıslık yapanlara cok sınır olurum herseye karısırlar kendılerınede laf soyletmezler...

aynen bende yaa
çok salak bi kadın
sana mı soracak annem kendi evine mi gidecek bende mi oturacak diye
salak yaa

canım çok çok gecmiş olsun .İnş yawruşların zamanında sağlıklı bi şekilde gelir.

as hg cnm
sut ıcıyorum meyve tuketıyorum sımdılık
sut olmassa o zmn ıcerım cnm
bıde fazla olursa gogus sızlaması zor oluyormus..

hmm ozaman inş sütümüz çok gelirde gerek kalmaz almaya

kızlar geldim ben geçmişi okuyum dedim ama 3 saatte doldurmuşsunuz valla yetişemedim atlaya atlaya sayfaları geldim neler yaptınız bakıyım

bu süt yapıcı çay da neki :) adı neymiş ben bilmiyorum...benim memişler çatladı zaten sütlenince hiç düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…