2012 Şubat Anneleri

6 olsa da gitsek ama bu havada nasıl gideceğiz bakalım. hava istanbulda berbat cuma da bugün eve artık kaç saatte gideriz Allah kerim

6 olsa da gitsek ama bu havada nasıl gideceğiz bakalım. hava istanbulda berbat cuma da bugün eve artık kaç saatte gideriz Allah kerim

evet yaa oda var
karşıya geçen olsa çıkıcam da
benim şansıma geçen olmuyor

nıhle kız güldürdün beni allah seni napmasın
dudaklarını düşün heee

selam kızlar..nasılsınız bakalım.....istanbul anadolu yakası yağışlı bugün.....ev bu saatte kapkaranlık oldu akşam gibi....biz bugün oğluşumla 31 haftalık olduk çok şükür.......allahım bu günlere gelmeyi bekleyenlerede sağ sağlim nasip etsin inş.....haftaya cuma 32 yim ve doktor kontrolüm var..oğlumu özledim inş tombiş olmuştur.....bu yağmurda haftanın son günüydü mecbur fatura ödemeye dışarı çıktım..yağmuru zaten çok severim....5 dakkada pazara uğradım balık aldım..:104:akşama hamsi var bizim yemekte...........çok kalabalıktı pazar geri çıktım göbişime biri vurur yanlışlıkla diye ...sizlerden haberler nasıl bakayım......

ne alaka 2007 2009 evrakı :))
saklama sureelerını coktan gecmıs onlar ..

sancı bu ya nasıl onemsemes bılemedım..

ohhh afiyet olsun canım
evet kapkaranlık burası
bende çantam büyüktü dün akşam küçük çanta aldım sadece cüzdanımı koydum
yani anlayacağın şemsiyesiz kaldım

hoşgeldin canım
maşallah oğluşunla sana..
avrupa yakasındada çok yağmur var ve bende bayılırım ama şubede tıkılı kaldım..
balık yarasın bebişine afiyet olsun..

evet yaa oda var
karşıya geçen olsa çıkıcam da
benim şansıma geçen olmuyor

nıhle kız güldürdün beni allah seni napmasın
dudaklarını düşün heee

evet kesınlıkle:)
ben cozdum yaa
dudaklarına asık bu kız :))

hg dunurum nasılsın..
ohoh masallah damadım buyuyo ıyıce
kız senın 28 ınde deılmıydı bende senden destek alıyordum kontrol gunu ıcın
erken ne ısın var

evet kızlar balık karın yaglarını erıtıyormus hamılelıkte ozellıkle kılo ve vıtamın acısından cok onemlıymıs.

ohhh afiyet olsun canım
evet kapkaranlık burası
bende çantam büyüktü dün akşam küçük çanta aldım sadece cüzdanımı koydum
yani anlayacağın şemsiyesiz kaldım

fazla yağmıyo şuan burda ama....inş ıslanmassın....

herşeyimsin cnm sende sanırım şubat annesisisn fakat kişi bilgilerinde bekar yazıyor...gelsene aramıza kafamı karıştırdın valla....:44:

benim de şemsiyem yok montun şapkasıyla idare etmeye çalışıcam inşallah biraz diner biz çıkana kadar.

benim montumun şapkasıda yok ama şalım var :)

23 dünürüm hem doğum raporu alcam iş yerine vercem malum doğum parası hakkım varya ...onun için lazım.....belki yanlış hesaplamışımdıro zaman.....haftaya cuma ama tam 32 yim...gitmem lazım..gitmişken damadınada bakayım büyüdümü..bu ara göbeğim bayağı büyüdü benim....oğlumunda dönmesini falan hissediyorum ben içimde.....inş tontiştir yavrum yaa....gerçi bu haftadan sonrası daha önemli kilo almaları için ama....akşam fatmagülün yengesi doğurdu dizide..izledinmizmi?....doğum sahnesini hiç beceremedi ama erken doğum yaptı 1,5 ay önce geldi bebek güya........uykudan uyandı dizide şimdi aa suyum gelmiş dedi bastı çığlığı salak kadın yaa....gıcıkta oluyorum ona zaten..eşimde diyoki seninde suyun gelince böyle üstün başın ıslancakmı diyo dedim nerden bilim kaç kez doğurdum dedim......hiçbişi bilmiyo garibim yaaaa

ay kızlar bende montumu giymedim bugün 3 gündür hırka giyiyordum üstünede şal.mont giyince minibüste yer vermiyorlar hırkada göbüşüm az bellli oluyor yer veriyorlar inşallah bende ıslanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…