- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.441
geçmiş olsun cnm ...inş bişi olmaz yaa....benimde böbreğimde taş var..doğum anında bide onun sancısı tutarsa çatlarım herhalde...bol bol su içiyorum ama inş bişi olmaz..aklıma getimiyorum onu hiç...hakkımızda hayırlısı..kızlar ben çooooooookkk acıktım yaaa..kaçarım birazdan....
geçmiş olsun cnm ...inş bişi olmaz yaa....benimde böbreğimde taş var..doğum anında bide onun sancısı tutarsa çatlarım herhalde...bol bol su içiyorum ama inş bişi olmaz..aklıma getimiyorum onu hiç...hakkımızda hayırlısı..kızlar ben çooooooookkk acıktım yaaa..kaçarım birazdan....
ya annesı de ızlememı ıstemıyo.yok dıyo kı kuran ogren
dını programlar ızle
hala daha sabahları ağlıyor ayrılırken. anne işe gitme diyor. baba gitsin diyor öle zor işte((
allahtan benımkısı kum tası hıc dokmemem heralde
o ayrı bı sancı
bende yemek yapıyorum esım geldı
camasır topluyo oda
arada yetısıyorum yazılara
kız sen bana çok yiyosun diyosan
sen her seferinde acıktım kaçarım birazdan diyosun
alırım bak ifadeni
hala daha sabahları ağlıyor ayrılırken. anne işe gitme diyor. baba gitsin diyor öle zor işte((
selam kızlar
valla oku oku bitmedi yazdıklarınız
dün eminönüne gittiğim için erken çıkmıştım
ne yaptın eminönünde
selam kızlar
NIHLEE ve benim_olan
hani şu amniyos sıvısı varya onun içeriğini konuşmuşunuz dün
bebeğin tüyleri ve deri döküntülerininde sıvının içinde yüzdüğünü söyleyen bendim.
ama kaka demedim, kaka sanırım gününden fazla kaldığında doğum sırasında olabiliyomuş diye duymuştum.
okuduğum kaynakta şuydu :
Amniyon sıvısının kaynağı nedir?
Hayatın üçüncü haftasından itibaren embriyonun üstünde çok küçük bir boşluk olarak ortaya çıkar. Kademeli olarak büyüyerek fetüsün etrafındaki su kesesi oluşur. Bu keseyi dolduran amniyotik sıvı esas olarak keseyi oluşturan zarlardan ve dördüncü aydan itibaren böbreklerin çalışmaya başlaması ile fetüsün idrarından oluşur.
Amniyotik sıvının büyük bir kısmı %97 – 99’u su ve mineral tuzlarından oluşur. Bunun yanı sıra amniyosentez yapıldığında incelenen fetüsün deri hücreleri, bakteri öldürücü özelliği olan proteinler, fetüsün derisini kaplayan beyaz salgı olan verniks ve hatta tüyler geri kalan kısmı oluşturur.
çok zor olmalı cnm..allah yardımcın olsun...inş bu günleri hatırlamaz...zira bilirim annesiz büyümeyi....inş ilerde aklında kalmaz bu günler...
buklecim ama ben en son kahvaltımı 12 de yaptım napim dışarıda çıkınca çok acıktım yaaa.....yeee anam yeeee hiçbişi olmz......kiloları hiç takmıyorum ben..napim...topraktan geldik toprağa gidicez.....varsın oğlumdn hatıra kilom olsun..zaten basenlerimdede çatlaklar oldu...tedaviside yokmuş...napim..kendimimi vurim şimdik yaa....sonuçta oramı gören bi kocam bi ben..sorun yoksa sorun yok dimi...
selam kızlar
NIHLEE ve benim_olan
hani şu amniyos sıvısı varya onun içeriğini konuşmuşunuz dün
bebeğin tüyleri ve deri döküntülerininde sıvının içinde yüzdüğünü söyleyen bendim.
ama kaka demedim, kaka sanırım gününden fazla kaldığında doğum sırasında olabiliyomuş diye duymuştum.
okuduğum kaynakta şuydu :
Amniyon sıvısının kaynağı nedir?
Hayatın üçüncü haftasından itibaren embriyonun üstünde çok küçük bir boşluk olarak ortaya çıkar. Kademeli olarak büyüyerek fetüsün etrafındaki su kesesi oluşur. Bu keseyi dolduran amniyotik sıvı esas olarak keseyi oluşturan zarlardan ve dördüncü aydan itibaren böbreklerin çalışmaya başlaması ile fetüsün idrarından oluşur.
Amniyotik sıvının büyük bir kısmı %97 – 99’u su ve mineral tuzlarından oluşur. Bunun yanı sıra amniyosentez yapıldığında incelenen fetüsün deri hücreleri, bakteri öldürücü özelliği olan proteinler, fetüsün derisini kaplayan beyaz salgı olan verniks ve hatta tüyler geri kalan kısmı oluşturur.
sende ye canım ye şaka yapıyorum ben sana
bugün bana az yazdın diye dikkatini çekeyim dedim
napim bana hoşgeldin dimedin sen küstüm sana
kızlar nihayet bugün bitmek üzere
evet canım çok şükür
sinirrden midem yanıyo anlatamam felaket
selam kızlar
ne yaptın eminönünde
yaa ben mütemadiyen eminönüne gidiyorum sonra beni ordan topluyolar :)
çok seviyorum gezmeyi çarşılar pazarlar nerde ne varsa
eşim bebek için minik metal arabalardan almıştı 50 tane falan
bende çikolatalarını almıştım
dünde eminönünden kese aldım
bi ara hepsini birleştirip bebek şekerimiz yapcaz kısmetse
yapınca ekliycem fikirlerinizi almak için kızlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?