2012 Şubat Anneleri

allahtan benımkısı kum tası hıc dokmemem heralde
o ayrı bı sancı
bende yemek yapıyorum esım geldı
camasır topluyo oda
arada yetısıyorum yazılara

kız sen bana çok yiyosun diyosan
sen her seferinde acıktım kaçarım birazdan diyosun
alırım bak ifadeni

ya annesı de ızlememı ıstemıyo.yok dıyo kı kuran ogren
dını programlar ızle

hani diyolarya insanların hamileyken zorla psikolojisini bozuyolar diye..işte kızma cnm ama böyleleri yüzünden oluyo....yaa kuranda dinlersin yeri gelince ,dizide izlersin..daha anne karnındaki çocuk bizim sesimizi bile zar zor duyarken nasıl dizideki karaktere benzesin huyu suyu yaaaa...haa kınarsın çok birisini çok aşşağılarsın çocuğun ona benzer büyüdüğünde buna inanırım ben çünkü çevremde çok örneği var..ama daha hamileyken sana böyle baskı yapmaları çok saçma yaaa..çok kızıyorum böyle kişilere...hamileleiğin tadını çıkar cnm....kendinle ve bebeğinle ilgili en doğru şeyi sen bilirsin öğrenirsin.....bununla ilgili kitaplarda okuman çok iyi olur..ama nolur başkalrının saçma sapan ve eski kafa şeylerine nolur inanıpta kendinizide sıkıntıya sokmayın....yazık yani valla yazık yaa....

selam kızlar

valla oku oku bitmedi yazdıklarınız
dün eminönüne gittiğim için erken çıkmıştım

NIHLEE ve benim_olan
hani şu amniyos sıvısı varya onun içeriğini konuşmuşunuz dün
bebeğin tüyleri ve deri döküntülerininde sıvının içinde yüzdüğünü söyleyen bendim.
ama kaka demedim, kaka sanırım gününden fazla kaldığında doğum sırasında olabiliyomuş diye duymuştum.
okuduğum kaynakta şuydu :

Amniyon sıvısının kaynağı nedir?

Hayatın üçüncü haftasından itibaren embriyonun üstünde çok küçük bir boşluk olarak ortaya çıkar. Kademeli olarak büyüyerek fetüsün etrafındaki su kesesi oluşur. Bu keseyi dolduran amniyotik sıvı esas olarak keseyi oluşturan zarlardan ve dördüncü aydan itibaren böbreklerin çalışmaya başlaması ile fetüsün idrarından oluşur.

Amniyotik sıvının büyük bir kısmı %97 – 99’u su ve mineral tuzlarından oluşur. Bunun yanı sıra amniyosentez yapıldığında incelenen fetüsün deri hücreleri, bakteri öldürücü özelliği olan proteinler, fetüsün derisini kaplayan beyaz salgı olan verniks ve hatta tüyler geri kalan kısmı oluşturur.

allahtan benımkısı kum tası hıc dokmemem heralde
o ayrı bı sancı
bende yemek yapıyorum esım geldı
camasır topluyo oda
arada yetısıyorum yazılara

ooo ne becerikli kocan var
hadi gitte ilgilen bilg.başında oturma :))

kız sen bana çok yiyosun diyosan
sen her seferinde acıktım kaçarım birazdan diyosun
alırım bak ifadeni

al kız al :)))

hala daha sabahları ağlıyor ayrılırken. anne işe gitme diyor. baba gitsin diyor öle zor işte ((

benimkide 4 yaşına girecek hala uyanırsa ben giderken ağlıyo gitme diye çok zor

hala daha sabahları ağlıyor ayrılırken. anne işe gitme diyor. baba gitsin diyor öle zor işte ((

çok zor olmalı cnm..allah yardımcın olsun...inş bu günleri hatırlamaz...zira bilirim annesiz büyümeyi....inş ilerde aklında kalmaz bu günler...

buklecim ama ben en son kahvaltımı 12 de yaptım napim dışarıda çıkınca çok acıktım yaaa.....yeee anam yeeee hiçbişi olmz......kiloları hiç takmıyorum ben..napim...topraktan geldik toprağa gidicez.....varsın oğlumdn hatıra kilom olsun..zaten basenlerimdede çatlaklar oldu...tedaviside yokmuş...napim..kendimimi vurim şimdik yaa....sonuçta oramı gören bi kocam bi ben..sorun yoksa sorun yok dimi...

zaten kakasını yapsa enfeksiyon kapar zamanı geçince öyle oluyomuş bende öyle dumuştum

sende ye canım ye şaka yapıyorum ben sana
bugün bana az yazdın diye dikkatini çekeyim dedim

hoşgeldin cnm ...nıhle bana dediki dün kılları bebeğin içimize dökülürmüş öyle dedi...bizde bunun üstüne konuştuk işte.....varmı cidden öyle bişi yaaaaha kaka olayı evet bebeğin günü geçince 40 haftayı aşınca olabiliyomuş ama o zaman zaten alıyolar bebeği acil..haklısın cnm..

yemek yedım bende otururken az yıcem dedım yıne kaptırdım kendımı galıba

evet arkadasım dun o sıvıdan bahsettık senın dedgıını dedım valla bende
bu kaka davası hep bnm dunurun kocasının ıslerı o cıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…