- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.421
ayyy iyi oluruz inşallah :))
ay sen eve gıderken bolbol degısık oyuncak al dıkkatını cekenı bırde cızgı fılmden baska kanal acma
bolbol bızımle olursun bolece
,
aman gündüz tv le işim olmaz yok kım kımı bıcaklamıs kım kımı kacırmıs kım kımınle evlenıcek sacma sapan seyler,, kitap okumayı dusunuyorum hamılelıgımden bu yana okumuyorum
bende merak ediyorum sıkılırmıyım evde diye
zaten evde 24 saat yumurcak tv açık
ay yok hıc sanmıyorum en fazla 1 hafta zorluk cekersın.
zaten evde afacan var bı tane..
sıksık gırersınız ınsallah..
zaten evde 24 saat yumurcak tv açık
canım biz çok sıkılmayız herhalde evdeki yumurcaklar yeteri kadar vaktimizi alır. bizimki öğlene kadar kreşe gidiyor Allahtan o arada da ancak ev toparlanır. malum tüm evin altını üstüne iki dakkada getirebiliyor.
valla çalışan için evde oturmak zor, normal halimiz olsa çık gez uğraş bulur ama bu halde fazla bişeyde yapılamıcağı için sıkılma olabılır bence
tabi çocuğu olanlar hariç
bana yer veriyolar binibüste falan..hatta çok teşekkür ettim geçen bi adam kalktı yer verdi ta arkadan sağ olsun....sanırım bazı yerin insanı öküz ondan vermiyolar.....olabilir..zaten ben oturan bi adamın başında bekleyipte yer versin diye asla beklemeyi sevmiyorum..hatta kendim eşime yapılınca rahatsız olduğum için elimden geldiğince dikkatde ediyorum.....kadın geliyo mesela hamilede değil bizden sonra binmiş öyle eşimin tepesinde başka yer varken rahat ayakta durabileceği başında bekliyo meselagıcık oluyorum..ama binibüste ayakta erkek çoksa ve tek bi kadın varsa o zaman eşim zaten yer verir mesela...kendide rahatsız olur....ama bazı kadınlar cidden gıcıklık olsun der gibi insanın başında bekliyo bakıyo öyle kalksında oturim diye..gençsen hamile değilsen niye kalksın bu adam yahu..zaten biz inince yerimizi kaparsın dimi salaklar işte....
dünürüm vallla eşim öyle diyo...bende açıkcası şu suyun gelmesini nasıl anlicam bilmiyorum.....inş gece gelmez oğlum normal doğum derse doktor...inş....
valla çalışan için evde oturmak zor, normal halimiz olsa çık gez uğraş bulur ama bu halde fazla bişeyde yapılamıcağı için sıkılma olabılır bence
ilk iki hafta ben çok sıkıldım evde ama şimdi bu göbekle işe gitmek çok zor olurdu benim için.....doğumdan sonrada bebeklerimizden ben şahsen yan odaya bile gitsem aklım kalacağını bildiğim için asla çalışamazdım sanırsam...kimseye bırakamazdım oğlumu yaa....o uyanıkkken çamaşır bile asamam ben odada tek bırakıp mesela..kusar bişey olur yanlız başınayken diye.aklıma herşey gelir....yaa çarşafını çekip ağzına sokarsa boğulursa..yaaa kusup boğulursa...ya ağlarda duyamazsam balkonda diye..binlerce şey gelir aklıma benim.......pipirikli bi anne olcam sanırım ama dikkatli olmak bebek büyütürken çok önemli...çokta takıntılı olmamak lazım ama temkinli olmak lazım her an...o yüzden ben çalışamazdım aklı selim olana kadar....çylede olcak inş...
gerçekten zor evde oturmak çalışmaya alışana. ben kendime güvenmiyorum bu konuda evde çok sıkılırım genelde...
aynen sadece erkeklere degıl bayanlar bayanlarada aynı seyı yapıyor ben oyle tıplere ınadına yer vermem yaslı olursa dayanamıyorum bırde kucuk cocugu varsa, bazılarıda ınadına rahatsız edıyor senı bakmak dısında kolunu carpar gelır oturdugun yere dayanır senı ıtekler falan oyle olupta cok rahatsız oluncada uyarırım
ay yok hıc sanmıyorum en fazla 1 hafta zorluk cekersın.
zaten evde afacan var bı tane..
sıksık gırersınız ınsallah..
inş.canım
canım biz çok sıkılmayız herhalde evdeki yumurcaklar yeteri kadar vaktimizi alır. bizimki öğlene kadar kreşe gidiyor Allahtan o arada da ancak ev toparlanır. malum tüm evin altını üstüne iki dakkada getirebiliyor.
evet anında dağılıyor valla
bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum
ilk iki hafta ben çok sıkıldım evde ama şimdi bu göbekle işe gitmek çok zor olurdu benim için.....doğumdan sonrada bebeklerimizden ben şahsen yan odaya bile gitsem aklım kalacağını bildiğim için asla çalışamazdım sanırsam...kimseye bırakamazdım oğlumu yaa....o uyanıkkken çamaşır bile asamam ben odada tek bırakıp mesela..kusar bişey olur yanlız başınayken diye.aklıma herşey gelir....yaa çarşafını çekip ağzına sokarsa boğulursa..yaaa kusup boğulursa...ya ağlarda duyamazsam balkonda diye..binlerce şey gelir aklıma benim.......pipirikli bi anne olcam sanırım ama dikkatli olmak bebek büyütürken çok önemli...çokta takıntılı olmamak lazım ama temkinli olmak lazım her an...o yüzden ben çalışamazdım aklı selim olana kadar....çylede olcak inş...
evet aşırı zor ben ilk 1 yıl aşırı zorlandım onu bırakırken insanın aklı kalıyo hep canı yanıyo resmen
hala sabahları uyanık olursa çok zorlanıyorum bırakırken
oda anne bugün gitme diyo içim acıyo ozaman resmen
gerçekten zor evde oturmak çalışmaya alışana. ben kendime güvenmiyorum bu konuda evde çok sıkılırım genelde...
benim nasıl olacak merak ediyorum
ya benım esım hamılelıgımden berı dızı ve magazın programı ızlememı yasakladı bebek anne karnında bu dızılerden etkılenıp ılerde karekterıne etkı eder dıye dusunuyo.eşim kurtlar vadısını cok sever beraber onu ızlerız bıde samanyolu ve kanal7de olan programları takıp edıyoruz.halbukı sefkat tepe falan var onlar benı daha cok etkılıyo.en azındAN dızılere gulup gecıyorus
bana yer veriyolar binibüste falan..hatta çok teşekkür ettim geçen bi adam kalktı yer verdi ta arkadan sağ olsun....sanırım bazı yerin insanı öküz ondan vermiyolar.....olabilir..zaten ben oturan bi adamın başında bekleyipte yer versin diye asla beklemeyi sevmiyorum..hatta kendim eşime yapılınca rahatsız olduğum için elimden geldiğince dikkatde ediyorum.....kadın geliyo mesela hamilede değil bizden sonra binmiş öyle eşimin tepesinde başka yer varken rahat ayakta durabileceği başında bekliyo meselagıcık oluyorum..ama binibüste ayakta erkek çoksa ve tek bi kadın varsa o zaman eşim zaten yer verir mesela...kendide rahatsız olur....ama bazı kadınlar cidden gıcıklık olsun der gibi insanın başında bekliyo bakıyo öyle kalksında oturim diye..gençsen hamile değilsen niye kalksın bu adam yahu..zaten biz inince yerimizi kaparsın dimi salaklar işte....
dünürüm vallla eşim öyle diyo...bende açıkcası şu suyun gelmesini nasıl anlicam bilmiyorum.....inş gece gelmez oğlum normal doğum derse doktor...inş....
şimdi diziden çocuk etkilenir diyo ki bebeğimiz daha doğmadı ama kurtlar vadisini izliyo senle..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...o senin izlediğin dizileri sevmediği için bence kendince bi yöntem bulmuş....uyanıkk
o zaman gelince yapılcak bir sürü iş bulursunuz yaaa....sıkılmazsınız merak etmeyin....bebeklerimizin her ay aşısı olcak,onunla ilgileneceğiz...evin temizliği var onların bakımı var,yemek yapmak...tv seyretmek..uykusuz geçen gecelerde gündüz şekerleme yapmak çok keyifli olcak,mevlüd yapacağız daha onun koşuşturması olcak,internetim olursa sizlerle yazışmak o zaman..her anını bebeklerimizin,sorununu inş birbirimizle paylaşmak.....eşlerimizin tavırları ne olcak doğumdan sonra.....onları paylaşmak...onlarlada ayrıca ilgilenmek gerek..ooooo yapılcak çok şey var çalışmayan için.....iyi iyi oğlum doğsundainş..
bnm esım hepten hamıle hasta yaslı olmadıgı surece hayatta kalkmaz
bende korkuyorum aslında
gece den zıyade sıızntı olup da anlamamaktan
bırden gelse gecede olsa anlarsın ama sızıntı anlasılmazkı..
kuru dogum olur bırden gelırse demı
oda canı cıkar ınsanın..
sanırım bnm sezeryan olcak o yuzdeen fazla dusunup psıkolojım bozulmasın
haa bırde..
bu ıdrar yollarındakı asırı ıltıhap ve enfeksıyon erkenden suyu patlatıyormus..
dr banada dedı hem kum hem enfeksıyonla ıltıhap var gece suyun gelırse korkma benı ara demıstı
ınsallah karsılasmam
cunku bırsuru fıtıl ılac falan ıcıyorum ayrıyetten enfeksıyon ıcın..
ayyy ben oğlumu kimselere bırakamam yaaa..markete pazara nasıl gidicem onu düşünüyorum...sadece eşime güvenirimki onda bile aklım kalır.....ağlatırsa napar diye....paniktir zaten..napim bende uyutup bırakırım inş....çalışan için çok zor..helede çocuğun varsa ve arkandan bakıyorsa sana işe giderken allahım bütün gün aklında kalır o bakış..çok zor çok.....kardeşlerim küçükken okula giderken arkamdan ağlardı hiç aklımdan çıkmazdı yaaa...evlad bambaşkadır eminim...allah yardımcınız olsun çalışan anneler....
ya benım esım hamılelıgımden berı dızı ve magazın programı ızlememı yasakladı bebek anne karnında bu dızılerden etkılenıp ılerde karekterıne etkı eder dıye dusunuyo.eşim kurtlar vadısını cok sever beraber onu ızlerız bıde samanyolu ve kanal7de olan programları takıp edıyoruz.halbukı sefkat tepe falan var onlar benı daha cok etkılıyo.en azındAN dızılere gulup gecıyorus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?