2012 Şubat Anneleri

aksam bende seyrettim, o kadına uyuz olmuyoruz aksıne dızıdekı en guzel ve eglencelı bır karakter malum dızı bastan asagı kasvet, erken geldi bebek dısarda bekledı falan bıraz sacmaydı tabı erken dogan bır bebegın o ankı durumu, su meselesıne gelınce bende yasamadım ama bızım gelın bızdeydı onda gordum bayaga bayaga su gelyor o da tam tuvalete kalktıgı sırada olmustu gece ustu yerler falan bayaga su ıcınde kalmıstı anlamıyormussun zaten bırden oluyormus

ay yazık yaa
bı kaka bı su derken adamların kafaları karısmıs
manyak mukaddes de ılk kezmı doguruyo sankı neymıs ole o panık
yok cnm ben ızlemıyorum
esım vadıyı ızleyınce ona hıc bakmadım.
tv cok nadır ızlıyorum ben ya
gunduzlerı de evde ses olsun dıye acıyorum

ay kızlar bende montumu giymedim bugün 3 gündür hırka giyiyordum üstünede şal.mont giyince minibüste yer vermiyorlar hırkada göbüşüm az bellli oluyor yer veriyorlar inşallah bende ıslanmam

en guzel sey o ya kalkıyorlar yer verıyorlar ya
bende mont gıymıyorum koltuklara sıgmıyorum onu gıyınce mubarek mont deıl yorgan
zaten onumde kapanmıyo

bende bazen altıma kaçırıyor gibi oluyorum suyum mu geldi diyordum
ama epeyce geliyormuş galiba su ayırt edilmeyecek gibi değilmiş yaniii

ay ya şu su davasıda nasıl olcak bılmem:S:S
kımınde sızıntı oluyormus kımınde bırden
e nerden anlıcaz sızıntı olnca :S:S

iş hayatıma son vermeme son 1,5 saat kaldı

keyfını cıkar:))))))))))))))) az kaldı

bende bazen altıma kaçırıyor gibi oluyorum suyum mu geldi diyordum
ama epeyce geliyormuş galiba su ayırt edilmeyecek gibi değilmiş yaniii

evet gelıyor canım, ayırt edılebılıyor, ay ınsallah ben kendı ayagımla doguma gıderım sezeryanya benım, apar topar gitmek onuda gelınde yasadık, sancısı yoktu suyu geldı korktu aglamaya basladı bız panık canta al onu al ustunu degıs ortalıkta bır kosturmaca bır panık havası oluyor telas oluyor ne kadar sakın olıyım desende olamıyorsun o an, sankı suyun gelınce hemen oracıkta dogum yapıcakmıs gıbı hıssedıyorsun o an, bız 2 yıl once oyle olduk, bızler nasıl olucaz bakalım

Son düzenleme:

ayyy iyi oluruz inşallah :))

istanbulda kimse hamilelere yer vermiyor. en azından benim iki gebeliğimde de bana yer veren olmadı daha...

ay ya şu su davasıda nasıl olcak bılmem:S:S
kımınde sızıntı oluyormus kımınde bırden
e nerden anlıcaz sızıntı olnca :S:S

keyfını cıkar:))))))))))))))) az kaldı

sızıntıyı hıc duymadım, yakınlarımda ve cevremde genelde bırden gelmıstır, sızıntıyı ılk senden duydum,

istanbulda kimse hamilelere yer vermiyor. en azından benim iki gebeliğimde de bana yer veren olmadı daha...

e onlar numuneler zaten. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…