- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.401
vergi dairesine göre 5 yıl, ticaret sicil dairesine göre 10 yıl saklama süresi vardır,
evet biliyorum var da
bizim bir sürü fabrika olduğu için sıkıntı oluyor
bizde kutulayıp gebzeye gönderiyorduk
yani tutupta gebzeye gidip kutuların içinde arayacak halim yok :)))
23 dünürüm hem doğum raporu alcam iş yerine vercem malum doğum parası hakkım varya ...onun için lazım.....belki yanlış hesaplamışımdıro zaman.....haftaya cuma ama tam 32 yim...gitmem lazım..gitmişken damadınada bakayım büyüdümü..bu ara göbeğim bayağı büyüdü benim....oğlumunda dönmesini falan hissediyorum ben içimde.....inş tontiştir yavrum yaa....gerçi bu haftadan sonrası daha önemli kilo almaları için ama....akşam fatmagülün yengesi doğurdu dizide..izledinmizmi?....doğum sahnesini hiç beceremedi ama erken doğum yaptı 1,5 ay önce geldi bebek güya........uykudan uyandı dizide şimdi aa suyum gelmiş dedi bastı çığlığı salak kadın yaa....gıcıkta oluyorum ona zaten..eşimde diyoki seninde suyun gelince böyle üstün başın ıslancakmı diyo dedim nerden bilim kaç kez doğurdum dedim.... ..hiçbişi bilmiyo garibim yaaaa
canım sen kendini anlatsana bugün son günün
görüştün mü arkadaşlarınla neler hissediyorsun
evden girebilecekmisin
23 dünürüm hem doğum raporu alcam iş yerine vercem malum doğum parası hakkım varya ...onun için lazım.....belki yanlış hesaplamışımdıro zaman.....haftaya cuma ama tam 32 yim...gitmem lazım..gitmişken damadınada bakayım büyüdümü..bu ara göbeğim bayağı büyüdü benim....oğlumunda dönmesini falan hissediyorum ben içimde.....inş tontiştir yavrum yaa....gerçi bu haftadan sonrası daha önemli kilo almaları için ama....akşam fatmagülün yengesi doğurdu dizide..izledinmizmi?....doğum sahnesini hiç beceremedi ama erken doğum yaptı 1,5 ay önce geldi bebek güya........uykudan uyandı dizide şimdi aa suyum gelmiş dedi bastı çığlığı salak kadın yaa....gıcıkta oluyorum ona zaten..eşimde diyoki seninde suyun gelince böyle üstün başın ıslancakmı diyo dedim nerden bilim kaç kez doğurdum dedim.... ..hiçbişi bilmiyo garibim yaaaa
ay kızlar bende montumu giymedim bugün 3 gündür hırka giyiyordum üstünede şal.mont giyince minibüste yer vermiyorlarhırkada göbüşüm az bellli oluyor yer veriyorlar inşallah bende ıslanmam
aksam bende seyrettim, o kadına uyuz olmuyoruz aksıne dızıdekı en guzel ve eglencelı bır karakter malum dızı bastan asagı kasvet, erken geldi bebek dısarda bekledı falan bıraz sacmaydı tabı erken dogan bır bebegın o ankı durumu, su meselesıne gelınce bende yasamadım ama bızım gelın bızdeydı onda gordum bayaga bayaga su gelyor o da tam tuvalete kalktıgı sırada olmustu gece ustu yerler falan bayaga su ıcınde kalmıstı anlamıyormussun zaten bırden oluyormus
canım sen kendini anlatsana bugün son günün
görüştün mü arkadaşlarınla neler hissediyorsun
evden girebilecekmisin
evet son saatlerim, arkadas derken burası teknık servıs canım tek bayan ben varım calısanda patron ( amcaoglu) , abim, birde bir eleman var oda 8 yıldır bızden bırı oldu yani yabancı yok aramızda, hislerime gelince elbette burukluk var ama iş hayatına son veriyor olmanın buruklugu işten çıkarıldıgım ıcın degıl, ilerde kısmet bakalım duruma gore bakıcam tekrar iş yada evde oturucam, evde bılgısayar yok cep var ordan sureklı olmasada gırmeye calısıcam her fırsatta
iş hayatıma son vermeme son 1,5 saat kaldı
aksam bende seyrettim, o kadına uyuz olmuyoruz aksıne dızıdekı en guzel ve eglencelı bır karakter malum dızı bastan asagı kasvet, erken geldi bebek dısarda bekledı falan bıraz sacmaydı tabı erken dogan bır bebegın o ankı durumu, su meselesıne gelınce bende yasamadım ama bızım gelın bızdeydı onda gordum bayaga bayaga su gelyor o da tam tuvalete kalktıgı sırada olmustu gece ustu yerler falan bayaga su ıcınde kalmıstı anlamıyormussun zaten bırden oluyormus
iş hayatıma son vermeme son 1,5 saat kaldı
arşive ben gidiyim diye bekliyorlarda
bende arşiv çok karışık bulamam diyorum :)))
bizim şirkette arşiv sıkıntısı var da
beklerler canım arşivde saatlerce ara kimse gelip o kız hamileydi diye arkandan bakmaz
çok iyi bilirim
vicdansız bunlar
evet son saatlerim, arkadas derken burası teknık servıs canım tek bayan ben varım calısanda patron ( amcaoglu) , abim, birde bir eleman var oda 8 yıldır bızden bırı oldu yani yabancı yok aramızda, hislerime gelince elbette burukluk var ama iş hayatına son veriyor olmanın buruklugu işten çıkarıldıgım ıcın degıl, ilerde kısmet bakalım duruma gore bakıcam tekrar iş yada evde oturucam, evde bılgısayar yok cep var ordan sureklı olmasada gırmeye calısıcam her fırsatta
hayırlısı kuşum yaa
bizimkide holding ya insanları tek tek dolaşmam gerekecek üff
neyse o gün gelsin de bakalım
ne güzel yatacaksın evde ohhh missssss
bende bazen altıma kaçırıyor gibi oluyorum suyum mu geldi diyordum
ama epeyce geliyormuş galiba su ayırt edilmeyecek gibi değilmiş yaniii
aa mutlaka gır haber ver durumlardan
neler hissediyorsun canım
bende 1 hafta sonra çıkıcam inşalalh
e sızde net yoktu demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet gelıyor canım, ayırt edılebılıyor, ay ınsallah ben kendı ayagımla doguma gıderım sezeryanya benım, apar topar gitmek onuda gelınde yasadık, sancısı yoktu suyu geldı korktu aglamaya basladı bız panık canta al onu al ustunu degıs ortalıkta bır kosturmaca bır panık havası oluyor telas oluyor ne kadar sakın olıyım desende olamıyorsun o an, sankı suyun gelınce hemen oracıkta dogum yapıcakmıs gıbı hıssedıyorsun o an, bız 2 yıl once oyle olduk, bızler nasıl olucaz bakalım
e sızde net yoktu demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok kız vın aldım ya geçen hafta
ama oğlum benden önce oturuyor bilgisayara
artık o uyurken yada çizgi film seyrederken girerim
hayırlısı kuşum yaa
bizimkide holding ya insanları tek tek dolaşmam gerekecek üff
neyse o gün gelsin de bakalım
ne güzel yatacaksın evde ohhh missssss
ay yok, yarın dr randevum var her hafta cagırıyorya benı artık, p.tesıde saglık ocagına gıdıcem tatanoz asının 2.cisi icin sonrasında odeme ıcın hemde ımzalar ıcın sırkete gelıcem onumuzdekı hafta dolu yanı sonrakı haftadan sonra keyfini cikarabilicem, ondada 1 hafta en fazla 10 gun cıkarırım sonra sıkılmaya baslarım, çalısan ıcın evde oturmak cok zor
istanbulda kimse hamilelere yer vermiyor. en azından benim iki gebeliğimde de bana yer veren olmadı daha...ay yazık yaa
bı kaka bı su derken adamların kafaları karısmıs
manyak mukaddes de ılk kezmı doguruyo sankı neymıs ole o panık
yok cnm ben ızlemıyorum
esım vadıyı ızleyınce ona hıc bakmadım.
tv cok nadır ızlıyorum ben ya
gunduzlerı de evde ses olsun dıye acıyorum
en guzel sey o ya kalkıyorlar yer verıyorlar ya
bende mont gıymıyorum koltuklara sıgmıyorum onu gıyıncemubarek mont deıl yorgan
zaten onumde kapanmıyo
ayyy iyi oluruz inşallah :))
ay sen eve gıderken bolbol degısık oyuncak al dıkkatını cekenı bırde cızgı fılmden baska kanal acma
bolbol bızımle olursun bolece
ay ya şu su davasıda nasıl olcak bılmem:S:S
kımınde sızıntı oluyormus kımınde bırden
e nerden anlıcaz sızıntı olnca :S:S
keyfını cıkar:))))))))))))))) az kaldı
giricem sürekli olmasada arada giricem duruma göre bakalım
oluruz oluruz inşallah
oo ii güzel kopma şimdilik olmıcak gibi
ay yok, yarın dr randevum var her hafta cagırıyorya benı artık, p.tesıde saglık ocagına gıdıcem tatanoz asının 2.cisi icin sonrasında odeme ıcın hemde ımzalar ıcın sırkete gelıcem onumuzdekı hafta dolu yanı sonrakı haftadan sonra keyfini cikarabilicem, ondada 1 hafta en fazla 10 gun cıkarırım sonra sıkılmaya baslarım, çalısan ıcın evde oturmak cok zor
bende merak ediyorum sıkılırmıyım evde diye
ay sen eve gıderken bolbol degısık oyuncak al dıkkatını cekenı bırde cızgı fılmden baska kanal acma
bolbol bızımle olursun bolece
zaten evde 24 saat yumurcak tv açık
istanbulda kimse hamilelere yer vermiyor. en azından benim iki gebeliğimde de bana yer veren olmadı daha...
sızıntıyı hıc duymadım, yakınlarımda ve cevremde genelde bırden gelmıstır, sızıntıyı ılk senden duydum,
giricem sürekli olmasada arada giricem duruma göre bakalım
oluruz oluruz inşallah
oo ii güzel kopma şimdilik olmıcak gibi
ben bı kac kısıden duydum
onun ıcın nısan a cok dıkkat edın gozden kacırmayın falan dıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?