- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.681
benim kardeşim yapıyo sagolsun bende biraz sizlere takılayım dedim ama herkesin işi var sanırım
ben internette geziyorum biraz bazen yazamıyorum cnm...gitti güzelim çay seti dimi..allah seni ne yapsın..aslında bi çay seti banada lazım...malum doğumdan sonra tek tük gelenler olur bebek görmeye..onun için......off offf eksik bitmiyo valla evdenoluyo kız herkes ben gelince susuyo
neyle uğraşıyosunuz bakalım gidip yemek mi yapıyım yoksa ya?
kızlar hepiniz istanbuldamısınız
ne yapsam ya fikir verin bari bana
ne şanslısın ohh yemek yapanında var
yarın annem geliyo bende rahatlıycam annem yardımcı olcak..
ne yapsam ya fikir verin bari bana
ne şanslısın ohh yemek yapanında var
yarın annem geliyo bende rahatlıycam annem yardımcı olcak..
ben internette geziyorum biraz bazen yazamıyorum cnm...gitti güzelim çay seti dimi..allah seni ne yapsın..aslında bi çay seti banada lazım...malum doğumdan sonra tek tük gelenler olur bebek görmeye..onun için......off offf eksik bitmiyo valla evde
ben ist cnm anadolu yakasında..yağmur yok bugün....
dünürüm doğumdan sonra yersin o zaman ilhitap varsa işe yarar..şimdi gelinime dokunur falan...ama çorbalara katıyorum ben..şehriye çorbasında güzel oluyo....bu arada baktım şimdi kkda en çok önerilen mama sma mış....yani okunuşu esema diye..eczanelerde var genellikle...bende onla büyümüşüm ....PTmilden daha çok öneriliyo...mecbur kalmayız inş bol bol sütümüz olur ama olmazsa kızlar sma alın derim...aptamil bazı bebelere kabızlık yapmış....
dolapta malzeme ne var söyle bulayım sana bişi:44:
sağol cnm öptüm seni..iyi akşamlar sana....bende çıkarım şimdi zaten.....yoruldum.....kendine gelinime dikkat et hadi byy byyy:80:hımmm korktum valla..
ebelere sorarız mama ısını yada tecrubelı olanlardan alırız bılgı
bakalım ıns gerek kalmazda..
neyse canlar ben cıktım.
carsıda dolasacakmısız bıraz opuyorum kocaman hepınızı dıkkat edın kendınıze bash bashh
dunur damadıma ıyı bak
ben sivastayım kk ya giren hiç şubat annesi yokya olsa tanışırdık ne güzel çok sıkılıyorum burda
hımmm korktum valla..
ebelere sorarız mama ısını yada tecrubelı olanlardan alırız bılgı
bakalım ıns gerek kalmazda..
neyse canlar ben cıktım.
carsıda dolasacakmısız bıraz opuyorum kocaman hepınızı dıkkat edın kendınıze bash bashh
dunur damadıma ıyı bak
çay setinin çaydanlık kısmı gitti camdı o kısmı ağladım bende eşim alırım yenisini ağlama dedi
sonrada aramış diyo ki evde porselen çaydanlık vardı onu üstünde kullanabilirsin olabilir aslında
dolapta dolma biber var karnıbahar var
kıymada çıkarmıştım sabahtan onu yuğurdum az önce ama nasıl pişirsem bilemedim kızartmak istemiyorum yağlı yağlı olmasın die :26:
dolmabiberi kıymalı soğanla kavurup soğuduktan sonra doldurabilirisn....yada yumurtalı kıyma yapabilirisn tavada az yağda..yada karnıbaharı kıymalı yapabilirisn....benim eşimde hiç sevmiyo karnıbaharı yaaa..almıyorum o yüzden...yada sen en kolayı karnıbaharı haşla yoğurtlu yap yanına bi çorba bi makarna kıymalı yada pilav...ohhhh afiyet olsun...
sağol cnm öptüm seni..iyi akşamlar sana....bende çıkarım şimdi zaten.....yoruldum.....kendine gelinime dikkat et hadi byy byyy:80:
canım sivastan illa vardır birileride tabi kesin başka topiktedirler.....aynı yerde bulmak zor kkda.....olsun bişi olmaz yaaa..hepimiz farklı yerdeyiz zaten..ist olanlar bile birbirine uzak burda...
bulamadım kimseyi keşke bikaç kişi olsak görüşürdük iyi olurdu neyse kızlar ben çıkıyorum kociş geliyormuş sofrayı kurayım akşam burda olursanız görüşürüz kendinize iyi bakın
sorma yaa benimki brokoli ağzına sürmez karnıbahar yemez,pırasa kereviz bakla asla yemez kıymalı şeyleride pek yemez bi tek köfte falan ,...makarna delisi tam bir.....çok bişey bulamadığımda yapıyorum makarna bende napim...canımı çektirdin valla
benim eşimde azına sürmüyo acaba alternatifli bişey yapabilir miyim diye düşünüyorum bende..
bu erkekler nasıl ayırıyo yemekleri çaresiz bırakıyo bizleri ..
bulamadım kimseyi keşke bikaç kişi olsak görüşürdük iyi olurdu neyse kızlar ben çıkıyorum kociş geliyormuş sofrayı kurayım akşam burda olursanız görüşürüz kendinize iyi bakın
sorma yaa benimki brokoli ağzına sürmez karnıbahar yemez,pırasa kereviz bakla asla yemez kıymalı şeyleride pek yemez bi tek köfte falan ,...makarna delisi tam bir.....çok bişey bulamadığımda yapıyorum makarna bende napim.....sen en iyisi ona pirinçli dolma biberi doldur kendinede karnıbaharı haşla yoğurtlu yap..kıymayıda olmazsa yumurtalı yaparsın sonra...bide çorba yp...ohhh miss
bay bay cnm....görüşürüz sonra inş..bende kaçıcam birazdan....hem kimse kalmadı hemde bende bi yemek yapayım .....acıktım yaaaaa
öyle yapıcam canım en güzeli öyle yapmak olucak.. herkeste kaçmışken bende gideyim yemeklerimi yapayım..
öpüyorum herkesi akşam gelirim yine
sağlık ocağı değil dr.um yaptırdı bunu..antibiyotik olmadan da geçmezki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?