2012 Şubat Anneleri

saol canım:103:aynen en çok annesini istiyo..

canım üzme kendini inan herşey düzelcektir emin olevet ben havlu selpak koydum anne için çok yardımcı oluyormuş biz koyalımda işimize yaramazsa geri gelir napalım

adese uyyy ağzına kurbannn olayımmm daaaaaa inş kolay olur yaa..keşke hep böyle şeyler duysam....normalmi düşünüyosun sen cnm....allah ne güzel 3kız gelin etcen:123: telli duvaklı namusuyla 3 kız evlendiren cennetlikmiş

geçen gün günlüğümü okudum kızlar..bu sene bebek için öyle kesin umutlanmışımki anne olacağım diye..hemende hamile kalmışım ardından..rabbim ne büyük yaa gerçekten bu yıla hamile girmek çok istiyordum,ama kesin bi plan yapamıyorduk eşimin iş durumu vahimdi ama çok şükür ..öylede oldu...inş bundan sonraki dileklerimde aynı şekilde olur....bide kolaycacık kavuşsam oğluma....inş.....hepimiz....allah büyük inş...bukleee sen bebek şekeri falan aldınmı cnm....ben daha onları almadım oğlumun yatağı var off offf inş yetişiriz

benim diğer ikisi de sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak diye biliyordum ama en son gittiğimde doktor istiyorsan aradan çok vaki geçmiş normal yapabiliriz dedi.ama ben sezeryanda kararlıyım.bizim senle aynı gözüküyor tarihlerimiz.bana 5 şubatta alırız dedi.benim kendi doğum tarihim 5 şubatta:)

hayırlısı olsun cnm..inş kolay geçer....sezeryanada tecrübelisin en azından sen ohhh...biz öylemi..peki hemen uyanabiliyomusun sezoda.....kendine geldiğinde ne oluyo....nasıl bezliyolarmı hemşireler seni....bebek nerde oluyo:44:bilmediğim için ameliyat olmadım hiç ben

Son düzenleme:
bende koyayım o zaman....rulosuylamı koyayım koparıpmı :44:
bi tane rulo koysan yeter bence ben öyle yaptım canım

yetişir yetişir aranızda yatak konusunda aceleci olan benim sanırım 6 aylıkken almıştım oda takımımı ama iyiki almışım yoksa çok sıkışırdım diye düşünüyorum sende yetiştirirsin bence

hayırlısı olsun cnm..inş kolay geçer....sezeryanada tecrübelisin en azından sen ohhh...biz öylemi..peki hemen uyanabiliyomusun sezoda.....kendine geldiğinde ne oluyo....nasıl bezliyolarmı hemşireler seni....bebek nerde oluyo:44:bilmediğim için ameliyat olmadım hiç ben

herkese merhaba :) bende geldim inşallah sizler gibi bende şubatta doğum yapacağım benim son adet tarihim 13 mayıs muhtemel doğum tarihine 17 şubat dediler şuan 32. haftanın içindeyim bebişim kız

Arkadaşlar merhaba...En son öğrendiğinizde yavrunuzun boyu ve kilosu neydi acaba???Benim oğlan azıcık uzun galiba:)))

Benim bir uzaktan tanıdıgım acıle kaldırılıp antıbıyotık verıldıgı ıcın 8 aylık bebegı ıcınde ölmüş..Bence kesınlıkle antıbıyotık kullanmayın ,Allah korusun ..

Aman Allahım ne diyon sen((((Allah korusun hepimizi...ne için acile kaldırılmış ve hangi antibiyotik verilmiş acaba??bugün hamileleiğinde antibiyotik kullanmayan yoktur sanırım özellikle idrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok sık tekrarlıyo Allah korusun tedavi edilmezse kesenin erkenden açılıp suların erken gelmesine sebep oluyormuş.bence arkadaşında ters giden bişeyler olmuş her kural herkes için doğru değildir bunuda unutmayalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…