2012 Şubat Anneleri

iffeti seyredip geldim ama kimsecikler yok..bende yarın işe gidicem ordan yazarım artık kızlar...kakao yağı alcam bide yarın...inş çatlaklar için işe yarar

bukleee canım benim duygusallığımız hat safhada güzelim bizim normaldir bi çaydanlık için ağlanırmı demicem doğrudur bende bu ara takıntılıyım yere bişey düşürdüğüm zaman sinir oluyorum eğilip alması tam bi işkence geliyor bana sonra eşime takıyorum hiç olmadık şeylerine ama garibim anlayışlı alahtanda sesini çıkarmıyor napalım gülüm idare edicekler artık yolculuğun sonuna yaklaşıyoruz allahın izniyle kolay değil iyi geceler :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

bugün en erkenci benim..gece hiç ama hiç doğru düzgün uyuyamadım..sanki sürekli bebeği uyanan anneler gibi uyandım durdum..oğlumda rahatsız etmedi ama ben niye bu kadar rahatsız oldum bilmiyorum yaaabugün malum bi günlük yine işe geldim...gelirken kendime tatlı badem yağı aldım kakao yağı kalmamıştı aktarda....inş badem yağ işe yarar..gerçi kılları fazla uzatıyomuş besleyici olduğu için ama benim basenlerimin iç tarafları yani baldırlarımı sabah görünce şok oldum..mor mor çatlamış hep..aynı varis gibi duruyodu..ordan başlicam sürmeye..gerçi vücudda haklı bu kadar kilo almaya nasıl dayansın.....inş geçer en azından morumsu rengi gider inş...böyle çok dikkat çekiyo çünkü...hiç olmadan karnımada süreyim didimoff offfffff anne olmak cidden zorrrrrrr

evet canım sabah uyanınca dedim ki saçmalık niye ağladım ki az kaldı gerçekten Allah hepimizi kurtarsın

canım sanada günaydın
benimde basenlerimdeki çatlaklar kıpkırmızı oldu o rengi alıncada geçmiyomuş

günaydın herkese,
ben de geceleri hiç uyuyamıyorum.sürekli tuvalete kalkıyorum.zaten yataktan kalkmam tam bir zulüm.bebek doğncada uykuya hasret kalacağız onun stresi de beni mahvediyor.gündüz uyurum diyorum ama diğer kızlarımı okula yolcu et onları karşıla falan derken dinlenemeyeceğim.bunları düşünmekten stress yapıyorum.

dün hastanede gelenlere ikram etmek için bebek şekerleri sepeti kapı süsü falan aldım.çok güzel şeyler vardı ama ben çok da masraf yapmak istemedim.ortakarar bişeyler aldım.beşik baktım hep küçük bişey istiyorum diyordum ama dün gidip yerinde bakınca küçükler gözüme çok uyduruk geldi.sanırım büyükçe bişey alacağım.

çokkkkkkkk uykumm var yaa gece uyumadım hiçç...offffffffff

işede gidicem diye bilinç altına yerleşti tabi iyice zorlaşmıştır uyuman dua et pazarları geliyosun sadece

kaçıncı çocuğun canım senin? sabaha kadar bende tuvalete taşınıyorum hep .. bide o küçük beşikler banada hiç cazip gelmedi.. :26:

canım küçüklerde zaten çok kısa zaman yatabiliyo..yoksa bende küçük alıcaktım ama komşumun torunu oldu 6 aydan sonra kaldırdı yatağı..bi işe yaramadı yani..ondan bende çekmeceli büyük bi yatak alcam mecbur..onda 3 yaşına kadar yatar en azından...allah yardımcın olsun çocukları olan için zor hamileleik..hem karnındaki hem önceki kuzularla ilgilenmek çok zor olsa gerek...niş bi kolayını bulursun cnm....üzülme......

buklee çikolata yedim yatmadan önce oda uyku kaçırıyomuş meğersem...ondan oldu sanırsam..aslında işe gelcem diye düşünce yapmadım ama bu ara normal doğumu çok düşünür oldum..özellikle yatarken çok aklıma geliyo nasıl doğurcam diye..eşimede belli etmiyorum bi bakıyorum o çoktan uyumuş ben hala dönüyorum duruyorum..ama bazende çok rahat uyuyorum bi bakıyorum sabah olmuş hiç gece kalkmamışım..sanırım psikolojik bi durum...valla hergün çalışsam napardım..aman amannnn iyiki erken ayrıldım işten....böyle daha iyi..geceleri horluyomuşum eşim duymuş....oda hamileliktenmiş....şok oldumhiç horlamazdım oysa....hep benmi onu dinlicem birazda o rahatsız olsun....

bende annem geliyo diye uyuyamadım resmen çocuklar gibi heycan yaptım sabah erkenden kalktım annemin en sevdiği yemekleri yaptım eşimede evi toparlattım çok titiz bi annem var kesin kızıcak bana :18:bende elimden geleni yapıyorum ama annem kadar olmam için çok zaman gerekiyo demek ki.. canım çikolatanın salgıladığı mutluluk hormanı sadece 1 ısırık için geçerliymiş.. fazlası çay gibi uyku kaçırıyomuşş bi lokma hamile bayana ne etcek ki demi ama

3 olacak inşalah teyzesi.2 kızım var 12 ve 7 yaşında .bu da ailemize yeni katılacak inşallah ....

benim diğer doğumlarımda abimin ve ablamın çocuklarının eski beşiklerini kullanmıştım.bunda da istediğim gibi alayım diyordum.6 ayda olsa hevesim kalmasın diyordum ama beşikler hakikaten çok zevksiz ve uyduruktu.dediğin gibi çekmeceli beşikleri çok beğendim.dün alacaktım ama daha çok var evde fazla yer kaplamasın diye biraz daha erteledim.

doğumuda fazla kafana takma.hiç kimse o yolda kalmıyo allah büyük bi şekilde doğuruyorsun.sen olumsuz konuşanları fazla dinleme o kadar zor bi olay değil.bak öyle olsa ben 3.yü doğurur muyum?

oooo ne bi lokması bi paket bitti ..... benim o dan yedim gofret yedim....tavan yaptı demekki benim...ne güzel yaa...annenin sana çok yardımı olur o zaman cnm evini temizlerdoğuma kadar burdamı?. ahh ahhh öyle analara can kurban..bizde yok bi işte...

maşallah canım Allah yardımcın olsun .. ben bi taneye nasıl bakıcam dşye düşünürken bencillik etmişşim tabi sen tecrübeli annesin

yok canım 2 hafta kalıcak yanımda bebeğin eksiği var mı diye bakıcakmış yıkadım ütüledim diyorum inanmadı içine sindirip aldıklarınıda getircekmiş sonrada doğum iznimde kız kardeşimle gelicek son 3 haftamda .. kız öyle deme istersen sana da gelsin annem duysa kıyamaz mutlaka sanada gelir

sorma canım yaa hep bacaklarımı açmış afedersin ıkınma pozisyonu aklıma geliyo....dizilerdede denk geliyo bazen...bu sefer takıyorum kafaya..bendemi böyle olcam..nasıl bi sancı çekicem acaba?:44:ne zaman gelcek? ya hemen gelirse bebek yola girerse naparım evde tekim bide..eşim işteyken bişi olursa diye düşünüp duruyorum..:44:..gerçi daha belli değil ama doğum şeklim sezeryandanda bu sonda mıdır nedir ondan bide lavmandan çok korkar oldum..hiç bilmediğim şeyler....anlicsn her iki doğum şeklide zor ama oğlumu düşünüp kendimi teselli ediyorum bende......canım senin önceki doğumlar normalmi......içimi ferahlatan çokta hiç yaşamadığım için takıyorum işte...off offf

Selam güzel anneler ve bıcırıkları :)
Çok sık yazamıyorum ama takip ediyorum sizi. benim_olan, buklee, adese umarım iyisinizdir kızlar. Kızım da ben de çok şükür iyiyiz.
benim_olan, ben de uykusuzlardanım Burada yağmur var, normalde yağmur ninni gibidir bana ama bu gece nedense gözümü kırpmadım
adese, maşallah sana :) biz ilk bebeklerde böyle döküldük, tü maşallah sana ki üçüncüyü getiriyorsun. Allah bize de nasip etsin inşallah...
buklee, senin adına da sevindim, insanın annesinin olması ve böyle zamanda yanında olması ne büyük mutluluk... Bu hamilelikte insan en çok annesini istiyor yanında...

bin kat yabancıların anası zaten ana oldu banada..kendi öz ve öz annemle aynı binadayız...görüşmüyoruz..hiç merakta etmiyo düşün yani..asla affedemicem onları ben.........sağ olsun annen vicdanlı kadın demekki...allahım bizide evladlarımıza layık vicdanlı anneler olmamazı nasip etsin.....yoksa herkes anne olamıyo gerçekten......sende böyle diyip aklıma getirme şimdi vicdansızı.....doğum çantasına havlu selpakta koyun diyolar kızlar koycakmısınız siz?:44:nedense lazım olurmuş..anlayamadım bende:44:

sorma yağmurda battı gece bana....hiç uykumu getirmedi...hiçte durmadı mübarek..oysa çok severim yağmuru:97:..iyi sayılırım cnm onun dışında...hoşgeldin..rumuzun zaten çok dikkatimi çekiyo...

arkadaşım yeni doğum yaptı normal olarak.ıkın dediler ıkındım ve geldi diyor.ben kendimi öyle hazırlamışım ki acılara çığlıklara inanamadım diyor:)ben ilk kızımı normal doğuracaktım ama hanfendi bi türlü doğmadı sancıların sonunda sezeryanla doğdu.ciddi söylüyorum sancılar öyle dyanılmayacak gibi değil.bazen olurya çok üşütürsün ve çok karnın ağrır gaz sancısı gibi.ben düşün şeker yüklememi bile doktor a yalvardım nolur yaptırmayayım acı eşiğim çok düşük iğneden çok korkuyorum diye.sen herkesin her deiğine ve filmlere inanma.

ilkinde hazırlıksız olduğum için lavman yaptılar .acı yok sadece rahatsız bi pozisyon.ikincisinde randevulu gittiğim için akşamdan bişey yemedim lavmana gerek kalmadı.sondayı da zaten seni uyuşturduktan sonra takılyorlar değil sonda ne takarlarsa taksınlar anlamıyosun bile.bacakların sana ait değil gibi oluyor:)

çok teşekkür ederim tecrübeli bi anneden bunları duymak çok güzel kendime güvenim geldi
3 kuzunun cinseyi neydi ?

3 kızım olacak inşallah tatlım.....

canım ben de çok yazamıyorum.gündüz takip ediyorum ama yazacak vaktim olmuyor akşamları da kimse olmuyor.emin ol ilki de 3.de aynı oluyor.heyecan da heves de aynı oluyor.sadece bunda biraz yaşımın verdiği zorlukları yaşıyorum .35 yaşındayım ve çok çabuk yoruluyorum.diğerlerinde daha rahattım.allah isteyen herkese versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…