- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.801
Canım maşaallah baya büyük geldi seninki gözüme...Dr normal dedimi yoksa haftasına göre büyük bebek mi?
kızlar bende eve geçicem birazdan inş.iş bitti bugünlük......güzel geçti fazlada yorulmadım açıkcası.....eşimle ya yarın yada salı günü doktora gidelim diyoruz..oğlumu özledim merak ettim......inş tombiş olmuştur.....güzel haberlerle yazarım inş.....herkese hayırlı geceler..bu gece güzel bi uyku çekerim inş....yarın görüşürüz canlarım..bebeklere iyi bakın dikkat edin tamammı?...öptüm..............
:80::80::80:.
ben acayip şiştim nefes almakta zorlanıyorum, bugün baktım herşeye koşar oldu dur ben yapayım yorulma diyor pek demezdi video iyi geldi bizim kocaya
bu arada kızlar çatı muayenesi oldunuz mu ne zaman yapacak dktorunuz
merhaba bende park yatak aldım chicco dan bana içine yatak almamamı söylediler bebeğin yatacağı yerin sert olması gerekiyomuş içinin yatak gerektirmediğini söylediler falan.. sizede alınması gerektiğinimi söylediler :44:
herkese ıyı gecelerr.. nasılsınız.. gecenın bı yarısında gırıyoruz
bu saatte yatakta olmak varken bılgısayar basında oturuyoruz yaa
kimin bebişi uzun ne kadar dedi peki dr?
bende bekliyorum tontiş ve uzun desin diye ama normal diyo hep
70*110 yatağımız. onu biliyorum tatlım ama yatak çeşitleri var. silikon, elyaf, sünger, karışık, bebeğin şeklini alan yada sert gibi gibi... bunların arasından acaba hangisi diye sormuştum ben.
canım chicco dan da baktık onlar sallanmıyodu. bizede aynı şeyi söylediler orda ama yattığı yer tahta gibi sert, ben bile dayanamam o sertliğe, çocuğu hiç yatıramam. ben almak istiyorum yatağı içine.merhaba bende park yatak aldım chicco dan bana içine yatak almamamı söylediler bebeğin yatacağı yerin sert olması gerekiyomuş içinin yatak gerektirmediğini söylediler falan.. sizede alınması gerektiğinimi söylediler :44:
o ara katta incecik sedir gibi bişi var ya, chicco oraya yatırabilirsiniz diyo yatağı. ama bence çok sert, almak lazım.Canım değişik bir modeli filan mı acaba seninkinin? Benim baktığım tüm park yataklarda ilave yatak vardı, çünkü yatılacak yerinde demirler filan var. Bırak bebeği, büyük insan bile yatamaz ki o demirler üzerinde.
Bence yatak olarak bana en mantıklısı visco (bebegın seklını alan )yatak gibi gelıyor,pahalı ama en iyisi de o ben ondan almak istiyorum,büyükler için de ideali bu çünki...Yün benim bildiğim çok ağır oluyor ve aşırı sıcak tutuyor tavsiye etmem ..
Kızlar ben direk SEZERYAN istiyorum,benim gibi NORMAL DOGUMDAN korkan yok mu hiç aranızda??Ben çatı muayenesı de yaptırmamış olacağım böylece..Benim tek bir arkadaşım hariç normal doğuran tanıdığım yok,onun da açılmayınca kesip dikmişler acıdan günlerce oturamadım kıvrandım diyordu..Sezeryan olanlar da ,normal diye gidip 5-6 saat acı çekip son çare sezeryana alınanlar..Ben de diyorum ki bu acıyı çekip sezeryana gireceğime,direk gireyim çıkayım..SİZCE?
yenı bı gune cumleten merhabaaa..
gunaydınlar nasılsınız..
suanlık bn ıyıyım:)
ama nedense evde tek durmaya korkuyorum
bı kahvaaltı yapım sz gelene kdr barı bıde sut ıctımmı tamamdır
Kizlar, Benim yuzumde hamilelikten once sivilce cikmazdi, sadece regl donemine yaklastigimda burnumda cikardi, regl doneminin bitisi ile o da giderdi.. Simdi ise alnim, burnum cenem her yerim irili ufakli sivilceler tarafindan istila edildi.. Acaba cok sut icmekten mi? Sutun yagindan mi oluyor diye simdi Pinarin acik pembe light sutune gecis yaptim.. Bakalim fark edecek mi? Sizde de var mi sivilce problemi? xxx
Günaydın cici anneler bebekleri..
Bakın bu sabha erkenciyim..
İstiklal Marşını okutup geliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?