2012 Şubat Anneleri

kızlar bende eve geçicem birazdan inş.iş bitti bugünlük......güzel geçti fazlada yorulmadım açıkcası.....eşimle ya yarın yada salı günü doktora gidelim diyoruz..oğlumu özledim merak ettim......inş tombiş olmuştur.....güzel haberlerle yazarım inş.....herkese hayırlı geceler..bu gece güzel bi uyku çekerim inş....yarın görüşürüz canlarım..bebeklere iyi bakın dikkat edin tamammı?...öptüm..............

:80::80::80:.​

merhaba bende park yatak aldım chicco dan bana içine yatak almamamı söylediler bebeğin yatacağı yerin sert olması gerekiyomuş içinin yatak gerektirmediğini söylediler falan.. sizede alınması gerektiğinimi söylediler :44:

iyi geceler canımcım bir iş gününü daha bitirdin yani ne güzel yorulma tabi ki dikkat et kendine bebişine sende ayda bir gidiyorsun değilmi dr kontrolüne bende gün sayıyorum kontrol için aybaşı benim kontroller inşallah hayırlı haberler verirsin güzelim sana da iyi geceler tatlım allah ım tüm bebekleri hamileleri ve anneleri korusun aminnnn

Ben sormuştum doktora çatı muayenesini, 37. haftada yapıcaz dedi, heyecanla bekliyorum, nasıl bişey olduğunu bilmiyorum, umarım can acıtan bişey değildir :18:

Canım değişik bir modeli filan mı acaba seninkinin? Benim baktığım tüm park yataklarda ilave yatak vardı, çünkü yatılacak yerinde demirler filan var. Bırak bebeği, büyük insan bile yatamaz ki o demirler üzerinde.

herkese ıyı gecelerr.. nasılsınız.. gecenın bı yarısında gırıyoruz
bu saatte yatakta olmak varken bılgısayar basında oturuyoruz yaa

kimin bebişi uzun ne kadar dedi peki dr?
bende bekliyorum tontiş ve uzun desin diye ama normal diyo hep

Bence uzun dogması degıl de sonrası önemlı ,boşwerın kızlar..Ben 56 cm dogmusum uzunmusum amaaa sımdı 1.60 boyumdayımyanı pek de bıseye yaramıyor,kardesım erkek o 48cm dogmus hatta 4,5 kgymus ama sımdı 180 boyunda 64 kg,asırı zayıf
,yanı degısır bunlar zamanla ..Herkesın gelısımı farklı..
bu arada ben toplu cevap weremedım tek mesajda,o nasıl oluyor kı acaba?Yer kaplamak da hıc ıstemıyorum ..

70*110 yatağımız. onu biliyorum tatlım ama yatak çeşitleri var. silikon, elyaf, sünger, karışık, bebeğin şeklini alan yada sert gibi gibi... bunların arasından acaba hangisi diye sormuştum ben.

Bence yatak olarak bana en mantıklısı visco (bebegın seklını alan )yatak gibi gelıyor,pahalı ama en iyisi de o ben ondan almak istiyorum,büyükler için de ideali bu çünki...Yün benim bildiğim çok ağır oluyor ve aşırı sıcak tutuyor tavsiye etmem ..
Kızlar ben direk SEZERYAN istiyorum,benim gibi NORMAL DOGUMDAN korkan yok mu hiç aranızda??Ben çatı muayenesı de yaptırmamış olacağım böylece..Benim tek bir arkadaşım hariç normal doğuran tanıdığım yok,onun da açılmayınca kesip dikmişler acıdan günlerce oturamadım kıvrandım diyordu..Sezeryan olanlar da ,normal diye gidip 5-6 saat acı çekip son çare sezeryana alınanlar..Ben de diyorum ki bu acıyı çekip sezeryana gireceğime,direk gireyim çıkayım..SİZCE?

Araniza biraz gec olsa da katilim gosterebildim, butun hamilelere selamlarrr....

Ben, Ahu...
20 Subat 2012 de bir oglum olacak insallah..
Adini da Bora koyacagiz.
Hamilelik semptomlarinin verdigi heyecan ve endisenin yerini dogumun yaklasmasinin verdigi endise ve heyecan aldi....

Geri sayim basladi..

canım chicco dan da baktık onlar sallanmıyodu. bizede aynı şeyi söylediler orda ama yattığı yer tahta gibi sert, ben bile dayanamam o sertliğe, çocuğu hiç yatıramam. ben almak istiyorum yatağı içine.

o ara katta incecik sedir gibi bişi var ya, chicco oraya yatırabilirsiniz diyo yatağı. ama bence çok sert, almak lazım.

yün yatak güzel ama dediğin gibiçok terletiyor tatlım. ben kendim içinde yün döşek yaptırdım ama yatamıyom, bunalıyoz. galiba seninde dediğin gibi visco almak daha akıllıca.

yenı bı gune cumleten merhabaaa..
gunaydınlar nasılsınız..

suanlık bn ıyıyım:)
ama nedense evde tek durmaya korkuyorum

bı kahvaaltı yapım sz gelene kdr barı bıde sut ıctımmı tamamdır

Kizlar, Benim yuzumde hamilelikten once sivilce cikmazdi, sadece regl donemine yaklastigimda burnumda cikardi, regl doneminin bitisi ile o da giderdi.. Simdi ise alnim, burnum cenem her yerim irili ufakli sivilceler tarafindan istila edildi.. Acaba cok sut icmekten mi? Sutun yagindan mi oluyor diye simdi Pinarin acik pembe light sutune gecis yaptim.. Bakalim fark edecek mi? Sizde de var mi sivilce problemi? xxx

Gunaydinn!! Ben Askabatta yasadigim icin coktan uyandim.. Turkiye ile aramizda 3 saat farki var.. O yuzden erkenci hamileler gelse de yazismalar baslasa diyordum tam.
Kac haftalik hamilesin evde tek durmaya korktuguna gore dogum yaklasti mi? Benim 8-9 haftam var, ben de korkuyordum acaba erken gelir mi bebis diye ama doktor kontrolunde 40 i bekleyecek gibi oldugunu soyledi.. yine de belli olmaz tabi bizim bebislerin ne yapacagi.. xxxx

mrb, bu konuda pek bılgım yok amaaa..
bazı annelerde yuzunun deıstıgını duymustum lekelenme sıvılcelenme yaralar vs..
o olsa gerek.. bence sakın patlatma..

Günaydın cici anneler bebekleri..
Bakın bu sabha erkenciyim..
İstiklal Marşını okutup geliyorum...

herkese günaydın kızlar

bugün tetenoz aşımı vuruldum geldim kolum ağrıyo biraz
bide tek çalışıcam bugün size katılamayacağım üzülüyorumm
bi merhaba demek istedim
size güzel sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…