2012 Şubat Anneleri

oturmaktan kıçım ağrıdı kalkayımda kocişe yemek hazırlayım maça gitti yemegini yesinde çıkalım azcık evde tıkılıp kaldım, kendinize iyi bakın kızlar yarın akşama görüşürüz

hadi iyi akşamlar canım bizde

annemi almaya gidiyoruz
herkesi öptüm kızlar gelirim yine

Son düzenleme:
slm kızlaarbende 2012 ocak annesıyım ama sizinde sıkı takipçinizim su hafta hesabı benımde kafamı karıstırıo bide ben su an kac aylık hamıle oluom onu bile anlayamdm hala15 gün sonra catı kontrolü olucm tırsmıom dersm yalan olur bıde normal dogum düşünuom bunun için çatı muayenesi sart yanihakkımızda hayırlısı olsun :26:

canım bebeğin tam olarak 34 haftalık ama 2 gün sonra tam 35 haftalık olcak..şuan 8ci ayın içindesinbir hafta sonra yani 36 bittimi 9cu aya gircen hadi hayırlısı korkma..bişi olmaz..kendini kasma rahat ol cnm

ayyy ben çok acıktım ya...yemek yemem gerek...görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın....
ben yedim geldim ohh yarasın tosunuma
yok anam valla sert girmedimm :18::18:

hadi iyi akşamlar canım bizde

annemi almaya gidiyoruz
herkesi öptüm kızlar gelirim yine

hadi git bakalım selam söyle annene benden..öptüm onuda kızını yanlız bırakmadığı için......

hmm demek ki bu çatı muayenesi 36. haftadan sonra olan bişeymiş.
ocak annelerinde doğum yapan var mı ??
varsa nası geçmiş niye erken doğmuş ne kadarlık doğmuş
girersen şubat sayfasına böyle olur işte

canım bebeğin tam olarak 34 haftalık ama 2 gün sonra tam 35 haftalık olcak..şuan 8ci ayın içindesinbir hafta sonra yani 36 bittimi 9cu aya gircen hadi hayırlısı korkma..bişi olmaz..kendini kasma rahat ol cnm

hmm anladım cnm en iyisi hafta hesabı zaten doktorlar hafta olarak dikkate alıovalla kasarsam cnm yancak biliom en iyisi relax olmak sanırımzaten cok canı tatlı biri degılım agrı esıgım yüksek yanı sanırım sesim cıkmaz

evet cnm kendini kasma hiç derin derin nefes al o sırada doktorun der zaten

karanfil koy dişine cnm..uğuşturur..içki iç dicem ama malum bebek var
:)) eşime dedim alıp gelecek onu bekliyom sağol
hımmm...bende daha hazırlamadım bide fatmagül ün yengesini görmemiştim geçenlerde şimdi tekrarını izledim ovvv o neydi öyle çok etkilendim bir an sanki çamaşırım ıslandı benimde

yaa tüylerim diken diken oldu yaaaa
allah kimseye göstermesin ne zor bişi yaAAA

Eki Görüntüle 309691

Kızlar bebeğime bunları aldım ama yatağın içine nasıl bi yatak almalıyım. bana yardımcı olabilirmisiniz?
nette o kadar çok çeşit var ki, kafam karıştı resmen.

birde chicco nun step up biberonunu aldım, birde bakım çantası. inş kullanışlı olur hepsi.

offfff bu doğum raporu bana kafayı yedirtecek..şimdi ben cuma günü doğum raporumu alcam tmm ama ssk normalde benim ödeniyo o rapordan sonrada iş yerim benim sskmı ödeyecekmi çok merak ediyorum..çünkü işsizlik maaşı almam için 90 gün eksiğim var gün olarak eğer raporluyken sskmıda öderlerse çok iyi olur benim için....doğumdan sonra hem doğum paramı alırdım hepde 6 ay işsizlik maaşımı alırdım..ama kimi yatar diyo kimi yatmaz..tam kesin bi bilgide bulamadım internette yaa deli olcm..

yatağın içine park yatağın ebatlarına göre mekan yataklardan alman lazım.....ölçülerine göre..güle güle kullan

yatağın içine park yatağın ebatlarına göre mekan yataklardan alman lazım.....ölçülerine göre..güle güle kullan

70*110 yatağımız. onu biliyorum tatlım ama yatak çeşitleri var. silikon, elyaf, sünger, karışık, bebeğin şeklini alan yada sert gibi gibi... bunların arasından acaba hangisi diye sormuştum ben.

70*110 yatağımız. onu biliyorum tatlım ama yatak çeşitleri var. silikon, elyaf, sünger, karışık, bebeğin şeklini alan yada sert gibi gibi... bunların arasından acaba hangisi diye sormuştum ben.

onu bilmiyorum cnm ama yünün çok sağlıklı olduğunu duydum kışın sıcak yazında bebeği serin tutarmış bi yün yorgan yapcam oğluma inş..nevresim takımını alayımda..mekanlar genelde sünger oluyo sanırsam kötümü bende bilmiyorum bende mekan olandan alcm....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…