- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.761
genelde hepsi kutuda...yıkamıycam sanırım...
genelde hepsi kutuda...yıkamıycam sanırım...
canım yazdım ama tekrar uyarıyorum yıka bence özelliklede ilk giydireceklerini
enice,haftalarımız aynı hemen hemen bebişin boyu kilosu ne durumda?
enice,haftalarımız aynı hemen hemen bebişin boyu kilosu ne durumda?
seninkide kızmı? bi benmiyim erkek annesi bugün burda
33 bitiyo 34 den gün alıyosun cnm..ama soranlara 33 haftalık diceksin......benimde cuma 32 bitiyo 33 den gün alcam...
Canım ben anlamadım bu hesabı nerden öğrendin?Ben şimdi 31 hafta 2 günlük değil miyim?Yani bu cuma 32.haftaya gırmıyor muyum ,
o da 8.ayım olmuyor mu ki??Görümcenlere de bence ya krep yap ya da dılımlı ekmek ustunde kasar bıber domates fırına koyuluyor ya pratık canım ondan yapabılırsın..
ENİCE bence de ıyı yapmıssın kıymet bılmelerı lazım gercekten de yasamayan bunu anlayamaz artık her gördugum hamıleye anında yer wercem otobuslerde de..
sorma....erkek annelerinin çoğu çalışıyo bugün dinlenmedeler herhalde....nerdesiniz uşak analarıııı huuuuuuuuuşubat bebeklerinde kız az gibi bu sene ama bugün yalnız kaldın sanırım kız anneleri aktif
Canım ben anlamadım bu hesabı nerden öğrendin?Ben şimdi 31 hafta 2 günlük değil miyim?Yani bu cuma 32.haftaya gırmıyor muyum ,
o da 8.ayım olmuyor mu ki??Görümcenlere de bence ya krep yap ya da dılımlı ekmek ustunde kasar bıber domates fırına koyuluyor ya pratık canım ondan yapabılırsın..
ENİCE bence de ıyı yapmıssın kıymet bılmelerı lazım gercekten de yasamayan bunu anlayamaz artık her gördugum hamıleye anında yer wercem otobuslerde de..
sorma bide o var dimi..sanırım bu haftadan sonra yaparlar dr lar:18:ben acayip şiştim nefes almakta zorlanıyorum, bugün baktım herşeye koşar oldu dur ben yapayım yorulma diyor pek demezdi video iyi geldi bizim kocaya
bu arada kızlar çatı muayenesi oldunuz mu ne zaman yapacak dktorunuz
kimin bebişi uzun ne kadar dedi peki dr?
bende bekliyorum tontiş ve uzun desin diye ama normal diyo hep
sorma bide o var dimi..sanırım bu haftadan sonra yaparlar dr lar:18:
banada normal diyo napalım..herkesin bebeği şişko olmaz ya..aman sağlıkları yerinde olsunda
kutuda aldıysan açılmamış aslında gerek yok ama sepetten seçip aldıklarını yıka cnm....
erkek anası olarak burdayım çalışsamda yalnız bırakmıyorum
erkek anası olarak burdayım çalışsamda yalnız bırakmıyorum
cnm arkadaş çoğunu kutuda almış...tozlu değilse gerek yok dedim sadece ama yıkasa daha iyi tabi......ben zaten herşeyini yıkadım ama..kendi bilir tabi..aaa olur mu hiç yıkamadan nerelerde üretiliyor onlar....mikrop mu kaptırcaksınız.yıkayıp ütüleyin mutlakaaaaaaaaaaaa
cnm erkek annesi yoktu hiç yanlızdım bu kız anaları dalga geçti benlebende erkek bekliyorum biri bişey mi dedi heee
çok sert girdin buklee, burda sesim çıkmıyo ama kız anaları cadı olur duyrulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?