2012 Şubat Anneleri

33 bitiyo 34 den gün alıyosun cnm..ama soranlara 33 haftalık diceksin......benimde cuma 32 bitiyo 33 den gün alcam...

Canım ben anlamadım bu hesabı nerden öğrendin?Ben şimdi 31 hafta 2 günlük değil miyim?Yani bu cuma 32.haftaya gırmıyor muyum ,
o da 8.ayım olmuyor mu ki??Görümcenlere de bence ya krep yap ya da dılımlı ekmek ustunde kasar bıber domates fırına koyuluyor ya pratık canım ondan yapabılırsın..
ENİCE bence de ıyı yapmıssın kıymet bılmelerı lazım gercekten de yasamayan bunu anlayamaz artık her gördugum hamıleye anında yer wercem otobuslerde de..

ben acayip şiştim nefes almakta zorlanıyorum, bugün baktım herşeye koşar oldu dur ben yapayım yorulma diyor pek demezdi video iyi geldi bizim kocaya
bu arada kızlar çatı muayenesi oldunuz mu ne zaman yapacak dktorunuz

şubat bebeklerinde kız az gibi bu sene ama bugün yalnız kaldın sanırım kız anneleri aktif
sorma....erkek annelerinin çoğu çalışıyo bugün dinlenmedeler herhalde....nerdesiniz uşak analarıııı huuuuuuuuu

bende aynısını söyledim zaten cnm ama sorana 32 haftalık demicez bu ara 31 haftalık dicez..çünkü bebeğimiz 31 i doldurdu 32 ninde içinde henüz cuma günü tam 32 haftalığız ikimizde....anladınmı şeker..aynı şey aslında demek istediğimde benim..

sorma bide o var dimi..sanırım bu haftadan sonra yaparlar dr lar:18:
kimin bebişi uzun ne kadar dedi peki dr?
bende bekliyorum tontiş ve uzun desin diye ama normal diyo hep

banada normal diyo napalım..herkesin bebeği şişko olmaz ya..aman sağlıkları yerinde olsunda

sorma bide o var dimi..sanırım bu haftadan sonra yaparlar dr lar:18:

banada normal diyo napalım..herkesin bebeği şişko olmaz ya..aman sağlıkları yerinde olsunda

kimisi çok ktü diyor kimisi hiç hissetmiyosun diyor,rahat olmak önemli galiba, dogal bi süreç olmak zorunda o yüzden strese gerek yok sanırım :26:

aaa olur mu hiç yıkamadan nerelerde üretiliyor onlar....mikrop mu kaptırcaksınız.yıkayıp ütüleyin mutlakaaaaaaaaaaaa
cnm arkadaş çoğunu kutuda almış...tozlu değilse gerek yok dedim sadece ama yıkasa daha iyi tabi......ben zaten herşeyini yıkadım ama..kendi bilir tabi....
bende erkek bekliyorum biri bişey mi dedi heee
cnm erkek annesi yoktu hiç yanlızdım bu kız anaları dalga geçti benle
çok sert girdin buklee, burda sesim çıkmıyo ama kız anaları cadı olur duyrulur

kıskanmayın geldiler işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…