- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.901
ama çok tatlısın
bende kocama bulcam böyle sıfatlar sabah çizmemin fermuarını çekmedi
annemde kazma dedi arkasından
yani bana gerek kalmadan annem buluyo
yüzünede söylüyo musun böyle?
söylüyosan iyi valla
belki düzelir
ne güzel senin çizmelerin oluyor...ben normalde kara kışda giydiğim bi catlerim vardı onunla çıkarıyorum bu kışı.
Kız bebek annelerinin hamilelik döneminde güzelliğini kızları alırmış,o yüzden lekeler ve çirkinleşmemiz genelde normalmiş ..Şimdiden annelerini ne şekle sokuyorlar bu cimcimeler yaw
ne güzel senin çizmelerin oluyor...ben normalde kara kışda giydiğim bi catlerim vardı onunla çıkarıyorum bu kışı.
Benımde olmuyor, bot ve sporlarla ıdare edıyorum ):
Harleylerım var, gecen sene ancak 3-5 kere gıyındım.
Nasıl da heveslıydım bu sene gıyınmeye.
Olmadı ):
bana da hafta sonu komşumun kızı''ayfer abla çokkk güzel bi kızın olacak biliyor musun ''dedi.''ayyy canım içine mi doğdu'' dedim.''yok sen çok çirkinleştin de ''dedi.........'manyakkkkkkk
seninle aynı durumdayız.ben de bebeğin herşeyini aldım ama hala yıkamadım.bebek çantası olarak da chicconun hazır bebek çantasından aldım.hem içinde şampuan falan vardı iyi oldu.ben bi tek senden farklı olarak kendime pijama gecelik falan aldım.kızılayda soysal pasajında yaprak diye bi mağaza var oradan aldım çok süslü güzel bişey.kırmızı tokayı unutmuşum dur onu da en kısa zamanda alayım.
hafta sonuda ulusa gittim çıkrıkçılar yokuşundan bebek şekeri kapı süsü falan aldım.şimdilik her şeyim tama gibi ama eminim bişeyler eksikdir.
malzemeler aynı
Ben cok safım galıba.
O oyle yaptı, ben gıttım konusmaya calıstım yıne.
En son yıne konusmak ıstedım, tepkı alınca gıttım baska odada uyudum.
Pesıme geldı ama kapıyı kılıtlemıstım, acmadım, ne kadar vurduysa da.
Utu ve yemek mı, hıc ısım olmaz.
Onunla uyumayacagım kı hem.
Madem o benımle konusmak ıstemıyor, bende onunla uyumak ıstemıyorum.
Yok, emın ol benım kalas goruntu ıtıbarı ıle sekıllendırılmıs.
Ama ıcı tam bır odun!
ama çok tatlısın
bende kocama bulcam böyle sıfatlar sabah çizmemin fermuarını çekmedi
annemde kazma dedi arkasından
yani bana gerek kalmadan annem buluyo
aman sakın kendısı dusunmesın veya sen soleyınce yapmasınOkuz bunlar ıste.
Bende zorlanarak gıyınıyorum ayakkabımı.
Ama kayınvalıdemlere gıttıgımde dıyorumkı, 'bak annenlerde ayakkabılarımı gıyınıp-cıkarmama yardım et'
Benım okuz, kendı ayakkabılarını cıkarıp, ıcerı dalıyor.
Bu kez annesı, sankı benı gıcık etmek ıcın 'oglum yardım etseydın ya' dıyor.
Benım ayı, tam yonelecek oluyor 'hallettım ben' dıyorum.
Kızan derler dimi onlar çocuklarına
Kızlara kızce demeleri gerçekten hoşmuş
tatlım zaten bu forumda bi sen bi de ben b..... gibi bi hamilelik geçiriyoruz.allah yardımcımız olsun....
Benım kızımın foto.sunu goren de 'kızın guzel olacak' dıyor.
Ama bende kendı cırkınlıgımın farkındayım.
Belkıde kocam bu yuzden benı begenmıyor ve sevmıyor ):
Benım kızımın foto.sunu goren de 'kızın guzel olacak' dıyor.
Ama bende kendı cırkınlıgımın farkındayım.
Belkıde kocam bu yuzden benı begenmıyor ve sevmıyor ):
canım nolur böyle deme.eminim beğeniyordur benim öküz bile sürekli iltifat ediyor .çok tatlısın sana hamilelik çok yakıştı falan diye..sen kendini nasıl görürsen onlarda öyle görür.kendi reklamını iyi yap.herkes çok güzelleştin diyo falan de .ben bi zamanlar rejim yapıyordum ve eşime sürekli çok veridm herkes zayıflık sana yakışmıyor bu kadar yeterli falan diyo demiştim.baktım bi süre sonra bu da etrafımızdakiler öyle diyo.ya çok zayıfladı artık yeter falan diyorum demişti.satışını iyi yap.
malzemeler aynı
ohhh ıyı demıs hayırlı olsun bu arada annen geldı ohh rahatsın doguma kadar kalacak deılmı?
aman sakın kendısı dusunmesın veya sen soleyınce yapmasın
anası desın o zmn yapar..
amannnn aman!!
evet cnm cok tatlı gelıyor bana
yok canım bi kaç hafta kalıp gidicek
babamı yalnız bırakmak istemiyo
sonra doğum iznimde son 3 haftamda gelicek tekrar
ankara istanbul arasını yol eyledi kadın yazık canım annem:26:
Kızlar geçen gün kalktım bakım falan yaptım demiştim ya kendimi nasıl rahatlamış ve güzel hissettim bilemezsiniz halbuki ben aynı bendim sadece psikoljım değişmişti...Yoksa bi günlük bakımdan ne olacakki...Eşimde geldi ayyy pek bi güzelsin bugün falan demeye başladı bakarmısınız pozitif gücün etkisine....
Soysaldaki Yaprak magazasından ben çeyizlik saten gecelikler çamaşır takımları falan almıştım
Hep süslü şeyler alınca pamuklu pijamanın orda olacağı aklıma gelmedi bile
iyi dedin bu öğlen çıkıp bakayım oraya
Chicconun çantasını baya öven var aslına ama ben mustela ürtünleri kullanmayı planlıyorum bu nedenle almadım o çantayı
Bebek şekeri kapı süsü için ben de suluhana gitmeyi planlıyorum henüz almadım yani
Kırmızı tokayı Eouro modaydı sanırım adı ankamall de bir magaza var ordan aldım
yeni yıl geliyor diye her yer kırmızı zaten pijamalarımı da kırmızı almak istiyorum
Ama benim asıl büyük eksiğim bebeişimin hala odası hazır değil mobilya konusunda ne yapacağımızı bilmedik bi türlü sen ne yaptın?
Bence yatak olarak bana en mantıklısı visco (bebegın seklını alan )yatak gibi gelıyor,pahalı ama en iyisi de o ben ondan almak istiyorum,büyükler için de ideali bu çünki...Yün benim bildiğim çok ağır oluyor ve aşırı sıcak tutuyor tavsiye etmem ..
Kızlar ben direk SEZERYAN istiyorum,benim gibi NORMAL DOGUMDAN korkan yok mu hiç aranızda??Ben çatı muayenesı de yaptırmamış olacağım böylece..Benim tek bir arkadaşım hariç normal doğuran tanıdığım yok,onun da açılmayınca kesip dikmişler acıdan günlerce oturamadım kıvrandım diyordu..Sezeryan olanlar da ,normal diye gidip 5-6 saat acı çekip son çare sezeryana alınanlar..Ben de diyorum ki bu acıyı çekip sezeryana gireceğime,direk gireyim çıkayım..SİZCE?
Araniza biraz gec olsa da katilim gosterebildim, butun hamilelere selamlarrr....
Ben, Ahu...
20 Subat 2012 de bir oglum olacak insallah..
Adini da Bora koyacagiz.
Hamilelik semptomlarinin verdigi heyecan ve endisenin yerini dogumun yaklasmasinin verdigi endise ve heyecan aldi....
Geri sayim basladi..
gunaydın bıtanemm..
nasılsın gorusmeyelı?
calıs calıs ıstıklal marsını okut gel:)
Kızlar Günaydın
Doğum çantanızı hazırladınızmı??? Ben bir türlü fırsat bulamadım. Dün annem sen çantanı hazırla artık ne olur ne olmaz dedi heyecan yaptım ya.
kzılar pazartesiden resmen nefret ediyorum
havada yağmurlu kolumda ağrıyo
bide bide tekim kaçamak yapıp yazayım dedim
bebeğimde iyi öpüyo sizi teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?