2012 Şubat Anneleri

hergun yap senın psıkolojınede ıyı gelır sonucta evde bos bos oturuyoruz zaten..

Üşengeçlik var kuşum yaa...Yoksa yaparımda ama bugün pozitif olmam için bir sebebim var o yetiyor şimdilik bana...Oğlumun yatağı gelecek kurulum yapacaklar pek bi heyecanlıyım(görgüsüzlük):))))

gec oldu ama

bend ekullanıyorum bu okyanus suyu ama hıc bı ıse yramıyor bende sınır oludm bıraktmm tke yaptgım sey meyva yemek boll bol umarım arkdasım ek kısa zamnda gecer. Ben kokuyorum böle gırplı doguma gıdıcme dıye

Merhaba kızlar..
Alıntılamıştım.. ama o arada yine yazmışsınız..
kızlar valla bugün size yetişmek zor..
ben yine bir geçmişe bakabilirsem bakayım
başımda resmen işler üşüşüyorrrrrrrrrrrr

Dıyorum ya, sozlerım bu kadar kâle alınmıyor ıste.

Ona gore de sevıyor.
Neymıs, her ıstedıgımı alıyormus.
Alıyor ama yıkmasını da bılıyor.

Benımkı onceden dıyordu ama sımdılerde demıyor.
Yok cok sıskosun, yok bacaklara bak, yok habıre yıyormusum.
Bende benı begensın dıye, habıre ugrasıyorum.
Ama nıye hep kadınlar begenılmek ıcın emek harcıyor kı?

Canım bende sanırım 80 oldum bu arada..
İnan tartılmayacağım artık..
Zira dedim ya ben son haftalrımda fena alıyorum..

Ne olur takma..

babam emekli ama çalışıyo tekrar genç daha çünkü
yazık onada kıyamam ya
aaa calısıyorsa o ayrı cnm
e tabı yemek kım yapıyo ona sımdııı
Üşengeçlik var kuşum yaa...Yoksa yaparımda ama bugün pozitif olmam için bir sebebim var o yetiyor şimdilik bana...Oğlumun yatağı gelecek kurulum yapacaklar pek bi heyecanlıyım(görgüsüzlük):))))
ay sen ona gorgusuzlukmu dıyorsun
benım mobılyalar geldıgında hemen aldım elıme kovamı bezımı adamın yanında basladım temızlemeye sılmeye

oyyy dadluummmm
noldu yenı memura
memur senın ısını gormuyormu yaa
yardım etsın azcıkkkk..

O dediğin magazayı da biliyorum canım oraya bakayım ben de fiyatları uygun olsa iyi olur :)))
Sen odaları kızlara kaptırmışsın mecbur bebişi yanına alcan bu arada cinsiyeti ne?
Benim daha il beebişim bu bu nedenle odamız var şanslı yani :))
Ama karar verip de mobilya alacak bi anası babası yok garibimin
Beceriksiz çıktık biz bu konuda
Senin kızların odasındaki mobilyalar nerden
Ben ya çilekten ya da mothercareden alayım diyorum
Sitelerde bi sürü yere baktık hep lake kokuyor vs bebişe zararlı olur diye korktuk..
Küçük beşik mothercare de var hem de çam ağacından baya sağlıklı görünüyor bak istersen

Canım bende sanırım 80 oldum bu arada..
İnan tartılmayacağım artık..
Zira dedim ya ben son haftalrımda fena alıyorum..

Ne olur takma..

Artık gercekten hamılelıkten de sıkıldım.
Bıtse de bende rahatlasam, psıkolojım alt-ust oldu resmen.

Ben cıkıyorum, calısmam lazım bıraz.

Gorusuruz.

Evet o daha bi görgüsüzlük olmuş:)))Yok şaka yapıyorum canım görgüsüzlük değil bu heyecan diyelimmm:))))

Canım hayırlı olsun bebişin yatağı
Nerden aldın? bu arada ben tam mobilya avcısı oldum hadi hayırlısı :))

hıc takma er yada gec oda anlıcaktır durumu

Canım yeni memura taşıdım dolabları
Benim odam açıldı..
Ama gir çık yapıp durdular
yazamadım yaaaaaaaaaaaaa((

Ağzımda lokmayla bende 80 yolcusuyum galiba 12 kilo alarak 71 kiloya eriştimde:)))

Canım ben 62 kg ile hamile kaldım
öğrendiğimde 58 kg ydum düşün...
şimdi bilmek istemiyrum
Kendimi şöyle motve ediyorum
3 ünde de verdin
bunda da vereceksin bebek:))

Canım hayırlı olsun bebişin yatağı
Nerden aldın? bu arada ben tam mobilya avcısı oldum hadi hayırlısı :))

Bursada ayşen bebeden aldım canım 70*130 ölçülerindeydi yanlış hatırlamıyorsam...Altında 2 kapaklı dolabı 2 çekmecesi var üstü beşik büyüyüncede beşiği çıkarıyosun büyük yatak oluyo...Ama ben o zaman rabbim nasip ederse evimi değiştireceğim odasını yapacağımın yavrumun...

Adama sıfat ararken hıc zorlanmıyorum.
Sagolsun ısımı kolaylastırıyor.

Benimki de aynı sıfatlarda ne yazık ki ... Bu adamlara ne yapsan yaranılmıyo elefera'm . Dün sırf başka kanalı aç dedim diye bağırıp sofradan kalktı bizimkisi de.Tüm gün konuşmadı bende konuşmadım tabi..Ne hali varsa görsün...Bugun de özür diliyor.Bende nereden kurt öldü diyodum ki ağzındaki baklayı çıkardı.Bana doğum hediyesi alamayacak kadar parası olmayan adam garaj yaptırıyor. Bende çok çemkirmeyeyim diye,alttan alıyor.. Bende senin gibi sinirden kuduruyorum anlayacağın..Ama canını sıkmamaya çalış ,gerçekten ne yazık ki sadece kendimizi üzmekle kalıyoruz

tatlım zaten bu forumda bi sen bi de ben b..... gibi bi hamilelik geçiriyoruz.allah yardımcımız olsun....

bi de ben varım adese..

Olsun verirsin canım emzirince veriliyomuş zaten sen daha iyi bilirsin tabi...Bende 59 la hamile kaldım şimdi 71 kiloyum ama boyda var bende 178 boyundayım pek kilolar belli olmuyo hatta eşim sakın verme bu kilo çok yakıştı diyo...

ne gırıp duruyorlar
koybalonnn uleynnn kafa dınlıcem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…