- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.941
Kız bebek annelerinin hamilelik döneminde güzelliğini kızları alırmış,o yüzden lekeler ve çirkinleşmemiz genelde normalmiş ..Şimdiden annelerini ne şekle sokuyorlar bu cimcimeler yaw
Olsun verirsin canım emzirince veriliyomuş zaten sen daha iyi bilirsin tabi...Bende 59 la hamile kaldım şimdi 71 kiloyum ama boyda var bende 178 boyundayım pek kilolar belli olmuyo hatta eşim sakın verme bu kilo çok yakıştı diyo...
ne gırıp duruyorlar
koybalonnn uleynnn kafa dınlıcem de
Kızlar Günaydın
Doğum çantanızı hazırladınızmı??? Ben bir türlü fırsat bulamadım. Dün annem sen çantanı hazırla artık ne olur ne olmaz dedi heyecan yaptım ya.
günaydın kızlar... bende yeni kalkabildim yataktan gidemiyorum artık işe hala cırcırım 6 gün oldu oluşumun zaten suyu azalmıştı buda azaltırmı diye korkuyorum doktorda doğumdaymış ulaşamadım... geçmişide okuyamadım umarım herkes iyidir.
vallahı uzun zmndır utu yapmıyorum saolsun esım halledıyor hepsını..Arkadaşlar bana müsade şimdilik...Çamaşırlar var katlanıp bazılarıda ütülenecek((Azıcık onlarla uğraşayım...Offf anam ya ütüden nefret ediyorum birikmeden halletmem lazım...2 haftada 3 makine çamaşır yıkanıyo yaa...Bide 2 kişiyiz bebek olunca ne olur bilmem....
170 benimde..
ama hantallaştım be canım fenayım yani..
İş miş hak getire..
boyuna homini gırtlak gidiyorum..
Yatıyorum..
dolayısıyla.....................
Çıktılar şimdi..
Bende o arada arşive kaldıracağım diye bu senenin evraklarını da almışım.:))
Gittim onları geri getirttim...
günaydın kızlar... bende yeni kalkabildim yataktan gidemiyorum artık işe hala cırcırım 6 gün oldu oluşumun zaten suyu azalmıştı buda azaltırmı diye korkuyorum doktorda doğumdaymış ulaşamadım... geçmişide okuyamadım umarım herkes iyidir.
Walla ben de tam hazır değilim,aslında çoğunu aLDIM ama bos odada yatagın üstündeler ,sankı hala eksıkler war gıbı gelıyo bana da...Bir de dogum yapacağımız hastanelerden doğum çantası listesi almamız lazım ,orada gereksiz olanlar yazar,böylece boş yere fazla eşya da almayız diyorum ben...Mesela,pudra kremler vs istemıyorlarmıs,bebek carsafı falan da gerek yokmus..Hatta ılk gunler hasta bezı baglıyorlarmıs kanamamız ıcın de ..orkıd de cokı gıtmezmıs ..Ama bebek bezı en az 20-25 tane alın dıyorlar..
O dediğin magazayı da biliyorum canım oraya bakayım ben de fiyatları uygun olsa iyi olur :)))
Sen odaları kızlara kaptırmışsın mecbur bebişi yanına alcan bu arada cinsiyeti ne?
Benim daha il beebişim bu bu nedenle odamız var şanslı yani :))
Ama karar verip de mobilya alacak bi anası babası yok garibimin
Beceriksiz çıktık biz bu konuda
Senin kızların odasındaki mobilyalar nerden
Ben ya çilekten ya da mothercareden alayım diyorum
Sitelerde bi sürü yere baktık hep lake kokuyor vs bebişe zararlı olur diye korktuk..
Küçük beşik mothercare de var hem de çam ağacından baya sağlıklı görünüyor bak istersen
Benimki de aynı sıfatlarda ne yazık ki ... Bu adamlara ne yapsan yaranılmıyo elefera'm . Dün sırf başka kanalı aç dedim diye bağırıp sofradan kalktı bizimkisi de.Tüm gün konuşmadı bende konuşmadım tabi..Ne hali varsa görsün...Bugun de özür diliyor.Bende nereden kurt öldü diyodum ki ağzındaki baklayı çıkardı.Bana doğum hediyesi alamayacak kadar parası olmayan adam garaj yaptırıyor. Bende çok çemkirmeyeyim diye,alttan alıyor.. Bende senin gibi sinirden kuduruyorum anlayacağın..Ama canını sıkmamaya çalış ,gerçekten ne yazık ki sadece kendimizi üzmekle kalıyoruz
bi de ben varım adese..
vallahı uzun zmndır utu yapmıyorum saolsun esım halledıyor hepsını..
:))) yukun hafıfleyecek yıne onu duusn rahatla ne guzel:))
Kızlar ben direk SEZERYAN istiyorum,benim gibi NORMAL DOGUMDAN korkan yok mu hiç aranızda??Ben çatı muayenesı de yaptırmamış olacağım böylece..Benim tek bir arkadaşım hariç normal doğuran tanıdığım yok,onun da açılmayınca kesip dikmişler acıdan günlerce oturamadım kıvrandım diyordu..Sezeryan olanlar da ,normal diye gidip 5-6 saat acı çekip son çare sezeryana alınanlar..Ben de diyorum ki bu acıyı çekip sezeryana gireceğime,direk gireyim çıkayım..SİZCE?
geçmiş olsun hacerim..
bebeğin suyunun azalması ii değil canım ya
ne olur ulaş doktoruna...
Aynen öyle gerek yok orkide..
ben hiç almadım valla
bebek bezini de hastaneden vermişlerdi...
ama yanınıza muhakkak alın...
15 tane yeter... 2-3 gün için...
Eşime kıyamam ya zaten çok çalışıyo yorgun geliyor eve hatta yorgunluktan migreni tutuyor bazen zaten ütüm çok olmuyo yıkamaya çok oluyor çamaşırım...E bütün günde evdeyim onuda yapayım yani...
bugün akşam randevum var doktorla.acayip merak ediyorum kızım ne kadar oldu diye.anası maşallah aldıkça kiloları alıyor.umarım kızının da işine yarıyordur.heralde forumun en iri anası benim.bu sabah tartıda tam 100'ü gördüm.....
bugün akşam randevum var doktorla.acayip merak ediyorum kızım ne kadar oldu diye.anası maşallah aldıkça kiloları alıyor.umarım kızının da işine yarıyordur.heralde forumun en iri anası benim.bu sabah tartıda tam 100'ü gördüm.....
Ben daha hazirlamadim, listemi tamamlama asamasindayim.. ama seninkilere ek olarak:
Bebek icin:
*ilk yikandginda sarilacagi havlu
*bebegin annenin odasinda yatirilacagi yataga serilmek uzere carsaf
*pisik kremi
*alt acma
*bebek agiz silme mendilleri
*omuz mendilleri (kusmalara karsi+ bebek devamli emme modunda olacagindan omzumuza koymak icin)
*tirnak makasi( eldivenler durmazsa, tirnaklarini kesmek gerekebilir, tabii uzunsa)
zibin takimi nasil birsey aldin? bir de, citcitli badiler kac tane uzun kollu mu atlet gibi mi uzun kollu mu? puset dedigin araba koltugu mu? portbebe gibi birsey mi yoksa?
Anne icin:
*2 onden dugmeli gecelik+sabahlik takimi
*1 pijama takimi
* tac(kirmizi kurdelali)
*lohusa kilotlari (10 adet)
*lohusa sutyeni (1 adet)
*Lansinoh krem(meme ucu icin)
*Sal
*Foto makinasi+sarj aleti
*Yuz havlusu
*Deodorant
Bunlar da senin yazdiklarina ilaveten dusunduklerim..
baska eklenecek ya da buna ne gerek var diye dusundukleriniz var mi kizlar???
xxxx
canım umarım herşey yolundadır... 100'ü gördüm derken 100kg'mı? bende 54'le hamile kaldım şimdi 74'üm tam 20 kg nasıl aldım ne zaman aldım anlamadım bunalımdayım göğüslerim yere değecek nerdeyse
Dun esımle tartıstık.
Alıs-verısten donerken basıt bır konu acmak ıstedım, sadece sohbet etmektı nıyetım.
Tersledı, bende ofkelendım, annesıne gıdıyorduk 'benı evı bırak' dedım.
Bu kez daha da ofkelendı, benı eve bırakıp kendısı gıttı.
Dondugunde tartısma daha da buyudu.
Ben 'gıt bu evden' dedım, o da 'gıdecek bırı varsa o sensın' dedı.
Detaya luzum yok, demek kı ben gercekten bos yere emek harcamısım.
Bos yere butun varlıgımı heba etmısım.
ıste o oyle davranınca, bende ıyı oldugumuz zamanlarda onu masrafa sokarak, hırsımı almaya calısıyorum.
Yanı bır nevı kendımı kandırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?