2012 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bana müsade şimdilik...Çamaşırlar var katlanıp bazılarıda ütülenecek((Azıcık onlarla uğraşayım...Offf anam ya ütüden nefret ediyorum birikmeden halletmem lazım...2 haftada 3 makine çamaşır yıkanıyo yaa...Bide 2 kişiyiz bebek olunca ne olur bilmem....

170 benimde..
ama hantallaştım be canım fenayım yani..
İş miş hak getire..
boyuna homini gırtlak gidiyorum..
Yatıyorum..
dolayısıyla.....................

ne gırıp duruyorlar
koybalonnn uleynnn kafa dınlıcem de

Çıktılar şimdi..
Bende o arada arşive kaldıracağım diye bu senenin evraklarını da almışım.:))
Gittim onları geri getirttim...

günaydın kızlar... bende yeni kalkabildim yataktan gidemiyorum artık işe hala cırcırım 6 gün oldu oluşumun zaten suyu azalmıştı buda azaltırmı diye korkuyorum doktorda doğumdaymış ulaşamadım... geçmişide okuyamadım umarım herkes iyidir.

Kızlar Günaydın

Doğum çantanızı hazırladınızmı??? Ben bir türlü fırsat bulamadım. Dün annem sen çantanı hazırla artık ne olur ne olmaz dedi heyecan yaptım ya.

Walla ben de tam hazır değilim,aslında çoğunu aLDIM ama bos odada yatagın üstündeler ,sankı hala eksıkler war gıbı gelıyo bana da...Bir de dogum yapacağımız hastanelerden doğum çantası listesi almamız lazım ,orada gereksiz olanlar yazar,böylece boş yere fazla eşya da almayız diyorum ben...Mesela,pudra kremler vs istemıyorlarmıs,bebek carsafı falan da gerek yokmus..Hatta ılk gunler hasta bezı baglıyorlarmıs kanamamız ıcın de ..orkıd de cokı gıtmezmıs ..Ama bebek bezı en az 20-25 tane alın dıyorlar..

Bol bol su iç canım ishalin evet bebek suyuyla ilgisi var dr unla mutlaka görüş derim...

vallahı uzun zmndır utu yapmıyorum saolsun esım halledıyor hepsını..

:))) yukun hafıfleyecek yıne onu duusn rahatla ne guzel:))

geçmiş olsun hacerim..
bebeğin suyunun azalması ii değil canım ya
ne olur ulaş doktoruna...

Aynen öyle gerek yok orkide..
ben hiç almadım valla
bebek bezini de hastaneden vermişlerdi...
ama yanınıza muhakkak alın...
15 tane yeter... 2-3 gün için...

benim kızlar 3 yaşına girince almıştım odalarını .birisini bellonadan diğerini istikbalden almıştım.mothercare bakayım.

ee bizim kulübe hoş geldin o zaman:))

vallahı uzun zmndır utu yapmıyorum saolsun esım halledıyor hepsını..

:))) yukun hafıfleyecek yıne onu duusn rahatla ne guzel:))

Eşime kıyamam ya zaten çok çalışıyo yorgun geliyor eve hatta yorgunluktan migreni tutuyor bazen zaten ütüm çok olmuyo yıkamaya çok oluyor çamaşırım...E bütün günde evdeyim onuda yapayım yani...

bugün akşam randevum var doktorla.acayip merak ediyorum kızım ne kadar oldu diye.anası maşallah aldıkça kiloları alıyor.umarım kızının da işine yarıyordur.heralde forumun en iri anası benim.bu sabah tartıda tam 100'ü gördüm.....

Herkes normale mi hazır,zaman yaklasınca korkanlar artarmıs dıyor doktorum...

ay valla erken olacak diye korkuyorum zaten çok zayıf çiroz geçen pzt.1709gr demişti doktor, birde çok geç veriyor randevu geçen hafta gittim bir sonraki 6 ocak insan tedirgin oluyor.

valla ben yapamıyom anında belım tutuyo..
zaten ılk baslardada dusuk tehlıkesı var dıye yatak dosek yattım hep.
esımde alıstı yaptırmam sana dıyo
allahrazı olsun
camasır yıkasamda asınca dunya bagırıyo
o gelınce asıyo ben asarsam felaket kızıyor.

kac kg ıle hamıle kaldın

canım umarım herşey yolundadır... 100'ü gördüm derken 100kg'mı? bende 54'le hamile kaldım şimdi 74'üm tam 20 kg nasıl aldım ne zaman aldım anlamadım bunalımdayım göğüslerim yere değecek nerdeyse

Benim duyduğum kadarıyla genelde çarşaf,havlu ,pudra ve kremleri hastane ayarlıyormus gerek yok unlara..Sorarsanız daha iyi olur,her hastane farklı..Hatta,benim doğum yapacağım hastane dezenfekte edilmiş zıbın giydiriyormuş,ennenin getirdiğini bile giydirmiyormuş..Herşey ilaçlı oluyormus temız ve bebk mıkrop kapmıyormus..
Bizim içinse göğüs pedlerini yazmamışsınız,hani süt damlıyormus ya fazla fazla ..Bir de göğüs kalkanı olabilir..:26:

slmlar kızlar.... ya benim göğüslerim hiç büyümedi nerdeyse niyeki acaba((((

Bu erkeklerin de doğurması ne güzel olurdu yaa yoksa hiç anlamıyorlar bazen ...Biz de dün tartıştık,ben yüksek ses çıkarsa bile ağlamaya başlıyorum o kadar hassasım ki ....Bizi anlamaları için illa bebek mi taşımaları gerekecek yaw..Bi de eşim bana diyor ki ilgiye,pohpohlanmaya ihityacım var dedi koptum ..Ben peki?Hamile olan benim onun ilgilenmesi lazım ,bu zamanda bile benden kız gibi ilgi beklıyor hahaa

slm hatunlar geldim ama kısa süreli..çünkü yarın sabaha görümcemler kahvaltıya gelcek ondan dışarı çıkıp bişeyler almam gerek...alışveriş yapmalıyım....dün akşam sol bacağıma kasığımdan aşşağıya eşimle dışardan gelirken bir sancı kramp girdiki sormayın...öldüm öldüm dirildim...çok şükür şimdi geçti çok hafif acısı var sadece ama dışarı çıkmama engel değil..geçmez diye korktum bi an valla....doğum sancısımı? acaba dedim öyle ansız girdiki sanki bacağımda bi damr yırtılmış gibi.....

bennebileyim cnm bende normalden çok korkuyorum ama bana göre sezeryan daha zor ve ameliyatlık bi süreç ondan normali daha çok istiyorum....hem normalde sezeryana göre daha çabuk toparlanıyo vücut ve buda benim için çok daha önemli çünkü bana yardımcı olcak akrabalarım yok..eşim sadece 3 gün yanımda kalcak oda ne kadar bilir bişeyleri bilmiyorumeğer oğlumda bi sorun yoksa ve normale uygunsam ben normal sancımı beklicem...bence herkesin doğumu aynı olmuyor o yüzden kulaktan dolma şeylere pek kanaat etmeyin..kimi hiç bişey anlamadan ayaklanıyo normalde kimininde bilinçsiz bi doktoru olunca bir sürü dikişi falan oluyo..bu birazda şansla alakalı sanırsam..ben bu konuda doktoruma güveniyorum...aslında her iki doğum şeklide zor..biraz şanssa bünyenize ve doktorunuza bağlı herşeyin rahat geçmesi......inş hakkımızda en kolayı en acısızı neyse o olsun..rabbim kavuştursun bizi evladlarımıza inş..
dünürüm nasılsın?...gelinim nasıl?bende ya yarın ya öbür gün damadını doktora götürcem....merak ediyorum oğlumu ....kaç kilo oldu acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…