- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.281
ben kaçıyorum iyi akşamlar kızlar
ohh yrasın gelinimeeeeeeeeetatlım ben ısıtmadan ıcıyorum
kucuk kulular halınde aldım kolı ıle gunde en az 3 tane ıcıyorum..canım çekti valla
bizim de bi akraba ikiz doğum yaptı ikisini aynı park yatağa yatırmış. birinin kafası bi tarafta diğerinin diğer tarafta ayaklar birbirlerine bakıyor. çok tatlılardı. küçücük göbeğe sığdılar beraber park yatağa hayli hayli sığarlar
ayy yerim ben onları yaa çok tatlı olurlar ama irileştikleri zaman sığmazlar zamanla.....oyelken büyüdüklerinde alman şart yatak...öyle zor idare edersin 3 ay ama sonra olmaz
becerıksız
bı kandıramadın sende heee
sen ne zmn gıtcen tosunu gormeye.. nasıl oldu acaba..
bnm pazartesı kontrolumm sabırsızlasıyorum acaba cts mı gıtsem
herhalde yahuuu..
aman ne fazla hee aralarında 1 hafta var
zengın olcaklar hem hatunun buyuk olması daıma ıyıdır
esıme dıyom damadın kılosu 1900 gr olmus dıye
sut ıcıyomu sut kgyı bosver kemılerı guclu olsun tuttugunu koparsın dıyo hahahahhaha
VALLA HAKLSINNN BACIMM
BENIM DAHA HAFTAYA CANIM KONTOROL ZAMN GEMCIYORRRR BEND ENASIL MRK EDIYORUM TOSUNUMUU BI BILSEN
cnlarim ins bana cok cok dua edin ihtiyacim var gunum yaklastikca aklimdan cikmiyor
cnm bilgilerini özelden yolla yazarim bn giremiyorum foruma o yuzden gormeyebilirim
bende kaçıyorum kızlar annem beni bekler evde görüşürüz
zaten bi senle ben iş yerinde harala gürele yazıcaz heralde
HAKLSIN CNM İŞYERINDE DOGURMAYLIMDAAA
bende kaçıyorum kızlar annem beni bekler evde görüşürüz
kızlar bugün sanki regl olacakmışım gibi sancım var. hani hamile olmasam kalkıp ped takıcam. çok değil ama ağrım var resmen......
iyi akşamlar anneler... ben geldim yine...kaç saattir yatıyorum o kadar halsizimki anlatamam çocuğumada hiç bakamıyorum o yüzden moralim çok bozuk ne bişey yapacak halim var nede yiyecek öyle yatıyorum... sizler ne yapıyosunuz?
Selamlar bende qeldim hacer1 hosqeldin canim. Yemek yapicam eşim qelir 1 2 saate bi bakayim dedim sizlere. Masallah benimolan oqluşun saq salim kucaqina qelsin inş ne quzel toparlamis karninda kilosunu. Takma kafani alir daha hayatim masallah vallahi
neden öylesin çok şekerli bişey yedinmi yada tuzlu dokunmuştur yada kendini yorduysan ondanda olabilir..merak etme bebeklerimiz biz uyuşukta olsak yerlerinde rahat olurlar...ama sakıncalı bişey yemediysen tabi...
sağ ol cnm..inş alır.... gerçi bu haftaya göre olması gereken kilo 1800 imiş benimki yine 1852 gr ama gözü doymuyo işte insanın....bide minik bebek bakmak zorya ondan tırsıyo insan ama inş erken doğmasında alır dediğin gibi kilo..bu haftalardan sonra inş.......öptüm cnm sağolasın moral verdin...
sağ ol cnm..inş alır.... gerçi bu haftaya göre olması gereken kilo 1800 imiş benimki yine 1852 gr ama gözü doymuyo işte insanın....bide minik bebek bakmak zorya ondan tırsıyo insan ama inş erken doğmasında alır dediğin gibi kilo..bu haftalardan sonra inş.......öptüm cnm sağolasın moral verdin...
tatlım kanım çok düşük bide 1 haftadır cırcır olmuştum söylemesi ayıp o yüzden heralde çok halsizim neyseki eşim gelecekmiş eve aradı şimdi o yapar artık bişeyler
canım benimkinden daha iyimiş benim 32 haftalıkken 1709gr çıktı seninki gayet iyi bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?