2012 Şubat Anneleri

cnlarim ins bana cok cok dua edin ihtiyacim var gunum yaklastikca aklimdan cikmiyor

cnm bilgilerini özelden yolla yazarim bn giremiyorum foruma o yuzden gormeyebilirim

hoşgeldin cnm....sen bi ara aşılamamı ne yaptırmıştım yaa yanlışmı hatırlıyorum cnm yokmu bi gelişme.....inş allahım sanada nasip etsin gönlündekini..zaten bi evladın vardı sanırsam..

iyi akşamlar anneler... ben geldim yine...kaç saattir yatıyorum o kadar halsizimki anlatamam çocuğumada hiç bakamıyorum o yüzden moralim çok bozuk ne bişey yapacak halim var nede yiyecek öyle yatıyorum... sizler ne yapıyosunuz?

kızlar bugün sanki regl olacakmışım gibi sancım var. hani hamile olmasam kalkıp ped takıcam. çok değil ama ağrım var resmen......

cnm sabah demişin ama üşütmüş olabilirisn ayaklarını ve kasıklarını falan sıcak tut...yelek hırka giy..üşütme kendini....amann

ayşebaharcım eskiyi okudum şimdi gördüm..evlilik yıldönümün kutlu olsun..rabbim ayırmasın 9 yılda 4 çocuk valla bana deseler bende inanmam ben 5 ci yılımda bitane anca yapcam valla oda nasıl olcak allah kerim....:18:..öptüm senide..

Selamlar bende qeldim hacer1 hosqeldin canim. Yemek yapicam eşim qelir 1 2 saate bi bakayim dedim sizlere. Masallah benimolan oqluşun saq salim kucaqina qelsin inş ne quzel toparlamis karninda kilosunu. Takma kafani alir daha hayatim masallah vallahi

neden öylesin çok şekerli bişey yedinmi yada tuzlu dokunmuştur yada kendini yorduysan ondanda olabilir..merak etme bebeklerimiz biz uyuşukta olsak yerlerinde rahat olurlar...ama sakıncalı bişey yemediysen tabi...

sağ ol cnm..inş alır.... gerçi bu haftaya göre olması gereken kilo 1800 imiş benimki yine 1852 gr ama gözü doymuyo işte insanın....bide minik bebek bakmak zorya ondan tırsıyo insan ama inş erken doğmasında alır dediğin gibi kilo..bu haftalardan sonra inş.......öptüm cnm sağolasın moral verdin...

neden öylesin çok şekerli bişey yedinmi yada tuzlu dokunmuştur yada kendini yorduysan ondanda olabilir..merak etme bebeklerimiz biz uyuşukta olsak yerlerinde rahat olurlar...ama sakıncalı bişey yemediysen tabi...

tatlım kanım çok düşük bide 1 haftadır cırcır olmuştum söylemesi ayıp o yüzden heralde çok halsizim neyseki eşim gelecekmiş eve aradı şimdi o yapar artık bişeyler

canım benimkinden daha iyimiş benim 32 haftalıkken 1709gr çıktı seninki gayet iyi bence...

Nedemek canim benim birbirimize destek olmamiz bilqilerimizi paylasmamizdan daha quzel bisi olabilirmi :)

tatlım kanım çok düşük bide 1 haftadır cırcır olmuştum söylemesi ayıp o yüzden heralde çok halsizim neyseki eşim gelecekmiş eve aradı şimdi o yapar artık bişeyler

her yemekten sonra ferum fort kan hapını iç cnm allah korusun doktor sezeryan derse kanının az olması çok büyük bir engel teşkil eder...sonra pekmez ye dut pekmezi özellikle kan yapar..kara üzüm kan yapar...böbrek ciğer kan yapar ama bebeğe leke yapar diye hiç yiyemedim ben ciğer eşim izin vermedi doğumu bekliyorum inş o zaman ilk işim ciğer almak olcak......kendini üşütme ayaklarını ısınsa bile çorapsız bırakma.....cırcıra kola çok iyi gelir ama onuda yasak diyolar hamilelere ... ...

Hamilelikte İshal Tedavisi

Hamilelikte her hastalık önemlidir. Bebeğin sağlığı açısındna yaşanılan her durum için doktorla irtibat halinde olunmalıdır. İshal, aniden başlayan sulu dışkılama demektir. Günde 3 ten fazla sulu dışkılma var ise, ishal sayılır.Aynı zamanda, ishale ek olarak mide bulantısı, kusma, karın ağrısı ve baş ağrısı da eklenebilir. İshaller, besin zehirlenmelerinden, üşütmekten ve gribal enfeksiyonlardan oluşmaktadır. Gebelik döneminde ishal yaşıyorsanız acil olarak doktorunuza ya da kadın doğum uzmanına gitmeli, bebeğinizin sağlığına baktırmalısınız.

Gebelikte karşılaşılabilecek en kötü durumlardan biri de ishaldir. Vücutta aşırı su kaybına yol açan ishal, bebek için tehlike arz eder. Vücutta ishal görülüyorsa önce doktora gitmeli sonra da önerilenler uygulanmalıdır.

Gebelikte İshalden nasıl korunurum? Hamilelikte İshal Tedavisi

Gebelik döneminde çok fazla dikkat edilmesi gereken bir nokta var, o da, meyve ve sebzelerin çok iyi yıkanmasıdır. Genelde besin zehirlenmeleri, ince ve kalın barsaklarda enfeksiyonlara sebep olur bu da ishal olarak kendini gösterebilir. Özellikle göbek salata, maruk, domates gibi üzerinde çok kir tutabilen gıdalar çok iyi yıkanmalı, yemeden önce 1 saat sirkeli suda bekletilmelidir. Bu sayede üzerindeki mikroplar kırılır. Sirkeli sudan çıkarıp yıkandığı zaman da, temizlenmiş olur ve bakteri üretmez.

Bunun dışında ishalden korunmak için, tükettiğiniz tüm gıdaların son kullanma sürelerine bakmalısnız. Süt ve süt ürünleri çok çabuk bozulduğu için, günlük almanı faydalı olacaktır. Sosis salam gibi gıdaları tüketmemeye özen göstermeli, çiğ ya da pişmemiş gıdalardan kaçınmalısınız. Bunun dışında ishal olduğunuz zaman kendi bildiğiniz tedavi yöntemlerini uygulamamalı, doktora başvurmalısınız. Bol bol içmeniz, ishalde kaybettiğiniz su oranını vücuda geri kazandıracaktır. Doğal meyve suları ve vitaminlerle de takviye sağlanabilir ancak dediğimiz gibi, doktora danışmadan herhangi bir şey yapmamalısınız. Hamilelikte İshal Tedavisi dışında hamilelikle ilgili tüm bilgileri sitemizde bulabilir isterseniz aşağıda yorumlarınızı paylaşabilirsiniz

senin için bu yazıyı buldum cnm aman çok dikkat et kendinegeçmiş olsun

canım benimkinden daha iyimiş benim 32 haftalıkken 1709gr çıktı seninki gayet iyi bence...

inş ikimizinkide en azından 3,5 kg doğarlar cnm yaa..yinede az geliyo bize işte...aslında en önemlisi sğlıkları yerinde olsun..kalbini gördüm allahım ne büyük yarabbim nasıl atıyo attıran kim yaradan ...çok şükür bu günlerimize...

neyse canlar ben çıkıyorum...çıkıyorum diye diye kaldım heee hacercim kusura bakma sen yeni geldin ben kaçmış gibi oldum ama sırtım çok ağrıdı sandalyede oturmaktan..bugün yordum kendimi bide biraz uzanayım...çok geçmiş olsun cnm dediğim gibi aman dikkat et kendine..bol bol sıvı şeyler tüket.....

haydin iyi akşamlar kızlar...:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…