- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.241
dünürüm hoşgeldindamadın 1852 gr olmuş....
bana az geldi kilosu çünkü anneme çekmemişim ben yaa... 4 kilodan aşşağı doğumu yok annemin ama benim sanırım 3 ,5 kg zor bulcak oğlum.....gerçi sağlığı yerinde ama biraz ele avuca gelse daha iyi olurdu......yoruldum valla cnm yaa görümcemlere kahvaltı hazırla topla derken yorulmuşum....
yeyim senin bebişini ben
bende özlerim kızz ama burdaki kadar giremem tabi ki
evde net varda oğlum bırakmıyor ki
evet oda doğru..biz anneler hep daha fazlası olsun istiyoruz..napim.....amin inş sağlıkları herşeyden önemli....inş sütümüz olur o en önemlisi .....
hb ıkızlerımın annesı nasılsın?
ay bnm kız olemı olcak acaba
cnm evet sende gec geldın bugun
yogunmuydun?
tam yazıyordum kapı caldı kapattım pcyı
annen nasıl duzenledınızmı bayagı esyaları..
ooo o dogunca toplar kendını.. dunurum sen takma kafana
hb cnmmm
gordum gordum yazdım hatta cvp bekleyemedın demı bnm gıtmemı
ne zmn gıdeceksın tekrardan kontrole.. saglıgı ıyımıymıs bırak kılosunu..
onlar dguncada kılo alır ınsallahhhhhhh[/QUOTE
HOSGELDIN NIHLECIMMM
valla sormadım cnm .... :26: ama çatı 36 cı haftada yapılıyo sanırsam bişey demedi.:26:çok şükür sağlıklı ya göbekli oğluşum benim...inş seninkide iyidir..
olur olurr işllahh bızm sevgımız allhın yarıdmyla ıslalhhhh hepmızn sutu yetıceekkk
gercı benım bu kucuk memıslerdennsaıl gelıcekbılmemm
yok cnm ondan değil eşim doğum raporu alcakya birazda onu sormak için erkenden gittik...iyi iyi gayet iyi.....normal gözküyo herşey bi tersliği yok çok şükür...kilosu azmı sence..doktor normal dedi ama ..... eşimde iyi dedi ama bana az geldi işte....gelinim bakalım daha şişmanmı çıkcakhb cnmmm
onlar dguncada kılo alır ınsallahhhhhhh
Nası gectı kahvaltınız,memnun kaldılar mı..Yardım etmedıler mı ,nıye o kadar yoruldun canım..Dınlen barı ,yorulma..
sabahtan çok yoğundum canım hafifleyince gelebildim anca
bence senin kız öyle tontiş olcak
biliyo musun sütün memiş büyüklüğüyle hiç ilgisi yokmuş
Hatta küçükler daha çok süt topluyomuş hiç takma kafana
buklee dediydi dersin
İnşallah canım ,cumaya ara kontrole gitcez aralarda baska doktora mutlaka gıdıyorum ben 1 ay duramam yaa..Bakalım nasıl cıkacak kızım
hb cnmmm
onlar dguncada kılo alır ınsallahhhhhhh[/QUOTE
HOSGELDIN NIHLECIMMM
hb zuzuuu :))) nasılsın..
gecelerıde gorusemıyoruz zatennoldu kocısı kandıramadınmı halaaa
yok cnm ondan değil eşim doğum raporu alcakya birazda onu sormak için erkenden gittik...iyi iyi gayet iyi.....normal gözküyo herşey bi tersliği yok çok şükür...kilosu azmı sence..doktor normal dedi ama ..... eşimde iyi dedi ama bana az geldi işte....gelinim bakalım daha şişmanmı çıkcak..
iyi geçti cnm..onlar gelene kadar zaten herşeyi hazırlamıştım ben..görümcem zaten mutfağına girmez kimsenin karışmaz..kızıda toplamaya yardım etti sğ olsun..bide doktora gittik geldikya ardından ondan yoruldum....çıkıcam birazdan yatıcam kızlar... evde olmak bu açıdan çok güzel emin olun..
ıyı ıyı alır o ama sen sut ıc peynır ye balık ye..
vıtamın alsın
dr kılosu ıyı dıyorsa ıyıdır.
hareketlı olsun elı ayagı duzgun ıyı bı ısı gonlu guzel maası ıyı kızıma ıyı baksın yeter
benim olan maşallah oğluşuna. sağlığı yerinde ya gerisi boş. kilo çıkınca alır zaten merak etme.
ben geçen doğum iznimde sanki vizite kağıdı götürmemiştim rapor almak için. olmadı bi hastaneye sorayım vizite işini ben de cuma alıcam inş. raporumu son 3 gün oleyyy
kesın anasına bakılırsa muhakkak ole olur
Elı ayagı duzgun olsunda..
Aslında bn karnımda cok kılolu olmasını ıstemıyorum
orta kıloda olsun gıydırmesı kolay olsun yeter.
Nasıl tasıcaz doguma kadar
veya normal olsa nasıl cıkarcaz onu
Byee sen bugun bana nıye pas vermıyon bakım
Gecelerıde gorusemıyoruz zatennoldu kocısı kandıramadınmı halaaa
Vıtamın alsın
Hareketlı olsun elı ayagı duzgun ıyı bı ısı gonlu guzel maası ıyı kızıma ıyı baksın yeter
kanmadı canımmm bende calsıyorumm 37 haftama kdarrr:)
senı gunduzlerı burdan hep pesınde olucammm burd aolucam yanıııı ısalhhh
gecelerıde gorusemıyoruz zatennoldu kocısı kandıramadınmı halaaa
vıtamın alsın
hareketlı olsun elı ayagı duzgun ıyı bı ısı gonlu guzel maası ıyı kızıma ıyı baksın yeter
allahım yaa dünür kendi kızının derdinde yahuuuuu.....görcem bende senin kız kaç kilo ama senin fazladır haftan ilerde çünkü..bizim gelin büyük oğlandan... zengin etcek oğlumu kafayı yedik onlar doğmadan heee .
bende merak ettim aynıyız senle dimi...git git onu görmek çok iyi geliyo insana..bide hediye paket verdi doktorumuz bize herşeyin numunesinden var birer tane...çok güzel
kuzumm ben sana hosgeldın yazdımm sna pas vermez olurmyum hiçççççç gormedın bebısm
zaten bi senle ben iş yerinde harala gürele yazıcaz heraldekanmadı canımmm bende calsıyorumm 37 haftama kdarrr:)
senı gunduzlerı burdan hep pesınde olucammm burd aolucam yanıııı ısalhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?