2012 Şubat Anneleri

Nası gectı kahvaltınız,memnun kaldılar mı..Yardım etmedıler mı ,nıye o kadar yoruldun canım..Dınlen barı ,yorulma
..

evet oda doğru..biz anneler hep daha fazlası olsun istiyoruz..napim.....amin inş sağlıkları herşeyden önemli....inş sütümüz olur o en önemlisi .....

olur olurr işllahh bızm sevgımız allhın yarıdmyla ıslalhhhh hepmızn sutu yetıceekkk

gercı benım bu kucuk memıslerdennsaıl gelıcekbılmemm

hb ıkızlerımın annesı nasılsın?

ay bnm kız olemı olcak acaba

cnm evet sende gec geldın bugun
yogunmuydun?
tam yazıyordum kapı caldı kapattım pcyı
annen nasıl duzenledınızmı bayagı esyaları..

ooo o dogunca toplar kendını.. dunurum sen takma kafana

sabahtan çok yoğundum canım hafifleyince gelebildim anca
bence senin kız öyle tontiş olcak

valla sormadım cnm .... :26: ama çatı 36 cı haftada yapılıyo sanırsam bişey demedi.:26:çok şükür sağlıklı ya göbekli oğluşum benim...inş seninkide iyidir..

İnşallah canım ,cumaya ara kontrole gitcez aralarda baska doktora mutlaka gıdıyorum ben 1 ay duramam yaa..Bakalım nasıl cıkacak kızım

olur olurr işllahh bızm sevgımız allhın yarıdmyla ıslalhhhh hepmızn sutu yetıceekkk

gercı benım bu kucuk memıslerdennsaıl gelıcekbılmemm

biliyo musun sütün memiş büyüklüğüyle hiç ilgisi yokmuş

hatta küçükler daha çok süt topluyomuş hiç takma kafana
buklee dediydi dersin

hb cnmmm
gordum gordum yazdım hatta cvp bekleyemedın demı bnm gıtmemı
ne zmn gıdeceksın tekrardan kontrole.. saglıgı ıyımıymıs bırak kılosunu..
onlar dguncada kılo alır ınsallahhhhhhh
yok cnm ondan değil eşim doğum raporu alcakya birazda onu sormak için erkenden gittik...iyi iyi gayet iyi.....normal gözküyo herşey bi tersliği yok çok şükür...kilosu azmı sence..doktor normal dedi ama ..... eşimde iyi dedi ama bana az geldi işte....gelinim bakalım daha şişmanmı çıkcak ..

Nası gectı kahvaltınız,memnun kaldılar mı..Yardım etmedıler mı ,nıye o kadar yoruldun canım..Dınlen barı ,yorulma
..

iyi geçti cnm..onlar gelene kadar zaten herşeyi hazırlamıştım ben..görümcem zaten mutfağına girmez kimsenin karışmaz..kızıda toplamaya yardım etti sğ olsun..bide doktora gittik geldikya ardından ondan yoruldum....çıkıcam birazdan yatıcam kızlar...evde olmak bu açıdan çok güzel emin olun..

sabahtan çok yoğundum canım hafifleyince gelebildim anca
bence senin kız öyle tontiş olcak

kesın anasına bakılırsa muhakkak ole olur
elı ayagı duzgun olsunda..
aslında bn karnımda cok kılolu olmasını ıstemıyorum
orta kıloda olsun gıydırmesı kolay olsun yeter.
nasıl tasıcaz doguma kadar
veya normal olsa nasıl cıkarcaz onu

byee sen bugun bana nıye pas vermıyon bakım

benim olan maşallah oğluşuna. sağlığı yerinde ya gerisi boş. kilo çıkınca alır zaten merak etme.
ben geçen doğum iznimde sanki vizite kağıdı götürmemiştim rapor almak için. olmadı bi hastaneye sorayım vizite işini ben de cuma alıcam inş. raporumu son 3 gün oleyyy

İnşallah canım ,cumaya ara kontrole gitcez aralarda baska doktora mutlaka gıdıyorum ben 1 ay duramam yaa..Bakalım nasıl cıkacak kızım

bende merak ettim aynıyız senle dimi...git git onu görmek çok iyi geliyo insana..bide hediye paket verdi doktorumuz bize herşeyin numunesinden var birer tane...çok güzel

aa senlede aynı satımız dimi bizim...aslında benim son adet tarihim 11 mayıs ama ultrasonda iki gün geç çıktım hep..sanırım oğlum iki gün geç yerleşmiş ondan öyle....3 kişide aynı doğum zamanımız aaaa sevindim valla.....sağ ol cnm....

kuzumm ben sana hosgeldın yazdımm sna pas vermez olurmyum hiçççççç gormedın bebısm

bende merak ettim aynıyız senle dimi...git git onu görmek çok iyi geliyo insana..bide hediye paket verdi doktorumuz bize herşeyin numunesinden var birer tane...çok güzel

ılac falanmı verdı numune olarak..

kuzumm ben sana hosgeldın yazdımm sna pas vermez olurmyum hiçççççç gormedın bebısm

:))) baktım yazıyom yazıyom cvp yok dedım ayran ıctık ayrımı dustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…