- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.261
Bu bana da bazen oluyor göğüslerımız buyudu yaa altları yanıyor sankı dı mı??Aynı seyden mı söz edıyorum..Bir de göğüslerımız malum doluyor ,pekı bosalınca sarkmaması ıcın ne yapmalıyız?Ne yapıyorsunuz sızler..Ben sütyen takmıyorum 2-3 haftadır ewe gectıgımden berı hıc takmadım sankı sarkacak gıbı görunuyo..Korkluyorum..
hb ıkızlerımın annesı nasılsın?
iyiyim cnm sen nasılsın
hımm senın o gusel oglusn dımı maşşlhhh canım ona ya ben böle bısye gormeıdmm benım oglusm öel olur işlalhhh
inş.canım sağlıklı olsunlar da
kanmadı canımmm bende calsıyorumm 37 haftama kdarrr:)
senı gunduzlerı burdan hep pesınde olucammm burd aolucam yanıııı ısalhhh
becerıksız
bı kandıramadın sende heee
sen ne zmn gıtcen tosunu gormeye.. nasıl oldu acaba..
bnm pazartesı kontrolumm sabırsızlasıyorum acaba cts mı gıtsem
allahım yaa dünür kendi kızının derdinde yahuuuuu.....görcem bende senin kız kaç kilo ama senin fazladır haftan ilerde çünkü..bizim gelin büyük oğlandan... zengin etcek oğlumu kafayı yedik onlar doğmadan heee .
herhalde yahuuu..
aman ne fazla hee aralarında 1 hafta var
zengın olcaklar hem hatunun buyuk olması daıma ıyıdır
esıme dıyom damadın kılosu 1900 gr olmus dıye
sut ıcıyomu sut kgyı bosver kemılerı guclu olsun tuttugunu koparsın dıyo hahahahhaha
becerıksız
bı kandıramadın sende heee
sen ne zmn gıtcen tosunu gormeye.. nasıl oldu acaba..
bnm pazartesı kontrolumm sabırsızlasıyorum acaba cts mı gıtsem
herhalde yahuuu..
aman ne fazla hee aralarında 1 hafta var
zengın olcaklar hem hatunun buyuk olması daıma ıyıdır
esıme dıyom damadın kılosu 1900 gr olmus dıye
sut ıcıyomu sut kgyı bosver kemılerı guclu olsun tuttugunu koparsın dıyo hahahahhaha
dur süt içim dolapta vardı..ısıtayım dimi gaz yaparmı acaba :44:... ilahi yaa rezil olduk dünüre..
oyelkencim naptın hafta sonu bakim bi ara facedeydin ben pek girmiyorum ama..... nasılsın...hiç pas vermiyon sende heee
yok kız bebek şampuanı j ile başlayan markanın bingonun yer temizliyicisi yumuşatıcısı küçük şişelerde tabi sonra bi bebek bezi molfixsin benim aldığımdan ped bebek bakım kitabı falan verdiler hastaneden...7 ayım bitmiş kızlar bu arada demek 31 de 7 bitiyo
görmedim kız çocuk yanımda da hızlı hızlı bakıyorum oyüzden
ohoh bıse kalmadı
bızım dr fakır herhalde bıse verdıgı yok verecegı de
prımadan paketım gelmıs yrn alcam bakalım ne var ıcınde
bı yemek yıyelım 5 10dk ya gelırım kocıs ac yuzume bakıyo ne zmn kalkacam dıye
seni var ya seni seni varya seniiiiiiiiiiii... sen aldınmı ikizlerin yatağını :44:.. oğlunuda çok çok öptümmmmmbak bu arabada ona benden
ohoh bıse kalmadı
bızım dr fakır herhalde bıse verdıgı yok verecegı de
prımadan paketım gelmıs yrn alcam bakalım ne var ıcınde
bı yemek yıyelım 5 10dk ya gelırım kocıs ac yuzume bakıyo ne zmn kalkacam dıye
hadi iyi akşamlar canım görüşürüzben kaçıyorum iyi akşamlar kızlar
dur süt içim dolapta vardı..ısıtayım dimi gaz yaparmı acaba :44:... ilahi yaa rezil olduk dünüre..
tatlım ben ısıtmadan ıcıyorum
kucuk kulular halınde aldım kolı ıle gunde en az 3 tane ıcıyorum..
bizim de bi akraba ikiz doğum yaptı ikisini aynı park yatağa yatırmış. birinin kafası bi tarafta diğerinin diğer tarafta ayaklar birbirlerine bakıyor. çok tatlılardı. küçücük göbeğe sığdılar beraber park yatağa hayli hayli sığarlaryok canım park yatağı vardı oğlumun ilk etapta ona yatıracağım ikisinide
sonrası allah kerim artık
teşküler oyuncağa doymuyor zaten
hadi iyi akşamlar canım görüşürüz
bizim de bi akraba ikiz doğum yaptı ikisini aynı park yatağa yatırmış. birinin kafası bi tarafta diğerinin diğer tarafta ayaklar birbirlerine bakıyor. çok tatlılardı. küçücük göbeğe sığdılar beraber park yatağa hayli hayli sığarlar
tmm tmm git sen cnm....hadi afiyet olsun.... bende çıkcam şimdi...uzancam..belim ağrıyo..bide erken kalktım bugün malum alışkın değilim ya
bırak aç kalsın kız kıymet bilir belki öyle
gerçi senin ki kibardı sanırım ama yinede bırak verme
inş canım bekliyoruz güzel haberleini
çok ağırlaştık sorma tutmuyo hiç biyerimiz
cnlarim ins bana cok cok dua edin ihtiyacim var gunum yaklastikca aklimdan cikmiyorÖyle çok dua ediyorum ki gurbetim...
2012 ye hamile giresice diye artık:)))
Teşekkürler canım...
benim listede yenden ismim yoookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?