2012 Şubat Anneleri

yok benim içerde kibrit yanıyormul gibi

yok kız bebek şampuanı j ile başlayan markanın bingonun yer temizliyicisi yumuşatıcısı küçük şişelerde tabi sonra bi bebek bezi molfixsin benim aldığımdan ped bebek bakım kitabı falan verdiler hastaneden...7 ayım bitmiş kızlar bu arada demek 31 de 7 bitiyo

ohoh bıse kalmadı
bızım dr fakır herhalde bıse verdıgı yok verecegı de
prımadan paketım gelmıs yrn alcam bakalım ne var ıcınde

bı yemek yıyelım 5 10dk ya gelırım kocıs ac yuzume bakıyo ne zmn kalkacam dıye

tmm tmm git sen cnm....hadi afiyet olsun.... bende çıkcam şimdi...uzancam..belim ağrıyo..bide erken kalktım bugün malum alışkın değilim ya

bırak aç kalsın kız kıymet bilir belki öyle
gerçi senin ki kibardı sanırım ama yinede bırak verme

yok canım park yatağı vardı oğlumun ilk etapta ona yatıracağım ikisinide
sonrası allah kerim artık
teşküler oyuncağa doymuyor zaten
bizim de bi akraba ikiz doğum yaptı ikisini aynı park yatağa yatırmış. birinin kafası bi tarafta diğerinin diğer tarafta ayaklar birbirlerine bakıyor. çok tatlılardı. küçücük göbeğe sığdılar beraber park yatağa hayli hayli sığarlar

hadi iyi akşamlar canım görüşürüz

görüşürüz canım

hadi yaa ne güzel anlatmışsın öyle :)

tmm tmm git sen cnm....hadi afiyet olsun.... bende çıkcam şimdi...uzancam..belim ağrıyo..bide erken kalktım bugün malum alışkın değilim ya

ay bnde sasrdım nasıl uyandı dıye..

bırak aç kalsın kız kıymet bilir belki öyle
gerçi senin ki kibardı sanırım ama yinede bırak verme

ay verdım yemegını geldım bıraz da ben atıstırdım..

inş canım bekliyoruz güzel haberleini
çok ağırlaştık sorma tutmuyo hiç biyerimiz

Öyle çok dua ediyorum ki gurbetim...
2012 ye hamile giresice diye artık:)))
Teşekkürler canım...
cnlarim ins bana cok cok dua edin ihtiyacim var gunum yaklastikca aklimdan cikmiyor

benim listede yenden ismim yoookk

cnm bilgilerini özelden yolla yazarim bn giremiyorum foruma o yuzden gormeyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…