- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.461
Kızlar çeşitli anne bloglarını dolaşıyorum da birinde şu cümleye rastladım hoşuma gitti
''Çocuğuma hep yeşil ışık yaktım, büyüyüp de kırmızı ışıkla ilk karşılaştığında artık çok geçti!”
Sanırım çocuk yetiştirme konusunda herşeyi özetliyor :))
hayır demeyi öğrenmek gerekiyor demek ki
bendede oluyo
ve wc gidiyorum bi damla
resmen şaka gibi
acaba bebişler idrar torbasına mı baskı yapıyo ki
Canım ben de de oluyor zaman zaman
hatta böbreklerim ağrıyor sanki saatlerce tuvalete çıkmamışım gibi
ben bazen tuvalet hissim olmasa bile gidiyorum tuvalete
sen de sık çıkmaya çalış belki bi faydası olur.
Kızlar çeşitli anne bloglarını dolaşıyorum da birinde şu cümleye rastladım hoşuma gitti
''Çocuğuma hep yeşil ışık yaktım, büyüyüp de kırmızı ışıkla ilk karşılaştığında artık çok geçti!”
Sanırım çocuk yetiştirme konusunda herşeyi özetliyor :))
hayır demeyi öğrenmek gerekiyor demek ki
olabilir belki de ayy şu çarşamba bi gelse yaa
evet olabilir de yerimden kalkamıyorum ki :))
vayyy çok güzelmişşş
kızlar gecen gun gulben ergenın programını ızledım cok guzel seylerden bahsedılıyordu cocuk yetıstırmeyle ılgılı.cocugun odasını oyuncakla doldurmayın dıyor.bızler bebeklıgınde baslıyorus oyuncak almaya.bebek dıyo bısey bılmez dıyor ılla bıseyle avutmak mı ıstıyorsunuz elıne tahta kasık verın dısıne sursun hem plastık oyuncaklardan daha saglıklı dıyor.bellı bı doneme kadr bu sekılde oynatın daha sonra baska bır oyuncaga gecın dıyor.elınde tek bır oyucak olsun dıyor degerını daha ıyı bılır dıyor.eger onune oyuncagı yıgarsanız cocuk ıcın hıc bı onemı olmaz dıyor.ve ılerde hıc bısekılde memnun edemezsınız,her zmaan daha fazlasını ıstrdıyor,kucuk seylerle mutlu olmasını saglayın dıyor.daha buna benzer cok sey soyledı de yazmak cok zor oluyo
Kizlar bende qeceleri uyku aralarinda dönme ihtiyaci hssettiqimde inanilmaz aqriyor kasiklarim karyolanin basini tutup oyle donuyorum cok korkuyorum o an yabide su sola yatma aliskanliqi bende hic istikrarli olamadi malesef. Ben surekli saqima yatarim doktoruma soyledim oda nasil rahatsan bebekte oyle rahat eder dedi ve aylardir saqima yatiyorum mecburen bazen o doquma hazirlik sancilarini caqristiran kasik aqrisinin okadar etkisinde kaliyorumki ruyalarimda cok aqrili sancili korkunc doqum halimi qorur qibi oluyorum basliyorum dualar okumaya tekrar dalmaya cok korkyorum cokkkkk :
çok doğru benim oğluma sürekli oyuncak alınıyor
artık yere atıp kırmaya falan çalışıyor
hergün eve gittiğimde bana oyuncak almadın mı diyor
çocukları alıştırmamak lazım çok doyumsuz oluyorlar ve ellerindekinin kıymetini bilmiyorlar
ınsallah buyurde o gunlerını gorursem bebegım bensız bı yerlerde kalabılecek duruma geldıgınde sıksık koye falan gondercem.koy hayatını yasamassını ıstıyorum oglumun.eşim buyuk sehırde yasamasına ragmen babaannesı koyde oldugu ıcın tatıllerını sureklı koyde gecırmıs bende aynı sekılde kucuk yerde buyudugumden koy hayatını cok ıyı bılıyorum.ıkımızde kucuk seylerle mutlu olmasını bılıyorus.koydekı cocugu gofretle bıle memnun edebılıyorken sehırde buyuyen cocuklara akulu araba alsan da cogu zaman memnun edemıyorsun.bı cocugun kucuk seylerle mutlu olabılmesı ıcın yoklugu bılmesı lazım...
tum cocuklar oyle yaa.bıdecocukla sadece aglarken ılgılenmeyın dıyor cocuk bıseyle oynarken nasıl olsa oynuyor dıyıp ılgılenmemezlık yapmayın cocugun neselı anındada ılgılenın kı cocuk sızden ılgı grmek ıcın aglamak zorunda kalmasın dıyor.onu sevdıgınızı degr verdıgınızı onu onemsedıgınızı hıssttrın dıyor.cok fazla tv karsısında zman gecırmesıne ızın vermeyın dıyor.en gec 20.30da cocuklarınızı uyutun dıyor.bızım oglan nasıl olur bılmıyorum ama en cok bu uyku saatı yemek saatını duznlemek ıstıyoruım.bı de kucuk cocukların elınde cep tlf falan verılıyor ya susması ıcın o durumu hıc sevmıyorum oyuzden kesınlıkle oynamasına ızın vermıcem.bılgısayarla oynamasınada ızın olmıcak dıye dusunuyorum ama bakalım oglusum nasıl olur.babası cok yaramaz oglumda babaya cekerse vay halıme pek soz tutacagını sanmıyorum amaınsallah uslu bı cocuk olurr
işte çok zor ama ben evde bilgisayarı açsam oğlum hemen geliyor
anne sen kalk ben oturcam diyor
sabah uyanıyor yumurcak tv açılıyor gece yatana kadar yumurcak tv açık evde
kapatsan ağlıyor çokzor çocuk meeselesi
canım korksan da korkmasan da yaşayacaksın doğumu
oyüzden kendini rahatlatmaya çalış düşünmemeye çalış
hangimizin başına ne geleceğini bilemeyiz ki
kızlar size şey oluyor mu bana bazen oluyor
sanki çok tuvaletim gelmişte tutmuşum dakikalarca gibi ayağa kalktığım zaman
anlatabildim mi :))))))))
allah yardımcımız olsun ya)
Haklisin ama bunlarin yaklasan doqum sitresinden öte bisi olmadiqini bile bile kuruyorum iste. Sanci nasil qelir uzun surermi hastaneye qiderken arabada o yol nasil biter ne bilim dayanilcak bisimidir doqumhanede hadi ben soquk kanliyim bas bas baqiran baska hastalar beni tetiklermi doktor ilimli ve iletisime dayali bir bağ kuracakmi benimle yoksa hadi hanim hadi die qazlayacakmi sadece! Kimsenin hikayesinide dinlemek istemiyorum kotu elektrik almayayim die. Benimki baska onlarinki baska diyip teskin ediyorum yureqimi. huff cildiricam yarabbim sen yardim et kurtar hepimizi qoz acip kapatana kadar
kızlar bence doğumdan çok korkuyosanız suda doğum izleyin kelebek gibi oluyosun
bende çok korkuyorum hemen suda doğum izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?