- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.961
kızlar yılbasında neyapmayı düşünüyorsunuz?
ay Allahım yarabbim kendi zamanlarında bizim imkanlarımız olsaydı sezeryan değil suda doğumu beğenmezlerdi, normal doğum yapsın öyle mi? kendileri kadın doğumcudan daha iyi biliyor çünkü. bana daha tarih vermedi doktorum. 38. hafta bitince alırız dedi(sezeryan) 20 ocakta 38. hafta doluyor veee çoooooook heyecanlıyım. az kaldı dimi arkadaşım?
kızlar yılbasında neyapmayı düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar merhaba:))
hımm ben sizlerle birlikte hamile kalıp 5 haftalıkken düşük yapmıştımşimdi tekrardan hamileyim.5 haftalık..panik atak hastasıyım.o zaman çok ağlamıştım hamileliğimi duyunca.hamilelik benim için çok korkutucu bi donem gibi gorunuyor çunku.yani hamilelik kılolar doğum bebeğime bakamama aklınıza ne varsa getirin..Ve şimdi gene aynı huzursuzluklarım başladı yarın psıkıyatr dan randevu aldım..ama sizlerinde bu donemde nasıl bi sureç geçirdiğinizi benim le paylaşırmısınız..yani korkmam gerekiyormu:)panik atağımın en alt zemini acıya karşı korku malesef acı çekmekten korkuyorum..yardımlarınızı bekliyorum:)
canım bence öncelikle allaha şükret ki sana böyle bir imkan veriyor
sonra kendini rahatlat bence
onun o mis kokusunu düşün
hatta bence bir mağazaya git çok güzel bir tulum al yada patik gibi birşey
aklına kötü bir düşünce gelince ona bak
ve onun minnacık cennet kokan bi melek olduğunu düşün
hımm ben sizlerle birlikte hamile kalıp 5 haftalıkken düşük yapmıştımşimdi tekrardan hamileyim.5 haftalık..panik atak hastasıyım.o zaman çok ağlamıştım hamileliğimi duyunca.hamilelik benim için çok korkutucu bi donem gibi gorunuyor çunku.yani hamilelik kılolar doğum bebeğime bakamama aklınıza ne varsa getirin..Ve şimdi gene aynı huzursuzluklarım başladı yarın psıkıyatr dan randevu aldım..ama sizlerinde bu donemde nasıl bi sureç geçirdiğinizi benim le paylaşırmısınız..yani korkmam gerekiyormu:)panik atağımın en alt zemini acıya karşı korku malesef acı çekmekten korkuyorum..yardımlarınızı bekliyorum:)
canım çok tşk ederim:))sen ikizleremi hamilesin?:))
özge bacımmm kzızın yasadı bak söluyım ben bu oğlan kesın ya topcu ya popcu olcak paraya para demıcek allahım delıcek karnımı cıkıcak bugun sankıı kenıdnı bi orya bı buraya atıyorrr
bence korkmanı gerektirecek hiçbişey yok elbette hamileliğin zor yanları var ama çok güzel yanlarıda varben kendimi çok şanslı hissediyorum sende öyle düşün bence
herşey çok güzel olucak
canım sana mesaj attım bakarsın
kızlar ben çıkıyorum toplantı varmış:120:
hemde pazartesi pazartesi ıyyy
yarın görüşürüz kızlar
kızlar ben çıkıyorum toplantı varmış:120:
hemde pazartesi pazartesi ıyyy
yarın görüşürüz kızlar
kızlar ne dicem size... primamım kutusundan ariş hediye çeki çıkmıştı ya internetten baktım e-ariş sitesinden hem kutuda çıkan katologdaki fiyatlardan çok daha ucuz hemde satın alırken indirim kodunu giriyosun %20'si daha düşüyor fiyatları çok uygun... doğum hediyenize karar vermediyseniz bakın...ben ordan beğendim anne-bebek kolyeleri çok güzel hemde uygun eşime kıyamam daha fazlasına zaten özel hastane ve çocuğun odası kıyafeti yeterince sıkıntıya girdi adam...
görüşürüz canım
aa ben nasıl sa pırlanta diye attım indirim kuponunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?