2012 Şubat Anneleri

bennebileyim

valla ben hiçbişey almadım
yatağı arkadaşımdan alcam
dolap içinde evde yer olmadığından kendi dolabımdan bi bölümü ayırdım
zaten bizimle aynı odada olcak yatağı
belki 6 ayı geçtikten sonra yeni düzenlemeler yapabiliriz

Arkadaşlar merhaba:))

hımm ben sizlerle birlikte hamile kalıp 5 haftalıkken düşük yapmıştımşimdi tekrardan hamileyim.5 haftalık..panik atak hastasıyım.o zaman çok ağlamıştım hamileliğimi duyunca.hamilelik benim için çok korkutucu bi donem gibi gorunuyor çunku.yani hamilelik kılolar doğum bebeğime bakamama aklınıza ne varsa getirin..Ve şimdi gene aynı huzursuzluklarım başladıyarın psıkıyatr dan randevu aldım..ama sizlerinde bu donemde nasıl bi sureç geçirdiğinizi benim le paylaşırmısınız..yani korkmam gerekiyormu:)panik atağımın en alt zemini acıya karşı korku malesefacı çekmekten korkuyorum..yardımlarınızı bekliyorum:)

Hayırlı olsun tarihi belli olanlara ,darısı başımıza innşallah yaa...Ben de haftaya 4ocakta doğumu konuşacağım da inşallah şöyle 02.02.2012ye çeker de güzel bir doğum tarihi olur kuzumun..Amin..

canım bence öncelikle allaha şükret ki sana böyle bir imkan veriyor
sonra kendini rahatlat bence
onun o mis kokusunu düşün
hatta bence bir mağazaya git çok güzel bir tulum al yada patik gibi birşey
aklına kötü bir düşünce gelince ona bak
ve onun minnacık cennet kokan bi melek olduğunu düşün

canım çok tşk ederim:))sen ikizleremi hamilesin?:))

özge bacımmm kzızın yasadı bak söluyım ben bu oğlan kesın ya topcu ya popcu olcak paraya para demıcek allahım delıcek karnımı cıkıcak bugun sankıı kenıdnı bi orya bı buraya atıyorrr

bence korkmanı gerektirecek hiçbişey yok elbette hamileliğin zor yanları var ama çok güzel yanlarıda var ben kendimi çok şanslı hissediyorum sende öyle düşün bence
herşey çok güzel olucak

canım çok tşk ederim:))sen ikizleremi hamilesin?:))

eet canım
bende ilk ikiz olduğunu öğrendiğimde
hastane de evde de ağladım
ben ikisini birden nasıl emzireceğim
ağlarlarsa nasıl bakacağım diye
ama sonra kabullenmek zorundasın ve sağlıklı olmasından başka duan olmamalı
allahım onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
lütfen sende kafandaki tüm kötü düşünceleri at

özge bacımmm kzızın yasadı bak söluyım ben bu oğlan kesın ya topcu ya popcu olcak paraya para demıcek allahım delıcek karnımı cıkıcak bugun sankıı kenıdnı bi orya bı buraya atıyorrr

bende diyorum erkek olsa kesin bunlar futbolcu olurlardı diye

bence korkmanı gerektirecek hiçbişey yok elbette hamileliğin zor yanları var ama çok güzel yanlarıda var ben kendimi çok şanslı hissediyorum sende öyle düşün bence
herşey çok güzel olucak

evet ben çok zorlandığım zaman şey diye düşünüyorum
bu hayatın boyunca yaşayacağın son hamilelik
oyüzden keyfini çıkar falan diyorum :)))))

canım sana mesaj attım bakarsın

gözün aydın arkadaşım ama inan korkocak bişey yok bende çok korkuyordum ama bak 34 haftalık oldu nasıl geçti anlamadık bile sadece biraz bel ağrısı kimlerinde miğde bulantısı ama bende çok az oldu o yüzden öyle abartacak bişey yok doğum sancısından korkuyorsan epidural taktırırsın hiç bişey hissetmiyorsun o zaman ama ben şimdi onu bile istemiyorum o anı dolu dolu yaşamak istiyorum... şimdi keseden çıksın ellerini ağzını burnunu hele birde karnında oynayışını hissetmeye dünyalar senin olur...

kızlar ne dicem size... primamım kutusundan ariş hediye çeki çıkmıştı ya internetten baktım e-ariş sitesinden hem kutuda çıkan katologdaki fiyatlardan çok daha ucuz hemde satın alırken indirim kodunu giriyosun %20'si daha düşüyor fiyatları çok uygun... doğum hediyenize karar vermediyseniz bakın...ben ordan beğendim anne-bebek kolyeleri çok güzel hemde uygun eşime kıyamam daha fazlasına zaten özel hastane ve çocuğun odası kıyafeti yeterince sıkıntıya girdi adam...

kızlar ben çıkıyorum toplantı varmış:120:
hemde pazartesi pazartesi ıyyy
yarın görüşürüz kızlar

görüşürüz canım

aa ben nasıl sa pırlanta diye attım indirim kuponunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…