2012 Şubat Anneleri

ben hiç anlamıyorum bu hediye çeki işinden yaa üye olmadım ondan primaya..hep çek dolu içi diye

aleykum selam hosqeldin canim. Hepimizde bi dokukluk var vallahi soquktanmidir yoksa son nazlanmalarimi bebislerin anlayamadim. Sen nasilsin iyimisin

fizik olarak iyiyim çok şükür bişeyim çok ama kafa olarak çok karışığım bu ara....normalmi olsa yoksa sezeryanmı olsam diye düşünüp duruyorum çookkkk kararsızlık yaşıyorum..bi an diyorum normal doğuranlardan neyim eksik..sonra diyorum yaa kötü bi tecrübe olursa naparım dikişlerle falan vazgeçiyorum sezeryan daha iyi sanki diyorum..gel gitler yaşıyorum..eşimde çokk kararsız benim gibi....napcam bilmiyorum ben

canım sanada geçmiş olsun.. :) ben de inş normal doguracagım :)) çok merak ediyorum , merakımdan diyebilirim.. Allahım verir bir kolayını ..bende heyecandan ya çarpıntım olursa diye korktum ama kalp dr u beloc verirler olmadı son anda sezeryana girersin dedi..

çok sevindim,tebrik ederim,rahat bir hamilelik geçirirsin inş..sağlıkla gelsin bebeğin..

hacercim sanki bunları bagnura değilde bana demişsin valla bugün bende düşün düşün evde napcam o anda diye delircektim..sizlerin bu cesaret dolu sizlerini duyunca insanın o an doğurası geliyo çok sağ ol cnm
özge bacımmm kzızın yasadı bak söluyım ben bu oğlan kesın ya topcu ya popcu olcak paraya para demıcek allahım delıcek karnımı cıkıcak bugun sankıı kenıdnı bi orya bı buraya atıyorrr

senin oğlana maşallah cnm......benimkide bi kaç dönme dışında pek oynamıyo bu ara..sanırım yeri daraldı...ve göbeğim geçen aya göre bayağı büyüdü yaaaa:18:

bagnurcum sen panik atak hastası olduğun halde bu korkuları yaşıyosun ben olmadığım halde gece gündüz düşünür oldum bu çocuk nasıl doğacak diye......normal istiyorum eşim bütün gün evde yok napıcam o yokken bişey olursa diyorum onada belli etmiyorum ..... sezeryan olsam daha önce hiç ameliyat olmadım narkozdan nasıl etkilenirim nasıl çıkarım bilmiyorum kimiside 15 gün yatman gerek dedi bana bakacak kimse yok eşim en fazla 3 4 gün kalabilir benle çalışıyo....aileler zaten uzakta.....kimse gelmicek..epidural çok iyi diyolar ama ondan bi kadın felç kaldı gördüm o görüş asla yaptıramam ama en iyi ağrı kesici oymuş....düşün düşün kur kur duruyorum valla akşama kadar......ama sana aynı sıkıntıdaki kardeşin olarak tavsiyem hakkımızda en kolayı en acısızı neyse o olsun..içimizi ferah tutalım yeterki..allahım verdi bu evladları bize çok şükür.....inş sağ sağlimde kavuşturur bizi onlara..aslında düşünmek kendi zararımıza...relaks olmak gerek.......

Son düzenleme:
ocak annelerinde kızlar marmalette doğum yaptı...cumartesi suyu gelmişti kavuştu oğluna çok şükür hikayesini yazmış benide ağlattı ama cesaret verdi...doğum dediğin böyle olur ne kolay dedim..tabi sancı çekmiş ama en azından açılması falan rahat olmuş...çok çok sevindim....inş bizlerinkide kolay olur.....çok duygulandım valla okurken ben.....allahım yardımcımız olsun....

selam kızlar nasılsınız? kimse yokmu?
ben pek ii degılım moralim bıraz bozuk
cunku calıstıgım salak fırma dogum raporumu ssk ya bıldırmedı malesef taseron fırmada calısıyorum ve herseylerı bır dert ocak ayında fırma degısecekmıs o bıldırsınmıs zaten ısten ayrılmıyormusum ben calısacakmısım nasıl yapacaklarmıs yanı herkes yapıyorda bu akılsızlar nasıl yapamıyor yada yenı fırma yapsın dıye benı oyalıyorlar sımdı her gecen gun benım ıcın kayıp degılmı yanı acaba kendımmı gıdıp vermelıyım ssk ya hıcbısey anlamadım offffff

merhaba, siz raporunuzu 32. haftada almıormusunuz? 30. haftada ne raporu alıyorsunuz?

Linkini neden koymadın kı merak ettım şimdi?

Ama herkesin farklı hıkayeleri,benim de normal doguran ve kesık atılan bı arkadasım war,oturamıyordum bıle asla tavsıye etmem dıyor..Ama,sezeryan olan bir sürü arkadasım cok memnun,ne gerek var o acıya dıyor ..BEN SEZERYANCIYIM şahsen..

kızlar size sorum olacak bebek kaçıncı haftaya kadar dönebilir? biz 31. haftayı bitirdik 32.hftadayz bebeğim yan duruyormus dönermi? doktorm sezaryan olcak dedi
Tabi ki döner,36.haftaya kadar dönme şansı war,hiç korkma ..

Geçmiş olsun ,kendı doktorun ne diyor..Dişçiye gitmeni önerıyor mu?Benım bıldıgım kadarıyla dişçiye gıdılebılır amaa uyusturmadan işlem yapması gerekiyor yazıyordu ..:Çok geçmıs olsun ,doktorundan bır yol bulursun ınsallah...Çok zordur emınım..

kızlar yılbasında neyapmayı düşünüyorsunuz?

Şahsen hiçbirşey yapmak istemiyorum,zaten içki de yok ..Sigara da içemiyorum ..Şahsen yılbaşlarını zaten pek sewmiyordum,hem hamıle hem hasta olunca bu yıl hiç plan yapmadık ..Siz?

Biz de eşimin bekarlık dolabı wardı 2 kapılı,onu süsleyecektık ve park yatak almıstık ,ama alalım dıyor ...Bir de 2 yıllık ewlıyız banyo dolabı ve port mantoyu sonraya ertelemıstık daha yenı aldık,bebişin hiçbirşeyini böle ertelemek istemiyorum ..Aldık aldık,yoksa alınmıyor,bir sürü borç çıkıyor erteleniyor.Ama, şu anda da odası ve ev uygun değil ..Hem kiradayız,hem yatak odamızda rutubet çıktı,hem de çocuk odası ufacık .Yanı oda yapmaya değmez..Karmakarışığım..

Ben yeni üye oldum ,sanırım hiç gelmeyecek bana Bahsettiğiniz ilk hediyem paketı mı..

kızlar bebeğin yatağını oturma odamıza (klimalı) koymayı düşünüyoruz. daha çok ve çabuk ısınır. doğal gaz döşetemedik şimdilik. buhar makinası almalı mıyım sizce? etkili olur mu? gerekli mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…