- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.981
anaa niye gizli kızzzzzzzzzzzz
kızlar ne dicem size... primamım kutusundan ariş hediye çeki çıkmıştı ya internetten baktım e-ariş sitesinden hem kutuda çıkan katologdaki fiyatlardan çok daha ucuz hemde satın alırken indirim kodunu giriyosun %20'si daha düşüyor fiyatları çok uygun... doğum hediyenize karar vermediyseniz bakın...ben ordan beğendim anne-bebek kolyeleri çok güzel hemde uygun eşime kıyamam daha fazlasına zaten özel hastane ve çocuğun odası kıyafeti yeterince sıkıntıya girdi adam...
slm kızlar..nasılınız..haberler varmı erken doğum sancısı çeken falan.....
bende geç geldim ama....
aleykum selam hosqeldin canim. Hepimizde bi dokukluk var vallahi soquktanmidir yoksa son nazlanmalarimi bebislerin anlayamadim. Sen nasilsin iyimisin
simarik34
canım çok çok geçmişolsun inşallah kurtulursun bu uyuz çarpıntılardan. çeken bilir onları bende yaşıyorum bazen hayatımı zehir ediyo. biraz aç kalsam biraz yorulsam üzülsem sevinsem hemen ben burdayım diyo yani saolsun.
hep korkuyodum bu sebeple normal doğumdan ama inat edip bi sorun çıkmazsa normal doğurcam taktım kafayı :)))
Arkadaşlar merhaba:))
hımm ben sizlerle birlikte hamile kalıp 5 haftalıkken düşük yapmıştımşimdi tekrardan hamileyim.5 haftalık..panik atak hastasıyım.o zaman çok ağlamıştım hamileliğimi duyunca.hamilelik benim için çok korkutucu bi donem gibi gorunuyor çunku.yani hamilelik kılolar doğum bebeğime bakamama aklınıza ne varsa getirin..Ve şimdi gene aynı huzursuzluklarım başladı yarın psıkıyatr dan randevu aldım..ama sizlerinde bu donemde nasıl bi sureç geçirdiğinizi benim le paylaşırmısınız..yani korkmam gerekiyormu:)panik atağımın en alt zemini acıya karşı korku malesef acı çekmekten korkuyorum..yardımlarınızı bekliyorum:)
hacercim sanki bunları bagnura değilde bana demişsin valla bugün bende düşün düşün evde napcam o anda diye delircektim..sizlerin bu cesaret dolu sizlerini duyunca insanın o an doğurası geliyogözün aydın arkadaşım ama inan korkocak bişey yok bende çok korkuyordum ama bak 34 haftalık oldu nasıl geçti anlamadık bile sadece biraz bel ağrısı kimlerinde miğde bulantısı ama bende çok az oldu o yüzden öyle abartacak bişey yok doğum sancısından korkuyorsan epidural taktırırsın hiç bişey hissetmiyorsun o zaman ama ben şimdi onu bile istemiyorum o anı dolu dolu yaşamak istiyorum... şimdi keseden çıksın ellerini ağzını burnunu hele birde karnında oynayışını hissetmeye dünyalar senin olur...
özge bacımmm kzızın yasadı bak söluyım ben bu oğlan kesın ya topcu ya popcu olcak paraya para demıcek allahım delıcek karnımı cıkıcak bugun sankıı kenıdnı bi orya bı buraya atıyorrr
kızlar aklıma saçma bişey takıldı
şimdi dr bana 30+1 yada 2-3 olması gerekir dedi ya
ben çarşamba günü dr gittiğimde 30+1 olmuş olacağım
cumayı beklesem haftayı bitirsem yani benim bi yararım olmaz dimi
hatta 2 gün kaybım bile olabilir dimi
yoksa karım mı olur
ya kafam karıştı :)))
wwf kardesim tabloya eklenmis bulunuyorsunuz
ocak annelerinde kızlar marmalette doğum yaptı...cumartesi suyu gelmişti kavuştu oğluna çok şükür hikayesini yazmış benide ağlattı ama cesaret verdi...doğum dediğin böyle olur ne kolay dedim..tabi sancı çekmiş ama en azından açılması falan rahat olmuş...çok çok sevindim....inş bizlerinkide kolay olur.....çok duygulandım valla okurken ben.....allahım yardımcımız olsun....
kızlar yengem 2yıl once sezeryanla dogum yapmıstı dogumdan bu yana sureklı agrısı vardı.nedenı yenılerde anlasıldı.gecen gun amelıyat oldu, dıkıs yerınde fıtık olusmus agrıları o yuzden olmus.sezeryan olacak arkadaslar dogum sonrası kendınıze cok dıkkat edın.dogum sonrası korse kullanmak falan grekmıs.sabıt tutmak lazımmıs.otururken falan cok dkkat etmelıynmısız.yengem bana sakın sezeryan olma ben cok pısmanım dıyor.sımdı de dıkıs yerlerı enfeksıyon kaptı sanırım yıne agrıları var.dıkıs yerını banada gosterdı cok kotuydu ya ıyıce gozum korktu sezeryandan...
Tabi ki döner,36.haftaya kadar dönme şansı war,hiç korkma ..kızlar size sorum olacak bebek kaçıncı haftaya kadar dönebilir? biz 31. haftayı bitirdik 32.hftadayz bebeğim yan duruyormus dönermi? doktorm sezaryan olcak dedi
kızlar yaa gebelik sırasında aşırı diş ağrısı çekip
doktora gidipte çekim yada dolgu yapan yokmu
valla gün geçtikçe daha çook ağrıyo dişim yokmu
bi çare dişinoldamla ağrı kesici karanfil gargara hiçbiri
fayda etmiyo ne yapacam ben yokmu aranızda bilen
doğuma kadar bu acıyla yapamamki doktora göründüm
sinir damarıa kadar gelmiş dedi offf ya ne yapacm
kızlar yılbasında neyapmayı düşünüyorsunuz?
bennebileyim
valla ben hiçbişey almadım
yatağı arkadaşımdan alcam
dolap içinde evde yer olmadığından kendi dolabımdan bi bölümü ayırdım
zaten bizimle aynı odada olcak yatağı
belki 6 ayı geçtikten sonra yeni düzenlemeler yapabiliriz
kızlar ne dicem size... primamım kutusundan ariş hediye çeki çıkmıştı ya internetten baktım e-ariş sitesinden hem kutuda çıkan katologdaki fiyatlardan çok daha ucuz hemde satın alırken indirim kodunu giriyosun %20'si daha düşüyor fiyatları çok uygun... doğum hediyenize karar vermediyseniz bakın...ben ordan beğendim anne-bebek kolyeleri çok güzel hemde uygun eşime kıyamam daha fazlasına zaten özel hastane ve çocuğun odası kıyafeti yeterince sıkıntıya girdi adam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?