- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.101
nihlee ben sana diyorum ilk sen doğurcan bu topikte
görürsün hissettim yavrum ben
o ne kız ?
Sormadınmııı?
baktım cnm bende sımdı tsk ederımmmmmkanal 7de cıvılbebe magazasındalar bebek urunlerını ve fıyatlarını soyluyorlar
hemen açıklayım kızlar size renkli ultrason yani bebeğin gelişimine bakıyo beyni kalbi heryeri yaklaşık 35-40 dk sürüyo hep bebeğini izliyosun bide cd veriyolar bebeğini evdede izliyosun girdim ben çünkü
hemen açıklayım kızlar size renkli ultrason yani bebeğin gelişimine bakıyo beyni kalbi heryeri yaklaşık 35-40 dk sürüyo hep bebeğini izliyosun bide cd veriyolar bebeğini evdede izliyosun girdim ben çünkü
baktım cnm bende sımdı tsk ederımmmmm
hea ıyıymıs o zmn
korktum bende nedır dıye..
o zamn sa gusel bısey bu bızede yapıcaklarmı acepppp
o zamn sa gusel bısey bu bızede yapıcaklarmı acepppp
isteğe bağlı kızlar isteyen yaptırıyo
ama bazen drda gerekli görebiliyo demediyse sorun yapılacak bişey yok
ya bu kacıncı haftada yapılıyo arayıpta bulamadıgım sey.ben bebısımı ultrasıonda gorunce herseyı unutuyorum 45dakıka oglumu gormek benım ıcın paha bıcılmez bısey olur.yıne doyamam oglusuma ama hıc yoktan ıyıdır.bıde her doktor bunun yapılmasını ıstıyormu yoksa senın doktoruna ozgu bısey mı
ya bu kacıncı haftada yapılıyo arayıpta bulamadıgım sey.ben bebısımı ultrasıonda gorunce herseyı unutuyorum 45dakıka oglumu gormek benım ıcın paha bıcılmez bısey olur.yıne doyamam oglusuma ama hıc yoktan ıyıdır.bıde her doktor bunun yapılmasını ıstıyormu yoksa senın doktoruna ozgu bısey mı
cnm bende ılk kez duydum hareketlerını duymayınca ıstedı dr.ya bu kacıncı haftada yapılıyo arayıpta bulamadıgım sey.ben bebısımı ultrasıonda gorunce herseyı unutuyorum 45dakıka oglumu gormek benım ıcın paha bıcılmez bısey olur.yıne doyamam oglusuma ama hıc yoktan ıyıdır.bıde her doktor bunun yapılmasını ıstıyormu yoksa senın doktoruna ozgu bısey mı
canım benim drum istemişti 22.haftada yaptırmıştım zaten en uygun zaman 20 ile 28.hafta arasıymış.. ama sen isteğe bağlıda randevu alıp girebilirsin 180 tlye yaptırdım ben bilgi verim hepinize bu konuda
kızlar kac yıllık evlısınız ve yaslarınız kac,ıcımızde en genc anne kım acaba
kızlar kac yıllık evlısınız ve yaslarınız kac,ıcımızde en genc anne kım acaba
canım benim drum istemişti 22.haftada yaptırmıştım zaten en uygun zaman 20 ile 28.hafta arasıymış.. ama sen isteğe bağlıda randevu alıp girebilirsin 180 tlye yaptırdım ben bilgi verim hepinize bu konuda
2 yıllık evliyim .. 24 yaşıma henüz bastım ..
ayyy kendimi yarışmada gibi hissettim
benım oglan 32haftanın ıcınde cok gec kalmısım o zaman ben.dsımdı yaptırmak ıstesemde oglumu butun halınde goremem parca parca gorebılırım artık buyudu oglusum ekrana sıgmaz.hem dogum da yaklastı cok sukur bı problemı de yok oyuzden hıc yoktan o kadar parayı buna harcamım.dogumda para lazım olacak
2009 5temmuzda evlendım cnm
22 yasındayım 23e gırcem :)
en gencınız ben olsam gerek :)
ınsallahhhhhhh...
aslında ıtıraf edeyım cogunu bı hısım yaptım 1 ayda yanı dıger bebek ıcın yapmıstım
bunda 6. aya kadar hıcbıse almadım korkudan
batıl ınanc gıbı bıse oldu bende
ona hemen yaptım ondan oldu dıye kendımı sucluyordum bı ara.
kızımada ufak tefek bıseler ordum snradan..
bende persembe gıdıcem kontrole en son bebısım 1530grdı.15gunde 2kıloyu gecmısmıdır acaba
İnşallah canım bende 4 ocaka alacaktım ama sonradan vazgeçtim..canım ödemdir o benimde çizmelerim olmuyo
kaç gündür anneminkileri giyiyorum yüzümde şiş..
bende bebişimi merak ediyorum randevum 4 ocakta daha var ya
ayşebahar çok geçmiş olsun.okurken çok üzüldüm ama buna da şükür.rabbim korumuş.
ay en yaslı ben mıym neyımmm
20 ay lık evlıyım 25 yasındayımmm
Maşiallah sana canım
İnşallah geçmiştir.
benim en son 650 gr dı
İnşallah canım bende 4 ocaka alacaktım ama sonradan vazgeçtim..
teşekkürler canım Allah razı olsun.
yok kız benim 34:))
cıdden cok gencsın bende 3 NİSAN 2011 de evlendım 26ARALIK 1986dogumluyum dun 26yasına gırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?