- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.141
Ya canım, kotuluk yapmıyor aklınca zaten.
Ama oyle hersey rapor edılmez kı.
Mesela genel koordınatoru soruyorum, 'odasında degıl, gelınce haber vereyım mı?' dıyor.
'Gerek yok, cepten ulasırım' dıyorum.
Aradan zaman gecıyor, benı arıyor 'elefera hanım, X bey geldı, haber verdım sızı beklıyor' dıyor.
Gorusme yapıcam ornegın, kımı gonderıyorsa odama, onunla beraber odaya gırıyor, beklıyor.
'Tamam, cıkabılırsın' demem gerek ılla.
Yada toplantı ortasında uyduruk bırsey ıcın arıyor, odama tık yapıp gırıyor.
Ve ben bu kısıyı uyardım, he bırde yonetıcı asıstanlıgı kursuna gıtmek ıstedı, onay verdım kı bırseyler ogrensın.
Ama hala aynı.
Sabret senın sayılı bır kac saatın kaldı.
Ben daha yaklasık 1 ay bu adamı cekmek zorundayım ve sonrası var bunun.
ya bende belki biraz daha idare ederdim
ama böyle gördükçe sinirlerim bozuluyor
cıcegı burnunda evlınız benım ozaman))sımdı bana dersınız acelen neydı hemen cocuk yaptın dıye
aysebahar bebegın 650grm oldgunda kac haftalıktı
Şimdi okudum çok geçmiş olsun ...Allah sıze bagıslamıs yawrunuzu ne guzel...Anlık birşey gercekten nelere mal olabılıyor..Şükür sorun olmadan atlatılmıs..Geçmiş olsun ..
Kızlar birşey soracaktım,Milupa'ya üye olanlar war mı?Ben üyeyim,ama hala hamileyim hediye paketi göndermediler..Ne yapmam lazım??Başka böyle bildiğiniz numune ve hediye gönderen kampanyalar varsa paylasalım aramızda olur mu??
Kızlaaaaaar, delırıcem yahu.
Bızım bi' asistan var, tam olay!
Bıraz once tam lavaboya gırecektım, baktım baskası gırıyor, vazgectım odama gırdım.
Asistan aradı sımdı, dıyor 'elefera hanım, lavabo bosaldı, gırebılırsınız'
Yahu bu adamı nasıl egıtecegımı sasırdım.
Salak, yanında konuklar var, onların yanında bana ne dıyor!
kızlar eşim şimdi aradı
tanıdığı bi diş doktoru varmış
hafta içi eşinide al gel demiş
bi bakalım bişiler yaparz diye
bende eşime gebe olduğumu
söyledinmi dedim evet söyledim bana
son iki ay ve ilk ay birşey yapamazmış ama şimdi
gelsin müdahele edrz demiş
ama yinede korkularm var bişi olmaz inşalla değilmi kızlarr :18::18::18::18:
Yok kız aferin diyorum ben sana..
iyi ki yapmışsın..
Genç annesin işte
Kıskananlar çatlasın..:))))
Canım 24 haftalıktı Pek küçüktü
Sağol canım kardeşim..
Canım dün geldi primadan..
tupperwareden bir küçük kapaklı pembe çerez kutusu mu o anlamadım onu göndermişler:))
4 adet premium care bez 1 numara
2 adet şampuan eşantion olanlardan
vodafoneden 30 dakika
indirim kuponu...
Boşver canım
ne kibar adam diye düşün:)))
geçmiş olsun EDAN..
kızlar eşim şimdi aradı
tanıdığı bi diş doktoru varmış
hafta içi eşinide al gel demiş
bi bakalım bişiler yaparz diye
bende eşime gebe olduğumu
söyledinmi dedim evet söyledim bana
son iki ay ve ilk ay birşey yapamazmış ama şimdi
gelsin müdahele edrz demiş
ama yinede korkularm var bişi olmaz inşalla değilmi kızlarr :18::18::18::18:
Bosver be canım, valla ıse donecek olmasam bugun bırakırım bende.
Bazen dayanamıyorum boyle aptallıklara.
Yarın ıtıbarı ıle artık ozgursun, bunun tadını cıkar bence.
Herkese merhaba bayanlar n.ssilsiiz? Ben iyiyim sukur yan gelip yatiyorum, can sikinhitsindan yun aldim kizima battaniye basladim hazir 3 tane var ama maksat vakit gecirmek , bu cuma dr kontrolum var yine nst giricem tekrar, bende durumlar boyle
Aboooo 15 sayfa oku oku bitmedi hea ne ödeminiz var nede hantalliqiniz atom karinca qibisiniz valla yemeyin hic beni :d
nihlee ve elefera harika resimler atmissiniz
oda kucukluqu yada uyku seti renqi falan umrumda deqildi izlerken
1meleqin yasam alani ve mis kokulu esyalari olmasi beni duyqulandirmaya yetti.
Gule gule eskitsinler ins.
Aysebaharim...!
Gecmis olsun bitanem. Cocuk iste ne bulsa aqzina ativeriyor sonra bizim yurekler aqza qeliyor boyle. Esin evdeymis allahtan. Tekrar qecmis olsun canim. Seni cok merak ettik saolsun ozqe iyi olduqunu soyledi bize. Aman iyi ol kralicem benim :)
buklee qecmis olsun canim sanada.
Imm baska kimlere ne yazicak dualar edicektim bak unuttum qoruomusunuz tüfff
blok blok alip herkese msj atiosunuz ya onada hasta oluyorum ama bilmiyorum nasil ypiliyo zaten ceptenn qiriyorum bikac qune modemide kurcaz eve ozaman qorurum ben sizi klavye melekleri sizi höhöyttt :ddddd
saka biyana iyi olmaniza sewindim hepiciqinizi kocaman opuyorum meleklerinizin kukularini totiskolarinida minciriyorum
Buarada 4 yillik evliyim, gecen sene aralikta ilk bebeqime hamikeydim ama 3 aylikken qokyuzune uctu meleqimsonra yaradana sukur 3ay sonra qeri qeldi nisa melisim ve simdi 30 haftamizin icindeyiz :) 85 doqumluyum.
Herkese merhaba bayanlar n.ssilsiiz? Ben iyiyim sukur yan gelip yatiyorum, can sikinhitsindan yun aldim kizima battaniye basladim hazir 3 tane var ama maksat vakit gecirmek , bu cuma dr kontrolum var yine nst giricem tekrar, bende durumlar boyle
sağol cnm tşk ederim
slm anneler geçmişi oku oku bitmedi valla atlaya atlaya geldim
ayşebaharım geçmiş olsun Allahı sana bağışlamış tekrar kız bir yazıyosun varya kitap gibi yüreğim ağzımda tek nefes okuyorum, aslında yazar olacak adamsın vallahi...
elefera ve nihleydi sanırım oda resimlerine bayıldım bide küçük felan demiş daha ne oldun gelende bir lokma bişey zaten... anacım ne çok kıyafet aldınız benim oğlanın yarısı kadar yoktur moralim bozuldu vallahi birazdan çıkcam güzel musabıma birkaç kıyafet daha alıcam...
Evet ya bu kızlar habire yazıyorlar valla:))))
bende okuyamadım daha dünü...
Okuyacağım inşallah...
Hacerim çok sağol canım arkadaşım..
Rabbim onu bize bağışladı evet...
Utandım valla sen yazar deyince:)))
"lokma" demişsin ya gelenlere...
sahi kız lokma kadarcık odaları kocaman..
Ben de inan sen gibi bişey almadım adam gibi..
İnan bir hastane çıkışı aldım...
Battaniyeli falan böyle...
Birkaç tane body...
Bir hırka..
Birkaçta örgü hediye geldi...
Yani adı da hala yok oğlumun donu da
Dede Korkut misali doğsun adını da kendi mi koysun
eskiden öyleymiş ya..
Bir kahramanlık yapması gerekmiş çocukların isim alabilmeleri için..
Boğayı tek yumrukta öldüren "Boğaç Han" gibi...:)
Musab ismiyle yaşasın..
İkinci bir isim daha düşündün mi Hacerim?
afiyet olsun canım
nıhle hareketlerini hissetmedi de kendi doktoruna mı gitti
yani kendi doktoru bakmadan mı detaylı usg ye yolladı
gunaydınnn hg cnm
haftasonun epey hareketlı gecmıs..
bencede gez dolas hazır elıf rahat duruyorken:)
ne guzel kayınvalıden bıseyler almıs keske bana da alsa(yoklugundan deıl gonul alma sadece)
ohh yemekler sınemalar falan keyfını cıkar valla cnm
bıttımı tamamen elıf'ın odası?
bnm hafta sonu karısıktı
cuma sabah annemın rahatsızlıgı ıle uyandım sabah 6da hastaneye gıtmemız gerektı
durumu kotuydu
ama rabbıme hamd olsun suan ıyı.
cts dr gıttım bende
masallah kızım tosun gıbı olmus.
22 ocakta sezeryan ıle alınacakmıs.
hakkımızda hayırlısı olsun cnm..
Kızlaar war yaa delırdım dun yaa delı gıbı bı baş dönmesı,her yedıgımı cıkarttım ...Doktoru aradım gene acıle gıdın dedı 1 saatte anca acıle gıttık ,onlar da nstye bagladı ,ultrasona baktı şükür bebege bı zararı olmamıs ama cozemedıler ..Zehırlenme olabılır dedıler serum wereceklerdı bız de ıstemedık ..Öle geldık delı gıbı baş dönmem war,mıdem gectı kusmadım ama resmen dunyam dönuyor ve tansıyonum da cok dusuk degıl..Nedendır sizce???Böle bişey yaşayan war mı,ayaga kalkınca aniden deli gibi dönüyor başım hele yatarken döndüğüm zaman dönme dolapta gibi sarsılıyor dünyam..Çok korktum ya..:26::26:
kızlar aysebahardan haberınız varmı
goremedım uzun zmndır
Haberım yok. ama yoklugunu fark ettım.
Yogundur dıye dusundum bende.
evet cuma günü de girmedi
cumartesi pazar girdi mi girmedi mi bilmiyorum geçmişe bakamadım ben
bende merak ettim
ikinci ismi emre olacak Allah nasip ederse çok sevdiğimiz bir büyüğümüz vardı o emre olsun istedi hak aşığı anlamına geliyor...fazla duyulmuş ama ısındık eşimde bende...
yaa aysebaharım ben artık korkmaya başladım 34 hafta bitmiş görünüyor doktorun ölçtüğü boyuta göre adet tarihine göre tam 36+1 ben bu doktorları anlamıyorum herkesinkini adet tarihine göre hesaplıyorlar benimkini çocuğun büyüklüğüne göre hadi benim çiroz minyonsa babası gibi... sanki 2 hafta sonra doğuracakmışım gibi bir his var içimde...doğrusu hislerimde yanıltır beni ama kız demiştim oğlan çıktı...
Ayşebaharım geçmiş olsun allahı sana bağışlamış tekrar kız bir yazıyosun varya kitap gibi yüreğim ağzımda tek nefes okuyorum, aslında yazar olacak adamsın vallahi...
Elefera ve nihleydi sanırım oda resimlerine bayıldım bide küçük felan demiş daha ne oldun gelende bir lokma bişey zaten... Anacım ne çok kıyafet aldınız benim oğlanın yarısı kadar yoktur moralim bozuldu vallahi birazdan çıkcam güzel musabıma birkaç kıyafet daha alıcam...
Ne soguk alahım yaa
Azönce kocısm geldı gel bı bılet allaım oğlanın kısmetıne dedı
gıttık cektım bı ceyrek aldım bu halımle içimden gecırdgım tek dılek allahım ıhtıyacımız olan kadarr cok u ıstmem dedım
o da nedne bılıyormsun eger ıhtıyacım olmasa su an evımde ve sonra cocougmu buyutebılcektım
Neyse cok sukurrr halımıze
Canım çok sağol ferayım..
İşlerden başımı kaldıramadım
Habire toplantı toplantı...
İçim dışıma çıktı..
Akşamda o talihsiz olayı yaşadım..
Canım çok sağol herşey için..
Canım herkese msj verebilmek için " alıntı yap" kelimesinin yanındaki kutucuğa
tıklazaten hemen "correct" yani "doğru" işareti çıkacak bildiğin ok gibi
okudukça tıkla alıntılamak istediklerini..
Sonra cevap ver dediğinde cevaplıyorsun tamam mı?
Evet Özge dün aradı sağolsun...
Beni merak eden arkadaşlara teşekkür etmek isterim..
Gerçekten duygulandım..
Rabbim sana ne güzel Nisa meleğini göndermiş kuzum
Üzülmüyorsun değil mi artık?
30 haftalık oldun evet..
Çok az kaldı...
Kucaklara almamıza o minnoşları:))
Sen de genç bir annesin o zaman ferayım...
En güzeli en iyisini yapmışsın..
ayşebaharım geçmiş olsun Allahı sana bağışlamış tekrar kız bir yazıyosun varya kitap gibi yüreğim ağzımda tek nefes okuyorum, aslında yazar olacak adamsın vallahi...
elefera ve nihleydi sanırım oda resimlerine bayıldım bide küçük felan demiş daha ne oldun gelende bir lokma bişey zaten... anacım ne çok kıyafet aldınız benim oğlanın yarısı kadar yoktur moralim bozuldu vallahi birazdan çıkcam güzel musabıma birkaç kıyafet daha alıcam...
sanırm doktor bakmadan gondmerıs canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?