2012 Şubat Anneleri

esım saglık memuru bnm devlet hastanesınde
bır suru eczane ve medıkal tanıdıgı var.
aynı marka olmasada benzer vardır dıye dedım :)
haberı yok cunku sıvılcelerden.

Anladım cnm...Ama bunu kullan bana dua edeceksin benim mantarım vardı dr baya ilerlemiş dedi...Sonra eczacı arkadaşım bunu önerdi kullandım dr a gittim kontrole ben sana karışmayacağım artık sen kendi yolunu buluyorsun bravo dedi nasıl başardın hiç mantarın yok dedi bende böyle böyle dedim şaşırdı...Dr lar genelde ilaçcı oldukları için böyle şeylerden pek haberdar olmuyor ne yazıkki...

aaa odunluguna felaket odundur.
ama kızına karsı yapamıyor.
bende sömuruyorum onu bu fırsattan yararlanarak
umarım alıskanlık olur bu onun ıcın

Hahahah:)))Sömür bakalım...Yok valla benim kocam hep böyleydi anam şimdide korku sarmış adamı ben doğumda ya çok sancı çekersem,Ya canım acırsa,Ya bana bişey olursaymış hafif duygusal müzik duysun gözleri doluyo yaaa kıyamam ben onaa...

dgru bak drlar ılac kullandırıyor dırek bıde epılasyon alerjı yapmıs olabılırmıkı?

bnm manyakta dıyokı sen ıyıkı sezeryan oluyo
aaa nıye dedım senın sancı cekmene dayanamasdım dıyo
e dedım ameıyat snrakı sancısı nolcak dedım
dogum ıznı avrmıs kocamın ne komık ben dogum ıznıne cıkınca
bıde yıllık ızın alırım ben saana bakarım dıyor

Epilasyonu sağlıklı hijyenik bi yerde yapılmadıysa olabilir canım...Eşinin mantığı süpermiş bu arada:)))Napsın adamcağız yanında olunca acın hafifler diye düşünmüştüm canım ya...Bırak diyorum ya onu düşünmeyenlerde var...

ay epılasyon dedıgım lazer falan deılll
bu makıneler varya onlar.
evde kendım kullanıyorum..

aradım sımdı esımı
dr onermısmı dıyor. dedım bole bole eczaneden almıs. kullanmıs ıyı gelmıs.
dr da mantarlar gecmıs nasıl yaptın falan demıs dedım
hımm once bzm dr a sorayım sormadan alıp kullandırmam dıyo korkuyo odlek

Canım ben çıkıyorum öğlen misafirim var hazırlık yapayım azcıkk...Daha oğluşuma kahvaltıda yaptırmadan tepişip duruyo anneeeee kalk kk dan artık diye:)))Allaha emanet olun kıslarrr....

Canım ben çıkıyorum öğlen misafirim var hazırlık yapayım azcıkk...Daha oğluşuma kahvaltıda yaptırmadan tepişip duruyo anneeeee kalk kk dan artık diye:)))Allaha emanet olun kıslarrr....

tm cnm opuyorum grs
koly glsn dkkat et..

Anladım canım epilasyonu:)))
Dr a da sorabilir tabiki bildiğim kadarıyla bitkisel bişey zaten...Hastalığa falan gerek yok normal duş jeli gibi kullanılan bir ürün bu bak bu da fotosu...

Eklentiler

• $3382.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 24
eleferammmmm bende bademlik sutlucede oturuyorum tatlim benim cok sevindim yakin olmamiza inan :))))

Aaa ben her aksam bademlık duragından gecerek evıme gıdıyorum.
Oldukca yakınız demek kı.
Ee o zaman arzu edersen komsuluk yapabılırız

kızım 2050 gr olmuşama hala ayaklar aşağıda baş yukarıda dönmedi
Masallah kızına canım.
Merak etme, daha zamanı var, doner.

Gecmıs olsun canım.
Artık doguma hazırlanıyor vucut.

Galiba bugünlerde popüler olan şiddetçi kinci tuhaf erkeklerin yanında eşlerimiz bir numara ne kadar şükretsek az...
Kesınlıkle.
Gecenlerde yemek esnasında esımın bana ev temızlıgınde yardımcı oldugunu soyledım.
Masada bulunan butun erkek calısanlar sasırdı 'nasıl yanı?' dıye.
'Ee normal, ben calısıyorum ve hamıleyım' dedım, dıgerı 'benımde esım hamıle ama asla elımı bırseye surmem' dedı.
'O zaman ben cok sanslıyım' dedım.

elefera'm gelmıs hosgelmıssss
Hosbulduk canıııımmmm
Nasılsın kuzum?

bugun ıyı degılım.
sen nasılsın

arkadaslar bugun cuma facede bı yazı bır dua gordum
ve sızınle paylasmak ıstedım..
hayırlı cumalar...

SABAH DUASI

ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM V...E BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.

ALLAH’IM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET.

ALLAH’IM! BANA HELAL KAZANIP,HELAL YEMEĞİ NASİP ET.

ALLAH’IM! BANA SON NEFESTE İMANLA GÖÇMEYİ NASİP ET.

ALLAH’IM! BANA HAKKI HAK,BATILI BATIL GÖSTER;HAKKA SARILIP BATILDAN KAÇMAYI NASİP ET.

ALLAH’IM! BENİ SEVDİĞİN KULLAR ARASINA KAT,BENİ ÇOK SABREDEN,ÇOK ŞÜKREDEN KULLARINDAN EYLE,ÇOK ÇOK ANAYIM (ZİKREDEYİM) ÖMRÜM SEVDİĞİN,RAZI OLACAĞIN İŞLERLE (AMELLERLE) GEÇSİN.BANA İLİM VE TAKVA SAHİBİ OLMAYI NASİP ET.SIHHAT VE AFİYETTE DAİM EYLE.

ALLAH’IM! EVLATLARIMIZA DA SIHHAT VE AFİYET,HAYIRLI İŞLERİNDE MUVAFFAKİYET VER, UMDUKLARINA NAİL, KORKTUKLARINDAN EMİN EYLE, KENDİLERİNİ ALİM VE SALİH KİŞİLERDEN EYLE.ONLARA İSLAMI SEVMEYİ VE İSLAMA HİZMET ETMEYİ NASİP ET.RIZIKLARINI GENİŞLET, ÖMÜRLERİNİ MUTLU KIL.HER TÜRLÜ KÖTÜ GÖZ VE AKIBETTEN MUHAFAZA BUYUR.

ALLAH’IM! MÜMİN KARDEŞLERİMİZDEN HASTA OLANLARA ŞİFA, DERTLİ OLANLARA DEVA,BORÇLU OLANLARA EDA,SIKINTIDA OLANLARA GÖNÜL FERAHLIĞI VER.

ALLAH’IM! ÜMMETİ MUHAMMEDİ KAFİRLERİN VE ZALİMLERİN BOYUNDURULUĞUNDAN KURTAR VE UYANIKLIK VER.

ALLAH’IM! AKRABALARIMDAN VE SEVDİKLERİMDEN İMANLA AHİRETE GÖÇENLERE KABİR AZABI GÖSTERME;MEKANLARINI CENNET EYLE. SAĞ OLANLARA SIHHAT VE SELAMET VER.HİDAYET NASİP EDEREK İSLAMI SEVMEK VE İSLAMA HİZMET ETMEK ŞEREFİNE NAİL EYLE. FATİHA…

Son düzenleme:
Neden bi'tanem?
Benım sırtım agrıyor, bunun dısında ıyıyım.

dglgzdan burnum genızım kuruyo..
vajınal sıvılcelenmem oldu cok acıyo
kasıklarım belım agrıyo..
bugun hııııc ıyı deılım
geldımı hepsı bırden gelıyor yahuuu.

dglgzdan burnum genızım kuruyo..
vajınal sıvılcelenmem oldu cok acıyo
kasıklarım belım agrıyo..
bugun hııııc ıyı deılım
geldımı hepsı bırden gelıyor yahuuu.

Okudum oysa ki, ama bendekı bu unutkanlık yok mu!
Gecmıs olsun canım.
Yattıgın odaya bır kap ıle su koy, umarım faydası olur.
Sıvılcelenme ıcın onerılen ılaclardan baska caren yok sanırım.
Bel, kasık agrıların ıcın ıse bol bol uzanıp dınlen.
ınsallah ıyı olursun.

Bu arada dua cok guzel.
ınsallah hepımızın duası kabul olunur.

günaydın kızlar
çok şükür bugün iyiyim ben,
yarının tatil olacağını düşüne düşüne işe geldim
uykum var beniiimmmmm

ınsallah cnm yaa bu unutkanlık bendede oluyor bu aralar..
belkıde hamılelıktten
ama zmn gectıkcedaha cok agurlasıyoruz ben oysakı hıc agrım olmayacak snıyordum..

aminn ınsallah kabul olur bu mubarek gundekı dualarımız
bnm bugunku duam
rabbım ınsallah hayırlı dgumlar nasıp et bıze..
bıran once agrısız sızısız hayırlı uzun omurlu olarak yavrumuzu kucagımıza almayı nasıp et.
olmayanlara da ver..
ve hasta olanlara acıl sıfa ver. sıfalarını eksık etme bzlerden.
derdı veren rabbım dermanınıda ver.
(aminnn)

günaydın kızlar
çok şükür bugün iyiyim ben,
yarının tatil olacağını düşüne düşüne işe geldim
uykum var beniiimmmmm

Gunaydın canım.
ıyı olmana cok sevındım.
Ben ne yazık kı yarın da calısıyorum ):
Ve gece hıc rahat uyumadım.

Hamılelıkten evet.
Hem ınternette arastırmıstım.
Hem de doktorum soylemıstı, 'unutkanlık olması bu surecte normal' dıye.

Bu guzel duana ancak amiiiiin dıyebılırım.
ınsallah bırde gonlumuze gore dogum yaparız, hayırlısı ıle.
Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…