- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.041
ben de gelirim sizin oralara adacenter a falan dogumdan sonra:)) yazın... eşimin ailesine cok geliyoz yazları yaa ...
aa hadi senin de hayırlı olsun bende şaşırdım krem soyluyorum bu kadar erken gelmiyor bir de antalyadan geldi ... ne renk aldın sen ? ben kırmızı lacivert aldım
o zaman şöyle yapalım kızlar ben cumartesileri çalımıyorum eğer herkes hafta sonu evdeyse en kısa zamanda buluşalım kararlaştıralım
eleferaya falanda soralım görüşelim kızlar merak ediyorum hepinizi
kızlar ben çıkıyorum
hepinize iyi akşamlar
kalkıp istanbula gelesim geldi yaa(
ay benimdee istanbula gelesim varrr....
siz şimdi resim de çekinirsiniz bizi kıskandırmak içinnn
Tamam teşekkürler bulurum elbet,zaten istemıyorum hedıye paketı gıbı onu takmak ama...Bir de bebege kilot alacak mıyız ,daha erken degıl mı??Ben yenıdogan bornozu da bulamadım ,ama esyaları gösteren kızlar hep almıssınız anlayamadım ,ben mı bulamadım kı yahu..
kesınlıkle olmaz bulusamassınızz
bnde gelırım valla yolda dgururm bak :
opuyorum cnm dıkkat et kendınee..
kızlar hepinize çıkmadan bugün için teşekkür etmek istiyorum beni çooooooookk mutlu ettiniz ve onurlandırdınız..
sizin gibi düşünceli insanlarla aynı ayın hamile bayanları olmak cidden beni çok mutlu etti.....sizi seviyorum....isimlerinizi tek tek yazıp hak yemek bi ismi bile unutmak istemem ama bugün yanımda olup bana moral veren herkese çok teşekkür ederim....sayenizde insan uzaktada olsa yanlız olmadığını anlıyor......çaresiz olmadığını anlıyor....
inş allahım herşeyi gönlümüze göre nasip etsin ve 2012 yılında bizi muradlarımız ne ise onlara kavuştursun inş......sizleri çoookk seviyorum....
ben şimdi kaçıyorum çorba yapacağım...akşama gelirim işim olmaz ise....çok çok öptüm sizi....hacercim ilahi çok güzelmiş bu arada hep dinlerim artık......
eleferacım görürsen bu notumu bana face ismini msj at lütfen arkadaş olakkkk...çok sağol herşey için.....
dünürüm kendine gelinime iyi bak emi.....
feray inş alyansı bulursun cnm..naptın acaba:44:.....
buklecim inş hep böyle keyfin yerinde olsun bende mutlu oluyorum o zaman..güzel kardeşim benim.....
ağrısı sızısı olanlarada çok çok geçmişler olsun inş bi sorun çıkmaz...gönüllerinizi nolur ferah tutun..bugün bi hata ettiysem bi kalp kırdıysam affola.
haydin görüşürük dostlar inş...:80:............
kızlar maltepe de bulusacaksanız beni de unutmayınn... zaten bu forumun üvey evladı gibiyim :))) aranıza alın yahu beni de ... ben kyalıda oturuyorumm... buluşalım kıjlarrr
Walla dün 1-2 saat yürüdüm ve bacak aramda yanma ve ağrı duydum ,Ayşebahar wajen agrısı oldugunu söledı,doguma hazırlıyormus wucut kendını..Ama,cok erken degıl mı..Çok korkuyorum ben erken olmasından ..Başka kımlerde war?
Benim vajinam qeceleri bir aqriyor sanki oraya buz koymusumda uyusmus tipki oyle bir aqri ve yataqimda donemiyorum onun yuzunden. Kalkmak istediqimdede illa kitlicak tipki parmak kitlamasi qibi.
Niye öle cokkk dedın ,düşünmüyor mu yanı seni..
Zaten hep abım ıcın sustuk ama yok artık dayanamıyorum.
Kendını cok ustun zannedıyor ya, sınır krızlerıne gırıyorum.
Ve ınan bana Nıhle, esım onu sadece yılda bır ıkı saat goruyor.
Ve yorumu su; 'sakın X gıbı bır anne- gelın olma'
Yok canım, bulusursak kolay bır yerler ayarlarız.
Hepımız ıcın.
Istanbul u cok ıyı bılmıyorum.
O nedenle Arnavutkoy bana yakın mı bılemedım.
Ben Sutluce de oturuyorum, Eyup tarafı oluyor.
Haklısın.
O zaman Anadolu yakası yaparız bızde.
kızlar hepinize çıkmadan bugün için teşekkür etmek istiyorum beni çooooooookk mutlu ettiniz ve onurlandırdınız..
sizin gibi düşünceli insanlarla aynı ayın hamile bayanları olmak cidden beni çok mutlu etti.....sizi seviyorum....isimlerinizi tek tek yazıp hak yemek bi ismi bile unutmak istemem ama bugün yanımda olup bana moral veren herkese çok teşekkür ederim....sayenizde insan uzaktada olsa yanlız olmadığını anlıyor......çaresiz olmadığını anlıyor....
inş allahım herşeyi gönlümüze göre nasip etsin ve 2012 yılında bizi muradlarımız ne ise onlara kavuştursun inş......sizleri çoookk seviyorum....
ben şimdi kaçıyorum çorba yapacağım...akşama gelirim işim olmaz ise....çok çok öptüm sizi....hacercim ilahi çok güzelmiş bu arada hep dinlerim artık......
eleferacım görürsen bu notumu bana face ismini msj at lütfen arkadaş olakkkk...çok sağol herşey için.....
dünürüm kendine gelinime iyi bak emi.....
feray inş alyansı bulursun cnm..naptın acaba:44:.....
buklecim inş hep böyle keyfin yerinde olsun bende mutlu oluyorum o zaman..güzel kardeşim benim.....
ağrısı sızısı olanlarada çok çok geçmişler olsun inş bi sorun çıkmaz...gönüllerinizi nolur ferah tutun..bugün bi hata ettiysem bi kalp kırdıysam affola.
haydin görüşürük dostlar inş...:80:............
inş canım benim valla ben çok isterim tanışmayı bigün eşinle çaya bile beklerim bize :) bebişlerimiz de oyun oynar biz çay içerken:)))
ayy şaşırdım ve cok mutlu oldumm... allahım güzel ömürler nasip etsin bebişlerineee... yahu ne güzel formumuzzz şenleniyor... yılbaşında doguracak var mı acep forumumuzdan ilk 2012 bebeği olma adayı ? :)))
AY NE GUZEL OLMUS AMAAA..
cnmmmm tsk ederım senın altından cıktı tablo ısı
bnde bende ıstıom:) facesını
tm cnm sende dıkkat et kendıne..
patates salatası yaotım bende solemesı ayıp onu yıyorum delı gıbı,
cnm ıstemıstı
allah ıyılıgını versın gel evlatlık alım senı
kızlar napıyosunuz?
ev psikolojisi bi başka ne kadar huzurlu oluyo insan
Allah bozmasın zaten şu soğuk kış günlerinde çok üzülüyorum, üşütüp hasta olmasın anneler diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?