2012 Şubat Anneleri

aa hadi senin de hayırlı olsun bende şaşırdım krem soyluyorum bu kadar erken gelmiyor bir de antalyadan geldi ... ne renk aldın sen ? ben kırmızı lacivert aldım

bende aynı kırmızı lacivert aldım anneme söylemiştim oda bugün çarşıdan kumaş almış ölçülerini söyle ona göre ince bir tatak yorgan nevresim yapıyım dedi... dünden beri düşünüyordum içini napıcam diye...ana olsunda çamurdan olsun işte

o zaman şöyle yapalım kızlar ben cumartesileri çalımıyorum eğer herkes hafta sonu evdeyse en kısa zamanda buluşalım kararlaştıralım
eleferaya falanda soralım görüşelim kızlar merak ediyorum hepinizi

inş valla ben de çok isterim görüşmeyi ben cmt günü 1 e kadar çalışıyorum ondan sonra boşum

Bende çıkıyorum kızlar.Hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın olur mu .Yarın görüşürüzzz

Canım ben bornoz almadım, yenı dogan bornozu bulabılecegını sanmıyorum.
Havlu aldım ben.
Kulot ılk zamanlarda gereksız bence.

kesınlıkle olmaz bulusamassınızz
bnde gelırım valla yolda dgururm bak :
opuyorum cnm dıkkat et kendınee..

Kuzum senınle de bulusacagız nasıl olsa.

Tatlım benım facem yok
Esımle anlasma yapmıstık, nısanlıyken.
Gecenlerde Ozge de sordu, ızın ıstedım, cıks ızın cıkmadı.
Hatta bu sabah konusunu yıne actım ama ı-ııhh onay yok.

Ayrıca ben yazdıgım konuda hala ısrarlıyım.
Lutfen bızı kırma.
Kendımızı mutlu hıssedecegız ve bu bızım ıcın coooook onemlı.
Hadı, bılgılerı beklıyoruz.

kızlar maltepe de bulusacaksanız beni de unutmayınn... zaten bu forumun üvey evladı gibiyim :))) aranıza alın yahu beni de ... ben kyalıda oturuyorumm... buluşalım kıjlarrr

Canım benım, bulusursak haberdar ederız.
Hıc de kendını oyle hıssetme.
Burada hepımız kardes gıbıyız.

Ve ben yıne kacar.
Evıme gıdeyım, dus alıp rahatlıyım.

Haytttt aslan damadim benim beee qule qule qiysin tosunum yiqidim rabbim korusun onu inssss

eleferammmmm bende bademlik sutlucede oturuyorum tatlim benim cok sevindim yakin olmamiza inan :))))

Seni yerim ben yaa :) yuruyen nezaketim benim. Hepimizin cesitli fakat ayni yerde bulusan sikintilari var bu konuda olduqu qibi cozum yollarindada yalniz deqilsin. Yanindayim/yiz... Alyans qitti artik qecmis olsun ama buqun bu karnimla zorda olsa kimliqimi cikardim bitanem. Kizimin sadakasi olsun ne diyeyim. Esim hamilelik nazari olsun bakalim diyor. Yedim kendimi yedimmmm nasil aqladim qece resmen aqit yaktim boyle yanmadi icim hic. Bosver uzulmeyelim artik qecti qitti :)

Herkese zamanında doğum nasip etsin inş. canım yaa .byye evlatları hayırlı uğurlu olsunn inş. Rabbim evlatlarını ona bağışlasın inş...[/QUOTE]

bbye doqurmusmuuuuuuuuuuuuuuu

nihlee varya sen ne yaman hatunsun :d nasil biliyon aqziiiin dadiniiii. Hamileliqimde en cok as erdiqim ve halada doyamadiqim ve bu yuzden seker testimin yuksek cikip doktorun diyet vermesine sebeb olupta benim hiiiiic iplemediqim konu bu. Baddes salatasiiiiiii...! :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…