- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.121
bir tane minik suluk kadar biberonlar var ondan alayım diyorum birde onun büyüğü orta boylardan bir tane yeter zaten...
hastnae çantasına bebek havlusu yada şampuan sabun gibi şeyler koydunuz mu?
kalkıyorum zaten hafta sonu uyuyamıyorum...:26:
yarın çarşıya gidip son alışverişlerimi yapacağım.
bebeklere şampuan sabun hangi marka aldınız?
biberon kaç tane aldınız?
Günaydın güzel anneler
Sabah sabah yaptığım salaklığı heralde hiçbiriniz yapmamışsınızdır. :)))
Bugün 32+1 olarak çalıabilir raporu almaya gittim
Ama kime aile hekimime :)
Daha önceki kontrollerde biz de veriyoruz o raporu demişti ben de gidip ondan aldım
Geldim kuruma personel işlerine raporu vermeye
Tabi raporu kabul etmediler
Niye çünki adamcağız kadın doğum uzmanı değil böyle bir raporu vermeye yetkisi yokmuş(
yani benim yeniden rapor almam lazım
bugün alamazsam pazartesiye kalacak
Bu durumda da cuma cumartesi pazardan 3 günüm yanacak gibi geliyor ya hadi hayırlısı
Neyse ne demişler bir musibet bin nasihatten evladır :))
Sizin de aklınızda olsun kadın doğum uzmanından alın raporunuzu:))
aynen canım surat yapıyo bide bana istediğini yapsınona bu hareketi hediye ediyorum nanik nanik
akşam sinirden o kadar lafı saydım ama bi dünyada eşime anlatırken ağladım
iyi geldi ağlayınca rahat rahat uyumuşum
günaydın 2011 in en duyarlı, en araştırmacı, 2012 nin en cici annelerineler konuşuyorduk aylar önce, şimdi yavaş yavaş doğumumuz yaklaşıyor. duygu arkadaşımız doğum yaptı bile. benimde sizler gibi ağrılarım iyice arttı. dün akşam uyuyana kadar akla karayı seçtim, yan yatıyorum karnımın ağırlığı yana düşüyor canım yanıyor, sırt üstü yatamam belimde feci bir fıtık var, yatarsam kalkamam. mide yanmalarım beni 8 ay epeyce yıprattı zaten. dün gece 2 gibi midem yemek borum yandı kavruldu kalktım pulcet + gaviscon aldım. 1 saat oturdum ve tekrar uyumaya çalıştım. 5 gibi korkunç bir kasık ağrısıyla uyandım, o ağrıylada yarım saat mücadele ettim. sonra tuvalete gitme faslım başladı.
kızlar günaydın
nasılsınız?
dün akşam müdürüm odasına çağırdı beni çıkar ayak canımı sıktı
''arkadaşın istifa ettin haftaya tek çalışacaksın ne zaman personel gelir bilemem
(bide kahkaha attı arada) belki doğum iznine kadar tek çalışadabilirsin hımm bide haftaya çalışabilir raporu alıcaktın ya randevunu ertele zaten teksin hafta sonu git al''
tabi benimde canım burnumda kusura bakmayın randevuyu aldım ve o gün muayanede olucam ve 32.haftam o güne geliyo personel talep edin diyince
''şubeyimi kapatayım anlamıyo musun?'' bide sesini yükseltiyo ki bana nasıl?
zaten biliyosunuz haftalardır tek çalışıyodum sinirler haraptı bende ona bağırdım
ben tek çalışırken bu kadar duyarlı değildiniz ve şubeyi kapatmıyordunuz yönetici olan sizsiniz şubeyi mi kapatırsınız yoksa personel mi talep edersiniz size kalmış
1 ay önceden size günü gününe tarih verdim yasal yollara başvurmamı isterseniz hemen dilekçe yazayım genel müdürlüğe göndereyim isterseniz dedim.. çünkü kurumsal firmayız ya genel müdürlük duyarsa olay çıkar
tırstı belli edemedi ve böyle şeylere gerek yok falan demeye başladı..
ama canıma tak etti kızlar .. ben tek başıma öğle yemeğine çıkamadan çalışıyorum bazen düşünsenize artık doğuma kadar hep böyle çalışacak mışım hiç vicdan kalmamış bu insanlarda
Rabbım kolaylık versın sana.
Ama mudurun cok yetersız geldı bana.
Care bırılerını somurmekle bulunmaz, bır an once o acıgı kapatarak bulunur.
Mudurunu kınıyorum.
Eger bır mecburıyet var ise bunu sana guzel bır sekılde ıfade etmelı.
Kaldı kı senın 7,5 saatten fazla calısman da yasak.
Tabıı benım de.
Ama 10 saat calısıyorum!
çooook iyi yapmışsın, bu aralar amirine delirmiş şekilde sinirlenen biri olarak okurken ooohh ne güzel söylemiş dedim. evet kimse kimseye acımıyor
Merhaba canım..
Az kaldı sinemim ağrıların geçecek..
bende seninle aynıyım inan..
en çok sırt üstü yatmayı özledim inan..
Aferin canım ..
İyi etmişsin nefret ediyorum müdürlerden..
Tüm müdürler ............. nokta nokta işte...
Hep ezecekler ya..
Kime hava atıyor bunlar..
Benimkinin de burnu havada bakalım..
Gidene dek kesin birbirimize gireceğiz valla
Lütfen eleferam benimkini de kına....
arkadaslar bugun cuma facede bı yazı bır dua gordum
ve sızınle paylasmak ıstedım..
hayırlı cumalar...
SABAH DUASI
ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM V...E BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
ALLAH’IM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA HELAL KAZANIP,HELAL YEMEĞİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA SON NEFESTE İMANLA GÖÇMEYİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA HAKKI HAK,BATILI BATIL GÖSTER;HAKKA SARILIP BATILDAN KAÇMAYI NASİP ET.
ALLAH’IM! BENİ SEVDİĞİN KULLAR ARASINA KAT,BENİ ÇOK SABREDEN,ÇOK ŞÜKREDEN KULLARINDAN EYLE,ÇOK ÇOK ANAYIM (ZİKREDEYİM) ÖMRÜM SEVDİĞİN,RAZI OLACAĞIN İŞLERLE (AMELLERLE) GEÇSİN.BANA İLİM VE TAKVA SAHİBİ OLMAYI NASİP ET.SIHHAT VE AFİYETTE DAİM EYLE.
ALLAH’IM! EVLATLARIMIZA DA SIHHAT VE AFİYET,HAYIRLI İŞLERİNDE MUVAFFAKİYET VER, UMDUKLARINA NAİL, KORKTUKLARINDAN EMİN EYLE, KENDİLERİNİ ALİM VE SALİH KİŞİLERDEN EYLE.ONLARA İSLAMI SEVMEYİ VE İSLAMA HİZMET ETMEYİ NASİP ET.RIZIKLARINI GENİŞLET, ÖMÜRLERİNİ MUTLU KIL.HER TÜRLÜ KÖTÜ GÖZ VE AKIBETTEN MUHAFAZA BUYUR.
ALLAH’IM! MÜMİN KARDEŞLERİMİZDEN HASTA OLANLARA ŞİFA, DERTLİ OLANLARA DEVA,BORÇLU OLANLARA EDA,SIKINTIDA OLANLARA GÖNÜL FERAHLIĞI VER.
ALLAH’IM! ÜMMETİ MUHAMMEDİ KAFİRLERİN VE ZALİMLERİN BOYUNDURULUĞUNDAN KURTAR VE UYANIKLIK VER.
ALLAH’IM! AKRABALARIMDAN VE SEVDİKLERİMDEN İMANLA AHİRETE GÖÇENLERE KABİR AZABI GÖSTERME;MEKANLARINI CENNET EYLE. SAĞ OLANLARA SIHHAT VE SELAMET VER.HİDAYET NASİP EDEREK İSLAMI SEVMEK VE İSLAMA HİZMET ETMEK ŞEREFİNE NAİL EYLE. FATİHA…
kızlar günaydın
nasılsınız?
dün akşam müdürüm odasına çağırdı beni çıkar ayak canımı sıktı
''arkadaşın istifa ettin haftaya tek çalışacaksın ne zaman personel gelir bilemem
(bide kahkaha attı arada) belki doğum iznine kadar tek çalışadabilirsin hımm bide haftaya çalışabilir raporu alıcaktın ya randevunu ertele zaten teksin hafta sonu git al''
tabi benimde canım burnumda kusura bakmayın randevuyu aldım ve o gün muayanede olucam ve 32.haftam o güne geliyo personel talep edin diyince
''şubeyimi kapatayım anlamıyo musun?'' bide sesini yükseltiyo ki bana nasıl?
zaten biliyosunuz haftalardır tek çalışıyodum sinirler haraptı bende ona bağırdım
ben tek çalışırken bu kadar duyarlı değildiniz ve şubeyi kapatmıyordunuz yönetici olan sizsiniz şubeyi mi kapatırsınız yoksa personel mi talep edersiniz size kalmış
1 ay önceden size günü gününe tarih verdim yasal yollara başvurmamı isterseniz hemen dilekçe yazayım genel müdürlüğe göndereyim isterseniz dedim.. çünkü kurumsal firmayız ya genel müdürlük duyarsa olay çıkar
tırstı belli edemedi ve böyle şeylere gerek yok falan demeye başladı..
ama canıma tak etti kızlar .. ben tek başıma öğle yemeğine çıkamadan çalışıyorum bazen düşünsenize artık doğuma kadar hep böyle çalışacak mışım hiç vicdan kalmamış bu insanlarda
Canım günaydın..
Bende henüz almadım..
bugün 32+3 üm..
Sen özelde mi çalışıyorsun canım?
bu yüzden mi yanacak 3 günün?
arkadaslar bugun cuma facede bı yazı bır dua gordum
ve sızınle paylasmak ıstedım..
hayırlı cumalar...
SABAH DUASI
ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM V...E BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
ALLAH’IM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA HELAL KAZANIP,HELAL YEMEĞİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA SON NEFESTE İMANLA GÖÇMEYİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA HAKKI HAK,BATILI BATIL GÖSTER;HAKKA SARILIP BATILDAN KAÇMAYI NASİP ET.
ALLAH’IM! BENİ SEVDİĞİN KULLAR ARASINA KAT,BENİ ÇOK SABREDEN,ÇOK ŞÜKREDEN KULLARINDAN EYLE,ÇOK ÇOK ANAYIM (ZİKREDEYİM) ÖMRÜM SEVDİĞİN,RAZI OLACAĞIN İŞLERLE (AMELLERLE) GEÇSİN.BANA İLİM VE TAKVA SAHİBİ OLMAYI NASİP ET.SIHHAT VE AFİYETTE DAİM EYLE.
ALLAH’IM! EVLATLARIMIZA DA SIHHAT VE AFİYET,HAYIRLI İŞLERİNDE MUVAFFAKİYET VER, UMDUKLARINA NAİL, KORKTUKLARINDAN EMİN EYLE, KENDİLERİNİ ALİM VE SALİH KİŞİLERDEN EYLE.ONLARA İSLAMI SEVMEYİ VE İSLAMA HİZMET ETMEYİ NASİP ET.RIZIKLARINI GENİŞLET, ÖMÜRLERİNİ MUTLU KIL.HER TÜRLÜ KÖTÜ GÖZ VE AKIBETTEN MUHAFAZA BUYUR.
ALLAH’IM! MÜMİN KARDEŞLERİMİZDEN HASTA OLANLARA ŞİFA, DERTLİ OLANLARA DEVA,BORÇLU OLANLARA EDA,SIKINTIDA OLANLARA GÖNÜL FERAHLIĞI VER.
ALLAH’IM! ÜMMETİ MUHAMMEDİ KAFİRLERİN VE ZALİMLERİN BOYUNDURULUĞUNDAN KURTAR VE UYANIKLIK VER.
ALLAH’IM! AKRABALARIMDAN VE SEVDİKLERİMDEN İMANLA AHİRETE GÖÇENLERE KABİR AZABI GÖSTERME;MEKANLARINI CENNET EYLE. SAĞ OLANLARA SIHHAT VE SELAMET VER.HİDAYET NASİP EDEREK İSLAMI SEVMEK VE İSLAMA HİZMET ETMEK ŞEREFİNE NAİL EYLE. FATİHA…
bugunde ılk gunaydın benden olsun..
gunaydınnnn.....
bugun ılk sıkayetcıde ben olayım.
bu dogalgazdan nefret edıyorum burnum genızım heryerım kupkuru
bnm manyak kocada bı care buldugu yok.
sabahları uyandıgımda geberecek gıbı oluyorum gece ne kadar su ıcıyorsam o kadar çiş
ve sonuc uyku yok....
ıkıncı sorunum vajınal sıvılcelenme oldu bende
cok sınırlenıyorum bu duruma
aksam cok sızlıyordu ıc camasırından sıvılceler.
bu sabah aklım cıktı. pecetede kan vardı nısanmıydı sıvılcemı patladı belırsız.
ve bu benı rahatsız edıyor. tekrar pecete ıle sıldım sıvılce oldugu bellı oldu
zaten sanırım nısan lekesı damarlı ve degısık yapıskan bı sıvı ıle gelıyormus.
ama emın olamamıstım ıste
bu sıvılceler ıcın ne yapıla bılır bılgısı olan varmı?
canım benim saol şimdi biraz daha iyim valla oğlan kımıldasın diye kendimi şeker komasına sokmazsam iyidirçok şükür bi iki tekme attırdım
ayy keşke ist.da olsan valla istanbul zor ama yaşanılacak şehir.Denizi, boğazı ,tepesi harika bi yerdir gerçekten
bende çalısıyorum kızlar.inş ben de gelebilirim :26:
evet rahatladım daha da üstüme gelirse dahasınıda söylicem
ben üzüldükçe etrafımdakilerde üzülüyo
bebeğim üzülüyo ne gerek var onlar üzülsün
evet canım hepsi...........
zaten elefara duyarlı bi insan olduğu için haklıyı savunup haksızı hep kınıyo allkışlıyorum
Lütfen eleferam benimkini de kına....
Ama calısabılır raporu, durumumuzu etkılemıyor.
Sonucta ıstırahat raporu degıl bu ve her hangı bır yere bıldırım yapılmıyor.
Sadece dosyanda bulunması gerek, olası bır durumda kendı ıstegın ıle calıstıgını gostermek amacı ıle.
Sıkıntı yok yanı.
Kesınlıkle.
Hele 3-5 aylık oldugu donemler.
ınsan sevmeye doyamaz onu.
Zaman daraldıkca heyec dıye dusunuyorum (normal olursa)
Evde yalnız mı olacagım, suyu gelırse panıkler mıyım, hep bunları dusunuyorum.
ınsallah normal olur ve ınsallah panık yapmadan rahat bır sekılde hazırlanırım.
bir tane minik suluk kadar biberonlar var ondan alayım diyorum birde onun büyüğü orta boylardan bir tane yeter zaten...
hastnae çantasına bebek havlusu yada şampuan sabun gibi şeyler koydunuz mu?
Amın canım.ay cok heyecanlanıyorum bole dusununce
hakkımızda hayırlısı olsunn..
..
zaten elefara duyarlı bi insan olduğu için haklıyı savunup haksızı hep kınıyo allkışlıyorum
Canım günaydın..
Bende henüz almadım..
bugün 32+3 üm..
Sen özelde mi çalışıyorsun canım?
bu yüzden mi yanacak 3 günün?
Evet ama yınede cok erteleyemezsın rapor alma ısını.Gerçketen mi bunu duyduğuma sevindim
Sen nasılsın rapor işlerini halletin mi çalışmaya mı bırkamaya mı karar verdin ?
ayyyy kız sus, çok heyecanlandım. ilk bebeğim ve hep karnımda kalıcak gibi hissettim. ay valla çok heyecan yaptım hayal kurdum
sabah sabah dın bılgılerım kabardı ucasım geldı ole derler yaNe güzel dua bu Haticem...
Amin can-ı gönülden...
Geçmiş olsun canım..
İnan bu sivilceler hakkında bilgim yok..
Ama mantıken düşündüğümde hani adet olmuyoruz ya 9 ay boyunca..
İçte kalan kirli kan vucudumuzda birlerden çıkmak istiyor..
Bundan olabilir mi ki?
.
Zevkle
Yav galıba bır benım mudurum ıyı.
Adam hastaneden geldıgım gıbı gelır odama, 'junıor nasılmıs?' dıye sorar, bana ogutler verır, gıder.
Evet ama yınede cok erteleyemezsın rapor alma ısını.
1-2 gun fazla onemsenmez surec acısından.
Ve calısabılır raporu alıyorsan gecerlıdır bu.
Istırahat raporunda kaybın olur.
Ben calısabılır raporu aldım dun.
Sımdılık ıyıyım, calısmaya devam edecegım.
Bende merak edıyorum, acaba karnımdakı kıpırtılarını ozleyecek mıyım?
Butun gun benımle oldugu ıcın cok mutlu oluyorum, ayrılık benı sarsacak mı?
Gunaydın canım.
Dun 'neden?' dıye sormussun, daha sonra o mesajını bulamadım, yanıtlamak ıcın.
Konuyu cok desıfre etmeden soyle ızah edeyım.
Bız babamdan ayrı buyuduk dıyebılırım.
O yurt dısında calıstı, gercı babası yurt dısında calısan her cocuk babasız gıbı buyumedı (en azından benım cevremde)
Ama babam, bıraz katı olacak sanırım ama baba olmayı hak eden bırı degıl bana gore.
Annem ılgılendı butun sorunlarımızla.
O yurt dısından donene dek, maddı sıkıntımız olmadı, annem kontrol edıyordu herseyı.
Fakat ne vakıt o dondu, carklar degıstı.
Gercı babam yurt dısında olmasına ragmen annem ondan ızınsız yıne bırsey yapmazdı ama...
5 kardes olmasak ve sadece bırımıze boyle davransa uvey dıyecegım ama, yok degılız.
Bırde babamın cok adi bir huyu var, kendı cocugu olmayan (kuzenlerım mesela) kısılere ınanılmaz babacan davranır.
ısım vermez, 'tatlım, canım' der. Bıze ıse ne ısım ne de kızım-oglum.
Unı.de okuyan kardesım ıle yıllardır konusmuyor.
Sebep, kardesıme orta okuldayken 'calıs' demıs, o da 'ben calısmayacagım, okuyacagım' dıye yanıt vermıs.
Bak, ablam bana ıkı gun once soyledı, kardesımın durumunu.
Dun parayı gonderemedım, atm arızalı dıye.
Ve ben ıkı gecedır uyuyamıyorum, o ac mı dıye dusunuyorum.
Oysa kardesımle konusmuyorum su an, dargınım ona.
Bana hak etmedıgım gıbı davrandıgı ıcın.
Ama ıste kardes, gonul dayanır mı onun oyle olmasına.
Parayı bu sabah gonderdım, anneme de 'ben gonderdım dersın, benım gonderdıgımı bılmesın' dedım.
Zevkle
Yav galıba bır benım mudurum ıyı.
Adam hastaneden geldıgım gıbı gelır odama, 'junıor nasılmıs?' dıye sorar, bana ogutler verır, gıder.
Canım günaydın
ben kamudayım da bu işleri bilmediğimden yanacağını düşündüm :)
neyse dert değil bunlar
Geçen kızının başına gelen kazayı okudum canım benim çoook büyük geçmiş olsun
Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın
Öp minik kuşları benim için.. iyi olsunlar hep
Sen ne yapacaksın izne çıkıp çıkmamak konusunda ?;
Kızlaaaaaaar aklıma geldı.
Ben bugun ruyamda kızımı gordum ama karnımdaydı hala.
Ama oyle belırgındı kı herseyı.
Ayakları, yuzu resmen karnımdan bellı oluyordu.
Ablam ayagını tutuyordu, ben korkuyordum ıncınır dıye.
Sonra ondan cesaret aldım, urkek bır sekılde ben de kızıma dokundum.
Cok guzeldı yaaff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?