2012 Şubat Anneleri

Herkese qunaydın HayırLı saßahLar nasıLmıs benım fındıkLarımmmm KahvaLtıya buyrun

Son düzenleme:

inş canım bazen korkuyorum kıvırabilir miyim anneliği acaba diye

Herkese qunaydın HayırLı saßahLar nasıLmıs benım fındıkLarımmmm KahvaLtıya buyrun

gunaydın hg cnm
ben ıyı deılım agrılarım var sıkayetlerımvar
sen nasılsın
sabah 8e yakın bı pogaca ıle sut yemıstım sımdı tam kahvaltımı yapıyorum tsk ederımmm beraber yapmıs kaadar oldum

Oy kurban oLurum aqrısı varmıs Bana qelsın bana qeLsın...! Bende dun kımLıqı cıkarıcam dıe heLak oLdum ter kıcımdan aktı afederSınız. Sanırım sırtımı usutuuncede BademcıkLerım bırbırını opmeye basLadı bu sabah. :18: pekmezLı bı sut ıctım esımde kendıne tost yapmıstı bı parca verdı saOLsun sımdı ıyıyım. Dıkkat et kendıne yavru. usutuyOnmu neydıyOn yOksa

Son düzenleme:
Oy kurban oLurum aqrısı varmıs Bana qelsın bana qeLsın...! Bende dun kımLıqı cıkarıcam dıe heLak oLdum ter kıcımdan aktı afederSınız. Sanırım sırtımı usutuuncede BademcıkLerım bırbırını opmeye basLadı bu sabah. :18: pekmezLı bı sut ıctım esımde kendıne tost yapmıstı bı parca verdı saOLsun sımdı ıyıyım. Dıkkat et kendıne yavru. usutuyOnmu neydıyOn yOksa ?

aman ne bıleım ne oluyo baslıcam bu grıbe bıtıremem dıye korkuyorum
ay kusum tsk ederım de sanada gelmesınn
aa buldum kaynanama gıtsın
46tl verdınmı kımlıge
hahahahaha bademcıklerınmı opusuyor guzel tabır ne guldum heee..
yıne ıc sut bıraz sıcak ıc ama yumusatsın ıyıce bır kasıkda bal yut ohhhhhh ne guzel
ıstersen sute karıstır balı.. o daha guzel olur..
afıyet olsunnn

Son düzenleme:

hep canım abur cubur istiyo kızlar
annemede söz verdim yemiycem diye

hep canım abur cubur istiyo kızlar
annemede söz verdim yemiycem diye

kusum benımı goruyon sen
elıme aldım koca cıpsı tam f5 yaptım senın yazını gordum daha azıma bı tane atmıstım
ammmannnnn ye bısecık olmaz ama cok deıl yararlı deıl bılıyorsun..

Sana karıstırsam Tam süper oLur

kusum benımı goruyon sen
elıme aldım koca cıpsı tam f5 yaptım senın yazını gordum daha azıma bı tane atmıstım
ammmannnnn ye bısecık olmaz ama cok deıl yararlı deıl bılıyorsun..

cipsle hiç aram yoktur normaldede ama bu hamilelik beni bi değişik yaptı böyle yoğurtlu sos yapıp alaturkayı batırasım geliyo
eşim hemen şak yapıştırıyo annene sölicem diye

Sana karıstırsam Tam süper oLur
oooo tadından yenmez o zmn
cipsle hiç aram yoktur normaldede ama bu hamilelik beni bi değişik yaptı böyle yoğurtlu sos yapıp alaturkayı batırasım geliyo
eşim hemen şak yapıştırıyo annene sölicem diye

aman ne zevksızım ben nasıl aklıma gelmedı
dınleme kız benım gecen sıgara cnm ıstedı esıme dedım bı tane ıctım o kadar laf saydıkı....
bende dedım ya aserdıysem ya kulagı olmazsa ya bebegın cnı ıstedıyse falan hemn yumusadı
baska ıcme ama heee dıyo
sende ole yap ya aserdıysem

Son düzenleme:
günaydın kızlar,iki gündür evde raporluydum ohhh ne güzel evde olmak.işte çok yorulmuyorum falan diyordum ama demekki yoruluyormuşum.acaba doğum öncesi izne erken mi ayrılsam napsam.evde olmak çok güselllll

ayy ben onu sorcaktım yaaa. Bana diyin heLe doqum yapan duyqu bbye'mi ? yOksa duyqu baSkasımı ?

Son düzenleme:
günaydın kızlar,iki gündür evde raporluydum ohhh ne güzel evde olmak.işte çok yorulmuyorum falan diyordum ama demekki yoruluyormuşum.acaba doğum öncesi izne erken mi ayrılsam napsam.evde olmak çok güselllll

Günaydın Canım. Ne quzeL sevındım senın adına. Bence rahatsızLıqın yOksa bebısıne sakLa izinLerini. O zamanLar 1 daha qeLmicek cunku nasıLSa otururSun evde zamanı qeLdiqinde

Kızlar doğumda yanınızda kim olacak. Bu konuyu düşündükçe o kadar üzülüyorum ki (
Kaynanamla aram iyi değil zaten iyi olsada onun kimseye hayrı olmaz.
Ben ölsem umru olmaz gider mutfakta kocasıyla kahvaltı keyfi sigara keyfi yapar. Gerizekalı şey tövbe yarabbim ya.
Annemdende hayır yok. oda sıkıntıya gelemez hiç. Rahatından ödün vermez. Gelir birgün sonra baban evde yanlız der gider.
Ablam var ama onunda 2 yaşında bir oğlu var yani yararından çok zararı olur bana. Çocugu durmaz filan. Onlamı uğraşcak benlemi???
Eşim ben sana bakarım diyor ama erkek yani sonuçta hem işe gitmesi gerek. Allah yardımcımız olsun kızlar. Ama zor günler beni bekliyor üzülüyorum.

cnm nasıl rahat oluyorsan ole yap bence..
ayy ben onu sorcaktım yaaa. Bana diyin heLe doqum yapan duyqu bbye'mi ? yOksa duyqu baSkasımı ?

yok kız o daha doguramazzz
benı bekler o daha kızlarrr cok heveslenmeyın once ben doguracam sper edecem kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…