- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.161
Bazı hastanelerde HASTANE ÇANTASI İÇİN LISTE oluyormus,her hastanede degısırmıs..Ben 4 Ocak'ta soracagım hemsırelere,siz de sorun ..Kendıı hastane lıstemız en dogrusu olacaktır..
Ben duymadım hıcYaa..Erteledikçe daha da zor olacaktır,biliyorsun değil mi canım..?
Nıye haLa konusmadın canım sana sıtres. Durdukca zaman qecıyO. Bence buaksam ac bı kOnuyu at uzerındekı yuku rahatLamıs oLursun.
Maaşallah ne güzel ...Benimki 31.haftasında 1830gramdı İnşallah benimkide öyle olmustur ...Bence ,endişelenme daha var dönmesi için wakti..
Masallah
Feray sen de ben gibi bebeğinin tekmeleriyle uyumayı unutuyorsun hee..Ben primayı burada birinden öğrenıp yaptım ,hemen aradılar ..Adresımı teyıt ettiler ve 3 ocaktan sonra yollayacagız dedıler..Primanın facebook sayfasına üye olup,ilk hediyem formu war dolduruyorsun ve haber beklıyorsun bu kadarcık ..
Ne alırsak 15 Tl bu hafta ebru da ..Haberınız olsuuunnn
NE ALIRSAN 15 TL | Modern Hamile ve Gebe Giyim Ürünleri |
Tsk ederım tatLım buqun bakıcam hepsıne
Canım ben çıkıyorum öğlen misafirim var hazırlık yapayım azcıkk...Daha oğluşuma kahvaltıda yaptırmadan tepişip duruyo anneeeee kalk kk dan artık diye:)))Allaha emanet olun kıslarrr....
Haknurumm qoremıyorum senı bıkac qundur. ama qorduqum kadarıyla ıyısın masaLLah kendıne ıyı bak bıtanem canımSın
Aaa ben her aksam bademlık duragından gecerek evıme gıdıyorum.
Oldukca yakınız demek kı.
Ee o zaman arzu edersen komsuluk yapabılırız
Ne demekBayıLırım
Masallah kızına canım.
Merak etme, daha zamanı var, doner.
Gecmıs olsun canım.
Artık doguma hazırlanıyor vucut.
Kesınlıkle.
Gecenlerde yemek esnasında esımın bana ev temızlıgınde yardımcı oldugunu soyledım.
Masada bulunan butun erkek calısanlar sasırdı 'nasıl yanı?' dıye.
'Ee normal, ben calısıyorum ve hamıleyım' dedım, dıgerı 'benımde esım hamıle ama asla elımı bırseye surmem' dedı.
'O zaman ben cok sanslıyım' dedım.
Hosbulduk canıııımmmm
Nasılsın kuzum?
arkadaslar bugun cuma facede bı yazı bır dua gordum
ve sızınle paylasmak ıstedım..
hayırlı cumalar...
SABAH DUASI
ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM V...E BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
ALLAH’IM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA HELAL KAZANIP,HELAL YEMEĞİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA SON NEFESTE İMANLA GÖÇMEYİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA HAKKI HAK,BATILI BATIL GÖSTER;HAKKA SARILIP BATILDAN KAÇMAYI NASİP ET.
ALLAH’IM! BENİ SEVDİĞİN KULLAR ARASINA KAT,BENİ ÇOK SABREDEN,ÇOK ŞÜKREDEN KULLARINDAN EYLE,ÇOK ÇOK ANAYIM (ZİKREDEYİM) ÖMRÜM SEVDİĞİN,RAZI OLACAĞIN İŞLERLE (AMELLERLE) GEÇSİN.BANA İLİM VE TAKVA SAHİBİ OLMAYI NASİP ET.SIHHAT VE AFİYETTE DAİM EYLE.
ALLAH’IM! EVLATLARIMIZA DA SIHHAT VE AFİYET,HAYIRLI İŞLERİNDE MUVAFFAKİYET VER, UMDUKLARINA NAİL, KORKTUKLARINDAN EMİN EYLE, KENDİLERİNİ ALİM VE SALİH KİŞİLERDEN EYLE.ONLARA İSLAMI SEVMEYİ VE İSLAMA HİZMET ETMEYİ NASİP ET.RIZIKLARINI GENİŞLET, ÖMÜRLERİNİ MUTLU KIL.HER TÜRLÜ KÖTÜ GÖZ VE AKIBETTEN MUHAFAZA BUYUR.
ALLAH’IM! MÜMİN KARDEŞLERİMİZDEN HASTA OLANLARA ŞİFA, DERTLİ OLANLARA DEVA,BORÇLU OLANLARA EDA,SIKINTIDA OLANLARA GÖNÜL FERAHLIĞI VER.
ALLAH’IM! ÜMMETİ MUHAMMEDİ KAFİRLERİN VE ZALİMLERİN BOYUNDURULUĞUNDAN KURTAR VE UYANIKLIK VER.
ALLAH’IM! AKRABALARIMDAN VE SEVDİKLERİMDEN İMANLA AHİRETE GÖÇENLERE KABİR AZABI GÖSTERME;MEKANLARINI CENNET EYLE. SAĞ OLANLARA SIHHAT VE SELAMET VER.HİDAYET NASİP EDEREK İSLAMI SEVMEK VE İSLAMA HİZMET ETMEK ŞEREFİNE NAİL EYLE. FATİHA…
Harıka Bır duaydı. raßßım duysun aminLerimizi yavruŞum ...kızlar günaydın
nasılsınız?
dün akşam müdürüm odasına çağırdı beni çıkar ayak canımı sıktı
''arkadaşın istifa ettin haftaya tek çalışacaksın ne zaman personel gelir bilemem
(bide kahkaha attı arada) belki doğum iznine kadar tek çalışadabilirsin hımm bide haftaya çalışabilir raporu alıcaktın ya randevunu ertele zaten teksin hafta sonu git al''
tabi benimde canım burnumda kusura bakmayın randevuyu aldım ve o gün muayanede olucam ve 32.haftam o güne geliyo personel talep edin diyince
''şubeyimi kapatayım anlamıyo musun?'' bide sesini yükseltiyo ki bana nasıl?
zaten biliyosunuz haftalardır tek çalışıyodum sinirler haraptı bende ona bağırdım
ben tek çalışırken bu kadar duyarlı değildiniz ve şubeyi kapatmıyordunuz yönetici olan sizsiniz şubeyi mi kapatırsınız yoksa personel mi talep edersiniz size kalmış
1 ay önceden size günü gününe tarih verdim yasal yollara başvurmamı isterseniz hemen dilekçe yazayım genel müdürlüğe göndereyim isterseniz dedim.. çünkü kurumsal firmayız ya genel müdürlük duyarsa olay çıkar
tırstı belli edemedi ve böyle şeylere gerek yok falan demeye başladı..
ama canıma tak etti kızlar .. ben tek başıma öğle yemeğine çıkamadan çalışıyorum bazen düşünsenize artık doğuma kadar hep böyle çalışacak mışım hiç vicdan kalmamış bu insanlarda
Tepkını masanda ofLayıp pufLayarak vermenın dısına cıkıp aLenen dusa yanSıttıqın ıcın Ben dahı MutLu oLdum bıtanem. Iyı yapmıssın
Ama oyleymısss
Rabbım kolaylık versın.
ınsallah meleklerımızı kucagımıza aldıgımızda unutacagız butun bu acıları.
Dun aksam oyle guzel ama bır o kadar da basit bir hayal kurdum kı.
Esımın yanına uzandım, beraber tv. ızlıyorduk.
Kızım basladı tepıklemeye, babası hemen yanımda oldugu ıcın caktırmadan ona baktım, gulumsuyordu.
'Hıssettın mı?' dedım, 'evet' dedı.
Dedım, 'dusunsene bır kac ay sonrasını, yıne boyle uzanmısız, kızımız senın gogsunde, yanagını sana degdırerek uyuyor.'
Oyle tatlı bır hayal kı bu, bugun gerceklesecegını bılsem, ınan bugune kadar cektıgım acıları bır gunde bana cektırsınler ama o ana bır an once kavusayım ısterım.
HayaL deqiL o qerceqın Ta Kendısı