2012 Şubat Anneleri

selam kızlar..
elektrikler yoktu yazamadım giremdim sabahtan...
Herkese mutlu sağlıklı bebk ve para dolu yıllar......:)))

günadın usta... şu oğlanı bir doğuruyum hayırlasıyla bir daha istemem kız sen nasıl doğurdun öyle valla cennetin en iyi parseli senin heralde söyleyim çocuk bu kadar sevilir anca...

selam kızlar...rapo almıştım 10 gün yoktum ancak yazıyorum...şimdi de çalışabilir raporu aldım 5 hafta daha varım...ayyy iice heyecenlenıyorum merakla bekliyorum oğlumusizin bebeler nasıl? sayımız azalmış izne çıkanlar oldu sanırım:26:

Cok sukur sen ıyısın ya. akLıma neLer qeLdı he.
kızlar annem yıne rahatsızlasmıs durumu yıne ıyı deılmıs
hastaneye gıdıyoprlarmıs bende sımdı gıdıyorum dua edın nolur bolbol..

ınsaLLah kotu bısı yOktur rabbım yardımCısı oLSun yavas qıt kız hey aLLahım sancısıda var yaa

Bana da 100 TL çıktı,ama çeyrek almıştım yani sadece 25 TL kazandım ..Olsuun kızımın şansına işte..

selam kızlar..
elektrikler yoktu yazamadım giremdim sabahtan...
Herkese mutlu sağlıklı bebk ve para dolu yıllar......:)))
Amiin inşallah Ayşebahar..Hoşgeldin..

Herkese qunaydın hayırLı seneLer HayırLı haftaLar oLSun ınS. anLasıLdıqı uzere hafta sOnundan berı doquran eden yOk asayiş berkemaL :)
iyi bari.
Öptüm yanakLarınızdan bebişLerinizinde totosundan
KahvaLtımı edeyim hemen qeLiyorum yanınıza mCx

slm tatlım...izne çıkan fazla olmadı bildiğim kadarıyle ama öğlen saatleri genelde böyle oluyor... öğleden sonra artar sanırım...

kızlar birisi bebişinin odasının resimlerini yüklemiş heralde alıntılarda okudum ama göremedim kırmızı çilek senmiydin? nerde hangi sayfada?

nihlee ye geçmiş olsun
kızlar yaa ne terliği banada gösterin

Terlik bugunkı ilk sayfalarda olacaktı sımarık34 arkadasımız almıs ..Çok tatlı ..

Şimdilik herkesin herşeyi yolunda sayılır..Artık sıra bize de geliyor ..Heyecan dorukta..

he dünürüm ben yükledim,cumartesi günü aldık 14 ocakta gelecek nasipse...
kaçıncı sayfada bilmiyorum da çok olmadı 3-4 sayfa geride galiba...

günadın usta... şu oğlanı bir doğuruyum hayırlasıyla bir daha istemem kız sen nasıl doğurdun öyle valla cennetin en iyi parseli senin heralde söyleyim çocuk bu kadar sevilir anca...

Canımsın Hacerim..
Valla doktorum da eşime cuma günü dedi ki..
Sen eşini seçip almışsın :))))

14 şubat kesin doğum doğum tarihi..
Ay heyecanlandım yine:)

Bana da 100 TL çıktı,ama çeyrek almıştım yani sadece 25 TL kazandım ..Olsuun kızımın şansına işte..

Amiin inşallah Ayşebahar..Hoşgeldin..

Hoşbulduk canım nasılsın
Güle güle kullan canım..
Bana da 36 tl çıktı..
Şükür:))))

Son düzenleme:

he dünürüm ben yükledim,cumartesi günü aldık 14 ocakta gelecek nasipse...
kaçıncı sayfada bilmiyorum da çok olmadı 3-4 sayfa geride galiba...

ayy bayıldım çok güzelmiş gelinimin odası, Allahım sağlıkla yatırsın inşallah...

süper yaa 14 şubat benimki ne olcak acaba çok mrk ediyorum bende cuma günü gidicem kontrole doktorun ölçümüne göre bugün 35 bitti ama adet gününe göre 37 bitti çok heyecanlıyım hergün rüyamda doğmuş kucağımda felan görüyorum, rüyası bile çok güzel

Evet tatLım bızımkı şiddete başladı kalk acıktım diye hemen atıstırdım bısıler vıtamınlerımı ıctım ardından. Sız napıyonuz bakım

ben artık şu günler geçsin biran önce doğuruyum istiyorum... hiç tahammülüm kalmadı uyuyamıyorum belim çok ağrıyor artık

ben artık şu günler geçsin biran önce doğuruyum istiyorum... hiç tahammülüm kalmadı uyuyamıyorum belim çok ağrıyor artık

Senın az kalmıs masallah bırazcık daha dayan kurtuluyon kız :) daha benımkı subat ortası bende sıkıldım artık dönemıyorum bi işi tek başıma haldır haldır yapamıyorum çıkarsaydık selametle kendımıze qelecez :)

başlıyım bişiler anlatıyım size biliyosunuz bu çarşamba yani 4 ocakta 32.hafta çalışablir raporu almam lazım ama yanımdaki istifasını verdi ve yarın süresi dolduğunda son kez gelicekmiş ve malesef ki bana izin vermiyorlar..bu konuda bana ik çalışanları yada konu hakkında bilgi sahibi olanlar nasıl bi süreç izlemem konusunda yardımcı olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…