- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.661
selam kızlar..
elektrikler yoktu yazamadım giremdim sabahtan...
Herkese mutlu sağlıklı bebk ve para dolu yıllar......:)))
canımmmmmmmmmmmmmmm
aynen dedıgın gıbı gecmısı tam 2 saatte anca okudum
abartısızkafayı yıcektım sonraları atlaya atlaya gıtmeye basladım
sadece sag kasıgımda sancı var ve asırı hareketlenme var suan
umarım bıse deıldır..
ıyıkı varsınız
kızlar annem yıne rahatsızlasmıs durumu yıne ıyı deılmıs
hastaneye gıdıyoprlarmıs bende sımdı gıdıyorum dua edın nolur bolbol..
günaydınlar herkeze ay öğle olmuş malum yılbaşının temizliği kahvaltı falan...:)))yılbaşı gecesi doğuran varmı aramızda acaba piyango biletleri noldu çıkan varmı ki bir,lerine bebeklerinin şansına :)))benim bebeklerimin şansına die aldığıma 70 tl çıktı sinir oldum nolurdu azdaha çıkıverseydi ah ah allah bebeklerimize sağlık versin....
Amiin inşallah Ayşebahar..Hoşgeldin..selam kızlar..
elektrikler yoktu yazamadım giremdim sabahtan...
Herkese mutlu sağlıklı bebk ve para dolu yıllar......:)))
selam kızlar...rapo almıştım 10 gün yoktum ancak yazıyorum...şimdi de çalışabilir raporu aldım 5 hafta daha varım...ayyy iice heyecenlenıyorum merakla bekliyorum oğlumusizin bebeler nasıl? sayımız azalmış izne çıkanlar oldu sanırım:26:
nihlee ye geçmiş olsun
kızlar yaa ne terliği banada gösterin
Şimdilik herkesin herşeyi yolunda sayılır..Artık sıra bize de geliyor ..Heyecan dorukta..selam kızlar...rapo almıştım 10 gün yoktum ancak yazıyorum...şimdi de çalışabilir raporu aldım 5 hafta daha varım...ayyy iice heyecenlenıyorum merakla bekliyorum oğlumusizin bebeler nasıl? sayımız azalmış izne çıkanlar oldu sanırım:26:
slm tatlım...izne çıkan fazla olmadı bildiğim kadarıyle ama öğlen saatleri genelde böyle oluyor... öğleden sonra artar sanırım...
kızlar birisi bebişinin odasının resimlerini yüklemiş heralde alıntılarda okudum ama göremedim kırmızı çilek senmiydin? nerde hangi sayfada?
günadın usta... şu oğlanı bir doğuruyum hayırlasıyla bir daha istemem kız sen nasıl doğurdun öyle valla cennetin en iyi parseli senin heralde söyleyim çocuk bu kadar sevilir anca...
Bana da 100 TL çıktı,ama çeyrek almıştım yani sadece 25 TL kazandım ..Olsuun kızımın şansına işte..
Amiin inşallah Ayşebahar..Hoşgeldin..
he dünürüm ben yükledim,cumartesi günü aldık 14 ocakta gelecek nasipse...
kaçıncı sayfada bilmiyorum da çok olmadı 3-4 sayfa geride galiba...
Canımsın Hacerim..
Valla doktorum da eşime cuma günü dedi ki..
Sen eşini seçip almışsın :))))
14 şubat kesin doğum doğum tarihi..
Ay heyecanlandım yine:)
Hoşbulduk canım nasılsın
Güle güle kullan canım..
Bana da 36 tl çıktı..
Şükür:))))
Geldimmmmm
afiyet olsun ferayım...kahvaltıdaydın heralde
Evet tatLım bızımkı şiddete başladı kalk acıktım diye hemen atıstırdım bısıler vıtamınlerımı ıctım ardından. Sız napıyonuz bakım
ben artık şu günler geçsin biran önce doğuruyum istiyorum... hiç tahammülüm kalmadı uyuyamıyorum belim çok ağrıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?