2012 Şubat Anneleri

Ayy çok güzel ama korktum ben ya...:2:

İşte yaptım heralde yaa..Bu terlik kullanılır mı hastanede ..Eşim Kotondan almıs ama yürümekte zorluk ceker mıyım kı..Şımarık sen nereden aldın ,senınkı çok daha kullanıslı duruyor,ne de olsa yürüyecegız dı mı..

teşekkür ederim canım..sade birşey olsun istedik,ilerisini düşünerek..
bunu büyüyncede kullanır dedik...pembe süsler falan aldık kız odası gibi süsleyeceğiz sade olmayacak

ben sadelikten yanayım o yüzden sevdim.. ben de normal beyaz sifonyer aldım, hatta bebek düşünürken almıştık ikeadan , misafir odasındaki dolabımız eskiydi.. şimdi de beyaz bir karyola beşik aldım,8inde kurulacak inş... bir de tül aldım bu disney kahramanları olandan.. bir de duvara sticker alırız dedim yater :)) fazla süs olmasın... ve pembeden olabildiğince uzak kaldım... bazı kıyafetleri hariç...

anamm hakikaten 2 gün için mi şubat annesi olucam diyordun :)) seni çakmaa :)) tabi biz şubat annelerini daha sempatik buldun 2 gün bahanen oldu dimi ?? :)) canım zaten forumun yarısı ocakta doguracak ... bende böyle diyim de haftaya gidince dr dönmemiş alalım derse ocakta, yeni bir çakma olurum falan ,kovalamasınlar beni :))

canım hayırlısı böyleymiş, bende normal istiyorum ama sezeryan olsa da takmam kafama bebeğim nasıl saglıkla gelecekse öyle gelsin.. önemli olan o..

Yok olmuyor yaa boyutu büyük sanırım ..

sag tıkla resime yeniden boyutlandır de.. küçült... öyle bir seçenek yok ise painte gir oradan yap.. yeniden boyutlandırdan

güzel ama bence bu babet gibi oldugundan zor olabilir tatlım,giymesi..
ben converse outlet magazası var maltepe merkezde oradan buldum.. 8 TL idi.. ve altındaki tırtıklar kaymayı engelliyor.. eve de müsait..
yani terlik,spor ayakkabı satan yerlerden bulabilirsin galippa.. maltepeye yakınsan da dediğim yerde bulabilirsin

cnm gıy cıkar zor olur senın ıcın bence yukardakı o beyaz terlıkten al cok kullanıslı..

aynen öyle:) ben son dakikaya kadar bekler sanıyodum:) bence de hayırlısı neyse o olsun. zaten şu noktada seçim şansım kalmadı. hayırlısıyla zamanlarında sağlıcakla gelsinler bakalım:)

Maltepeye uzagım karsıdayım ben ..Neyse buluruz ınsallah böle şeker bir terlik ..Senınkı hem rahat,hem kullanıslı duruyor ..Malum yürütecekler tum gun ..

cnm gıy cıkar zor olur senın ıcın bence yukardakı o beyaz terlıkten al cok kullanıslı..

Ewet canım o daha rahat duruyor ,ben de aramaya dewam edeyım böyle gıderse terlık bakarken yolda da dogururum

Kızlar merhaba...Hazırlandım çarşıya çıkıyorum çıkmadan size bi göz atayım dedim ...İnş. bu sinirle çarşıdan gereksiz şeylerle eve dönmem....

vallahiii bende terlik takıntısı oluşmuştu ondan heralde allah koydu gözümün önüne sabo terlik giyecektim neredeyse... ya ben bir yıl sabo terlik giydim zamanında çalışırken o yüzden hiç istemedim ... twigy lerde falan olur belki bir bakının

kızlar annem yıne rahatsızlasmıs durumu yıne ıyı deılmıs
hastaneye gıdıyoprlarmıs bende sımdı gıdıyorum dua edın nolur bolbol..

günaydın şeker anneciklerr nasıslınız?hafta sonum çok yoğun geçti kızlar bebişimin odaasını aldık çok şükür...
resinlerini ekleyeceğim ama bilmiyorum tarif edin kızlar...

Çok tatlı bir oda ,güle güle kullanın ..Süper..

Yaz koleksıyonu derken?Eşin ne iş yapıyordu canım?Sen de erken yapacaksın galiba ya..

Hayırlı olsun walla yeter ki sağlıklı olsunlar,gerçekten gerisi hiç önemlı degıl...Onu kucagıma aldıgım anı düşünüp düşünüp gülümsüyorum ...Bir de gercek yaşasam oo dünyalar bizim olur ya..

herkese günaydın... doğrusu öğlen olmuş ama anca gelebildim temizlik felan hafta sonuda gelemedim oğuran felan yok dimi herkes iyidir umarım...

kızlar annem yıne rahatsızlasmıs durumu yıne ıyı deılmıs
hastaneye gıdıyoprlarmıs bende sımdı gıdıyorum dua edın nolur bolbol..

allah şifa versin canım..

tekstil ,ihracatta planlamada

herkese günaydın... doğrusu öğlen olmuş ama anca gelebildim temizlik felan hafta sonuda gelemedim oğuran felan yok dimi herkes iyidir umarım...

günaydın ..bebişlerimiz uslu uslu bekliyor canım

bu arada kızlar terlik gezer miş :) altına baktım google da aradım sizin için gezer kaymaz terlik diye taa ankarada bulabildim :))

O zaman kolaymıs yaa,ben bi Ankara'ya koşup geliyim..

Hacer doğuran tek DUYGUBAL war,o da hala hikayesini yazmadı ..

günaydınlar herkeze ay öğle olmuş malum yılbaşının temizliği kahvaltı falan...:)))yılbaşı gecesi doğuran varmı aramızda acaba piyango biletleri noldu çıkan varmı ki bir,lerine bebeklerinin şansına :)))benim bebeklerimin şansına die aldığıma 70 tl çıktı sinir oldum nolurdu azdaha çıkıverseydi ah ah allah bebeklerimize sağlık versin....

O zaman kolaymıs yaa,ben bi Ankara'ya koşup geliyim..

Hacer doğuran tek DUYGUBAL war,o da hala hikayesini yazmadı ..

duygubal önce bir kendine gelsin şimdi bebelerden bi biri ağlıyordur bi diğeri Allah sabır versin 2 tane zor, ben çok istemiştim ikiz şimdi şükrediyorum allahıma napardım ben birini zor taşıyorum

selam kızlar..
elektrikler yoktu yazamadım giremdim sabahtan...
Herkese mutlu sağlıklı bebk ve para dolu yıllar......:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…