- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.641
saol canım.. dediğim gibi yazı yazma platformundan atacı işaretle.. dosya seç diye bir kutucuk var oraya bas hemen pc ne aktarıyor sececeğin resimler fazla ise ctrl-a de sec okeyle... sonra hepsini seç içerik ekle yi tıkla ..sonra bitire tıkla..
[video=youtube;Xath6kOf0NE]http://www.youtube.com/watch?v=Xath6kOf0NE&feature=player_embedded[/video]
bir de video eklemeyi deneyeyim dedim :)) dogurmadan vakıf olayım , kaç zamandır kk dayım boş boş yazıp duruyorum.. atraksiyon katayım..
hatta ben de kızımın eşyalarını çekip koyayım,karyolası geldikten sonra... artık kendimi üvey kk lı hissetmemeye başladım :))
teşekkür ederim canım..sade birşey olsun istedik,ilerisini düşünerek..
bunu büyüyncede kullanır dedik...pembe süsler falan aldık kız odası gibi süsleyeceğiz sade olmayacak
evet çakma şubat annesi olucaz hayırlısıyla:) zaten son tarih 2 şubat gözüküyordu. şubatı da ucundan yakalamıştım:))
aslında normal doğum istiyordum, daha sağlıklı olur diye ama maalesef yapacak birşey yok. bebeğim ve benim için hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.
Sağlıcakla bebeğini kucağın al. maşallh pek güzelmiş odası güle güle kullansın:)
Yok olmuyor yaa boyutu büyük sanırım ..
Ayy çok güzel ama korktum ben ya...:2:Eki Görüntüle 319035
İşte yaptım heralde yaa..Bu terlik kullanılır mı hastanede ..Eşim Kotondan almıs ama yürümekte zorluk ceker mıyım kı..Şımarık sen nereden aldın ,senınkı çok daha kullanıslı duruyor,ne de olsa yürüyecegız dı mı..
Ayy çok güzel ama korktum ben ya...:2:Eki Görüntüle 319035
İşte yaptım heralde yaa..Bu terlik kullanılır mı hastanede ..Eşim Kotondan almıs ama yürümekte zorluk ceker mıyım kı..Şımarık sen nereden aldın ,senınkı çok daha kullanıslı duruyor,ne de olsa yürüyecegız dı mı..
anamm hakikaten 2 gün için mi şubat annesi olucam diyordun :)) seni çakmaa :)) tabi biz şubat annelerini daha sempatik buldun 2 gün bahanen oldu dimi ?? :)) canım zaten forumun yarısı ocakta doguracak ... bende böyle diyim de haftaya gidince dr dönmemiş alalım derse ocakta, yeni bir çakma olurum falan ,kovalamasınlar beni :))
canım hayırlısı böyleymiş, bende normal istiyorum ama sezeryan olsa da takmam kafama bebeğim nasıl saglıkla gelecekse öyle gelsin.. önemli olan o..
güzel ama bence bu babet gibi oldugundan zor olabilir tatlım,giymesi..
ben converse outlet magazası var maltepe merkezde oradan buldum.. 8 TL idi.. ve altındaki tırtıklar kaymayı engelliyor.. eve de müsait..
yani terlik,spor ayakkabı satan yerlerden bulabilirsin galippa.. maltepeye yakınsan da dediğim yerde bulabilirsin
cnm gıy cıkar zor olur senın ıcın bence yukardakı o beyaz terlıkten al cok kullanıslı..
Maltepeye uzagım karsıdayım ben ..Neyse buluruz ınsallah böle şeker bir terlik ..Senınkı hem rahat,hem kullanıslı duruyor ..Malum yürütecekler tum gun ..
Ewet canım o daha rahat duruyor ,ben de aramaya dewam edeyım böyle gıderse terlık bakarken yolda da dogururum
günaydın şeker anneciklerr nasıslınız?hafta sonum çok yoğun geçti kızlar bebişimin odaasını aldık çok şükür...
resinlerini ekleyeceğim ama bilmiyorum tarif edin kızlar...
ayy cok tesekkür ettim.. :) ucuz da 8 tl
direkt alırlar bence muayneden önce... :)) beni her hafta bundan sonra cagırırlar heralde 35. haftadan sonra.. bu hafta kocacıgımla gidebileceğim ,işleri azalıyor artıkk.. yaz için koleksiyon bitiyorrrrrrrrr :))
bu arada ben görümcecime gittim ya 01.01 de orada gören herkes sen subat 13 ten önce doguracaksın galiba dediler... gobegın aşagı düşmüş dedilerr.. bebek yola koyuldu galiba dediler .. anamm kocakarı yorumları şaşırttı beni...
evet çakma şubat annesi olucaz hayırlısıyla:) zaten son tarih 2 şubat gözüküyordu. şubatı da ucundan yakalamıştım:))
aslında normal doğum istiyordum, daha sağlıklı olur diye ama maalesef yapacak birşey yok. bebeğim ve benim için hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.
Sağlıcakla bebeğini kucağın al. maşallh pek güzelmiş odası güle güle kullansın:)
kızlar annem yıne rahatsızlasmıs durumu yıne ıyı deılmıs
hastaneye gıdıyoprlarmıs bende sımdı gıdıyorum dua edın nolur bolbol..
kızlar annem yıne rahatsızlasmıs durumu yıne ıyı deılmıs
hastaneye gıdıyoprlarmıs bende sımdı gıdıyorum dua edın nolur bolbol..
Çok tatlı bir oda ,güle güle kullanın ..Süper..
Yaz koleksıyonu derken?Eşin ne iş yapıyordu canım?Sen de erken yapacaksın galiba ya..
Hayırlı olsun walla yeter ki sağlıklı olsunlar,gerçekten gerisi hiç önemlı degıl...Onu kucagıma aldıgım anı düşünüp düşünüp gülümsüyorum ...Bir de gercek yaşasam oo dünyalar bizim olur ya..
herkese günaydın... doğrusu öğlen olmuş ama anca gelebildim temizlik felan hafta sonuda gelemedim oğuran felan yok dimi herkes iyidir umarım...
allah şifa versin canım..
tekstil ,ihracatta planlamada
günaydın ..bebişlerimiz uslu uslu bekliyor canım
bu arada kızlar terlik gezer miş :) altına baktım google da aradım sizin için gezer kaymaz terlik diye taa ankarada bulabildim :))
O zaman kolaymıs yaa,ben bi Ankara'ya koşup geliyim..
Hacer doğuran tek DUYGUBAL war,o da hala hikayesini yazmadı ..
O zaman kolaymıs yaa,ben bi Ankara'ya koşup geliyim..
Hacer doğuran tek DUYGUBAL war,o da hala hikayesini yazmadı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?