2012 Şubat Anneleri

günaydın şeker anneciklerr nasıslınız?hafta sonum çok yoğun geçti kızlar bebişimin odaasını aldık çok şükür...
resinlerini ekleyeceğim ama bilmiyorum tarif edin kızlar...

günaydın 2012 anneleri yeni yıl bize ailemize özellikle bebişlerimize sağlık,mutluluk,huzur ve para getirsin....
kızlar 31 aralık günü hastane terliği buldum kendime hem güzel hemde rahat... ekliyorummm ..ilk resim ekleyeceğim umarım olur..

Güzel bir site buldum ve gebelık haftama baktım cok guzel yazılmıs,istersenız buradan takıp edebılırsınızzz..Gebelikte 33. Hafta

canım hakikaten güzel bir siteymiş.. ben dr nevra dan takip ediyordum, o kadar aradım boyle bir site bulamadım.. bu harikaymış..

günaydın şeker anneciklerr nasıslınız?hafta sonum çok yoğun geçti kızlar bebişimin odaasını aldık çok şükür...

canım hayırlı ugurlu olsun,bebişin güzel güzel kirletsin... bende ilk kez demin ekledim... ataç işareti var yazı yazdıgımız kısımın üstünde oradan dosya ekleyi tıkla..dosyayı seç diyor oradan hallet canım :))

Terlik çok güzelmiş bayıldım güle güle kullan inşallah...

Aaa ben de kendin ewe gittin sandım yahu..Ewet,bu haftalar yorulmadıgınızı sanıp da çok iş yapmayın,gerçekten yüzdük yüzdük kuyruguna geldık ..İlk ay nasıl dikkat ettiysek şimdi de öyle dikkat etmemiz şart kızlar..İzinleri alın artık bırakın işleri erken..

Hatta 20 dkda aldı arkadasım kucagına bbeeğini..Hem randewulu gidiyorsun,hem çatına bakmıyorlar dakıkada bir,hem sancı beklemıyorsun ,hem korku yok ..Bir anda herşey bitiyor ..Darısı hepimize inşallah kolayca biter...Ocak annelerınden 3 gundur doguran olmadı mı kızlar??Bugun bırı gıdecektı spınal sezeryana..

doktorumuz 20 ocak-25 ocak arası bir tarihte sezeryanla alıcak oğluşumu. ayyy çok az kaldı ya

Senin de NİHLE gibi çok az kalmıs yuppiii...Bizim topıkte de doğumlar başlıyooo..Sen de kendini ezdirme,o kız gelir gelmez gribim diye izin al rapora kadar başla dınlenmene bosweeer..

Terliğin çok tatlıymıs ,ben de resım koyacaktım olmadı yaa sürükleyıp taşıyın dıyo olmuyo yapamadım ne yapmam lazım ki acabaa..Begenmene sewındım sıteyı canım ..Ben de doktorNevrayı da okuyorum cok ıyı o da..

Terlik çok güzelmiş bayıldım güle güle kullan inşallah...

ayy cok tesekkür ettim.. :) ucuz da 8 tl

henüz bağlamadılar:) artık her hafta randevum var bu hafta ctesi gidince sorarım doktoruma:)

direkt alırlar bence muayneden önce... :)) beni her hafta bundan sonra cagırırlar heralde 35. haftadan sonra.. bu hafta kocacıgımla gidebileceğim ,işleri azalıyor artıkk.. yaz için koleksiyon bitiyorrrrrrrrr :))
bu arada ben görümcecime gittim ya 01.01 de orada gören herkes sen subat 13 ten önce doguracaksın galiba dediler... gobegın aşagı düşmüş dedilerr.. bebek yola koyuldu galiba dediler .. anamm kocakarı yorumları şaşırttı beni...

saol canım.. dediğim gibi yazı yazma platformundan atacı işaretle.. dosya seç diye bir kutucuk var oraya bas hemen pc ne aktarıyor sececeğin resimler fazla ise ctrl-a de sec okeyle... sonra hepsini seç içerik ekle yi tıkla ..sonra bitire tıkla..

doktorumuz 20 ocak-25 ocak arası bir tarihte sezeryanla alıcak oğluşumu. ayyy çok az kaldı ya

size çakma şubat anneleri diyorum o zaman :)) az kaldı tabiii 19 güncük :)

gunaydın cnm hg ohhhh hayırlı olsun odanızzz....
fotoları cek cnm pcye at konuya cvp verdıgın bolumden asagıda eklentı butonundan ekleyebılırsn..

Günaydın güzel anneler
Güzel bebişlerimizle, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir sene geçirelim inşallah

gunaydınnn hg
ınsallahhhhhhh hepberaber..

bu arada..
terlıklere bayıldımmm

[video=youtube;Xath6kOf0NE]http://www.youtube.com/watch?v=Xath6kOf0NE&feature=player_embedded[/video]

bir de video eklemeyi deneyeyim dedim :)) dogurmadan vakıf olayım , kaç zamandır kk dayım boş boş yazıp duruyorum.. atraksiyon katayım..

hatta ben de kızımın eşyalarını çekip koyayım,karyolası geldikten sonra... artık kendimi üvey kk lı hissetmemeye başladım :))

Son düzenleme:
annesi sen cok zevkliymişsin...çok güzel gercekten.. güle güle kullanın canım,saglıklı mutlu günlerde...

teşekkür ederim canım..sade birşey olsun istedik,ilerisini düşünerek..
bunu büyüyncede kullanır dedik...pembe süsler falan aldık kız odası gibi süsleyeceğiz sade olmayacak

size çakma şubat anneleri diyorum o zaman :)) az kaldı tabiii 19 güncük :)
evet çakma şubat annesi olucaz hayırlısıyla:) zaten son tarih 2 şubat gözüküyordu. şubatı da ucundan yakalamıştım:))

aslında normal doğum istiyordum, daha sağlıklı olur diye ama maalesef yapacak birşey yok. bebeğim ve benim için hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.

Sağlıcakla bebeğini kucağın al. maşallh pek güzelmiş odası güle güle kullansın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…