- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.621
doktorumuz 20 ocak-25 ocak arası bir tarihte sezeryanla alıcak oğluşumu. ayyy çok az kaldı ya
seninle doğumlarımız denk gelecek sanırım sinem:) evet 3 hafta falan sonra sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.
evet canım, 3 hafta sonra gelicekler inşallah. bu cuma günü kontrolüm var. nst ye bağlıycaklar ve kan tahlilleri yapılacakmışşş
Güzel bir site buldum ve gebelık haftama baktım cok guzel yazılmıs,istersenız buradan takıp edebılırsınızzz..Gebelikte 33. Hafta
günaydın şeker anneciklerr nasıslınız?hafta sonum çok yoğun geçti kızlar bebişimin odaasını aldık çok şükür...
resinlerini ekleyeceğim ama bilmiyorum tarif edin kızlar...
ben daha nst'ye girmedim. nasıl bişey merak ediyorum.
günaydın 2012 anneleri yeni yıl bize ailemize özellikle bebişlerimize sağlık,mutluluk,huzur ve para getirsin....
kızlar 31 aralık günü hastane terliği buldum kendime hem güzel hemde rahat... ekliyorummm ..ilk resim ekleyeceğim umarım olur..Eki Görüntüle 319031
seni bu hafta nstye bağlamaları gerekmez mi ? beni 35. haftamda cagırdı nstye baglaruk dedi .. senin ne zaman randevun tatlım ?
kocamın surprızı olmadıkı yarım kaldı gıtmedım cunkı
dr sormadım esım herseye arıyoz adam bıle dogursada kurtulsam dıcek dıye aramayalım dedı
bakalım sancı artarsa ararım
anneme dedım artık nolmal dedı. sancıların olacak bolbol dınlen dedı. artarsa ve duzenlı olursa gıt dedı
amin canım, hepimizi Allah tez zamanda hayırlısıyla kurtarsın. dönmeyecek evet bizim inatçı kızımız:) zaten sezeryan epudrali vs... tüm işlemleriyle 30-45 dakika sürüyormuş. bebeği çıkartmaları 3 dakikada gerçekleşiyormuş. acı sızı hissi de yokmuş, ağrı kesici veriyorlarmış, sonrasında da. bir de heyecanlı korkan hastalara sakinleştirici veriyorlarmış. yani inşallah kolay geçecek
doktorumuz 20 ocak-25 ocak arası bir tarihte sezeryanla alıcak oğluşumu. ayyy çok az kaldı ya
günaydın 2012 anneleri yeni yıl bize ailemize özellikle bebişlerimize sağlık,mutluluk,huzur ve para getirsin....
kızlar 31 aralık günü hastane terliği buldum kendime hem güzel hemde rahat... ekliyorummm ..ilk resim ekleyeceğim umarım olur..Eki Görüntüle 319031
canım hakikaten güzel bir siteymiş.. ben dr nevra dan takip ediyordum, o kadar aradım boyle bir site bulamadım.. bu harikaymış..
Terlik çok güzelmiş bayıldım güle güle kullan inşallah...
henüz bağlamadılar:) artık her hafta randevum var bu hafta ctesi gidince sorarım doktoruma:)
Aaa ben de kendin ewe gittin sandım yahu..Ewet,bu haftalar yorulmadıgınızı sanıp da çok iş yapmayın,gerçekten yüzdük yüzdük kuyruguna geldık ..İlk ay nasıl dikkat ettiysek şimdi de öyle dikkat etmemiz şart kızlar..İzinleri alın artık bırakın işleri erken..
Hatta 20 dkda aldı arkadasım kucagına bbeeğini..Hem randewulu gidiyorsun,hem çatına bakmıyorlar dakıkada bir,hem sancı beklemıyorsun ,hem korku yok ..Bir anda herşey bitiyor ..Darısı hepimize inşallah kolayca biter...Ocak annelerınden 3 gundur doguran olmadı mı kızlar??Bugun bırı gıdecektı spınal sezeryana..
Senin de NİHLE gibi çok az kalmıs yuppiii...Bizim topıkte de doğumlar başlıyooo..Sen de kendini ezdirme,o kız gelir gelmez gribim diye izin al rapora kadar başla dınlenmene bosweeer..
Terliğin çok tatlıymıs ,ben de resım koyacaktım olmadı yaa sürükleyıp taşıyın dıyo olmuyo yapamadım ne yapmam lazım ki acabaa..Begenmene sewındım sıteyı canım ..Ben de doktorNevrayı da okuyorum cok ıyı o da..
yıllık izin kullandım canım. evde yattım, dinlendim:) iyi de geldi açıkcası. bu haftadan sonra da izne ayrılıyorum. sonra da bizim minikle ilgileneceğim:)
günaydın canım:) benim kızımın kafası yukarıda ve dönmesi. kuvvetle muhtemel ocak ortasında sezeryan olacağım. şubatı beklemeyecekmiş bizim kız. doktor bu saatten sonra artık dönmesi zor, kendini hazırlasan bu psikolojiye iyi olur dedi:)
günaydın şeker anneciklerr nasıslınız?hafta sonum çok yoğun geçti kızlar bebişimin odaasını aldık çok şükür...
resinlerini ekleyeceğim ama bilmiyorum tarif edin kızlar...
Günaydın güzel anneler
Güzel bebişlerimizle, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir sene geçirelim inşallah
annesi sen cok zevkliymişsin...çok güzel gercekten.. güle güle kullanın canım,saglıklı mutlu günlerde...
evet çakma şubat annesi olucaz hayırlısıyla:) zaten son tarih 2 şubat gözüküyordu. şubatı da ucundan yakalamıştım:))size çakma şubat anneleri diyorum o zaman :)) az kaldı tabiii 19 güncük :)
Hatta 20 dkda aldı arkadasım kucagına bbeeğini..Hem randewulu gidiyorsun,hem çatına bakmıyorlar dakıkada bir,hem sancı beklemıyorsun ,hem korku yok ..Bir anda herşey bitiyor ..Darısı hepimize inşallah kolayca biter...Ocak annelerınden 3 gundur doguran olmadı mı kızlar??Bugun bırı gıdecektı spınal sezeryana..[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?