2012 Şubat Anneleri

selam kızlar nasılsınız görümcem doğum yaptı biliyorsunuz
bazı olumsuzluklar oldu birkaç gün üst üste hastaneye gitmek zorunda kaldık
bugün de temizliğe başladık yarın badana olacak
var mı bi yaramazlık sizlerde

oyelken hq canım. nasılsın ıyımısın. Sende kayboldun he ıyıce meraklandırıyosunuz ınsanı.
bbye ıle sısemden hala haber yok bısımı oldu acaba rabbım esırqesın

benimde iyi cuma günü kontrole gidicez... hazırlıkların bitmiştir senin... resimlerini yüklicektin unutmadım hala bekliyorum...

Hayırlı haberler alırısn insallah sen de.

Hazırlıklarım bitti denmez aslında hastane cantamı tam olarak hazrlamadım daha eksiklerim var bikac tane. Onları da kısmet olursa bu hafta tamamlıycam.

Ne resmi yukleyecektim hatırlamıyorum da ben ?

Canim yeni gördüm kusura bakma benim suyum 32. Haftada azarlamaya başladı doopler çekildi ve bir sorun yok gelişimi ile ilgili cok şükür! Hareketlerini saymaktan helal oldum canim ya sürekli aklim karnimda

Oh ne güzel az kalmış sağlıkla gelsin inşallah.
Oğluşuna maşallah doğuma kadar rahat rahat üç kilo üzerine çıkar
Benim kızım en son kontrolde 29. haftda yani 1560 gramdı
benim doğumuma daha sekiz hafta var bakalım hayırlısı

selam canlarımm...nasılsınız bakalımm...yaa kızlar bana iki gündür uyku haram..sabah ezanı ile bi gözümü açıyorum daha sağa dön uyku yok sola dön yok..sanırım oğlumdan dolayıda değil çünkü beni pek rahatsız etmiyo..herhalde bünyem doğuma hazırlık yapıyo uykusuz geceler için.....internettede öle yazıyo çünkü....salak gibi oldum bugün sabah eşim işe gitmeden fortladım resmen yataktan....kahvaltı hazırladım 11 kadar baktım öyle cön cön.......sonra merdivenci bayan geldi o sağ olsun tam dalacakkekn lafa tuttdu beni kızının biri iki doğumunuda sezeryan yapmış inş normal yaparsın dedi..sezeryanda insanın içi temizlenmiyo karnın kalıyo dedi....:44:üstelik kızının doktoru benim doktorum çıktı iki gün sonra toparlanmış...valla hayırlısı dedim..bu sefer öteki bekar kızımı istemeye geldiler akşam dedi.....zaten uykuluyum aptal gibiyim bide o sohbeti dinledim...vermemişler kızı..damat adayı daha evlenmeden kıza diyomuşki annene gidemezsin evde oturup yemek yapmazsan yersin dayağımı diyomuş..öküzzzaman sakın verme o zaman yüzünü daha şimdiden belli etmiş zaten dedim....kızımda istemiyo ondan dedi...susturamadım kadını bi türlü yavvv..neyse parasını verdim işte dahada susmicaktı ben seni tutmim dedimde zar zor kaçtım.. ondan sonra uymuşum işte öğlen 12 mi neydi 2 30 da uyandım ama sersem gibi olmuşum..saatlerim değiştiği için....sizleri özledim yahu dün kimsecikler yoktu pek.....dünyam80 cnm geldiğine sevindim..nerelere gittin sen bakim bebek nasıl..nasıl gidiyo..ayşecim cnm sen dr mı gittin geçmişe bakamadım ama....inş iyisiniz kızlar enisteinle dünür olmuşun hayırlı olsun benim dünürüm kayıplarda....

oluşuna aldıklarını yüklicektin epsi bitsin öyle yükleyim demiştin yanlışmı hatırlıyorum

kız bende dedim sonn anda kız dediyse aysebahar şok olmuştur diye
maşallah bebeğine
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ..

selam canım nasıl özledim seni anlatamam
herşey yolunda canım
sen nasılsın?

Canım evet hakikaten doktorum çok iyi..
Sezeryan çizgimi gösterdi eşime...
....... Bey 3 sezeryan der misin?bu çizgiye sen dedi...

herkesin böyle değil mi dedi eşim..
HAyır dedi doktorum beden eşinizin bedeni..
Sen seçip almışsın dedi eşini:))))

Bende dedim ki..
Bu kezde aynı çizgi üzerinden olacak değil mi?
Evet dedi doktorum...

Çok korkuyorum ama hacerim ben son zamanlarda..
4. sezeryan olması...
Çok ürkütüyor beni...

Canım inşallah sende bundan sonraki doğumlarında
Gönlüne göre bir doktor bulursun...
İnan doktor çok önemli hacerim..

Sana herşeyi açıklamadıktan sonra
Doktor ne ki değil mi?

İnşallah kolay bir doğum olur canım senin için..
Annen mi bakacak canım?
Süper canım inan çok şanslısın..
Annen bir bakıcıdan çok daha iyi bakar zira...
Haber ver hastaneden sonra...

33 haftaya girdik bebeğim 1-2 gündür pekk hareket etmiyor dönem dönem bu oluyor 1 hafta çok hareketliyse 2-3 gün duraklamaya geçiyor sizce normal mi? sizin bebişinizn hareketleri nasıl? sürekli aynı tempoda mı

hareketlerinin azalması normal canım.. ama gün içinde hareket etmesi gerekiyor ... belirli bir limiti var.. zaten saatlerini az cok bilirsin benim kızım aslaaa sabahları uyanmaz geceleri de döndügümde kımıldıyor o da yerleşiyor heralde... ögleden sonra akşama kadar ara ara oynuyor... bir de babasıyla kanepeye sıkıştıgımızda saat 22 -23 gibi tepinir o saatlerde biraz hareketleri de fazla... ben bu rutinden dışarı çıkınca endişeleniyorum.. ama 30 haftalıktan önceyken sanırım,çok fazla hareketliydiiiiii... şimdi belli aralıklarla sende günlük rutinine göre bir takibe al canım...

masallah bebişine..alınıtıyı kısıp aldım,çok güzel anlatmışsın.. ne güzel bir dille anlatıyorsun duygularını..

hacercim aynenn canım :)) benim dr da huy edindi kafasının resmini çekip yolluyor... bir daha para olursa medical parka falan gideceğim, dogum ücreti fazla olmasaydı ya da özel sigortam olaydı öyle yapardım.. :)) ben değiştiremedim dr u ...bizim hastanede hakan bey de boyleymiş ama benim dr dişçimden bile ilgisiz :))
son randevumda hakan bey ortalıkta geziniyordu,önceden dogum yapmış hastasını gördü,bebğini getirmiş dr a ayy ne hatır sormalar ne iyi karşılamalar..sanki hala hastasıymış gibi...

Benim dr da dörtlü usg ye bende gelicem demişti , sonra dörtlüye gittiğim gün beklerken gördü beni suratıma bile bakmadı gitti :))) ama bu ay paylıcam kadını......... içimde ah kaldı... o yüzden eşimle gitmek istiyorum.. ben birisine diklenirken genelde beceremem aglarım.. bir bana hıkk desin dökülür goz yaşlarım... ama beni dışarıdan gören o halimle karşılaşmayan da ne güçlü kadın der...

Son düzenleme:

güne baya yoğun başlamışsın... bende hiç uyuyamadım nolcaksa böyle kızlar benim azbi işim var birazdan gelirim yine...

cnm nerelerdesin sen yahuu..bende diyorum izne çıktı evde yatıp keyif yapıyo herhalde...görümcen nasıl bebeği nasıl noldu anlatsana cnm....bizler iyiyiz uykusuzluk harici..bebek sallamış gibiyim tüm gece...

cnm maşallah oğlun bayağı tombiş boyuda uzun seninkinin.....3 500 bulur senin oğlan kesin.çnş benimkide 2 yi geçmiştir...

Son düzenleme:

Bebiş nasıl, görümcen nasıl inşallah ikisinin de durumu iyidir .
Temizlik yaparken dikkat et kendine
Şurda çogunu bitirdik azı kaldı
Son zamanlarda daha tedbirli olmakta fayda var bence
Ben de haftaya halıları yollayıp yıkatayım diyorum

Canim yeni gördüm kusura bakma benim suyum 32. Haftada azarlamaya başladı doopler çekildi ve bir sorun yok gelişimi ile ilgili cok şükür! Hareketlerini saymaktan helal oldum canim ya sürekli aklim karnimda

Geçmiş olsun canım bol su içmeye çalış
Daha da iyi olursun inşallah bebiş gelişiminde sorun yokmuş ne güzel işte içini ferah tut.
Allah koruyor meleklerimizi

Evet 3 kilodan fazla dogar eger gununde dogarsa. Ama nasıl doguracam cok buyuk olursa bilmiyorum =))
Senin de az kalmıs sayılı gun cabuk geciyor gercekten de surda ne kadar kaldı ki :)

Eskisi gibi kimse kalmadı diye bend e girmiyordum canım. Mesajını gordum bir yazayım dedim ben de =) Bebek iyi cok sukur Son 1 ayımız kaldı gun sayıyoruz iste :)

oluşuna aldıklarını yüklicektin epsi bitsin öyle yükleyim demiştin yanlışmı hatırlıyorum

Ben oyle dedigimi hatırlamıyorum valla. Benim aldıkalrım zaten bircogu ekliydi kıyafetler topiginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…