- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.761
ankarayı özledimkız ne şanslısın
yawwum hosqeldın sende naber uyku manyaqı meleqım benım
3 saat yoktum mubarek ne kadar yazmısınız:)
okuyamadım bıle atladım atladım
dıkkatımı ceken ortmenımın bebısımasallah topacımaaaa....
geldım sımdı eve cok yoruldum sızler nasılsınız gorusemedık epeydır..
yiyelim gitsin hobaaaaaaaaaaa
3 saat yoktum mubarek ne kadar yazmısınız:)
okuyamadım bıle atladım atladım
dıkkatımı ceken ortmenımın bebısımasallah topacımaaaa....
geldım sımdı eve cok yoruldum sızler nasılsınız gorusemedık epeydır..
Gel canım Ankara'ya misafir edeyim seni
Hem özlem giderirsin
Bu havada gezip tozamayız ama avmlerde akşam yürüyüşü yaparız doğuma bi faydası olur belki :)
canım şu ara burnumda tütüyo babaocağım anlatamam ama doğumdan sonra ankaradayım 40ımızı falan orda yapıcaz babam gelip alcak bizi o zaman görüşelim kiloları vermeye çalışırken bol bol süt yapıcı yemekler yeriz
off offfannen nasıl fıstıqım varmı bı sıkıntı ?
asıl seni sormalı..heyecan varmı heyecan sayılı günün kaldı....senin yerinde olsam hiç uykum olmazdı kesin valla....nerelerdesin sen bakim gelinim nasıl?.....sen nasılsın neler yaptın..annendemiydin?.......çok şey birikti..
kızlar bu arada ocak annelerinin çoğunun bugün sezeryan günü idi ne oldu acaba......çok mirak ediyorum..gelsin bebelerrrrrrrr
kızlar bu arada 6. ayıma kadar toplamda 8 kilo almış bi insanken
son iki ayımda bi 8 kilo daha almanın verdiği enerjiyle
kendime kafa kol girişmek istiyorum
slmmmmm hb cnm
merak edenlerı ve su azgınlıkları tek tek sectım ama almamıs sonda sen varsın barı gerı donmeyeyım senden alıntı yapayım dedım
benı merak eden arkadaslarıma ayrı ayrı tesekkur edıyorum canlarım.
nelermı yaptım?
anneme gıttım cuma gunu.
allahım en kotu gunumdu sanırım rabbıme hamd olsun korudu benı..
anneme gıden arac 20 25dk dolanıyor ve cok sallıyor. su koca mınubusler yokmu onlardan
dedım bosver bıraz yururum anneme yakın bı yerde ındıren dolmuslar var onlara bındım
ortalama 10dkya goturuyor. ve yollarda cok duz..
neyse ben ındım arabadan bıraz hızlı yurumeye basladım erken gıdım dıye.
snra bnımm kız tepıklemeye basladı bıde telıme msj geldı kardesımden
onu okumak ıcın duraksadım bıraz. bıde dınlenırım dedım kendımce.
msj okudum 3 5 adım attım 10mt ılerde ucan araba!
hayatımda ılk kez bole bı kaza gordum
o araba nasıl sahlandı nasıl havada takla attı nasıl ters dustu anlayamadım
ben sok oldum kaldım
ve rabbıme sukur kızım tepıklemese ve telın msjına bakmasam o arac uzerımde olacaktı!!!!!!!!
baktım bı anda herkes arabanın basına dolustu bı baktım herkes gerı dogru kosuyor..
arac gorunmeye baslayınca kalabalıktan bır duman bı duman kı patlıcak dıye herkes kacısıyor ben dola kaldım
basladım salavat cekmeye.. aynı anda arkamı donmeden gerı gerı yurudum..
ya o an gercekten cok fecıymıs.. rabbım kımseye yasatmasın..
anneme gıttım falan derken aksam oldu esıme dedım gelde benı al burdan karanlıga kaldım korkuyorum psıkolojım bozuldu dedım.
bı basladı trıplere yok sole yok bole gelemem carsıda beklıyom ben karsılarım senı bı tunya trıp olemııı dedım
kapattım suratına msj attım benmı bekleme ben eve kendım gıderım.
bu ınanmamıs tabı gıdecegıme cunku tırsarım hamılelıkten berı az bıse hava kararsın yuruyemıyorum korkudan..
ole bole bı gazla geldım.
konusmuyorum esımle telıne de bakmıyorum falan..
adam meger surprız ıcın gelmemıs yemek ıcın bı yerde rezervasyon yaptırmıs hedıye falan almıs. bıde kızıma besıktas forması almıs
adamın gunahını almısım ama ben tepkımı gostercem ya hıc tavız vermedım. ertesı gun kayınvalıdem ve annem cagırdı e ben tabıkı anneme gıtmek ısterım dogal olarak.
ama esım hıc anneme gıdelım dıyemıyor
kızgınım ya ona yaradı hadı dedı annene gıdelım. ıstemez dedım sen gıt. bsladı yalakalık yapmaya falan ıyı madem gıdelım dedım.
oraya gıttık kaldık falan. bugun de eve geldık 8 de falan
camasır yıkadım kzıın odasına duvar yapısmaları falan aldık yapıstırdım
banyo yaptım derken bu saat oldu..
bıde ıkı gundur asırı sancım var. sag kasıkta belımden gelıyor agrı
banyodan snrada bı hareketlendı asagı ıgne gıbı bastırıyor.
allah hayır etsın koca kafalı esıme dedım bıse olmaz dedı yat uzan dınlen gecer yoruldun falan
bıse olmazları delırtıyor zaten benı..
sanırım epeeeeyyyyyy uzattımama nabım bı hısım yazdım
hepınız ıyıkı varmısınız ıyıkı bırlıkteyız ıyıkı tanısmısız ve ıyıkı tanımısım sızlerı..
hepınızı cokkkk sevıyorum..
canım şu ara burnumda tütüyo babaocağım anlatamam ama doğumdan sonra ankaradayım 40ımızı falan orda yapıcaz babam gelip alcak bizi o zaman görüşelim kiloları vermeye çalışırken bol bol süt yapıcı yemekler yeriz
hani bana mamakkkkk
off offfnedır benım bu halım anneme karsı yaa..
ne zamana kadar bole hastanelerde ugrasacaz hıc bıseden tad almıyorum
hafta sonu annemdeydım alıntı yaparım oncekı zmnlarda anlattım cnm
gecmısı aksam okudum cok duygulandım ama ne yalan soylım
gelın ıyı bu ara yoruyor benı al sunu bırazda sen tası yaa
yetısemıyorum heryere duygularım karman corman gulımmı aglımmı offf offfffff....!
benım sancım var agrım var gecmıyo kasıgımdakı agrı..
eevet cogu dogum yapacaktı bugun noldu acaba..
hani bana mamakkkkk
sensiz olur mu hiçç zaten yol üstündesin pendikten senide alırız oğluşunla gideriz birlikte
ne güzel olur kı
....................
ay gecmısken sakaryadan benıde alıverınsensiz olur mu hiçç zaten yol üstündesin pendikten senide alırız oğluşunla gideriz birlikte
ne güzel olur kı
taşırım cnm nolcak oda oğlumun yanında olur kavuşmuş olurlar.....cnm sabret bak 20 günün kaldı ayy çok merak etcem seni ben yaaa.....hemen gelinimin fotolarını eklicen tamammı faceye yada buraya...öldürürüm valla..... merk ederim....kesin kızın sana benziyo olck bak gör..yanakları tombiş demiştin en son çünkü... .
oleyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çook çok geçmiş olsun canım
Annen nasıl oldu herşey yolunda mı?
kız senide alırız nasılsa sende yol üstüsünallah senı yaaa...sut yapıcı yemekler mı
bnde bendeeeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?