2012 Şubat Anneleri

yawwum hosqeldın sende naber uyku manyaqı meleqım benım

banamı didin cnm valla uyuyamıyorum artık yavvv eski kesintisiz uyku günlerimi özledim..her sabah cört cört bakıyorum kocama yahuu....sanırım iki gecedir kola içiyorum oda yapmış olabilir biliyorum zararlı ama çok seviyorum nalet olsunki.......ama bu akşam içmicem bakalım uykum gelcekmi.....ayy inş bebelerimiz uslu olurda uyuruz doğumdan sonra yoksa işimiz çok zor..uykusuzluk aptal ediyo insanı yaa

annen nasıl fıstıqım varmı bı sıkıntı ?

yiyelim gitsin hobaaaaaaaaaaa

asıl seni sormalı..heyecan varmı heyecan sayılı günün kaldı....senin yerinde olsam hiç uykum olmazdı kesin valla....nerelerdesin sen bakim gelinim nasıl?.....sen nasılsın neler yaptın..annendemiydin?.......çok şey birikti..

kızlar bu arada ocak annelerinin çoğunun bugün sezeryan günü idi ne oldu acaba......çok mirak ediyorum..gelsin bebelerrrrrrrr

Gel canım Ankara'ya misafir edeyim seni
Hem özlem giderirsin
Bu havada gezip tozamayız ama avmlerde akşam yürüyüşü yaparız doğuma bi faydası olur belki :)

canım şu ara burnumda tütüyo babaocağım anlatamam ama doğumdan sonra ankaradayım 40ımızı falan orda yapıcaz babam gelip alcak bizi o zaman görüşelim kiloları vermeye çalışırken bol bol süt yapıcı yemekler yeriz

annen nasıl fıstıqım varmı bı sıkıntı ?
off offf nedır benım bu halım anneme karsı yaa..
ne zamana kadar bole hastanelerde ugrasacaz hıc bıseden tad almıyorum

hafta sonu annemdeydım alıntı yaparım oncekı zmnlarda anlattım cnm
gecmısı aksam okudum cok duygulandım ama ne yalan soylım
gelın ıyı bu ara yoruyor benı al sunu bırazda sen tası yaa
yetısemıyorum heryere duygularım karman corman gulımmı aglımmı offf offfffff....!
benım sancım var agrım var gecmıyo kasıgımdakı agrı..

eevet cogu dogum yapacaktı bugun noldu acaba..

kızlar bu arada 6. ayıma kadar toplamda 8 kilo almış bi insanken
son iki ayımda bi 8 kilo daha almanın verdiği enerjiyle
kendime kafa kol girişmek istiyorum

bebişte kilo alıyor ama artıkın onu da düşün :))
ben öyle diyorum bu aylarda... motive ediyorum ... 63 tüm..dr a gittiğimde en son 71 dim ama şuan 72 yim :) 2 hafta dolmadan bir kilo aldım :))

Hamilelikte artan kilonun 3.5 kilogramı bebeğe aittir. Plasenta 500 gram, amnion sıvısı 1 kilogram, ağırlığı artan uterus 1 kilogram, memeler 300 gram, artan kan ve sıvı da 6 kg gelir. Bunun dışında alınacak kilo vücutta yağ olarak depolanacak ve doğumdan sonra Annede'da kalacaktır.

bundan sonra 75 e kadar yükselirsem de dogumda 6 kilo gidecekmiş 69 a düşeceğim..bir de ilk ay uykusuzluk falan 67 ye düşsem.. 63 teyken de 60 a düşmek istiyordum toplam vereceğim kilo 7 kilooooooooo........
ama mutsuz değilim yazın kızımla fazla fazla yakıcaz kilolarımı inş :))

ama sorun şu ben diyet yapamammm... hiç yapmadım ve başarılı olamam... tutamam kendimi..spordan başka çarem yok.. ona da haftada 2 gün gidebilirim kocam evdeyken (

....................

Bizde kırk uçurmak derler
Demek kırk uçurmaya Ankara'ya geleceksin ne güzel
Süt yapıcı yemek deyince aklıma hep sütlaç geliyor :))
Acaba süt yapıyor mudur bilmem
Yapıyorsa bol bol yerim valla severim de
Sen gel birlikte de yeriz

taşırım cnm nolcak oda oğlumun yanında olur kavuşmuş olurlar .....cnm sabret bak 20 günün kaldı ayy çok merak etcem seni ben yaaa.....hemen gelinimin fotolarını eklicen tamammı faceye yada buraya...öldürürüm valla.....merk ederim....kesin kızın sana benziyo olck bak gör..yanakları tombiş demiştin en son çünkü....

sensiz olur mu hiçç zaten yol üstündesin pendikten senide alırız oğluşunla gideriz birlikte
ne güzel olur kı
ay gecmısken sakaryadan benıde alıverın
havamı atayım ben hemencık(hayırlısı ıle tabı) benım kırk sımdı sızden once olcagı ıcın kırkımı ucurmus olcam
bızde teyzelerı ıle gezmelere gıtmıs olurduk

facede kardesım ekler hemen hıııccc merak etme buraya 1 2 gune gelırım galıba
gıtmeden zaten yazarım ben doguma gıdıyorum dıye
ay bılemedım banamı benzer acep

bilmiyorum sizede oluyormu bazen gözüme öyle uzak geliyoki o zaman..bebekler olmuş mevlüdleri yapmışız...40 mız çıkmış..eski halimize geri dönmüşüz hatta daha güzel olcaz buna inanıyorum tabi..ama düşündüğüm zaman sanki o günler 2 3 yıl sonra olcakmış hiç gelmicekmiş gibi ....halbuki şurda ne kaldıki....ocak ayına bile girdik..daha yazın ben ocak şubat ayı gelcekmi acaba derken şimdi ne günlere geldik......Rabbime şükürler olsunki..... aynen şu durumdayım şuann........inş herşey çok güzel olur.....

Çook çok geçmiş olsun canım
Annen nasıl oldu herşey yolunda mı?

saol cnmmm..
ya ben anlamıyorum arkadasım nolcak bole havalar falan verdıler 2 3 kez
bırde daamardan ıgne vvurdular ıkı kez bıraz ıyı oldu ılac yazdılar yolladılar..
ılkk goturuldugunden zıyade cok ıyı elhamdurullahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…