- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.741
Bebiş nasıl, görümcen nasıl inşallah ikisinin de durumu iyidir .
Temizlik yaparken dikkat et kendine
Şurda çogunu bitirdik azı kaldı
Son zamanlarda daha tedbirli olmakta fayda var bence
Ben de haftaya halıları yollayıp yıkatayım diyorum
görümcemi yukarda yazdım canım
valla annem yapıyor herşeyi benim bugün çok çarpıntım oldu nedense
ilk defa
kendinize iyi bakın kızlar
güne baya yoğun başlamışsın... bende hiç uyuyamadım nolcaksa böyle kızlar benim azbi işim var birazdan gelirim yine...
ben açamasaydım bilgisayarımı sana mesaj çekecektim zaten
bende özledm cnm
oğlum bırakmıyoru şimdi
çıkıyorum görüşürüz inş.en kısa zamanda
tamam canım görüşürüz ..
oğlunuda öp benim için..
cnm nerelerdesin sen yahuu..bende diyorum izne çıktı evde yatıp keyif yapıyo herhalde...görümcen nasıl bebeği nasıl noldu anlatsana cnm....bizler iyiyiz uykusuzluk harici..bebek sallamış gibiyim tüm gece...
cnm maşallah oğlun bayağı tombişboyuda uzun seninkinin.....3 500 bulur senin oğlan kesin.çnş benimkide 2 yi geçmiştir...
oooo kızlar herkes burda
beni_olan nihlle ve herkes nasılsınız bakalım?
bbye nerde yahu_?
34. haftana girmissin gecmistir 2 kiloyu senin oglan da merak etme =)
benim dünür burdamı yahuu nerdesin dünür..nerelere gittin bakim.....valla iyi diyelim iyi olalım uykusuzum ama nasılsa yatma diyen yok birazdan yatarım cnmeskiler napıyomuş yaa kaynana başında ne yatabilir ne uzana bilir..bizler yine şanslıyız valla...bbye doğum iznine falanmı çıktı acaba..malum iş yerinden giriyordu belki evinde internet yoksa....:44:
bekliyorum cnm hadi git bakalım....ankaraya kar yağmış bilmiyorum sizin ordada varmı ..haberlerde buzdan kayıp düşenleri gösterdi...hamilelerin o yollarda yürümesi ne mümkün
kızlar bu arada 6. ayıma kadar toplamda 8 kilo almış bi insanken
son iki ayımda bi 8 kilo daha almanın verdiği enerjiyle
kendime kafa kol girişmek istiyorum
ferayx canım hoşbulduk
nasılsın ??
eşin erkenden kalkıp işe gidiyo diye üzülen hassas insan seni :)
uyuyamadığın gecelr için kendine de üzülüyomusun bakiim heee
bırak çalışsınlar
erkeklere ölümmmmmmm
aqlarım öyle deme((( :d
aysebaharcım bu doğum sonrası depresyonu sanırım hormonların bi anda şaşırmasından kaynaklanan bişey
bebeğini istemeyip reddeden bile oluyomuş
hakkaten hiç kolay deil
sezeryanın tehlikesinden korkuyosun ama şunu unutma aynı yerden 10 kez ameliyat olan insanlar var
o yüzden hiç kafana takma vücudumuz tahminimizden çok çok daha güçlü
allahın izniyle ikinizde sağlıkla kurtulacaksınız :)
bekliyorum cnm hadi git bakalım....ankaraya kar yağmış bilmiyorum sizin ordada varmı ..haberlerde buzdan kayıp düşenleri gösterdi...hamilelerin o yollarda yürümesi ne mümkün
kızlar bu arada 6. ayıma kadar toplamda 8 kilo almış bi insanken
son iki ayımda bi 8 kilo daha almanın verdiği enerjiyle
kendime kafa kol girişmek istiyorum
Canım ben de Ankara'dayım sabah işe gelirken yollar ışıl ışıl parlıyordu buzdan
Eşim sıkı sıkı tembihledi sakın öğlen çıkıp gezme diye :))
Ben de korkudan yerimden kıpırdamadım valla
Normal insanlar için bile tehlikeli bu halimle popomun üzerine oturmayı hiç istemem valla : ))
cnm merak etme normali o zaten ya baştan beri dünya kadar kilo alsaydın..bişey olmaz gider kilolar yaaa...beni herkes motive ediyo sen zayıflarsın çok kilo almamışın diye..ondanmıdır nedir hiç kiloya takmıyorum ben sizde takmayın amannnnnnnn napalımmm boşverrrrrrrrrbebeler sağlıklı doğsunda...
sorma yaa ne kadarda iyi olursa olsun kaynanam ben evimi özlüyorum onlara gidince mesela..beraber yaşasak varya şuan işi hiç bitmeyen tipik bir köy kadını olduğu için yanmıştım şu halimle bile...iyiki evimiz ayrı yuvamız ayrı..allaha şükür...geçende haberlerde gelin kaynanasını boğmuş öldürmüş kızlar şok oldumsenin dünür online ama yazmıyo napıyosa artıkın..
kız var ya eski çağlarda yaşasam kesin fena olay çıkartır kadın haklarına katkıda bulunurdum katlanamazdım kız ben öle
Canım ben de Ankara'dayım sabah işe gelirken yollar ışıl ışıl parlıyordu buzdan
Eşim sıkı sıkı tembihledi sakın öğlen çıkıp gezme diye :))
Ben de korkudan yerimden kıpırdamadım valla
Normal insanlar için bile tehlikeli bu halimle popomun üzerine oturmayı hiç istemem valla : ))
cnm merak etme normali o zaten ya baştan beri dünya kadar kilo alsaydın..bişey olmaz gider kilolar yaaa...beni herkes motive ediyo sen zayıflarsın çok kilo almamışın diye..ondanmıdır nedir hiç kiloya takmıyorum ben sizde takmayın amannnnnnnn napalımmm boşverrrrrrrrrbebeler sağlıklı doğsunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?