2012 Şubat Anneleri

ferayx canım hoşbulduk
nasılsın ??
eşin erkenden kalkıp işe gidiyo diye üzülen hassas insan seni :)
uyuyamadığın gecelr için kendine de üzülüyomusun bakiim heee
bırak çalışsınlar
erkeklere ölümmmmmmm

aysebaharcım bu doğum sonrası depresyonu sanırım hormonların bi anda şaşırmasından kaynaklanan bişey
bebeğini istemeyip reddeden bile oluyomuş
hakkaten hiç kolay deil

sezeryanın tehlikesinden korkuyosun ama şunu unutma aynı yerden 10 kez ameliyat olan insanlar var
o yüzden hiç kafana takma vücudumuz tahminimizden çok çok daha güçlü
allahın izniyle ikinizde sağlıkla kurtulacaksınız :)

güne baya yoğun başlamışsın... bende hiç uyuyamadım nolcaksa böyle kızlar benim azbi işim var birazdan gelirim yine...

bekliyorum cnm hadi git bakalım....ankaraya kar yağmış bilmiyorum sizin ordada varmı ..haberlerde buzdan kayıp düşenleri gösterdi...hamilelerin o yollarda yürümesi ne mümkün

34. haftana girmissin gecmistir 2 kiloyu senin oglan da merak etme =)

oooo kızlar herkes burda
beni_olan nihlle ve herkes nasılsınız bakalım?
bbye nerde yahu_?

benim dünür burdamı yahuu nerdesin dünür..nerelere gittin bakim.....valla iyi diyelim iyi olalım uykusuzum ama nasılsa yatma diyen yok birazdan yatarım cnm eskiler napıyomuş yaa kaynana başında ne yatabilir ne uzana bilir..bizler yine şanslıyız valla...bbye doğum iznine falanmı çıktı acaba..malum iş yerinden giriyordu belki evinde internet yoksa....:44:

kızlar bu arada 6. ayıma kadar toplamda 8 kilo almış bi insanken
son iki ayımda bi 8 kilo daha almanın verdiği enerjiyle
kendime kafa kol girişmek istiyorum

34. haftana girmissin gecmistir 2 kiloyu senin oglan da merak etme =)

inş cnm...zira 3 geçmesi lazım yoksa çok cılız olur tutmaya korkar insan yahuuu...göbişimi sallıyo bazen ama ..... annesinin kuzusu....artık zaman git gide yaklaşıyo kızlar yaa....başımıza neler gelcek acaba...doğumla bebekle birlikte..Rabbim hayırlı günler göstersin..heyecan var valla....

senin dünür online ama yazmıyo napıyosa artıkın..
kız var ya eski çağlarda yaşasam kesin fena olay çıkartır kadın haklarına katkıda bulunurdum katlanamazdım kız ben öle

bekliyorum cnm hadi git bakalım....ankaraya kar yağmış bilmiyorum sizin ordada varmı ..haberlerde buzdan kayıp düşenleri gösterdi...hamilelerin o yollarda yürümesi ne mümkün

Canım ben de Ankara'dayım sabah işe gelirken yollar ışıl ışıl parlıyordu buzdan
Eşim sıkı sıkı tembihledi sakın öğlen çıkıp gezme diye :))
Ben de korkudan yerimden kıpırdamadım valla
Normal insanlar için bile tehlikeli bu halimle popomun üzerine oturmayı hiç istemem valla : ))

cnm merak etme normali o zaten ya baştan beri dünya kadar kilo alsaydın..bişey olmaz gider kilolar yaaa...beni herkes motive ediyo sen zayıflarsın çok kilo almamışın diye..ondanmıdır nedir hiç kiloya takmıyorum ben sizde takmayın amannnnnnnn napalımmm boşverrrrrrrrrbebeler sağlıklı doğsunda...

yawwum hosqeldın sende naber uyku manyaqı meleqım benım

Off bu kilo işi çok fena doğumdan sonra şubat 2012 anneleri zayıflama topiği açmamız gerekecek
Birbirimizi gaza getirmezsek bu kilolar hiç gitmeyecek gibi ((

ankarayı özledim kız ne şanslısın

ben artık tartılmasam diyorum bence sizde tartılmayın bana takılın kızlar..

senin dünür online ama yazmıyo napıyosa artıkın..
kız var ya eski çağlarda yaşasam kesin fena olay çıkartır kadın haklarına katkıda bulunurdum katlanamazdım kız ben öle
sorma yaa ne kadarda iyi olursa olsun kaynanam ben evimi özlüyorum onlara gidince mesela..beraber yaşasak varya şuan işi hiç bitmeyen tipik bir köy kadını olduğu için yanmıştım şu halimle bile...iyiki evimiz ayrı yuvamız ayrı..allaha şükür...geçende haberlerde gelin kaynanasını boğmuş öldürmüş kızlar şok oldum.....sürekli kavga ediyomuşlar zaten gelin en sonunda cinnet geçirmiş.......işi var herhalde benim dünürüm anca facelerde gezsin oooooo dünürrrrr huhuuuuuuuuuu nerdesiiinnnn...günlerin yaklaşıyo senin du bakalım..

düşenleri görsen cnm çok komiklerdi..aman allah korusun popo üstüne düşsen neyse bide yüz üstü düşersen o tehlikeli aman çok dikkat et....

yiyelim gitsin hobaaaaaaaaaaa

3 saat yoktum mubarek ne kadar yazmısınız:)
okuyamadım bıle atladım atladım

dıkkatımı ceken ortmenımın bebısı masallah topacımaaaa....

geldım sımdı eve cok yoruldum sızler nasılsınız gorusemedık epeydır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…