- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.841
Canım evet hakikaten doktorum çok iyi..
Sezeryan çizgimi gösterdi eşime...
....... Bey 3 sezeryan der misin?bu çizgiye sen dedi...
herkesin böyle değil mi dedi eşim..
HAyır dedi doktorum beden eşinizin bedeni..
Sen seçip almışsın dedi eşini:))))
Bende dedim ki..
Bu kezde aynı çizgi üzerinden olacak değil mi?
Evet dedi doktorum...
Çok korkuyorum ama hacerim ben son zamanlarda..
4. sezeryan olması...
Çok ürkütüyor beni...
Canım inşallah sende bundan sonraki doğumlarında
Gönlüne göre bir doktor bulursun...
İnan doktor çok önemli hacerim..
Sana herşeyi açıklamadıktan sonra
Doktor ne ki değil mi?
İnşallah kolay bir doğum olur canım senin için..
Annen mi bakacak canım?
Süper canım inan çok şanslısın..
Annen bir bakıcıdan çok daha iyi bakar zira...
Haber ver hastaneden sonra...
off offfnedır benım bu halım anneme karsı yaa..
ne zamana kadar bole hastanelerde ugrasacaz hıc bıseden tad almıyorum
hafta sonu annemdeydım alıntı yaparım oncekı zmnlarda anlattım cnm
gecmısı aksam okudum cok duygulandım ama ne yalan soylım
gelın ıyı bu ara yoruyor benı al sunu bırazda sen tası yaa
yetısemıyorum heryere duygularım karman corman gulımmı aglımmı offf offfffff....!
benım sancım var agrım var gecmıyo kasıgımdakı agrı..
eevet cogu dogum yapacaktı bugun noldu acaba..
bilmiyorum sizede oluyormu bazen gözüme öyle uzak geliyoki o zaman..bebekler olmuş mevlüdleri yapmışız...40 mız çıkmış..eski halimize geri dönmüşüz hatta daha güzel olcaz buna inanıyorum tabi..ama düşündüğüm zaman sanki o günler 2 3 yıl sonra olcakmış hiç gelmicekmiş gibi ....halbuki şurda ne kaldıki....ocak ayına bile girdik..daha yazın ben ocak şubat ayı gelcekmi acaba derken şimdi ne günlere geldik......Rabbime şükürler olsunki.....aynen şu durumdayım şuann.... ....inş herşey çok güzel olur.....
Annen iyidir umarım ...Kasıklarını agrını doktora sordunmu sen ..
2012ye girdik ya tamamdır gerisi yalan bu iş oldu bil..Şükür yüzüp yüzüp kuyruguna geldık ..
PortakaLLı kek yaptımNeye quLuyorum ama onu sorun bi ? bi sorun sorunnnnnnn ? :d
delı kız sen kesın ıcıne portakalı koymayı unutmusundur..
CıksYumurtanın birini yere düşürdüm ziyan oLdu die hüü hüüüüüüü başLadım zırLamaya :d Vay hep benim baŞıma qeLir böyLe antin kuntin işLerdeeeee Vay bi haLtıda becerememdeeee Vay zıbarıp yatmak varken kek yapmak senin neyine kimsinnnn senn kimsin kızım kimsinnnnn die homurdanmalardaaaa yedim kendimi yedim aLLahtan sinirden kafamı sokmadım ısıttıqım fırına Benim acil tarafından doqurmam Lazım yoksa baLatayı sıyırcam nıhleeeee
Ben delta hastanesinde, aslında yalnız olmasam ist da Sema istiyordum,ama evime cok yakın bu hastane.. ben fiyat almadım henüz ama 2011 fiyatlarını duydum arkadaşlardan normal 500,sezeryan 750..
ben her yerde erkekleri begeniyorum,okulda eğitimde çogu seyde erkekler daha sabırlı,daha anlayışlı oluyorlar.. kısmet böyleymiş napimm
Ayy sorma şekerim....Çarşıdan kendime bi kaç bişey aldım ama en çok sıpama ve kocişe yaradı yine bol bol onlara aldım aldıklarımın en güzelide taç dan winnie the pooh uyku seti aldım oğluşuma kıydım paraya
Ne kadar uygunmus gerçekten hastanende doğum canım ..Bizimki 1700 normal dogum,2200 sezeryan dogum resmen ..Bu da ocak zamssız halıydı ..Şu an tahmın bıle edemıyorum ve sezeryan istiyorum ..
Kızz kocana da mı aldın ,onu cezalı sanıyordum ben..Uyku setin hayırlı olsun cok şekermiş..KIZLAR PARK YATAK İÇİNE HANGI YATAKTAN ALDINIZ VİSCO YATAK ALMAK ISTIYORUM AMA 70DEN ASAGI YOK SANIRIM ..WAR MI DAHA UYGUNA ALAN??BİZDE 2 PARK YATAGI OLACAK KIZIMIN BIRI ANNEANNESEINDE DURACAK ..ANNEMLERIN APARTMANDAYIM BEN CUNKI YATAGI DEWAMLI TASIYAMAM ASAGI YUKARI ...2TANE ALMAM LAZIM YATAK..WAR MI KAMPANYAYLA UCUZA FALAN ALAN ??
delı kız yaa yerlerın pıslendıgıne deılde zıyanlıgamı uzuldun..
Herkese merhaba nasilsiniz bakalim, izne ayrilanlar benim gibi ayrilmistir herhalde, gecmisi okumak cepten zor oluyor bir ttek ikizleri olmus birinin erken ama sukur iyilermis galiba, bende cuma dr gittim suumda azalma gordu bu cuma tekrar gidicem yine azalma gorurse dogum dedi dr.bakalim ne olucak zaten kizimixi ignelerle tutuyoruz acele ediyor,allah herkese vakitli dogumlar nasip etsin, kendinize iyi bakin arada durumlari yazarim,bu arada oyelken izne cikmistir herhalde
Hamilelik değilde lohusalık aldım çamaşır tayt vs gibi...Bu arada bi arkadaşımdan süper bir fikir geldi banada çarşıda bulamadım...Tek kullanımlık külotlar varmış doğumdan sonra çok rahat oluyormuş bulursam kesin alcam sende bak derim...Yıkama kan derdi falan yok ne güzel
ben de bugün beşik almak için dışarı çıktım ama acayip yoruldum ve yürüyemedim eve döndüm.artık beğendiğim modelleri eşim iyi kötü biliyor gidip o alsın.inanılmaz zor yürüyorum.resmen ördek gibi.bugün okulda dalga geçiyorlar buraya havlu jilet falan getirelim sen yakında burada doğurursun diye.kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok ağırlaştım.toplamda 16 kilo aldım daha da var sanırım bi 5 kilo daha alırım.
02 Molfix Jumbo Mini Bebek Bezi 3-6 Kg 92 Adet(15. Yıl Ürünü) - Ürün Kategorileri
iLqiLenenLere ve haLa uyqun fıyata bebek bezı buLupta stok yapamayanLara. MeseLa ben :)))))
Aaaa suyun azaldıgı ıcın mı dogum dedı,erken degıl mı 32.hafta için??
Ben aldım,hiç güzel değildi.Naylon gibi birşey..Giyilecek birşey değil bence ,ama denemek için al istiyorsan ..Ya da pazardan al 1 mılyona 6-7 tane kullan at normal kılodu ..
Ben de penguen gibi yürüyorum artık
Kaç Tl bunlar ama yazmıyor ki?..Bu arada stok yapanlar,aynı kilodan çok çok almasınlar..Bebek çok hızlı büyüyormuş ve bi paket bitince bir üst bedene geçebilirmmişizz...
yok kızCanım bende haLa aLmadım o nedenLe netten karqo ucretsız oLanLardan arastırma yapıyOrum.
BırkaC Lınk atayım fıkrın oLsun.
babymoon eko oyun park yatak 60*120 GittiGidiyor.com'da #48557293
minikbaby | Sunny Baby Compact Park Karyola (60*120)
Le Bebe Çok Fonksiyonlu Park Yatak - e-bebek.com
normaL oLmadıqımı soyLemısmıydım ?
KızLar civiLde en cok satıLan ve en uyqun Sey bebek bezLeriymiŞ ankette bunu qosterıyor fıyatLarda cıdden sasırtıcı.
UsteLık qun ıcerısınde 16,00'ya kadar verıLen sıparısLer aynı qun karqoda ve karqo ucretı fırmaya aıt.
bıLqınız oLSun...
hastananeye goturdugumuz gıbı deıl cnm duzeldı bırazdaha
dr sormadm agrımı.
Canım bende haLa aLmadım o nedenLe netten karqo ucretsız oLanLardan arastırma yapıyOrum.
BırkaC Lınk atayım fıkrın oLsun.
babymoon eko oyun park yatak 60*120 GittiGidiyor.com'da #48557293
Le Bebe Çok Fonksiyonlu Park Yatak - e-bebek.com
normaL oLmadıqımı soyLemısmıydım ?
yok kızask olsun sevıyorum ben senı:)
cıvılden sıparısler kargo ucretı almıyorlarmı
bu arada bye ıle gorustum sayım varmıs onun ıcın gelemıyormus
dr gıtmıs bebısı cok saglıklıymıs.
Saol canım ben yatağı aldım da içine konan yatagı alamadım hala..Ben 109 TLye bulunca hemen aldım uygundu ..ebebek adlı bir magazadan bulmustuk ..Orada warsa bakabılırsın ..Özellılerı de farklı degıl öburlerınden..
Bende senı sewıOrum Kuzum benım :)
bbyeden haber qeldı aman allahım
Cok ıyı fıyatmıs canım bende o araLarda oLSun ıstıyorum.
CıksYumurtanın birini yere düşürdüm ziyan oLdu die hüü hüüüüüüü başLadım zırLamaya :d Vay hep benim baŞıma qeLir böyLe antin kuntin işLerdeeeee Vay bi haLtıda becerememdeeee Vay zıbarıp yatmak varken kek yapmak senin neyine kimsinnnn senn kimsin kızım kimsinnnnn die homurdanmalardaaaa yedim kendimi yedim aLLahtan sinirden kafamı sokmadım ısıttıqım fırına Benim acil tarafından doqurmam Lazım yoksa baLatayı sıyırcam nıhleeeee
Ne kadardır kı acaba..Aynı boyutta almamaya calıs olur mu?Çabuk buyuyorlarmıs heba olmasın..senınkı kac kg dogacak Nıhle??COLOR]KızLar civiLde en cok satıLan ve en uyqun Sey bebek bezLeriymiŞ ankette bunu qosterıyor fıyatLarda cıdden sasırtıcı.
UsteLık qun ıcerısınde 16,00'ya kadar verıLen sıparısLer aynı qun karqoda ve karqo ucretı fırmaya aıt.
bıLqınız oLSun...
Maalesef hıc bılmıyorum ama Haknur arkadasımızın uyku setı aldıgı lınkın oldugu sayfaya bak ıstersen wardı sanırırm newresımler de..kızlar mrb bende 36 haftalığım size sormak istedğim netten nevresim takımı almak istiyorum bana önerceğiniz marka varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?