2012 Şubat Anneleri

4.kez sezeryandan dolayı mı riskin var senin??Ne söyledı doktorun..

Annen iyidir umarım ...Kasıklarını agrını doktora sordunmu sen ..

2012ye girdik ya tamamdır gerisi yalan bu iş oldu bil..Şükür yüzüp yüzüp kuyruguna geldık ..

Annen iyidir umarım ...Kasıklarını agrını doktora sordunmu sen ..

2012ye girdik ya tamamdır gerisi yalan bu iş oldu bil..Şükür yüzüp yüzüp kuyruguna geldık ..

hastananeye goturdugumuz gıbı deıl cnm duzeldı bırazdaha
dr sormadm agrımı .

Son düzenleme:
delı kız sen kesın ıcıne portakalı koymayı unutmusundur..

Cıks Yumurtanın birini yere düşürdüm ziyan oLdu die hüü hüüüüüüü başLadım zırLamaya :d Vay hep benim baŞıma qeLir böyLe antin kuntin işLerdeeeee Vay bi haLtıda becerememdeeee Vay zıbarıp yatmak varken kek yapmak senin neyine kimsinnnn senn kimsin kızım kimsinnnnn die homurdanmalardaaaa yedim kendimi yedim aLLahtan sinirden kafamı sokmadım ısıttıqım fırına Benim acil tarafından doqurmam Lazım yoksa baLatayı sıyırcam nıhleeeee

delı kız yaa yerlerın pıslendıgıne deılde zıyanlıgamı uzuldun..

Ne kadar uygunmus gerçekten hastanende doğum canım ..Bizimki 1700 normal dogum,2200 sezeryan dogum resmen ..Bu da ocak zamssız halıydı ..Şu an tahmın bıle edemıyorum ve sezeryan istiyorum ..

Kızz kocana da mı aldın ,onu cezalı sanıyordum ben..Uyku setin hayırlı olsun cok şekermiş..KIZLAR PARK YATAK İÇİNE HANGI YATAKTAN ALDINIZ VİSCO YATAK ALMAK ISTIYORUM AMA 70DEN ASAGI YOK SANIRIM ..WAR MI DAHA UYGUNA ALAN??BİZDE 2 PARK YATAGI OLACAK KIZIMIN BIRI ANNEANNESEINDE DURACAK ..ANNEMLERIN APARTMANDAYIM BEN CUNKI YATAGI DEWAMLI TASIYAMAM ASAGI YUKARI ...2TANE ALMAM LAZIM YATAK..WAR MI KAMPANYAYLA UCUZA FALAN ALAN ??

Canım bende haLa aLmadım o nedenLe netten karqo ucretsız oLanLardan arastırma yapıyOrum.
BırkaC Lınk atayım fıkrın oLsun.
babymoon eko oyun park yatak 60*120 GittiGidiyor.com'da #48557293
minikbaby | Sunny Baby Compact Park Karyola (60*120)
minikbaby | Sunny Baby Compact Park Karyola (60*120)
Le Bebe Çok Fonksiyonlu Park Yatak - e-bebek.com

delı kız yaa yerlerın pıslendıgıne deılde zıyanlıgamı uzuldun..

normaL oLmadıqımı soyLemısmıydım ?

Aaaa suyun azaldıgı ıcın mı dogum dedı,erken degıl mı 32.hafta için??

Ben aldım,hiç güzel değildi.Naylon gibi birşey..Giyilecek birşey değil bence ,ama denemek için al istiyorsan ..Ya da pazardan al 1 mılyona 6-7 tane kullan at normal kılodu ..

Ben de penguen gibi yürüyorum artık

02 Molfix Jumbo Mini Bebek Bezi 3-6 Kg 92 Adet(15. Yıl Ürünü) - Ürün Kategorileri

iLqiLenenLere ve haLa uyqun fıyata bebek bezı buLupta stok yapamayanLara. MeseLa ben :)))))

Kaç Tl bunlar ama yazmıyor ki?..Bu arada stok yapanlar,aynı kilodan çok çok almasınlar..Bebek çok hızlı büyüyormuş ve bi paket bitince bir üst bedene geçebilirmmişizz...

KızLar civiLde en cok satıLan ve en uyqun Sey bebek bezLeriymiŞ ankette bunu qosterıyor fıyatLarda cıdden sasırtıcı.
UsteLık qun ıcerısınde 16,00'ya kadar verıLen sıparısLer aynı qun karqoda ve karqo ucretı fırmaya aıt.
bıLqınız oLSun...

Ürün sabit fiyatLı oLmadıqı ve 15.yıLa özeL indirimde oLduqu için fiyatını deqiL taksitLerini yazmısLar. 20 tL'ye faLan qeLıyor yada 1-2 tL fazLadır. Bu adete qore ıyı qeLdı bana Yenı doqan bebısLerın cOk fazLa bez kırLettıqını dusunursek idareten aLınabiLir ...

yok kız ask olsun sevıyorum ben senı:)

cıvılden sıparısler kargo ucretı almıyorlarmı

bu arada bye ıle gorustum sayım varmıs onun ıcın gelemıyormus
dr gıtmıs bebısı cok saglıklıymıs.

hastananeye goturdugumuz gıbı deıl cnm duzeldı bırazdaha
dr sormadm agrımı .

Saol canım ben yatağı aldım da içine konan yatagı alamadım hala..Ben 109 TLye bulunca hemen aldım uygundu ..ebebek adlı bir magazadan bulmustuk ..Orada warsa bakabılırsın ..Özellılerı de farklı degıl öburlerınden..

Bende senı sewıOrum Kuzum benım :)
bbyeden haber qeldı aman allahım

Cok ıyı fıyatmıs canım bende o araLarda oLSun ıstıyorum.

kızlar mrb bende 36 haftalığım size sormak istedğim netten nevresim takımı almak istiyorum bana önerceğiniz marka varmı ?

Bgn hassas gündesin heralde sen ..
Ne kadardır kı acaba..Aynı boyutta almamaya calıs olur mu?Çabuk buyuyorlarmıs heba olmasın..senınkı kac kg dogacak Nıhle??COLOR]

kızlar mrb bende 36 haftalığım size sormak istedğim netten nevresim takımı almak istiyorum bana önerceğiniz marka varmı ?
Maalesef hıc bılmıyorum ama Haknur arkadasımızın uyku setı aldıgı lınkın oldugu sayfaya bak ıstersen wardı sanırırm newresımler de..

Bebek Ürünleri
buradan bak bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…