2012 Şubat Anneleri

oooooooo bukle sen herkesi aldın ama bize bi kamyon lazım...........ormana gider gibi güle oynaya piknik sepetleri bebeler elimizde gidelim..yoksa anca yeter kamyon bize......

saol cnm valla sızden tesellı buluyorum. ne yalan dıyım..

kamyonmu

küçükyalı da orta sınıf bir hastane.. A sınıfı değil yani :)) sen hangi hastanede dogum yapacaksın canım ?

Ankara'da Koru hastanesinde yeni açılan bi hastane
Yeni olması avantaj mı dezavantaj mı bilmiyorum valla
Ama geçen ay bir arkadaşım aynı hastanede yaptı doğumunu
Normal doğum yaptı Çok memnun kaldım dedi
O biraz olsun içimi rahatlattı

saol bebeqım bakarım ozaman.
hıc ıyı deılım he bı tuhafım enerjım dusuk yuzum asık bısı yapmak ıstemıyorum
öffff
cnm valla bende öyleyim evi bir süpüreyim zar zor olcak ama yarın eşim evde bide onun yanında temizlikle uğraşmim..sonra yatış tabi.....hiç halim yok benimde....
küçükyalı da orta sınıf bir hastane.. A sınıfı değil yani :)) sen hangi hastanede dogum yapacaksın canım ?

bendeee...ben kadından bile utanıyorummmmmm :S
inş cnm allah o anda utancımızı yenmemizi nasip ederde güzel olur herşey..yoksa işimiz zor ama napalım...onlarında işi bu...
canım sen merak etme hepimiz sığarız bebişlerde sığar gönlümüz geniş kuzum merak etme eğlene oynaya gideriz

valla cnm çok güzel didin ..şincik gidesim geldi........

canlarım ben kaçıyorum....halim yok malum işimde var azcık....görüşürüz inş.......düzeliriz yarına kadar inş..öptüm sizi kocamannnnnnnn bebelere iyi bakın....:80:

haydin kaç bakalım öpüldün bebeğim.. bende gidip tansiyonuma baktırcam terde bastı beni

hb cnm ıyı olmaya calısıyorum. bunada sukur.
vallahı verılmıs sadakam varmıs..

senın de bebegıne masallah cnm
vıdeoya alsaydın barı..

Canım almadım ama yeter resimleri...

Yok canım Allah olmayanlara versin inan..
Canım sor doktoruna herşeyi..
Kafası nerde... elleri bacakalrı...
Sor merak ettikelerini..
Özel mi seninde doktorun?
Yusuf olacak gibi..
Yusuf yüzlü....

saol cnm valla sızden tesellı buluyorum. ne yalan dıyım..

kamyonmu

bukle sağ olsun yoldan geçeni alıyo geçeni alıyo kamyon şart tabi bize.....

inş düzelir anacın cnm inş allahım bi daha yaşatmasın......hastane ortamındanda nefret ederim ben o koku o hava mahvediyo insanı..çok zor işi ...inş bişey olmaz bi daha..yüreciğini ferah tut kendine iyi bak dünürüm..grşrüz inş .....ben kaçayım zira pek halim yok keyfimde.....byy byyyy

Canım senin tazminat işin ne oldu?

özel cnm sorcam inş.....valla bu sefer dr un çekeceği var benden....öptüm senide..yusufuda...

Ben cıkıyorum kızlar bıraz ortalıqı toplayayım belkı bırazda yatarım kafam hıc yerınde deqıl
Öpüyorum sızı dıkkat edın

hımm.. yeni olması bence sorun olmazz..hastane yeni olsa da sonucta kadrosu deneyimli elemanlardan oluşuyordur.. Ablam aynı sınıf hastanede Kocaeli de dogum yaptı 1500 tl imiş.. Burada A sınıfı hastanelerde 2000 3000 civarı... otel gibi hastaneler.. Ama izmit gibi küçük bir yerde aynı sınıftaki hastanelerde muayne ücreti ve dogum ücretleri daha pahalı... çok şaşırdım...
bizimkisi bebek dostu mu ne seçilmiş geçen sene, dogum olayı cok var yenidogan yogun bakım ünitesi de var.. ama keşke diger dr ile başlasaydım ... yani dogumda sıkıntı olmaz gibime geliyor ama drcum biraz fazla yogun :))

neyse hakkımızda hayırlısı olsun... bir daha düşünmüyorum bebek ama olursa şu otel gibi olan hastanelerden yararlanmak isterim :))

ınsallah cnm bende yoruldum ıyıce..
dııkat et kendıne..
özel cnm sorcam inş.....valla bu sefer dr un çekeceği var benden....öptüm senide..yusufuda...
her sefernde bnde ole dıyom ama unutuyorm kızı gorunce..
Ben cıkıyorum kızlar bıraz ortalıqı toplayayım belkı bırazda yatarım kafam hıc yerınde deqıl
Öpüyorum sızı dıkkat edın

valla bnde yorgunum cnm dınkenım de yemek yapım..
ılerleyen zmnlarda grs.
opuyrm kocaman kızlar sızlerı...

Son düzenleme:
ahaaaaaaaaa
kız neler aldın bakim ohhhhhhhhhhh sefem olsun

Ayy sorma şekerim....Çarşıdan kendime bi kaç bişey aldım ama en çok sıpama ve kocişe yaradı yine bol bol onlara aldım aldıklarımın en güzelide taç dan winnie the pooh uyku seti aldım oğluşuma kıydım paraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…