- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.801
saol bebeqım bakarım ozaman.
hıc ıyı deılım he bı tuhafım enerjım dusuk yuzum asık bısı yapmak ıstemıyorum
öffff
cnm çok geçmiş olsun annene cidden üzülüyorum hastane köşelerinde harap oluyo kadın sürekli..ne zor illet bu şeker yarabbim yaa inş bi daha olmaz bişey cnm yaa
ayşecim evet okudum şimdi çoğunu.....bağlatmayı iyi düşünmüşün ama ben 5 ciyide yaparsın diye ümit ediyodum ama 4 cü sezeryana o riske girdiysen artık 5 çok zor tabi..hakkında hayırlısı olsun cnm korkma inş...bişeycik olmaz..bu arada tekrar aynı yerden olacağınıda ilkkez senden öğrenmiş olduk..sanırım 3 aşkın sezeryanda öyle yapıyolar dimi..normalde her seferinde bi altından diye biliyorum ben....dr gerçekten ilgili bi dr ki çoğu şeyde bilgi vermiş..ben dr çok yoğun olduğu için her gitmemde bi türlü rahat sohbet edemedim ama bu kez telefon edip uygun bi saatinde gitmeyi ümit ediyorum...çünkü ekstradan eşime dedim konuşalım küvezlik bi durum olursa bize masraf çıkarmasın dedim..bazı doktorlar biliyosunuz kızlar kuveze koyup ekstradan para çıkarıyolr masraf oluyo bi dünya..hepsini konuşmak lazım...ne güzel herşeyini görmüşün cnm ya ben hiç bişey anlamıyorum ultrasondan dr diyo şurası şurası diye ama bi türlü bişeye benzetemiyorum..bi tek anladığım kafası..ismi yusuf olck sanırsam adı gibi yusuf yüzlü yakışıklı olur inş....güzel huylu olur....
oooooooo bukle sen herkesi aldın ama bize bi kamyon lazım...........ormana gider gibi güle oynaya piknik sepetleri bebeler elimizde gidelim..yoksa anca yeter kamyon bize..... .
küçükyalı da orta sınıf bir hastane.. A sınıfı değil yani :)) sen hangi hastanede dogum yapacaksın canım ?
cnm valla bende öyleyim evi bir süpüreyim zar zor olcak ama yarın eşim evde bide onun yanında temizlikle uğraşmim..sonra yatış tabi.....hiç halim yok benimde....saol bebeqım bakarım ozaman.
hıc ıyı deılım he bı tuhafım enerjım dusuk yuzum asık bısı yapmak ıstemıyorum
öffff
inş cnm allah o anda utancımızı yenmemizi nasip ederde güzel olur herşey..yoksa işimiz zor ama napalım...onlarında işi bu...küçükyalı da orta sınıf bir hastane.. A sınıfı değil yani :)) sen hangi hastanede dogum yapacaksın canım ?
bendeee...ben kadından bile utanıyorummmmmm :S
canım sen merak etme hepimiz sığarız bebişlerde sığar gönlümüz geniş kuzum merak etme eğlene oynaya gideriz
cnm valla bende öyleyim evi bir süpüreyim zar zor olcak ama yarın eşim evde bide onun yanında temizlikle uğraşmim..sonra yatış tabi.....hiç halim yok benimde....
inş cnm allah o anda utancımızı yenmemizi nasip ederde güzel olur herşey..yoksa işimiz zor ama napalım...onlarında işi bu...
valla cnm çok güzel didin ..şincik gidesim geldi........
canlarım ben kaçıyorum....halim yok malum işimde var azcık....görüşürüz inş.......düzeliriz yarına kadar inş..öptüm sizi kocamannnnnnnn bebelere iyi bakın....:80:
hb cnm ıyı olmaya calısıyorum. bunada sukur.
vallahı verılmıs sadakam varmıs..
senın de bebegıne masallah cnm
vıdeoya alsaydın barı..
cnm çok geçmiş olsun annene cidden üzülüyorum hastane köşelerinde harap oluyo kadın sürekli..ne zor illet bu şeker yarabbim yaa inş bi daha olmaz bişey cnm yaa
ayşecim evet okudum şimdi çoğunu.....bağlatmayı iyi düşünmüşün ama ben 5 ciyide yaparsın diye ümit ediyodum ama 4 cü sezeryana o riske girdiysen artık 5 çok zor tabi..hakkında hayırlısı olsun cnm korkma inş...bişeycik olmaz..bu arada tekrar aynı yerden olacağınıda ilkkez senden öğrenmiş olduk..sanırım 3 aşkın sezeryanda öyle yapıyolar dimi..normalde her seferinde bi altından diye biliyorum ben....dr gerçekten ilgili bi dr ki çoğu şeyde bilgi vermiş..ben dr çok yoğun olduğu için her gitmemde bi türlü rahat sohbet edemedim ama bu kez telefon edip uygun bi saatinde gitmeyi ümit ediyorum...çünkü ekstradan eşime dedim konuşalım küvezlik bi durum olursa bize masraf çıkarmasın dedim..bazı doktorlar biliyosunuz kızlar kuveze koyup ekstradan para çıkarıyolr masraf oluyo bi dünya..hepsini konuşmak lazım...ne güzel herşeyini görmüşün cnm ya ben hiç bişey anlamıyorum ultrasondan dr diyo şurası şurası diye ama bi türlü bişeye benzetemiyorum..bi tek anladığım kafası..ismi yusuf olck sanırsam adı gibi yusuf yüzlü yakışıklı olur inş....güzel huylu olur....
saol cnm valla sızden tesellı buluyorum. ne yalan dıyım..
kamyonmu
cnm valla bende öyleyim evi bir süpüreyim zar zor olcak ama yarın eşim evde bide onun yanında temizlikle uğraşmim..sonra yatış tabi.....hiç halim yok benimde....
inş cnm allah o anda utancımızı yenmemizi nasip ederde güzel olur herşey..yoksa işimiz zor ama napalım...onlarında işi bu...
valla cnm çok güzel didin ..şincik gidesim geldi........
canlarım ben kaçıyorum....halim yok malum işimde var azcık....görüşürüz inş.......düzeliriz yarına kadar inş..öptüm sizi kocamannnnnnnn bebelere iyi bakın....:80:
Canım almadım ama yeter resimleri...
Yok canım Allah olmayanlara versin inan..
Canım sor doktoruna herşeyi..
Kafası nerde... elleri bacakalrı...
Sor merak ettikelerini..
Özel mi seninde doktorun?
Yusuf olacak gibi..
Yusuf yüzlü....
Ankara'da Koru hastanesinde yeni açılan bi hastane
Yeni olması avantaj mı dezavantaj mı bilmiyorum valla
Ama geçen ay bir arkadaşım aynı hastanede yaptı doğumunu
Normal doğum yaptı Çok memnun kaldım dedi
O biraz olsun içimi rahatlattı
ınsallah cnm bende yoruldum ıyıce..bukle sağ olsun yoldan geçeni alıyo geçeni alıyo kamyon şart tabi bize.....
inş düzelir anacın cnm inş allahım bi daha yaşatmasın......hastane ortamındanda nefret ederim ben o koku o hava mahvediyo insanı..çok zor işi ...inş bişey olmaz bi daha..yüreciğini ferah tut kendine iyi bak dünürüm..grşrüz inş .....ben kaçayım zira pek halim yok keyfimde.....byy byyyy
her sefernde bnde ole dıyom ama unutuyorm kızı gorunce..özel cnm sorcam inş.....valla bu sefer dr un çekeceği var benden....öptüm senide..yusufuda...
Ben cıkıyorum kızlar bıraz ortalıqı toplayayım belkı bırazda yatarım kafam hıc yerınde deqıl
Öpüyorum sızı dıkkat edın
Kızlarrrr ben geldim ayağımın tozuyla çarşıdannn
ahaaaaaaaaa
kız neler aldın bakim ohhhhhhhhhhh sefem olsun
çok güzel güle güle kullansın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?