2012 Şubat Anneleri

çok güzelmiş canım güle güle yatır oğluşunu
kız kocişini affettin heralde

Teşekkür ederim canım benim...Yookkkkk daha tam anlamıyla affetmedim akşama saklıyorum konuşmayı...Şimdi merhaba merhabayız gecede ayrı yattık zaten Çarşıdan onunla oğluma bişeyler aldım evet ama napayım kendime almaktansa onlara almak daha mutlu ediyo beni nedense bu kötü huyum heraldeee

iyi yapmışsın canım kendinede alsaydın kız bişiler bol bol hamilelik alsaydın

Zaten dün kendisiyle biraz konuştum artık böyle bir hata yapacağını zannetmiyorum çünkü anladı oda hatasını ve haklısın demekten başka bişey demedi...Ahh ahhh azcık dinlese beni neler olacakta erkeklik işte bayanlar tarafından yönetilmek zorlarına gidiyooo

Herkese merhaba nasilsiniz bakalim, izne ayrilanlar benim gibi ayrilmistir herhalde, gecmisi okumak cepten zor oluyor bir ttek ikizleri olmus birinin erken ama sukur iyilermis galiba, bende cuma dr gittim suumda azalma gordu bu cuma tekrar gidicem yine azalma gorurse dogum dedi dr.bakalim ne olucak zaten kizimixi ignelerle tutuyoruz acele ediyor,allah herkese vakitli dogumlar nasip etsin, kendinize iyi bakin arada durumlari yazarim,bu arada oyelken izne cikmistir herhalde

iyi yapmışsın canım kendinede alsaydın kız bişiler bol bol hamilelik alsaydın

Hamilelik değilde lohusalık aldım çamaşır tayt vs gibi...Bu arada bi arkadaşımdan süper bir fikir geldi banada çarşıda bulamadım...Tek kullanımlık külotlar varmış doğumdan sonra çok rahat oluyormuş bulursam kesin alcam sende bak derim...Yıkama kan derdi falan yok ne güzel

ben de bugün beşik almak için dışarı çıktım ama acayip yoruldum ve yürüyemedim eve döndüm.artık beğendiğim modelleri eşim iyi kötü biliyor gidip o alsın.inanılmaz zor yürüyorum.resmen ördek gibi.bugün okulda dalga geçiyorlar buraya havlu jilet falan getirelim sen yakında burada doğurursun diye.kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok ağırlaştım.toplamda 16 kilo aldım daha da var sanırım bi 5 kilo daha alırım.

Park yatak mı alcan canım normal beşikmi???16 kilo iyiymiş ya bende en son 2 hafta önce tartıldım 11 kilo almıştımmm

Kızlar benim azıcık ütüm var onları yapayım...Adamcağızın giyecek gömleği kalmadı

canım peki gittiğinde doğum derse o gün mü doğurcan hemen ayyyy çok heyecanlandım.. evet dygbal doğum yaptı ikizleri iyi.. oyelkende izne ayrıldı .. bende çalışablir rapıoru alıp devam edenlerden olucam

çok iyi yapmışsın canım benimde bebeğimin herşeyi tam benim bi kaç eksiğim var daha bende tamamlayım bu hafta sonu bari

bende ağırım ama halla iddia ediyorum güzelim diye
senin gibi daha giderim var diyorum bakalım nasıl olacaksak doğuma kadar..

yok canım park yatak değil.sonradan büyüyebilen beşik diye geçiyor.yanında küçük bi dolabı altta da 3 tane çekmecesi var.

Bende ondan aldım canım çok güzel duruyor hemde rahat olduğunu düşünüyorum hatta geceleri uyuyamıyorum eşime diyorum buna yatayım salla beni diyee

Çok güzel anlatmıssın yıne ..Maaşallah harıka kılosu boyu da Rahmın kapalı olması vs..Kordonun durumu herşeye koskocaaaa Süpermiş ne güzel anlatmıssın harıkasın yaa..

Walla ben de geçen gün ağdacıma ulaşamadım onu aramadan gidilmiyordu,yağmur da wardı cumartesı günü..Arabada bir zırlamaya başladım ,eşim şok oldu ..Dedim bir haftadır hava süperdi,ben cıkınca yagmurlu ve kötu oldu amaaa ...ühüüü diye diye zırladım..Ben eşimin işe gitmesini de kıskanıyorum ama yoruluyor dıye degıl ben de işime gitmeyi özledim ..Ewde elim kolum bağlı gibiyim ..Ağrılarımı da hissediyorum çok çok..Tek de dolasamıyorum artık ..Ufff

Ayy daha da mı depresyonu war bu olayın..Ben daha fazla depresyonu kaldıramam heralde..Ne korkunç şeyler warmış yaw..Bazı kadınlar kocalarına aşık çıkarken ameliyathaneden ,bazıları da ''senin yüzünden bu haldeyiiim pisliiikkkk diyorlarmışşş.Nefret edıyorlarmıs dı mı..?49:

Benimki artık ultrason resmıne de gerek yok demeye basladı yaa paramızla rezıl edıyor bu doktorlar da bizi ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…