- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.821
çok güzelmiş canım güle güle yatır oğluşunu
kız kocişini affettin heralde
Teşekkür ederim canım benim...Yookkkkk daha tam anlamıyla affetmedim akşama saklıyorum konuşmayı...Şimdi merhaba merhabayız gecede ayrı yattık zatenÇarşıdan onunla oğluma bişeyler aldım evet ama napayım kendime almaktansa onlara almak daha mutlu ediyo beni nedense bu kötü huyum heraldeee
iyi yapmışsın canım kendinede alsaydın kız bişiler bol bol hamilelik alsaydın
ben de bugün beşik almak için dışarı çıktım ama acayip yoruldum ve yürüyemedim eve döndüm.artık beğendiğim modelleri eşim iyi kötü biliyor gidip o alsın.inanılmaz zor yürüyorum.resmen ördek gibi.bugün okulda dalga geçiyorlar buraya havlu jilet falan getirelim sen yakında burada doğurursun diye.kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok ağırlaştım.toplamda 16 kilo aldım daha da var sanırım bi 5 kilo daha alırım.
Herkese merhaba nasilsiniz bakalim, izne ayrilanlar benim gibi ayrilmistir herhalde, gecmisi okumak cepten zor oluyor bir ttek ikizleri olmus birinin erken ama sukur iyilermis galiba, bende cuma dr gittim suumda azalma gordu bu cuma tekrar gidicem yine azalma gorurse dogum dedi dr.bakalim ne olucak zaten kizimixi ignelerle tutuyoruz acele ediyor,allah herkese vakitli dogumlar nasip etsin, kendinize iyi bakin arada durumlari yazarim,bu arada oyelken izne cikmistir herhalde
Hamilelik değilde lohusalık aldım çamaşır tayt vs gibi...Bu arada bi arkadaşımdan süper bir fikir geldi banada çarşıda bulamadım...Tek kullanımlık külotlar varmış doğumdan sonra çok rahat oluyormuş bulursam kesin alcam sende bak derim...Yıkama kan derdi falan yok ne güzel
ben de bugün beşik almak için dışarı çıktım ama acayip yoruldum ve yürüyemedim eve döndüm.artık beğendiğim modelleri eşim iyi kötü biliyor gidip o alsın.inanılmaz zor yürüyorum.resmen ördek gibi.bugün okulda dalga geçiyorlar buraya havlu jilet falan getirelim sen yakında burada doğurursun diye.kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok ağırlaştım.toplamda 16 kilo aldım daha da var sanırım bi 5 kilo daha alırım.
Park yatak mı alcan canım normal beşikmi???16 kilo iyiymiş ya bende en son 2 hafta önce tartıldım 11 kilo almıştımmm
yok canım park yatak değil.sonradan büyüyebilen beşik diye geçiyor.yanında küçük bi dolabı altta da 3 tane çekmecesi var.
Haknurum qule qule kullansın oqLusun cok tatLıymıs cıdden :)
Bende ondan aldım canım çok güzel duruyor hemde rahat olduğunu düşünüyorum hatta geceleri uyuyamıyorum eşime diyorum buna yatayım salla beni diyee[
Bende bundan buLdum hemde cOk uyqun fıyata. aLtında cekmeceLerı var mobıLya kendınden saLLamaLı.
Ama ne bıLım kıracısın aLma mobıLya rahat oLmaz dıyOLar kafam karıstı.
Bu park yatakLarada bı ısınamadım cOk kaba qeLıyoLar bana ıstedıqı kadar pembe oLSun :26:
Canım cuma günü gittim doktoruma..
Hemen aldı beni..
Daha kilomu bile ölçmemeişti dış gebelik vakası geldi..
15 dakika dedi bana..
Ama VAlla 45 dk da geldi:)))
Aslında başka bir doktorun vakasıydı.
Ama benim doktoru çağırdı diğer doktor...
bende o arada portakal suyu limonata çay su
Boyuna tıkındım...
Bedava ya:)))
Doktorum ye yiyebildiğin kadar diyince...
Hepsi benden diyince:)))
Abarttım sanırım..
Tansiyonum 10/6 ydı..
Kilom 76 olmuştu..
Maşallahım var yani..
Kilo limitim dolmuş..
Dedim ben daha alırım..
Sonrasında inşallah veririm...
Bebeğim 2 kg olmuş..
Boyu 42 cm dı..
Ayşe güzel bir isim dedi bana...
dedim kız mı oldu 9 ay sonunda:))))
Baktı baktı...
dedi yumurtalıklarının ikiside burda bak...
O kadar güzeldi ki..
Doktor bana " Yusuf suresini mi dinletiyorsun ?
Çok güzel bir bebek.. Adı Yusuf olsun" dedi...
Renkli ve siyah beyaz ultrason fotolarını verdi..
Resmen şov yapıyor bu oğlun dedi..
Esnedi...
Ağzını kocaman açtı..
Sonra elleriyle kapattı..
film izler gibi izledik..
Saçları var mı dedim?
Bakalım dedi....
Baktık..Az uz böyle bebek saçı gibi saçları vardı:)))
Bana benziyordu kuzum..
Çok beğendim..
Allah nazarlardan korusun..
Kordon kanına baktı gayet güzeldi..
KAlp sesine baktık..
Dakikada 132 atıyordu...
Sonra beyin damarlarındaki kana baktık...
Bunu gören ilk kadınlardansın dedi doktorum..
Bu çok önemli dedi...
Böbreklerine kalbine midesine baktı..
Sağlıklı maşallah dedi...
Bacakları elleri oynak kıpır kıpırdı...
Doğum pozisyonu almıştı..
Rahim kapalı dedi...
Erken doğum riskin yok..
Sonra kordona tekrar baktı..
YAnda dedi.
Dolanma gibi bişey olmaz dedi.. İnşallah...
Bundan sonra dikkatli ve uyanık olman gerek dedi ama..
Kordon dolanması bu haftalrda sık rastlanılan bir durum..
Eğer günde 10 kez hareket etmezse bebek..
Yarın hareket eder diye bekleme sakın dedi...
Derhal gel bana..
Sütünü ve kan ilaçlarını al dedi...
Sonra doğum günü; 14 Şubat 2012....
Nts ye daha girmedim...
Ocak sonu inşalah..
Ocak ayının sonuna değin de çalışacağım..
O gün oğluma triko patik aldım...
Fazla bişeyimiz yok yeni..
Ama ablalarının ve abisinin kıyafetlerini yıkamaya başladım gece..
İnşallah herşey güzel olur...
Sürekli usg fotolarına bakıp kızlar gösteriyorum..
Noluyor bana:))))
Hafta sonu çocukların odalarını da düzenledim...
Hafif bir sırt ve bel ağrım var..
Spinal ve epidural arasındaki farkı sordum
bebeğin narkozdan etkilenme meselesini..
Alakası yok dedi doktorum...
İkisi de aynı şey....
Başağrısını sordum...
%3 lük başağrısı riski her ameliyat sonrası beklenen bir durumdur dedi canım..
Tüpler kesin bağlacak dedi..
Hayrlısı hakkımızda...
İnşallah sizinde bebekler böyle keyifli böyle sağlıklı böyle mutludur kızlar...
hosqeldın canım :)
su depresyondan kurtulmak ıstıyorum vallahı kendımden sıkıldım ya. eşim sabah işe qidiyor die aqladım yorqanın altındaben ınek qıbı yatıyorum 1 sene daha yatıcam o ise sabahın korunde qıdıyor 12 saat ayakta yoruluyor sıtrese qırıyor mıllettın kaprısını manyaklıqını cekıyor dıe nasıl dertlendım ya halada aynı moddayım ufaktan yanı
CAnım girdiğimi fark etmedim ilk etapta ben..
eşim bendeki olmusuz hal ve tavırlardan kuşku etmiş..
Doktorumla görüşmüş..
belirtiler o yönde gidyordu bende..
doktora gitmeyi bile reddetmiştim..
Ama hafif geçirdiğimi düşünüyorum..
her anne aynı değil..
Arkadaşım bebeğini bile emzirmeyi reddetti mesela...
Bende öyle bişey olmadı..
Doktorumun diğer hastası eşiini "hayavn" gibi görüyordu.
Sürekli onu öldürmek istiyordu düşün...
:18:
Benimki artık ultrason resmıne de gerek yok demeye basladı yaa paramızla rezıl edıyor bu doktorlar da bizi ufffhareketlerinin azalması normal canım.. ama gün içinde hareket etmesi gerekiyor ... belirli bir limiti var.. zaten saatlerini az cok bilirsin benim kızım aslaaa sabahları uyanmaz geceleri de döndügümde kımıldıyor o da yerleşiyor heralde... ögleden sonra akşama kadar ara ara oynuyor... bir de babasıyla kanepeye sıkıştıgımızda saat 22 -23 gibi tepinir o saatlerde biraz hareketleri de fazla... ben bu rutinden dışarı çıkınca endişeleniyorum.. ama 30 haftalıktan önceyken sanırım,çok fazla hareketliydiiiiii... şimdi belli aralıklarla sende günlük rutinine göre bir takibe al canım...son randevumda hakan bey ortalıkta geziniyordu,önceden dogum yapmış hastasını gördü,bebğini getirmiş dr a ayy ne hatır sormalar ne iyi karşılamalar..sanki hala hastasıymış gibi...
Benim dr da dörtlü usg ye bende gelicem demişti , sonra dörtlüye gittiğim gün beklerken gördü beni suratıma bile bakmadı gitti :))) ama bu ay paylıcam kadını......... içimde ah kaldı... o yüzden eşimle gitmek istiyorum.. ben birisine diklenirken genelde beceremem aglarım.. bir bana hıkk desin dökülür goz yaşlarım... ama beni dışarıdan gören o halimle karşılaşmayan da ne güçlü kadın der...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?