2012 Şubat Anneleri

kızlar çalışabilri raporumu aldım bugün ...hayırlısı ile 4 haftamı da bitireyim ocak sonu izne çıkıyorum

ben ısımlerımızın bas harflerınden olusan bı kolye ıstedım..

Oo iyi bir fikirmiş canım ..Bebişin baş harfi de dahil mi:)

Ewet haklısın ,ama biliyorsun ewlılıgın ılerıkı yıllarda istesek de almamaya baslıyo kocalar genelde öyle derler ya;hazır bır adetken yaptırayım dedım..Hem bu ıstedıgım altın da zor gunde bozulup harcanır bebek için yaramaz mı?

yok tatlım gelen giden bu kadar beklememe değse bari...

kalıcı bişey olsun tabi ariş'in internet sitesine bak ben ordan beğendim çok güzel anne bebek figürlü kolyeler var... hemde primanın gönderdiği hediye çekiyle %20 daha düşüor fiyatlar uygun.......[/QUOTE]

Bende de Hacer senin vaktin yaklasmıs 35.hafta gelmıssın zaten..Ben de o siteye bakayım bari,bugun PRİMA hediyelerımı gönderdı sonunda yuppii..

Benimki de 28de almıstı ,ama sonradan dönebiliyor da korkma ..Birşey olmaz ,ama 35ten itibaren dikkat edin ..Her an doğurabiliriiizz..

ben yolundum geldim ...

kızlar bizim hastane yarın dogum ile ilgili toplantı yapacakmış.. dogum emzirme bebek bakımı falan filann .. sabah 10.30 ta herkes gelebiliyormuş.. işi olmayan kyalı çevresinde oturanlar varsa katılın arkidişlerr... Delta Hospital... ben gitmeye çalışecegimm... buyruns gelinss

ne guzel kocısınızle aksam yemek yıcenız benım kocıs hastanede bu aksam ufff :84: bıde hastaydı yaa
serum taksa kendıne ıyıdır bırımızın ayakta kalması gerek:84:

Benimki de 28de almıstı ,ama sonradan dönebiliyor da korkma ..Birşey olmaz ,ama 35ten itibaren dikkat edin ..Her an doğurabiliriiizz..[/QUOTE]

benimki de bu zamana kadar amuda kalkmış duruyordu :)) son gittiğimde aksine kafayı göbege cevirmiş... ama 36. haftaya kadar dönermiş... bakalım dönmüş mü 14 ünde görecegimm ins :)) kocakarılara bakarsak dönmüş karnım aşagı inmiş :))

Benimki de 28de almıstı ,ama sonradan dönebiliyor da korkma ..Birşey olmaz ,ama 35ten itibaren dikkat edin ..Her an doğurabiliriiizz..

benimki de bu zamana kadar amuda kalkmış duruyordu :)) son gittiğimde aksine kafayı göbege cevirmiş... ama 36. haftaya kadar dönermiş... bakalım dönmüş mü 14 ünde görecegimm ins :)) kocakarılara bakarsak dönmüş karnım aşagı inmiş :))[/QUOTE]

Kocakarılar usg gibidir şekerimmm

kızlar çalışabilri raporumu aldım bugün ...hayırlısı ile 4 haftamı da bitireyim ocak sonu izne çıkıyorum
hayırlı olsun cnmmmm
Oo iyi bir fikirmiş canım ..Bebişin baş harfi de dahil mi:)
evet cnm ucumuzun bas harflerı sekıllı mekıllı falan..
kızlar ben bi topralanayım masam varya felaket kalabalık oldu resmen curcuna:119:
evden görüşürüz bebekler

grsz cnm kolay gelsın aksama grsz ınsallah..

kızlar bu kordon dolanması ne zmn oluyormus..
bu ara aklımda o var..
korkutuyor benı..

Dün Ayşebahar'ın doktoru 32den itibaren kordon dolanmasına dikkat demişti..Günde 10 kez hareket etmedıyese hemen gel demişti...Sayıyorum ben başladım saymaya..Allah korusun inşallah..Korkma,aklına getirme ..Sen de say canım..

kız sen neye bakıyosun 2000tl bilezik felanmı kolyeler çok uygun 320tl'ye geliyor yazık adamlara...

Pırlanta Kolye Anne ve Çocuk Christiana

bak ben bunu çok beğendim çok nain duruyor

Güzelmiş canım...Bakalım ben eşime hiç bişey demedim dememde bakalım kendi düşünüp alacakmı???O zaman daha mutlu olurum heralde böyle sipariş verir gibi oluyo git kendin al der bana[/QUOTE]

Ben sipariş werırım ,bir daha değiştirme şansım da olmaz ..Kışın ortasında bebeyle nereye çıkarım ki..Ayrıca biliyor mu eşin böyle bir adet oldugunu o da war..Ben söylemesem benimkinin haberı yoktu..Zaten aılesı de böle seylerı cok bılmyıor,bizimkiler de bılmez..Ben arkadaslarımdan ögrendım ve burda gördum..

Maaşallah bu ne enerji böyleee..Ben ağdaya bile eşimle gidiyorum o kapıda oyalanıyor benden haber beklıyor..Gerçi ,kuaförum uzakta oldugundan öyle yapıyoprum ama olsun ..Ben 2 haftadır elıme iş sürmedim yaw yatıstayım anam sagolsun ..

ya kızlar kordon dolanması falan bahsetmeyin ya valla korkuyo insan...Dk başı emreyi oynatmak için müzik açıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…