- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.101
ben ısımlerımızın bas harflerınden olusan bı kolye ıstedım..
manenn tabii ki cnm sadece sevmelik değil cocuk istemek...herturlu eşinin yanında olcak...yani simdi eşinin butcesini bilerek yaklasmak lazım bu olaya ztn o herseyin farkındadır elinden ne geliyorsa senı mutlu etmek için yapacaktır..benım sözum adamı borca harca sokup daha sonrada altından kalkamayınca mutsuz şeyler yaşanıyor...bak ben çalııyorum eşim de çalışıyor ancak dogumuydu bebeğin esyları arabası yatagı taksitle sunla bunla ikimiz beraber halletmeye calısyrz..simdi adamın maaşı belli ben bilezik istiyorum dıyemem kı sırf benı mutlu etmek için ödeyemiyecigimiz bir borcun altınada girmesini istemem bu bakımdan dolayı bir talebim yok benım ...benı sevsin bebegimizi sevelim..elinde bir cicek guzel bir söz herseye bedel olyr...
ayy ben ocak annesi olabilirim desene... çok sevindim hiç sabrım kalmadı biran önce fırtlatmak istiyorum kuzucukumu...
Ne yollamış eşin meraktayım ..Yoksa yazdın da ben mı atladım..Okumaktan sayfaya gelemıyorum,ikahvaltıma baslayamadım yaa..
herkese selam,
keyifler nasıl?herkes iyidir umarım..
ben dün gece çok kötü bir gece geçirdim , iş çıkışında yemek telaşı derken biraz fazla yormuşum kendimi ,
gece gözüme zerre uyku girmedi bel ağrısından..
erken doğurmaktan v.s inanılmaz korktum gece vesvesesiyle bin türlü şey geldi aklıma..
benim bebiş doğum pozisyonunu 32.haftada almıştı ,
normaldir değil mi kızlar,
erken doğum habercisi falan değildir di mi?
kızlar size iyi sohbetler ben yemek hazırlıcam kociş geliyormuş hepinizi öpüyorum iyi akşamlar
Kaynımın doğum günüydü ya canım eşim hediye olayını abartmıştıda biz kocişle birbirimize girmiştik yaaa
Benimki de 28de almıstı ,ama sonradan dönebiliyor da korkma ..Birşey olmaz ,ama 35ten itibaren dikkat edin ..Her an doğurabiliriiizz..
Kaynımın doğum günüydü ya canım eşim hediye olayını abartmıştıda biz kocişle birbirimize girmiştik yaaa
hayırlı olsun cnmmmmkızlar çalışabilri raporumu aldım bugün ...hayırlısı ile 4 haftamı da bitireyim ocak sonu izne çıkıyorum
evet cnm ucumuzun bas harflerı sekıllı mekıllı falan..Oo iyi bir fikirmiş canım ..Bebişin baş harfi de dahil mi:)
kızlar ben bi topralanayım masam varya felaket kalabalık olduresmen curcuna:119:
evden görüşürüz bebekler
ne almıştıki merak ettim :))
hayırlı olsun cnmmmm
evet cnm ucumuzun bas harflerı sekıllı mekıllı falan..
grsz cnm kolay gelsın aksama grsz ınsallah..
Şekerler biz bugün 34+1 olduk yaa büyümüşüzde haberim yokkk
kızlar bu kordon dolanması ne zmn oluyormus..
bu ara aklımda o var..
korkutuyor benı..
kız sen neye bakıyosun 2000tl bilezik felanmı kolyeler çok uygun 320tl'ye geliyor yazık adamlara...
Pırlanta Kolye Anne ve Çocuk Christiana
bak ben bunu çok beğendim çok nain duruyor
tünaydın annişlerrr
kızlarr çokk yoruldumm benn.. süpürdüm heryeri halılara kadar her yeri sildim...ölüyommmmm... birazdan agdaya daha sonrada alışverişe gideceğim...ee bir de yemek yapiceğimm ... umarım yarına dogurmadan cıkarımmmm... midemm de çokk kötüüüüüüüü........
sımarık sen hastanedemı calısıyordun
500 tl lik hediye aldı canım telefon gömlek ve 2 adetten oluşan pantolonduumasraf üstü delirtti benii ama atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?