2012 Şubat Anneleri

Nıhle cim istediğin hediyeden doğumdan sonra ekstra olarak yaptırttırcam kendime
evet cok guzel oluyor tavsıye ederım..

Ben sipariş werırım ,bir daha değiştirme şansım da olmaz ..Kışın ortasında bebeyle nereye çıkarım ki..Ayrıca biliyor mu eşin böyle bir adet oldugunu o da war..Ben söylemesem benimkinin haberı yoktu..Zaten aılesı de böle seylerı cok bılmyıor,bizimkiler de bılmez..Ben arkadaslarımdan ögrendım ve burda gördum..

Maaşallah bu ne enerji böyleee..Ben ağdaya bile eşimle gidiyorum o kapıda oyalanıyor benden haber beklıyor..Gerçi ,kuaförum uzakta oldugundan öyle yapıyoprum ama olsun ..Ben 2 haftadır elıme iş sürmedim yaw yatıstayım anam sagolsun ..
[/QUOTE]

ya bugun hareketsız ama aksam streslıydım ondan olsa gerek. hareketsızlıgı.
kızlar sanırım bende bı garıplık var
affedersınız cısımı yaparken ole bı baskı oluyor kı.
bırde otururken ansızın popomda sancı olup gecyor
aynı gaz sancısı gıbı.
allah hayır etsın..

ay ne guzel annen gelıyor.
benım annem ıyılessın hıc bırsey ıstemıyorum ama kayınvalıdemın aklına sakın gelıp bana yardım etmesın
allah korusun benım evde fare kapanları var ayaklarını kıstırırlar..
esımde olmasa nabarım ben
oda sımdı hasta nolcak bılmem..

kızlar çalışabilri raporumu aldım bugün ...hayırlısı ile 4 haftamı da bitireyim ocak sonu izne çıkıyorum

hayırlı olsun dünürcüm kız ne dicem hadi raporun bitmeden doğurursan ne oluyor bilgin varmı?

mis gibi oldun yani güle güle uzasınlar

Ama biz 14 Şubat'ı kutlamıyoruz ki zaten,yılbasında da bana çok güzel bir jest yapmış bir pijama takımı almıs,ama kızım için de terzıye küçülttürmüşşş,yanı kızımla bana aynı takımdan almıstı süper duruyo ,giymek için sabırzılanıyorum ..Tabii yürüyecegı yaşa uygun bir giysi oluyor..Bir de 6-7 foto koyulabılecek siyah bir duvar saati ve pano almıstı,ona bbebışim gelınce fotolar koyacagım ..İhtiyacın da çok mantıklıymıs harbıden hehehee

yok canım aradılar, yakınlarınızı davet edebilirsiniz dediler bende sizi ettim :))

hımm .. :))) neyse atlatmışsınızzz
tsk ederım cnmmm
ya kızlar kordon dolanması falan bahsetmeyin ya valla korkuyo insan...Dk başı emreyi oynatmak için müzik açıyorum...

Kızlar bana müsade....

valla bende korktugum ıcın sordum. ne guzel senın oglan muzıge tepkı verıyo.
ıyı aksamlar cnm allaha emanet..

eve hatun cagırdıgımdan beri kirletemedik çok şükür,devamlı peşlerindeyim elimde bez :))... dip temizlikten sonra doguma kadar temiz tutmaya çalışıyorum... bir kere daha cam temizliği için çağıracagım yine dip olacak ama ben üstten temizlik yapınca huzursuz oluyorum.. ağda benim de uzak sayılır kyalıdan maltepeye gidiyorum ,ama arabayla.. anacın varsa tabi sürmezsin benim hiç yakınım yokkk istda ... bir kocişim var ... haftasonları da yetmiyor bize temizlik ona yaptırınca gezmeye vakit kalmıyor :S

diğer ablam 9 ay yatmıştı anacının ve kaynanacının yamacında.. :)) geceleri yatakta dönerken bile zorlanıyordu... allah dagına göre kar veriyorr... ben de öyle olsaydım ev perişandı.. eşim yogun calısıyor, öyle yanii

selam canım hoşgeldinn

hacer daha gelmedi mi kız hediyen bu kocan erken doğum yaptırtcak sana heyecandan

Benim eşim kuşlardan korktugum için diyor ki 2 hafta geçsin 35.haftada annenlerin kuşları kafesten çıkartacağım,sezeryana da masrafa da gerek kalmadan doğuracaksın korkudan diyor gıcık yaa..

ya bugun hareketsız ama aksam streslıydım ondan olsa gerek. hareketsızlıgı.
kızlar sanırım bende bı garıplık var
affedersınız cısımı yaparken ole bı baskı oluyor kı.
bırde otururken ansızın popomda sancı olup gecyor
aynı gaz sancısı gıbı.
allah hayır etsın..

ay ne guzel annen gelıyor.
benım annem ıyılessın hıc bırsey ıstemıyorum ama kayınvalıdemın aklına sakın gelıp bana yardım etmesın
allah korusun benım evde fare kapanları var ayaklarını kıstırırlar..
esımde olmasa nabarım ben
oda sımdı hasta nolcak bılmem..[/QUOTE]

İnşallah en kısa zamanda annenın mujdesını al canım ..Amin..Senin zaman yaklastı ya böle seyler normaldır heralde ..Ben 2 hafta önceden beri böle garıp seyler hıssedıyorum canım..Boşwer takmamaya calıs ve portakal suyu,mandalına,limon,ıhlamur ıle terlemeeye calısarak su gripten hemen kendını kurtarman sart ..Çok az kaldı dogumuna..

Ewet canım ben de doktor bebek dönmüş ,suyun azalmıs derr demez izne ayrıldım,o günden beri yatmaktayım..Tabi ki bakan olunca yatılıyor ,yoksa iş başa düşünce nerdee yatacam..

kızlar nerdesiniz? erkenden mayışştınız mı yoksa?:106:
yarın sabahtan dr randevum var biliyosunuz zar zor izin alabildim kociş götürcek beniçalışabilir raporumuzu alıcaz 5 hafta daha devam yani sonrada işe dönücez inş bebeğim 2 kgmı geçmiştir ... dua edin kızlar .. zaten işe döndüğümde haberdar ederim sizi..

Iyi aksamlar bayanlar,bugun bebegin haraketlerinde zayiflama gordum ve icim rahat etmedi hazirlanip dr gittim cuma suyumda azalmada vardi nst girdim suyum dahada azalmis dooplere soktular bebekte su azalmasindan dolayi sikismalar olmus kisacasi yarin yada persembe sezaryana almaya karar verdiler yarinda nst sabah giricem bakalim 32 haftamdayim kuvoz olayi olucakmis dua edin bayanlar,subat annelerinden ikinci sirayi ben aliyorum galiba, korku yok sadece bebek icin endiseleniyorum, ama insallah sagsalim atlaticaz, zaten sezeryan ucaktim birde myomlarim alinacak bugun kan testide yaptar kan temin etmek icin 1 unite yeterli buldu hersey hzir yani anlicaniz,allah sizlere zamanli dogumlar nasip etsin hepinizi opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…