- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.121
evet cok guzel oluyor tavsıye ederım..Nıhle cim istediğin hediyeden doğumdan sonra ekstra olarak yaptırttırcam kendime
Dün Ayşebahar'ın doktoru 32den itibaren kordon dolanmasına dikkat demişti..Günde 10 kez hareket etmedıyese hemen gel demişti...Sayıyorum ben başladım saymaya..Allah korusun inşallah..Korkma,aklına getirme ..Sen de say canım..
Güzelmiş canım...Bakalım ben eşime hiç bişey demedim dememde bakalım kendi düşünüp alacakmı???O zaman daha mutlu olurum heralde böyle sipariş verir gibi oluyo git kendin al der bana
kızlar çalışabilri raporumu aldım bugün ...hayırlısı ile 4 haftamı da bitireyim ocak sonu izne çıkıyorum
ben yolundum geldim ...
kızlar bizim hastane yarın dogum ile ilgili toplantı yapacakmış.. dogum emzirme bebek bakımı falan filann .. sabah 10.30 ta herkes gelebiliyormuş.. işi olmayan kyalı çevresinde oturanlar varsa katılın arkidişlerr... Delta Hospital... ben gitmeye çalışecegimm... buyruns gelinss
hediye istenilir mi kıjj ?? :)) benimkisi yılbaşı hediyesi tilifon aldı,onu da zorla aldı ben istemedim, ben alsam ucuz şeylere bakardım,o da sen güzel kullanıyorsun aşkım dedi sana laik dedü,şimdi de umarım sadece çiçek alırrr dogumdaa... çünkü 1 şubatta evlilik yıldönümü ee sonra sevgililer günü ... adamcagıza kıyamam ben beaa... hepsi için tilifon yeter bence... ama benim kocam durmaz gibi geliyooo... yatak odasına lcd istiyorum ,o da istiyor boyle mantıklı bir ihtiyacı hediye gibi gösterirse bile hoşuma gider :)) ne de olsa alınacak,bari ekstraya girecek masraf etmesin
yok canım aradılar, yakınlarınızı davet edebilirsiniz dediler bende sizi ettim :))
hımm .. :))) neyse atlatmışsınızzz
ya kızlar kordon dolanması falan bahsetmeyin ya valla korkuyo insan...Dk başı emreyi oynatmak için müzik açıyorum...
Kızlar bana müsade....
[B .!.:[/B]
Maaşallah bu ne enerji böyleee..Ben ağdaya bile eşimle gidiyorum o kapıda oyalanıyor benden haber beklıyor..Gerçi ,kuaförum uzakta oldugundan öyle yapıyoprum ama olsun ..Ben 2 haftadır elıme iş sürmedim yaw yatıstayım anam sagolsun ..
slm kızlar nabersiniz
varmı bi yaramazlık
aslm cnmmmm hggg
nerlerdesın sennn merak edıyorum senı heee...
selam canım hoşgeldinn
hacer daha gelmedi mi kız hediyen bu kocan erken doğum yaptırtcak sana heyecandan
kızlar ben artık kaçar... yemek hazırlamam lazım... bende mesaiyi burda dolduruyorum
canım temizlik badana fln
bide çocuk bırakmıyor benden önce oturuyor bilg.başına maalesef
kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar
ıyı aksamlarr hgiyi akşamlar herkese nasılsınız arkadaşlar birsıkıntınız yoktur inşlhh.
Çok az kalmıs darısı başımıza ..
evet cok guzel oluyor tavsıye ederım..
Ben sipariş werırım ,bir daha değiştirme şansım da olmaz ..Kışın ortasında bebeyle nereye çıkarım ki..Ayrıca biliyor mu eşin böyle bir adet oldugunu o da war..Ben söylemesem benimkinin haberı yoktu..Zaten aılesı de böle seylerı cok bılmyıor,bizimkiler de bılmez..Ben arkadaslarımdan ögrendım ve burda gördum..
Maaşallah bu ne enerji böyleee..Ben ağdaya bile eşimle gidiyorum o kapıda oyalanıyor benden haber beklıyor..Gerçi ,kuaförum uzakta oldugundan öyle yapıyoprum ama olsun ..Ben 2 haftadır elıme iş sürmedim yaw yatıstayım anam sagolsun ..
eve hatun cagırdıgımdan beri kirletemedik çok şükür,devamlı peşlerindeyim elimde bez :))... dip temizlikten sonra doguma kadar temiz tutmaya çalışıyorum... bir kere daha cam temizliği için çağıracagım yine dip olacak ama ben üstten temizlik yapınca huzursuz oluyorum.. ağda benim de uzak sayılır kyalıdan maltepeye gidiyorum ,ama arabayla.. anacın varsa tabi sürmezsin benim hiç yakınım yokkk istda ... bir kocişim var ... haftasonları da yetmiyor bize temizlik ona yaptırınca gezmeye vakit kalmıyor :S
diğer ablam 9 ay yatmıştı anacının ve kaynanacının yamacında.. :)) geceleri yatakta dönerken bile zorlanıyordu... allah dagına göre kar veriyorr... ben de öyle olsaydım ev perişandı.. eşim yogun calısıyor, öyle yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?