2012 Şubat Anneleri

kız ben göndericektim sana ama gönderemedim 10dk sonra dedi

sonu 23 olansa benim kız

haşgeldin güzellik nerdeydin bugün
evdeydim cnm napim eşimde evdeya bugün işim bitmedi bi türlü şimdide çıkıcam zaten gelir birazdan yemek yeriz....sen nasılsın bebiş nasıl....bu arada eşinin süprizine sevindim çok güzel oluyo habersiz çicek almak bende yılbaşında aldım eşimden bir gül....tuhafıma gitti....ama güzel bişey..allah onları başımızdan eksik etmesin...

valla uykuların kaçıyodur dünürüm kesin.....hazırlıkların tamammı varmı bi eksiğin.....gelinim gelcek inş sğ sağlim bi doğaydı...

evet heyecan bastı bana
kız sagır sultan duydu bagırmalarıma sen duymadınmı..
heyecan dan ıkı kelımem den bırı 22ocak oluyo

vallahi kaçırmışım o kısmı ama yanlız ben değilim heralde... nihlee çok canım çekti bendemi sezeryan olsam belki beni daha önce yaparlar

Kızlar inat ettim nıhleden önce doğurcammmCumartesi randevum var dicem dr a doğurtsun beni hemen

anammmm ne az kalmış senin kız benim dah 35 gn var sezeryan mı yoksa???
evet
Demekki geç duyan ilk ben değilmişim....

ay surprız cıcekmıymıs resmını cekıp atsaydın ya aaaaa ask olsun
valla dunurum annemden aklıma gelmıyo bole forma gırınce heyecanlanıyorum..
hersey hazır bı gelının eksık.
ınsallah hayırlısı ıle bı dogsa
bırde rabbım uzun hayırlı omur verse daha ne ısterım

kız ben göndericektim sana ama gönderemedim 10dk sonra dedi

tamam canım bekliyorum,
kızlar face te bi gruba üyeyim orda dogurmaya başladılar, herkeste numaralarda var arıyorlar dogumlarını anlatıyorlar, çok güzel paylaşımlar okudkça heyecanlanıyorum inşallah nihleden başlarız bizde güzel hikayelere

vallahi kaçırmışım o kısmı ama yanlız ben değilim heralde... nihlee çok canım çekti bendemi sezeryan olsam belki beni daha önce yaparlar

canı sezeryan çekende ilkkez görüyorum valla.......kızlar ben kaçtım kociş geldi yemek yicek sonra işi var .....acelem var hemen gidip balıkları pişrmem lazım..öptüm sizi kocamannnnnnnnnnn

amin canım... iyiyim bende sabahtan beri oturuyorum işte...doğurmak istiyorum artık ten sıkıntı o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…