- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.061
Bana çağrı atan kim kıslarrr isim deyin bariii
buklecim hoşbulduk.....
şafak 19
sonu 23 olansa benim kız
haşgeldin güzellik nerdeydin bugün
kız senin şafak neden bu kadar az sezeryanmı olacaksın
şafak 19
ama bende küstüm size devamlı net başında degiliz diye neden dışlıyosunuz
bende doguraca bende anne olacamaşkolsun hepinize
hala çalışmak suç galiba 1 hafta sonra acısıı çıkarırım ama okulda giremiyorum nete eve geldigimdede çıkmış oluyosunuz
benim olan bari sana vereyim telefonu belki benide biri merak ederse söylersin
evet heyecan bastı bana
kız sagır sultan duydu bagırmalarıma sen duymadınmı..
heyecan dan ıkı kelımem den bırı 22ocak oluyo
evdeydim cnm napim eşimde evdeya bugün işim bitmedi bi türlü şimdide çıkıcam zaten gelir birazdan yemek yeriz....sen nasılsın bebiş nasıl....bu arada eşinin süprizine sevindim çok güzel oluyo habersiz çicek almak bende yılbaşında aldım eşimden bir gül....tuhafıma gitti....ama güzel bişey..allah onları başımızdan eksik etmesin...sonu 23 olansa benim kız
haşgeldin güzellik nerdeydin bugün
şafak 19
evet heyecan bastı bana
kız sagır sultan duydu bagırmalarıma sen duymadınmı..
heyecan dan ıkı kelımem den bırı 22ocak oluyo
Kızlar inat ettim nıhleden önce doğurcammmCumartesi randevum var dicem dr a doğurtsun beni hemen
vallahi kaçırmışım o kısmı ama yanlız ben değilim heralde... nihlee çok canım çekti bendemi sezeryan olsam belki beni daha önce yaparlar
evetanammmm ne az kalmış senin kız benim dah 35 gn var sezeryan mı yoksa???
Demekki geç duyan ilk ben değilmişim....
evdeydim cnm napim eşimde evdeya bugün işim bitmedi bi türlü şimdide çıkıcam zaten gelir birazdan yemek yeriz....sen nasılsın bebiş nasıl....bu arada eşinin süprizine sevindim çok güzel oluyo habersiz çicek almak bende yılbaşında aldım eşimden bir gül....tuhafıma gitti....ama güzel bişey..allah onları başımızdan eksik etmesin...
valla uykuların kaçıyodur dünürüm kesin.....hazırlıkların tamammı varmı bi eksiğin.....gelinim gelcek inş sğ sağlim bi doğaydı...
kız ben göndericektim sana ama gönderemedim 10dk sonra dedi
vallahi kaçırmışım o kısmı ama yanlız ben değilim heralde... nihlee çok canım çekti bendemi sezeryan olsam belki beni daha önce yaparlar
evdeydim cnm napim eşimde evdeya bugün işim bitmedi bi türlü şimdide çıkıcam zaten gelir birazdan yemek yeriz....sen nasılsın bebiş nasıl....bu arada eşinin süprizine sevindim çok güzel oluyo habersiz çicek almak bende yılbaşında aldım eşimden bir gül....tuhafıma gitti....ama güzel bişey..allah onları başımızdan eksik etmesin...
valla uykuların kaçıyodur dünürüm kesin.....hazırlıkların tamammı varmı bi eksiğin.....gelinim gelcek inş sğ sağlim bi doğaydı...
Kızlar inat ettim nıhleden önce doğurcammmCumartesi randevum var dicem dr a doğurtsun beni hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?