2012 Şubat Anneleri

hyırlısıyla sağlıcakla kurtulsun ikisi de inşallah.
sen hangi sıklıkta gidiyorsun doktora? mendille rahat edemezssen aldırısın eşine, bir eczaneden. evet bantla terlik bari aynı renk olsun di mi:) bugün onları halledeyim bari:)

bu arada ne kadar epüdralli sezeryan olan insan varsa; çok rahat korkacak birşey yok diyor. anlamıyorsun bile diyorlar. sarısı bizlerin başına. 1-2 ay sonra kıdemli olarak biz de artık ahkam keseriz:)

Canımsınız.
Aklımdaydınız ama, gercekten dun ıkı telefona bırden bakıp, bırde kapıdan gırenlere yanıt vermekten wc ye bıle zor gıttım.

Evet, sımdı ben bu bahane ıle abımı daha sık ararım. Darılmak da neymıs

Amın canım, saglıkla gelır ınsallah bebeklerımız, hepımızın...

günaydın berfin, hiç stres yapma, hayırlısıyla ikiniz de sağlıcakla kurtulacaksınız. dualarımız seninle. bebeğini kucağına alınca herşeyi unutacaksın. bizlerde de uyku kalmadı artık:) stres yapma, herşey çok kolay ve güzel olacak inşallah.

tm mutlaka drdayken bıle haber ver ınsallah hayırlısı olur cnm yorma kendını sakın fazla
zaten sende zor bı hamılelık gecırdın
kuvezıde dert etme hıııcc bısecıkler olmaz rabbımın ıznı ıle.
dualarım senınle..
dogum esnasında aklına gelırsek bızım ıcınde dua et dogum anında edılen dua kabul olurmus..
bıde rıca edım kımın hastası varsa acıl sıva versın dersen cok sevınırım cnm
rabbıme emanet..

kuru oluyor deılmı o aktarlarda..
ıhlamur gıbı kaynatılacak sanırım.
esıme soylım eve gelecek bırazdan nobetten cıktı
uyuduktan snra gıderse merkese aldırım hemen..
saol bıtanem

elıf'ımı uzme annesı yaaa......

valla ılk 3,5 ay 2 haftada bırdı
sonra 4 haftada bır oldu 26aralıga kadar.
en son 26sında gıttım ocak 12de gel dedı
bnm manyak dr erken cagırmıyo :)
bıde dıyorkı enfeksıyondan ve kumdan solayı suyun patlarsa korkma dıyo :)
baska turlu erken dogurmassın sen dıyo :))
kesınlıkle uyumlu ol.
ben pembe grılı pıjama aldım pembe sabahlıgım vardı
pembe terlık pembe tac:)
cnm tac al kocaman goze batanlardan ben ole aldım bıde ne olur ne olmaz dıye kırmızı kurdale koydum..
kesınlıkle bence cok onemlı
annem fırca atıyo bole deyınce.. :)
dalga gecıyorum sanıyor..

T
Sagol canim, ama bebegimi kucagima alamicam sezeryan olucak ve bebek hemen kuvoze gidicek uzun kalmaz insallah tak dilegim o

son zamanların yoğun geçiyormuş:) olsun doğum iznine çıkınca kızınla birazcık dinlenirsiniz:)
kardeş her zaman bir güç insana ne olursa olsun birbirine tutunmak lazım.

zencefili marketlerde taze olarak satıyorlar yer elması gibi şekilsiz. onu azıcık rendeleyip çayına at. öyle kullanılması daha faydalı:)

ben de ayda 1 g,d,yordum artık haftada 1'e indi artık sıklığı. ay güle güle kullanalım inşallah:) tam kokoş bir lohusa olacaksın desene:) eşim de kurdele vs.. deyince anlamıyor, o ne öyle diyor ama hiç ona pabuç bırakacak göz yok bende. hatta odaya çıkınca hafiften makyajımı falan da yaparım artık:)

bnde spınal olcam ınsallah.. hea derız bu bole bu sole :) kıdemlı ana mı olcaz sımdı

denemek lazım esım geldı ona kahvaltı hazırladım oda aksam kendıne ıkı serum takmıs atesı39,9mus cok uzuldum onada..

haftada bırmı ne guzel...ben hala 3 haftada gıdıyorum benım dr paraya tok da
makyaj ıyı fıkır normalde makyaj yapıyorsan mantıklı:)
günaydın güzel anneler umarım keyifler iyidir

gunaydın ttatlım hg grıbı saymassak hersey yolunda..
sen nasılsın

Günaydın kızlar...
Elefera gelmiş hoşgelmiş.. Merakta kalmıştık..
Nihlee sezeryan mı olacakmış..
Oyelkenden haber var mı?
Berfin de mi sezeryan olacak?
Karma x sen normaldin değil mi?
empirme hoşgeldin günaydın canım..

Şimdi okudum..
Geçmiş olsun Berfinciğim..
Durumundan haber ver bizi...
32. haftandasın henüz..
Duygu 34. haftasındaydı sanırım...
Kesinlikle küveze alırlar bebeğini..
Allah sağlıkla kucağına aldırsın...
her doğum myomları temizler derler..
İnşallah onlarda alınmaya gerek duyulmadan gitmiştirler...
Allah yardımcın olsun...

gunaydın bebem hg nasılsın..
kız benım sezeryan tarıhı taaaa aralıgın 26sından berı bellı ya..
senın haberın yokmu?
havamıda atım ılk benım tarıh bellı olmustu ama benı herkes gectı :)
oyelken dun aksam geldı bı ara gıttı..
ıyılermıs temızlık yapıyorlarmıs.
oglandan vakıt bulup pcye gecemıyormuskı, :)

sen nasılsın..

İnşallah en kısa zamanda annenın mujdesını al canım ..Amin..Senin zaman yaklastı ya böle seyler normaldır heralde ..Ben 2 hafta önceden beri böle garıp seyler hıssedıyorum canım..Boşwer takmamaya calıs ve portakal suyu,mandalına,limon,ıhlamur ıle terlemeeye calısarak su gripten hemen kendını kurtarman sart ..Çok az kaldı dogumuna..

Ewet canım ben de doktor bebek dönmüş ,suyun azalmıs derr demez izne ayrıldım,o günden beri yatmaktayım..Tabi ki bakan olunca yatılıyor ,yoksa iş başa düşünce nerdee yatacam..
[/QUOTE]

Bennebileyim canım...
Bu çişe baskı olayını ihmal etme lütfen..
Doktorum her randevumda soruyor bana
Hayır diyorum..
Sen söyleyince deme ihtiyacı hissettim canım...
Doktoruna bir sor bu olayı...

Günaydın güzel anneler
Berfincim bebeğini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Meleklerimizi Allah koruyor nasıl olsa öyle düşün
Biraz küvözde zaman geçirir sonra gelir annesinin kolarına
Herşey yolunda gitsin inşallah
Bebişe de sana da sağlık diliyorum...

inşallah canım kıdemli olucaz geçmiş olsun. doğuma yakın sen de kendine dikkat et. senin doktorun demek ki sezeryan olacağından herşey belli diye stres yapmıyor. evet makyaz yapacağım. eğer ki sezeryan tarihi netleşirse bi gün önceden saçımı başımı da ona göre ayarlarım:)

Günaydın ayşebahar:) canım benim kızın kafası yukarıdaymış, dönmesi zor dedi dr. o nedenle 15 ocağa kadar dönmezsse ki dr dönmez kolay kolay dedi, sezeryan olacağım:)

Bennebileyim canım...
Bu çişe baskı olayını ihmal etme lütfen..
Doktorum her randevumda soruyor bana
Hayır diyorum..
Sen söyleyince deme ihtiyacı hissettim canım...
Doktoruna bir sor bu olayı...
yav o cıs bana aıt
aysem gercekten sorun teskıl edermıymıskı ben grıbtendır veya bebek buyudu ıdrar kesesıne baskı yapıyor dıye onemsememıstım.
gunaydn cnm hg

kız fon cekelım sekıllı olsun
dr amelıyata almıyormus bızı hahaha

bende iyiyim canım..
Maşallah canım sen diyince hatırladım şimdi..
Ama sezeryan olacağını tam idrak edememişim demek o vakit:))))
Ay ben 27 ocakta ayrılıyorum
O vakte kadar hepiniz doğuracaksınız...:))

Canım ya..
Epidural sezeryan ol..
Gör bebeği o anda...
Müthiş bir duygu yaşa ne olur..
HAber ver bized e...

Canım...
İdrar yaparken yanma olayında var mı?
Bu daha önemli...
Belki meshane doluyken baskı yapıyordur bebek..
Sonra boşken geçer o ağrı...
Ama yanma daha önemli..
Hep sorar doktorum bunu

kız fon cekelım sekıllı olsun
dr amelıyata almıyormus bızı hahaha

ay herhalde... doğum fotoğraflarında ağzımız yüzümüz bir yerde mi çıkalım? hem o zaman o kafadaki bantların falan bi havası olmaz. benim kuzenime dr seni bugün sezeryana alıyoruz demiş. o da eve gidip gelicem demiş. evde duşunu alıp kuaföre gitmiş fön çektirmiş öyle girmiş doğuma:) bizim neyimiz eksik:)

hayırlısıyla sen de 14 şubat gibi özel bir günde doğuracaksın:) sevgililer gününde hediyen hazır

inşallah canım haber veririm:) doktorum zaten genel anestezi yaptırmıyor, bebeğe narkoz geçmesin diye. ben de zaten bebeğimi ilk gören ben olayım istiyorum bir de odaya alındığımda hemen emzirebileyim falan diye bana da epüdral mantıklı geliyordu. biraz korkularım olsa da ameliyattan farklı birşey kızımı kucağıma alacağım diye teskin ediyorum kendimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…