- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.161
22 ocak dedı aralık 26dakı kontrolumde
ama bu tarıh 2 gun once yada sonrada olabılır dedı o kesınlesecek.
berfınde myom da varmıs bunun ıcın sezeryan olcaktı zaten ama kızı bıraz erken cıkmakta ısrarlı suyu azalmıs.
ondan erken tarıhe alındı sanırım..
gogus pedı almadım ben mendıller yaptım.
ama belkı pedıde alırım hangısı rahat gelırse artık :)
ooo terlık ve bant en onemlısı kızhemen temın et :)
hepimizin yaşadığı şeyler bu kırgınlıklar, dargınlıklar. en azından telafi etmişsiniz, önemli olan bu.
ben inanıyorum bebeklerimizin bereketiyle geleceğine. sağlıkla kucaklarımıza alalım hayırlısıyla.
dünden beri pek çok kişi elefera nerde diye sordu:) meraklandırdın topic'i:) arayı uzun tutma.
Gunaydin bayanlar, bugun saaat 9:30'da hastanede olucam bakalim ya bugun sezeryan yada yarin belli olucak off daha 1 ay vardi biraz daha dursaydi, nihlee sagol canim evet erken bekliyorduk hakkimizda hayirlisi dualarinizi eksik etmeyin ilk firsatta durumu yazarim cepten giriyorum nete zaten
Gecmis olsun canim benimde uyku duzenlerim yok bazen sabaha kadar oturuyorum bazende 4 yada 6 da uyaniyorum bi daha uyku yok, dr normal demisti
tm mutlaka drdayken bıle haber ver ınsallah hayırlısı olur cnm yorma kendını sakın fazlaGunaydin bayanlar, bugun saaat 9:30'da hastanede olucam bakalim ya bugun sezeryan yada yarin belli olucak off daha 1 ay vardi biraz daha dursaydi, nihlee sagol canim evet erken bekliyorduk hakkimizda hayirlisi dualarinizi eksik etmeyin ilk firsatta durumu yazarim cepten giriyorum nete zaten
Gecmis olsun canim benimde uyku duzenlerim yok bazen sabaha kadar oturuyorum bazende 4 yada 6 da uyaniyorum bi daha uyku yok, dr normal demisti
Amın canım, Allah razı olsun hepınızden.
ınsallah cabucak ıyılesır ):
Vucudum degıl de, beynım cok yoruluyor bu aralar.
Elıf ımı ıhmal edıyorum gercekten, oncedne fırsat buldukca ıs yerınde bıle konusuyordum.
Sımdı hareketlerını zar zor takıp edıyorum ):
ınsallah kızım annesıne darılmıyordur.
Zencefıl dene bence, hemde bugun.
Ben bır sabah cok fenaydım.
ıs yerımdekı arkadaslar hemen zencefıl kaynattılar, lımon sıktılar.
Gun boyu ıkı fıncan ıctım ve ınan aksam uzerı hemen eskı halıme dondum.
Hıc ıkı gun bekleyıp, kendıne de prensesıne de ıskence etme.
Insallah fırsat bulunca gırerım.
Sımdı kahvaltıya gıdıyorum.
Rabbım e emanet olun hepınız.
hyırlısıyla sağlıcakla kurtulsun ikisi de inşallah.
sen hangi sıklıkta gidiyorsun doktora? mendille rahat edemezssen aldırısın eşine, bir eczaneden. evet bantla terlik bari aynı renk olsun di mi:) bugün onları halledeyim bari:)
bu arada ne kadar epüdralli sezeryan olan insan varsa; çok rahat korkacak birşey yok diyor. anlamıyorsun bile diyorlar. sarısı bizlerin başına. 1-2 ay sonra kıdemli olarak biz de artık ahkam keseriz:)
Tgünaydın berfin, hiç stres yapma, hayırlısıyla ikiniz de sağlıcakla kurtulacaksınız. dualarımız seninle. bebeğini kucağına alınca herşeyi unutacaksın. bizlerde de uyku kalmadı artık:) stres yapma, herşey çok kolay ve güzel olacak inşallah.
tm mutlaka drdayken bıle haber ver ınsallah hayırlısı olur cnm yorma kendını sakın fazla
zaten sende zor bı hamılelık gecırdın
kuvezıde dert etme hıııcc bısecıkler olmaz rabbımın ıznı ıle.
dualarım senınle..
dogum esnasında aklına gelırsek bızım ıcınde dua et dogum anında edılen dua kabul olurmus..
bıde rıca edım kımın hastası varsa acıl sıva versın dersen cok sevınırım cnm
rabbıme emanet..
Evet canim hamileligim sorunlu gecti biraz, sezeryana girerken dua edicem bol bol,hepinize tesekkur ederim cok opuyprum,guzel haberlerle gelicem insallah
kuru oluyor deılmı o aktarlarda..
ıhlamur gıbı kaynatılacak sanırım.
esıme soylım eve gelecek bırazdan nobetten cıktı
uyuduktan snra gıderse merkese aldırım hemen..
saol bıtanem
elıf'ımı uzme annesı yaaa......
Canımsınız.
Aklımdaydınız ama, gercekten dun ıkı telefona bırden bakıp, bırde kapıdan gırenlere yanıt vermekten wc ye bıle zor gıttım.
Evet, sımdı ben bu bahane ıle abımı daha sık ararım. Darılmak da neymıs
Amın canım, saglıkla gelır ınsallah bebeklerımız, hepımızın...
tm mutlaka drdayken bıle haber ver ınsallah hayırlısı olur cnm yorma kendını sakın fazla
zaten sende zor bı hamılelık gecırdın
kuvezıde dert etme hıııcc bısecıkler olmaz rabbımın ıznı ıle.
dualarım senınle..
dogum esnasında aklına gelırsek bızım ıcınde dua et dogum anında edılen dua kabul olurmus..
bıde rıca edım kımın hastası varsa acıl sıva versın dersen cok sevınırım cnm
rabbıme emanet..
kuru oluyor deılmı o aktarlarda..
ıhlamur gıbı kaynatılacak sanırım.
esıme soylım eve gelecek bırazdan nobetten cıktı
uyuduktan snra gıderse merkese aldırım hemen..
saol bıtanem
elıf'ımı uzme annesı yaaa......
valla ılk 3,5 ay 2 haftada bırdı
sonra 4 haftada bır oldu 26aralıga kadar.
en son 26sında gıttım ocak 12de gel dedı
bnm manyak dr erken cagırmıyo :)
bıde dıyorkı enfeksıyondan ve kumdan solayı suyun patlarsa korkma dıyo :)
baska turlu erken dogurmassın sen dıyo :))
kesınlıkle uyumlu ol.
ben pembe grılı pıjama aldım pembe sabahlıgım vardı
pembe terlık pembe tac:)
cnm tac al kocaman goze batanlardan ben ole aldım bıde ne olur ne olmaz dıye kırmızı kurdale koydum..
kesınlıkle bence cok onemlı
annem fırca atıyo bole deyınce.. :)
dalga gecıyorum sanıyor..
hyırlısıyla sağlıcakla kurtulsun ikisi de inşallah.
sen hangi sıklıkta gidiyorsun doktora? mendille rahat edemezssen aldırısın eşine, bir eczaneden. evet bantla terlik bari aynı renk olsun di mi:) bugün onları halledeyim bari:)
bu arada ne kadar epüdralli sezeryan olan insan varsa; çok rahat korkacak birşey yok diyor. anlamıyorsun bile diyorlar. sarısı bizlerin başına. 1-2 ay sonra kıdemli olarak biz de artık ahkam keseriz:)
denemek lazım esım geldı ona kahvaltı hazırladım oda aksam kendıne ıkı serum takmıs atesı39,9mus cok uzuldum onada..son zamanların yoğun geçiyormuş:) olsun doğum iznine çıkınca kızınla birazcık dinlenirsiniz:)
kardeş her zaman bir güç insana ne olursa olsun birbirine tutunmak lazım.
zencefili marketlerde taze olarak satıyorlar yer elması gibi şekilsiz. onu azıcık rendeleyip çayına at. öyle kullanılması daha faydalı:)
haftada bırmı ne guzel...ben hala 3 haftada gıdıyorum benım dr paraya tok daben de ayda 1 g,d,yordum artık haftada 1'e indi artık sıklığı. ay güle güle kullanalım inşallah:) tam kokoş bir lohusa olacaksın desene:) eşim de kurdele vs.. deyince anlamıyor, o ne öyle diyor ama hiç ona pabuç bırakacak göz yok bende. hatta odaya çıkınca hafiften makyajımı falan da yaparım artık:)
günaydın güzel anneler umarım keyifler iyidir
Iyi aksamlar bayanlar,bugun bebegin haraketlerinde zayiflama gordum ve icim rahat etmedi hazirlanip dr gittim cuma suyumda azalmada vardi nst girdim suyum dahada azalmis dooplere soktular bebekte su azalmasindan dolayi sikismalar olmus kisacasi yarin yada persembe sezaryana almaya karar verdiler yarinda nst sabah giricem bakalim 32 haftamdayim kuvoz olayi olucakmis dua edin bayanlar,subat annelerinden ikinci sirayi ben aliyorum galiba, korku yok sadece bebek icin endiseleniyorum, ama insallah sagsalim atlaticaz, zaten sezeryan ucaktim birde myomlarim alinacak bugun kan testide yaptar kan temin etmek icin 1 unite yeterli buldu hersey hzir yani anlicaniz,allah sizlere zamanli dogumlar nasip etsin hepinizi opuyorum
Günaydın kızlar...
Elefera gelmiş hoşgelmiş.. Merakta kalmıştık..
Nihlee sezeryan mı olacakmış..
Oyelkenden haber var mı?
Berfin de mi sezeryan olacak?
Karma x sen normaldin değil mi?
empirme hoşgeldin günaydın canım..
ya bugun hareketsız ama aksam streslıydım ondan olsa gerek. hareketsızlıgı.
kızlar sanırım bende bı garıplık var
affedersınız cısımı yaparken ole bı baskı oluyor kı.
bırde otururken ansızın popomda sancı olup gecyor
aynı gaz sancısı gıbı.
allah hayır etsın..
ay ne guzel annen gelıyor.
benım annem ıyılessın hıc bırsey ıstemıyorum ama kayınvalıdemın aklına sakın gelıp bana yardım etmesın
allah korusun benım evde fare kapanları var ayaklarını kıstırırlar..
esımde olmasa nabarım ben
oda sımdı hasta nolcak bılmem..
bnde spınal olcam ınsallah.. hea derız bu bole bu sole :) kıdemlı ana mı olcaz sımdı
denemek lazım esım geldı ona kahvaltı hazırladım oda aksam kendıne ıkı serum takmıs atesı39,9mus cok uzuldum onada..
haftada bırmı ne guzel...ben hala 3 haftada gıdıyorum benım dr paraya tok da
makyaj ıyı fıkır normalde makyaj yapıyorsan mantıklı:)
Günaydın kızlar...
Elefera gelmiş hoşgelmiş.. Merakta kalmıştık..
Nihlee sezeryan mı olacakmış..
Oyelkenden haber var mı?
Berfin de mi sezeryan olacak?
Karma x sen normaldin değil mi?
empirme hoşgeldin günaydın canım..
yav o cıs bana aıtBennebileyim canım...
Bu çişe baskı olayını ihmal etme lütfen..
Doktorum her randevumda soruyor bana
Hayır diyorum..
Sen söyleyince deme ihtiyacı hissettim canım...
Doktoruna bir sor bu olayı...
gunaydn cnm hgGünaydın güzel anneler
Berfincim bebeğini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Meleklerimizi Allah koruyor nasıl olsa öyle düşün
Biraz küvözde zaman geçirir sonra gelir annesinin kolarına
Herşey yolunda gitsin inşallah
Bebişe de sana da sağlık diliyorum...
inşallah canım kıdemli olucazgeçmiş olsun. doğuma yakın sen de kendine dikkat et. senin doktorun demek ki sezeryan olacağından herşey belli diye stres yapmıyor. evet makyaz yapacağım. eğer ki sezeryan tarihi netleşirse bi gün önceden saçımı başımı da ona göre ayarlarım:)
Günaydın ayşebahar:) canım benim kızın kafası yukarıdaymış, dönmesi zor dedi dr. o nedenle 15 ocağa kadar dönmezsse ki dr dönmez kolay kolay dedi, sezeryan olacağım:)
gunaydın bebem hg nasılsın..
kız benım sezeryan tarıhı taaaa aralıgın 26sından berı bellı ya..
senın haberın yokmu?
havamıda atımılk benım tarıh bellı olmustu ama benı herkes gectı :)
oyelken dun aksam geldı bı ara gıttı..
ıyılermıs temızlık yapıyorlarmıs.
oglandan vakıt bulup pcye gecemıyormuskı, :)
sen nasılsın..
inşallah canım kıdemli olucazgeçmiş olsun. doğuma yakın sen de kendine dikkat et. senin doktorun demek ki sezeryan olacağından herşey belli diye stres yapmıyor. evet makyaz yapacağım. eğer ki sezeryan tarihi netleşirse bi gün önceden saçımı başımı da ona göre ayarlarım:)
Günaydın ayşebahar:) canım benim kızın kafası yukarıdaymış, dönmesi zor dedi dr. o nedenle 15 ocağa kadar dönmezsse ki dr dönmez kolay kolay dedi, sezeryan olacağım:)
yav o cıs bana aıt
aysem gercekten sorun teskıl edermıymıskı ben grıbtendır veya bebek buyudu ıdrar kesesıne baskı yapıyor dıye onemsememıstım.
gunaydn cnm hg
kız fon cekelımsekıllı olsun
dr amelıyata almıyormus bızı hahaha
kız fon cekelımsekıllı olsun
dr amelıyata almıyormus bızı hahaha
bende iyiyim canım..
Maşallah canım sen diyince hatırladım şimdi..
Ama sezeryan olacağını tam idrak edememişim demek o vakit:))))
Ay ben 27 ocakta ayrılıyorum
O vakte kadar hepiniz doğuracaksınız...:))
Canım ya..
Epidural sezeryan ol..
Gör bebeği o anda...
Müthiş bir duygu yaşa ne olur..
HAber ver bized e...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?